Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Inca un papagal al presedintelui s-a cam fasait. Adrian Papahagi, putoiul lui Plesu si tuterul lui Basescu are si el mici “probleme” cu studiile
Aciduzzul | 1 septembrie, 2012 | 2 comentarii | 1409 vizualizari |
(4 voturi )

Ultralaudaros, extrem de obraznic si agresiv cu oricine sta langa el la masa, Adrian Papahagi, unul dintre noii favoriti ai lui Traian Basescu, alaturi de Ungureanu si Neamtu, se comporta in public ca un veritabil golan de cartier. Mai nou, el s-a dovedit a fi si un mincinos de cea mai joasa speta, in ciuda moralei pe care se straduieste s-o afiseze in public. Intamplarea care-l descalifica definitiv s-a petrecut joi seara, la RTV, in emisiunea Cristinei Sincai, unde Adrian Papahagi era invitat alaturi de profesorul universitar Vlad Nistor, director general al Institutului Diplomatic Roman, Marius Pieleanu, conf. univ. la scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, si deputatul liberal Diana Tusa.

Erau create, in acest fel, toate conditiile unui dialog civilizat, numai ca, inca din primele minute ale emisiunii, Adrian Papahagi i-a aruncat in fata profesorului Nistor: „Am auzit ca sunteti profesor. Ati studiat ca mine la Sorbona? Ati trimis studii ca mine la Sorbona?”.

Uimit de obraznicia mai tanarului sau interlocutor, Vlad Nistor a incercat sa-l potoleasca, replicandu-i: „Domnule Papahagi, dumneata ai studiat in strainatate avand un singur merit, acela ca erati fiul ilustrului dumneavoastra tata!”. Prins cu mata-n sac, Papahagi a scazut tonul si a incercat un contratac: ”Nu este adevarat, cand am plecat in strainatate, tatal meu murise!”.

Pana la urma, profesorul Nistor a parasit emisiunea in momentul in care Papahagi a spus despre cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Basescu ca sunt niste „borfasi”.

La o atenta privire, insa, aceasta intamplare scoate la iveala o trasatura oribila a domnului Adrian Papahagi: MINCIUNA! S-o punem in lumina!

Adrian Papahagi este fiul regretatului filolog Marian Papahagi, decedat in 18 ianuarie 1999. Dupa Revolutie, raposatul a fost ministru adjunct al invatamantului, apoi profesor de romanistica la Facultatea de Litere din Cluj si profesor invitat la mai multe universitati din Europa. in ultimii ani ai vietii, a fost director la „Accademia di Romania” din Roma.

Sa citim acum CV-ul lui Adrian Papahagi, asa cum a fost depus in 2010, adica in limba engleza:

„B. ACADEMIC RECORD:

1998-1999 – MA (‘Diplôme d’études approffondies’) of Medieval Studies (Université de Paris IV-Sorbonne).Dissertation: ‘The Death of the Heroes: Old Germanic Poetry and Eschatology’ (in French). Supervisor: Prof. Leo Carruthers. Committee: Prof. Leo Carruthers, Prof. Claude Lecouteux (Sorbonne). Summa cum laude (‘mention très bien’).

1997-1998 – BA (‘Maitrise’) of English (Université de Paris IV-Sorbonne). Dissertation: ‘The Lost Illusions of Shakespeare’s Tempest’ (in English). Supervisor: Prof. Pierre Iselin. Summa cum laude (‘mention très bien’).

1997-2000 – Foreign pupil of the École Normale Supérieure-Rue d’Ulm, Paris. Training: Latin palaeography (Pierre Petitmengin, ENS), Greek (Philippe Hoffmann, ENS), German poetry (Jean-Pierre Lefévre, ENS), Medieval German (Claude Lecouteux, Sorbonne), Old French (Monique Aubertin, ENS), Medieval Latin (Pascale Bourgain, Ecoles des Chartes), Old Icelandic (Régis Boyer, Sorbonne), Sanskrit (Hélène Vairel, ENS).

1994-1998 – BA (‘Licenta’) of English and German, and two years of Classics at the University of Cluj, Romania.”

Asadar, sa recapitulam datele. Marian Papahagi a murit in anul 1999. Fiul sau, Adrian, a plecat la studii la Paris in anul 1997. Logica elementara spune ca fiul fostului ministru al invatamantului a plecat sa studieze la Paris cu doi ani inainte de decesul „ilustrului sau tata”, adica exact asa cum ii spusese Vlad Nistor in emisiune! Concluzia este clara: Adrian Papahagi a mintit ca un „borfas”, ca sa-i folosim exact termenul cu care el i-a gratulat pe cei 7,4 milioane de votanti impotriva lui Basescu!

Si, daca tot ne-am uitat pe CV-ul lui Adrian Papahagi, ne punem fireasca intrebare: la dracu’ a mai studiat la Paris franceza veche, germana medievala, islandica veche, latina medievala si chiar… sanskrita, ca sa ajunga tuterul lui Traian Basescu? Sau face la fel ca fratiorul ideologic MRU, care spunea ca a invatat intr-un an aramaica (!) doar pentru ca facuse niste cursuri la Londra?

Rau i-a mai invatat Andrei Plesu pe cei trei muschetari, Papahagi, Ungureanu si Neamtu, pe care i-a scolit la Colegiul Noua Europa, locul de unde isi iau „licenta” agentii de dezinformare ai lui Basescu! Toti trei sunt aroganti, agresivi, laudarosi si obraznici, adica exact asa cum le este mentorul. Caci Plesu este cel care, in aceste zile, il jignea pe ministrul Puiu Hasotti in termeni inacceptabili pentru un intelectual.

Dar despre „maestrul” Plesu si agenta DIE Catrinel – sotia sa – vorbim zilele astea.

Sursa: Cotidianul

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 432 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 129 vizualizari | 3 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 128 vizualizari | 3 voturi

  Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics