Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Jocul de-a pubela sau cum mi-am vindecat fobia de kominternism!
Aciduzzul | 31 august, 2010 | 1 comentarii | 492 vizualizari |
(2 voturi )

Piu Bella del Mondo
Multa vreme am fost agesat de (neo)comunismul cu fata capitalista agresiva! Am prins cativa ani si de comunism pe bune, dar, din fericire pentru mine, eram copil atunci si nu prea puneam la suflet partea de doctrina asa ca am scapat de spalarea pe creier. Pot spune ca raportarea mea la comunism a fost, din fericire, una romantica, cu soimii patriei, pionierii si alte de-astea. Din pacate, m-am lovit de neocomunism mai tarziu. Cu varf si indesat! Pe atunci nu intelegeam ca lupta de guerilla a neokominternism-ului care te ataca constant la fiecare pas. Unii, cu stomac mai sensibil, au prefarat sa-si ia lumea in cap. Altii, care din prostie sau din alte motive, au ramas pe aici au fost nevoiti sa gaseasca mecanisme de protectie ca sa scape de agresiunea neokominternista de la fiecare colt de strada.

De cum ieseai din casa dadeai in intersectie de militianul grobian-oligofren, burtos cu ceafa groasa, caruia i se citea spaga pe mutra. Mai faceai cativa pasi si dadeai peste niste muncitori imbacsiti, puturosi si galagiosi care spageau asfaltul cu picamerul.

Incercai sa te urci intr-un autobuz si brusc te calca in picioare o gasca de babe care incercau disperate sa prinda un loc ca si cum viata lor ar fi depins de asta. Se vedea acest lucru pe mutrele lor satisfacute daca reuseau.

Daca te saturai si incercai sa iesi cu masina dadeai invariabil peste alti burtosi cu fata de prelucratori prin aschiere reprofilati in portari capitalisti, altfel foarte teritoriali (reflex cominternist), care nu te lasau sa parchezi pe domeniul public pentru ca “nu se poate”. Daca aveai impertinenta sa intrebi de ce, ti se repeta ca nu se poate pana intelegeai.

Veneai in sfarsit acasa si, daca nu aveai inspiratia sa deschizi televizorul pe Animal Planet, dadeai de alti oligofreni obezi si foarte stenici care faceau pe politicienii sau pe analistii politici si umpleau de bale toata camera pe fondul unor grohaituri ascutite.

Este foarte greu sa supravietuiesti in Romania si sa-ti pastrezi in acelasi timp cat de cat integritatea psihica. Si atunci, apelam la diverse mecanisme/trucuri, atat cat ne ajuta propria imaginatie.

De exemplu, pe mine ma ajuta sa privesc toate aceste personaje cu sufletul plin de dejectii comuniste fermentate ca pe niste obiecte. Unele neutre. Sa zicem niste pubele.

Imi imaginez ca sunt niste pubele. Nu unele pline cu gunoi care da pe afara ci unele cu capac. Nu de alta, dar, daca imi imaginez si gunoiul imi flagelez in continuare sufletul.

Imaginea pubelei cu capac este una neutra, sau macar, cat de cat neutra. Provoaca repulsie, insa doar atat cat sa stai departe de ea. Nu te intoarce pe dos.

Asa ca, dupa ce am pus la punct acest sistem de aparare, Romania pare deodata mult mai frumoasa iar gunoiul din jurul meu nu ma mai deranjeaza. Asta pentru ca umbla in jurul meu in niste pubele ambulante perfect etanse. Pubele cu ochelari, cu palariute sau sepcute ridicole, cu instinctul de supravietuire si cu perversitatea intiparite stugmatizant pe mutre. Nu are de ce sa te supere o pubela indiferent daca e mare sau mica, inalta sau scunda. Cel mult poti sa-i dai un sut in fund ca sa-ti aduci aminte ca suna a gol.

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics