Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Arta-Cultura
Katia Catia Ana Danila Vandenbremt(sic!) isi prolifereaza decolteul proferand gafaielile homosexualilor Militiei Spirituale a ICR
Aciduzzul | 8 noiembrie, 2012 | 0 comentarii | 442 vizualizari |
(1 voturi )

Oarecarea Catia Ana Danila (foto sus), micuta unguroaica care prefera ca in actele oficiale ale ICR Paris sa i se spuna “Katia“, mai ales de cand si-a tras si un Vandenbremt, face pe pasarica ranita dupa ce Andrei Marga a anuntat ca i s-a incheiat sejurul la Paris, cu care o pricopsisera Patapievici si ai lui din banii nostri pentru a organizat Festivaluri “Tziganesti“. Energicul deconspirator de loaze si lichele Ion Spanu o prinde in Cotidianul (vezi mai jos) ca-i cam corigenta la limba romana desi a reprezentat Institutul Cultural Roman. Ion Spanu este rau cand in critica Katiei se supara ca “performera” ICR confunda “proliferarea” cu “proferarea”. Daca fetita “vorbeste fluent engleza, franceza si maghiara”, dupa cum se auto-prezinta in comunicatele ICR, ce-i mai trebuie si romana?!

Si daca pe langa decolteul ei, limba bozgoreaza si promovarea “Tziganilor” sub auspiciile “Culturii Romane” mai e si “proliferatoarea” gafaiturilor homosexuale ale “Militiei Spirituale” (vezi foto si text), atunci, pe bune, nu credeti ca “proferatoarea” profesionista ex-ICR-ista dar militianca spiritualista chiar are un “viitor de aur”?

Incredibil! Atac in plina strada dupa un spectacol pe tema homosexualitatii!

Apel public

Organizatorii si spectatorii unei piese despre istoria homosexualitatii in Romania au fost agresati dupa o reprezentatie ce a avut loc in sediul scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA), doi dintre acestia fiind transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca. Piesa si dezbaterea faceau parte din programul CRIM (CRIM- puterea sta ȋn imaginatie) al Militiei Spirituale, program realizat in colaborare cu mai multe ONG-uri si univesitati din Romania.

Dupa o reprezentatie a spectacolului cu piesa “Dupa Traian si Decebal. (Din Filele Istoriei Gay in Romania)”, urmata de o dezbatere cu studenti si profesori, in jurul orei 20.20, pe strada Visarion, foarte aprope de sediul universitatii, un grup de 10 tineri au agresat fizic 6 persoane care participasera la eveniment. Agresorii i-au acuzat pe acestia ca ‘’organizeaza conferinte despre gay’’. A fost un atac coordonat, in care agresorii, purtand glugi pentru a nu fi recunoscuti, au urmarit, lovit si fugit in mod organizat.

Incidentul de aseara este un atac fara precedent la adresa libertatii de exprimare si drepturilor constitutionale. Faptul este cu atat mai grav cu cat s-a petrecut ca urmare a organizarii unui eveniment in cadrul unei universitati, spatiu prin definitie destinat dezbaterii. Atacul a urmarit intimidarea celor care participa la actiuni culturale, civice si stiintifice.

Solicitam tuturor organizatiilor, institutiilor si cetatenilor care iau drepturile omului si libertatile constitutionale in serios sa se solidarizeze si sa lanseze un mesaj public puternic prin care violenta de acest tip sa fie condamnata.

Solicitam autoritatilor statului sa trateze cu seriozitate acest incident si sa depisteze in cel mai scurt timp autorii acestui atac. Daca aceste lucruri nu se vor intampla, incidentele de acest tip se vor raspandi si vor ataca esenta democratica si europeana a statului roman.

Mihail Bumbes, Presedinte Militia Spirituala.
Mihaela Michailov, dramaturg, autoare a spectacolului
Paul Dunca, performer, autor al spectacolului
Claudiu Craciun, Lect. univ. dr, Facultatea de stiinte Politice.
07.11.2012

Lista de sustinere (deschisa):

Oana Preda – CeRe (partener CRIM)
Doina Vella – Grupul pentru Patrimoniu si Actiune Civica (partener CRIM)
Monica Mocanu – ARDOR (partener CRIM)
Alexandru Solomon – One World Romania (partener CRIM)
PS VR: Conform declaratiei unei “victime” (desi n-a patit nimic), pe numele ei Roxana, anti-militienii “le-au impins pe fete de pe trotuar, iar pe baieti i-au batut”. Niste gentelmeni, nu-i asa?

Cotidianul: Chiar in scrisoarea catre Andrei Marga, Fosta directoare a ICR Paris confunda “proferarea” cu “proliferarea”

Ion Spanu
Katia Danila Vandenbrent, pozata de sus, astfel incat calitatea de baza – decolteul – sa fie vazuta si de conducerea ICR de la Bucuresti.

Pentru ca a fost data afara de la conducerea ICR Paris, anonima Katia Danila Vandenbrent a trimis o Scrisoare deschisa catre Andrei Marga, in care nu face altceva decat sa demonstreze ca nu avea ce sa caute intr-o astfel de functie.

Intreaga scrisoare este o lamentatie obraznica, menita sa ascunda metodele dupa care ICR Paris a lucrat pana acum, adica executarea fara cracnire a politicii „culturale” promovate de H.-R. Patapievici, despre care s-au scris mii de pagini in presa, din care rezulta servilismul total al institutiei fata de Puterea politica.

Cum a ajuns Katia Vandenbrent sa „prolifereze” la ICR Paris?

Scrisoarea aceasta a fost publicata integral in editia de duminica a cotidianului.ro, asa incat nu insistam pe continutul sau, ci ne vom opri doar la ultimul pasaj:

„Va rog asadar, domnule Marga, sa incetati sa proliferati minciuni si denigrari la adresa mea si a echipei pe care o conduc. in loc de a face asemenea declaratii ar fi poate mai eficient sa incepeti sa lucrati efectiv asupra unui proiect care este mai mult decat urgent a Salonul Cartii de la Paris din 2013”.

Nu ne-a venit sa credem ochilor, am mai citit o data, apoi am verificat pe site-ul revistei „22” si pe cel al agentiei HotNews, unde mai aparuse scrisoarea, si am constatat ca textul a fost reprodus exact de toate publicatiile!

Asadar, grava greseala de limba romana apartine chiar directoarei ICR Paris, care-l someaza pe Andrei Marga: „Sa incetati sa proliferati minciuni si denigrari la adresa mea”!!! si un copil de clasa a sasea stie ca textul corect ar fi „sa incetati sa proferati minciuni si denigrari la adresa mea”!

Preocupata mai mult de aroganta sa, Katia Danila Vandenbrent, la fel ca oricare analfabet, confunda verbul „a profera” cu verbul „a prolifera”, desi sensurile lor sunt total diferite! Pentru stiinta sa, iata ce spun dictionarele despre aceste cuvinte nabadaioase. (…)

De ce se tem unii de scriitorul Alexandru Dobrescu?

Noul director al ICR Paris este scriitorul iesean Alexandru Dobrescu, iar numirea sa a generat deja valuri in randul unor intelectuali. Motivul este simplu. Dobrescu a scris doua carti importante care-i vizeaza pe multi dintre clientii de pana acum ai ICR.

Una este „Detractorii lui Eminescu”, din care au aparut deja primele doua volume. Sunt cunoscute atitudinile publice ostile lui Eminescu, publicate de H.-R. Patapievici, Mircea Cartarescu sau Nicolae Manolescu in „Dilema veche” de acum cativa ani si este de presupus ca teama acestor autori de a se vedea in paginile unei astfel de carti naste emotii explicabile.

Cea de-a doua carte este „Corsarii mintii. Istoria ilustrata a plagiatului la romani”, din care n-au cum sa lipseasca Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu sau H.-R. Patapievici, autorii unor plagiate care au facut deliciul publicului in ultimii ani.

Cum acesti intelectuali au fost pina acum clientii preferati ai ICR, cartile lor fiind traduse desantat in cele mai exotice limbi, se subintelege ca de acum vor trebui sa intre si ei „in randul lumii”, ceea ce nu le poate conferi nicidecum un sentiment de liniste.

Ca sa preintampine proliferarea (adica inmultirea, doamna Katia Vandenbrent) a unor astfel de atitudini ostile, precum si proferarea (adica rostirea, doamna Katia Vandenbrent) a unor injurii la adresa sa si a ICR, Andrei Marga, noul director al ICR, trebuie sa radicalizeze masurile, altfel, cit de curind, prin intermediul adjunctului sau, Horia Garbea, se va trezi prizonier in bratele vastei retele de tip caracatita pe care a creat-o Horia Roman Patapievici.

Integral in Cotidianul

Sursa: Victor Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 565 vizualizari | 1 vot

– Domnule profesor, omenirea a marcat, în acest an, împlinirea unui secolde la declanşarea Primului Război Mondial. Cum aţi caracteriza, în câteva cuvinte, acest sinistru al istoriei, care a provocat moartea a circa 17milioane de oameni? Sigur că, în esenţă, ne gândim la numărul de morţi şi la uriaşele distrugeri materiale. Dar, în ce priveşte […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 286 vizualizari | 1 vot

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 658 vizualizari | 2 voturi

Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul “material” al acestui fenomen divin. “O rugăciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg […]

Autor: Aciduzzul | 11 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 548 vizualizari | 6 voturi

Ceea ce stim despre avangarda literara, artisica in general, este ca ea reprezinta factorul dinamic in miscarea artei, ca are rolul noului fata de vechi, ca este deschizatoare de drumuri, precursoare a artei viitorului, sondand noi cai de exprimare, impulsionand cursul literaturii, al artei, spre noi orizonturi, respingand traditia ca factor fosilizant, retrograd. Din acest […]

Autor: Aciduzzul | 21 ianuarie, 2014 | 1 comentarii | 1152 vizualizari | 2 voturi

La sfarsitul anului trecut, Cotidianul a publicat poate cea mai completa sinteza a evenimentelor din decembrie 1989, realizata de unul dintre cei care a fost in miezul problemei. Noi am publicat prima parte, sub titlul: Decembrie 1989: Atacul Ungariei asupra Romaniei vazut de serviciile secrete romanesti (I). “Neorevizionismul ungar a devenit vârful de lance al […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics