Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antiglobalizare
Legile impotriva antisemitismului sunt din ce in ce mai multe si mai drastice. Cine profita de pe urma lor? (Saccsiv)
Aciduzzul | 15 noiembrie, 2010 | 0 comentarii | 333 vizualizari |
(1 voturi )

Acest articol este o dezvoltare a The End of Free Speech? Criminalizing Criticism of Israel semnat de Paul Craig Roberts. La 16 octombrie 2004, presedintele George W. Bush semna Global Anti-Semitism Review Act of 2004, pe baza caruia Departamentul de stat al SUA monitorizeaza anti-semitismul din intreaga lume. Insa pentru a-l putea monitoriza, acesta trebuie definit extrem de clar. Si care ar fi definitia? Daca ar fi sa ne luam dupa lobby-ul israelian, acesta reprezinta orice critica la adresa Israelului sau a evreilor. De indata ce Hate Crimes Prevention Act of 2009 va fi adoptat, va deveni o infractiune pentru orice american sa spuna adevarul despre tratamentul Israelului asupra palestinienilor sau despre furtul terenului ultimilor. Va fi o infractiune ca crestinii sa reediteze, sa citeze in lucrarile lor sau sa citeasca in public pasajele din Noul Testament in care se specifica ca evreii au cerut crucificarea Domnului nostru Iisus Hristos.

Va fi o infractiune prezentarea influentei extraordinare a lobby-ului israelian la Casa Alba si Congres, cum ar fi rezolutia scrisa de AIPAC care lauda Israelul pentru crimele de razboi din Gaza (aprobata 100% in Senat si 99% in Camera Reprezentantilor, in timp ce restul planetei a condamnat aceste acte ca fiind o barbarie).

Va fi o infractiune sa arati reprezentarea disproportionat de mare a evreilor in mass-media, finante, politica externa. Cu alte cuvinte, va fi sfarsitul libertatii de exprimare deoarece orice referire negativa la adresa evreilor va fi interzisa si pedepsita.

O intrebare interesanta este: ce va face Washington-ul cu reprezentantii organizatiilor sau cu persoanele ce critica totusi Israelul, dar care se afla in afara granitelor SUA?

Un recent raport, nelansat totusi inca, blameaza Israelul pentru mortii si ranitii din sediul ONU din Gaza. Guvernul israelian a raspuns extrem de critic, considerandu-l tendentious si subiectiv, ceea ce face ca raportul sa devina pentru Departamentul de Stat tocmai bun pentru a fi incadrat in categoria “puternic sentiment anti-Israel’. Ce vor face autoritatile americane in acest caz? Ii vor aresta pe autorii raportului?

Presa israeliana a publicat fotografiile tricourilor soldatilor israelieni avand imprimate imagini de un barbarism ce depaseste afisele propagandistice ale nazismului. De exemplu, in una din ele era reprezentata o palestiniana insarcinata, pe burta careia era desenata o tinta (de tipul celei ale lunetei) iar jos scris: „Un foc, doua victime”. Ce dovada mai clara trebuie pentru a se dovedi ca in mentalul celor ce incurajeaza asa ceva exista o idee bine conturata: EXTERMINAREA palestinienilor. In acest caz, acei israelieni sunt de laudat? Sau nu cumva ce-i ce fac cunoscute aceste orori trebuie criticati ori si mai bine incarcerati?

Din nefericire, asemenea legi vor fi relativ usor acceptate de opinia publica americana spalata pe creier de propaganda marii mass-media. In mentalul majoritatii lucrurile sunt simple: exista teroristi palestinieni ce ameninta israelieni nevinovati, ba mai grav, orice palestinian este un potential terorist. Este evident ca acestia vor accepta cenzura ca parte necesara a razboiului impotriva terorismului. Mai mult, ii vor blama pe concetatenii lor ce critica Israelul si isi vor dori sincer ca acestia sa fie pedepsiti ca si unii se sprijina sau sunt complici la activitatile teroriste.

Un exemplu al fortei lobby-ului israelian in SUA, dar si al masurarii cu doua masuri este cazul de spionaj in care Larry Franklin a fost condamnat la 12 ani si 7 luni de inchisoare, pe cand pentru complicii sai evrei, Steven Rosen si Keith Weissman, insasi procuratura a cerut scoaterea lor de sub acuzare.

Aceasta pentru ca ultimii doi erau functionari ai celebrului AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) si evident nu se cadea ca justitia americana sa dea dovada de antisemitism … Oare in SUA exista doua rase de oameni? Intangibilii evrei si plebea? Absurditatea cazului este extraordinara: agentii evrei care au primit informatiile secrete sunt nevinovati insa americanul care le-a dat, da. Insa „justitia” a „rezolvat” in cele din urma si absurdul situatiei, Franklin ne mai fiind acuzat de spionaj ci de … dezvaluirea neautorizata a informatiilor clasificate. Si in aceste conditii, SUA este exportatorul de democratie in lume, chiar cu arma in mana daca este nevoie.

A considera infractiune orice critica a Israelului, va distruge orice speranta ca SUA sa aiba vreodata o politica externa independenta in Orientul Mijlociu. Nu va mai exista o politica americana, ci una a intereselor israeliene.

Acesta este unul din motivele pentru care lobby-ul evreu lucreaza de zor pentru ca orice dezvaluire dezagreabila despre Israel sa fie considerat antisemitism. Orice stat de pe planeta poate fi criticat, nu insa si acesta, de parca evreii ar fi crema cremelor tuturor popoarelor iar Israelul regele mondial, de a carei majestate nimeni n-are dreptul sa se lege.

Texte precum cel semnat de PAUL CRAIG ROBERTS probabil ca nu vor mai fi agreate in SUA dupa aprobarea acestei legi. Iar cei care ca si el au ceva de spus in public sau particular sunt clasificati pentru a monitorizati.

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

Si nici in Romania lucrurile nu vor sta stralucit, dupa aprobarea legii pe care o gasiti la:

Catre toate blogurile anti-sistem: aprobarea unei legi va poate baga la puscarie.

Dar daca tot va dispare libertatea de exprimare, bine ar fi ca cei ce au ceva de spus s-o faca si mai intens decat pana acum. Cu atat mai mult cu cat SISTEMUL pregateste masuri draconice asupra internetului, singura zona in care informatia mai poate inca circula. Cititi va rog si:

Zorii cenzurii neo-bolsevice asupra internetului

Acestea fiind zise, sa dezvoltam un pic cele de mai sus. Nu sunt adeptul teoriei unei conspiratii evreiesti in care ultimul negustor de carpe se intalneste in secret cu masonul de grad 33 pentru a pune planeta la cale. Insa consider ca exista ELITE care se folosesc de evreime si de masonerie pentru instaurarea unui GUVEN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

Dr. Mandelstein la Zionist International Congress, 1897, spunea:

„ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala„

La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”.

Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea tuturor religiilor.

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze.

Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: “Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.

Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

Sursa: Saccsiv

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 364 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9888 vizualizari | 8 voturi

Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 604 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics