Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Lucruri de stiut
Loredana Groza si Remus Cernea, vuvuzelele homosexualilor
Aciduzzul | 27 iunie, 2012 | 0 comentarii | 268 vizualizari |
(2 voturi )

Cea de-a noua editie a GayFest, organizata de Asociatia Accept, va avea loc in acest an in perioada 25 iunie – 1 iulie, o prezenta speciala in cadrul manifestarii fiind Loredana Groza, ambasador al programului “Eu sunt! Tu?”, program de prevenire HIV si se construire a comunitatii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) al fundatiei PSI Romania. Festivalul GayFest din acest an va contine o serie de evenimente culturale, de la piese de teatru la expozitii, concerte si discutii in care vor fi abordate teme diferite despre problemele si modul de intelegere a problematicii normalitatii. “Si in acest an, scopul nostru, prin activitatile pe care le propunem pe parcursul unei intregi saptamani, este sa promovam o societate care respecta diferenta si in care toti cetatenii sunt tratati in mod egal.

Ce o sa facem diferit anul acesta este ca punem accentul in primul rand pe faptul ca noi, ca fiinte umane, suntem definiti de valorile pe care ni le asumam, indiferent care este orientarea noastra sexuala sau identitatea de gen”, a declarat Irina Nita, director executiv in cadrul Asociatiei Accept, la o conferinta de presa.

Loredana Groza a facut un apel catre toti romanii sa nu se mai uite cu teama la persoanele LGBT si sa-i sustina, numai in acest fel existand posibilitatea “schimbarii mentalitatilor”.

“Doresc sa fac un apel catre toti romanii heterosexuali si ii rog sa nu le fie teama si sa-si declare deschis sprijinul, numai astfel putem sa schimbam mentalitati. imi doresc ca, alaturi de persoanele LGBT, sa vad si mii de romani heterosexuali la Marsul Diversitatii din acest an, in acest fel aratand ca le pasa si ca ne indreptam catre o societate care isi asuma opiniile. Eu ii astept cu drag”, a declarat Loredana.

Artista a precizat si ca unul dintre motivele pentru care sustine persoanele LGBT este faptul ca are “foarte multi prieteni care fac parte din aceasta comunitate”, printre acestia aflandu-se actori, cantareti, make-up artisti.

Prezent la conferinta de presa, consilierul de stat Remus Cernea si-a declarat sustinerea pentru comunitatea LGBT.

“Tin sa marturisesc ca este a sasea editie a GayParade la care voi participa. Pana acum am participat in calitate de reprezentant al societatii civile sau de presedinte al unui partid. Acum este pentru prima data cand o voi face in calitate de consilier de stat, de membru al guvernului”, a spus Remus Cernea.

Ca in fiecare an, Marsul Diversitatii va avea loc pe traseul deja consacrat, intre Piata Unirii, Piata Constitutiei si Metrou Izvor, sambata, intre orele 17,00-19,00.

Spatiul de parada va fi complet securizat si va fi inchis cu ceva timp inainte de parada pentru a nu exista niciun fel de probleme, a declarat Irina Nita, director executiv in cadrul Asociatiei Accept.

Asociatia Accept este prima organizatie neguvernamentala de drepturile omului din Romania care apara si promoveaza drepturile LGBT, la nivel national. “Eu sunt! Tu?” este un program de prevenire HIV si de construire a comunitatii LGBT, implementat de fundatia PSI Romania. Misiunea programului este de a crea in Romania o comunitate gay mai responsabila, mai unita si mai sanatoasa, prin scaderea numarului de infectii cu HIV si prin cresterea gradului de incredere si solidaritate intre membrii comunitatii.

Sursa: Agerpres
Foto: Catavencu, Victor Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 20 septembrie, 2019 | 1 comentarii | 191 vizualizari | 3 voturi

Mihael Duca Cartea mea “Evaluarea si motivarea elevului” a deschis numeroase campuri de dezbatere. Fiind o carte orientata spre anumite teme de cunoastere, am incercat sa nu alunec spre alte teme, pentru a pastra unitatea cartii si logica expunerii. Acolo unde a fost cazul am incercat sa ofer exemple prin care sa argumentez o anumita […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 469 vizualizari | 2 voturi

Oamenii de stiinta au descoperit de ce ne iubim cainii aproape la fel de mult ca pe propriii copii. Astfel, potrivit sciencealert.com, care relateaza concluziile unui studiu publicat recent, atunci cand ne uitam in ochii unui caine, atat in creierul oamenilor, cat si in cel al animalului se elibereaza oxitocina – ”hormonul iubirii/fericirii”. Mecanismul este […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 658 vizualizari | 2 voturi

Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul “material” al acestui fenomen divin. “O rugăciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg […]

Autor: Aciduzzul | 4 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 301 vizualizari | 1 vot

What’s wrong with Genetic Engineering? Genetic engineering refers to a set of technologies used to change the genetic makeup of cells and move genes across species boundaries to produce novel organisms. Once released, these genetically modified organisms (GMOs) can easily spread and interbreed with other organisms, and they are virtually impossible to recall back to […]

Autor: Aciduzzul | 3 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 291 vizualizari | 0 voturi

Indiferent de cât de buni șoferi am fi niciodată nu putem fi siguri că alți participanți la trafic nu vor comite vreun gest neașteptat, cum ar fi o frână pusă brusc sau trecerea la limită la semafor, care până la urmă ne-ar putea implica într-un accident rutier. Dar o regulă importantă, însă tot mai puțin […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics