Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Arta-Cultura
Piticigratis: M-am uitat la Viva Mamaia ca să nu trebuiască să vă uitaţi şi voi. Din tomberonul Pro. FOTO/ VIDEO
Aciduzzul | 13 mai, 2013 | 0 comentarii | 729 vizualizari |
(1 voturi )

Sunteţi curioşi cum e melodia de promovare a staţiunii Mamaia cu Loredana, Alex Velea, Cabron şi Mazăre Însuşi? În acelaşi timp faceţi spaimă de leziuni pe creier? M-am uitat eu să nu fie nevoie. Vă povestesc cu poze. Loredana întră în scenă îmbrăcată ca o târfă spaţială de pe planeta ţiganilor. Pare total sigură pe ea deşi are capul blocat într-un coş de gunoi homosexual. Zâmbeşte la noi sexi, de parcă noi nu ştim că sub machiaj şi efectele speciale care o întineresc cu 40 ani se ascunde o harpie decrepită. Se aude un acordeon cocălăresc pe fundal. Brusc e îmbrăcată în costumul de baie a Power Rangerului alb. Fericită, îşi fâlfâie draperia din bucătărie în faţa palmierilor. Cu toate acestea se vaită „oi oi oi” de parcă ar fi primit un şut în labii.

„Viva la mare viva ma ma mamaia”. Ok. Să ne ţinem bine, se combină limbi mai ceva ca la curul lui Voiculescu la Antena 3, după program. „ 1 2 3 parangheliaaaa” Loredana ne demonstrează tuturor definitiv şi irevocabil că ştie să numere până la trei. Şi intră şi a treia limbă în ecuaţie: ţigăneasca de periferie.

Mazăre apare cu o barcă de târfe. Probabil în spatele lui vâsleşte şoferul la barca cu cocaină. E prea mică barca să încapă şi târfele şi cocaina.

„vii cu naşul sau cu iahtul vii c-o biclă sau cu bacul mao mao ma”. Nu îmi dau seama dacă îl invocă pe Mao Zedong sau doar a fost versul mult mai lung decât capacitatea ei de a reţine cuvinte şi a dat-o în onomatopee la sfârşit.
„trafic pe autostradă toată lumea vrea să vadă mao ma mamamaia.” Simt din ce în ce mai mult că melodia e mai puţin despre staţiunea Mamaia şi mai mult despre faza de acceptare de către Loredana a condiţiei de mamaie. Ştim. Menopauza e un lucru greu. Dar asta e. Se întâmplă.

„o, o, şi nu e nici un stres. E delirium tremens”. Duduie, nu cred că delirium tremens înseamnă ce crezi tu că înseamnă. E faza aia cruntă a sevrajului de alcoolic în care vezi pitici care te atacă. Nu mi s-a întâmplat dar pare stresant.

„uite luna uite caru’ uite vine salvamaru’”. Dacă omu’ care a scris versurile a stat pe ele mai mult de 2 minute pe un şerveţel, într-o toaletă publică în timp ce se căca, eu îmi tai un picior.

Apare Cabron. Cine căcat e Cabron? Pare un fel de Guess Who al săracului. La fel de penibil dar mai puţin cunoscut. Arată ca şi cum cineva a încercat să sculpteze un penis din cocă după care a venit mă-sa şi de ruşine a încercat rapid să-l facă să pară de fapt un cap de om cu nişte ochelari de soare şi un cioc.

„vamos a la playa” Uite, căcat, ştiu spaniolă din titlul unei melodii pe care am auzit-o în club în anii ’90. Celălalt cuvânt pe care îl ştiu în spaniolă e „macarena”, dar nu rima cu nimic. „nu e Miami, e Mamaia”. Clar, în pula mea. Văd şi eu că nu e Miami. Căpitanul Evident. Nici Făurei nu e Miami, apropo. „că nu vezi la Saint Tropez carnaval ca la Mazăre. I se spune Ibiza de România, mai ales când începe nebunia, mai ales că ne place paranghelia”. Dar mai ales niciodată. Dar niciodată nimeni în tot Universul nu a spus asta. Cabron pare genul de trist care a auzit de Ibiza, Miami şi Saint Tropez din melodii de pe MTV şi le bagă în versuri poate crede vreun prost că el chiar a fost pe acolo.

Apare şi Alex Velea, împreună cu Mazăre. Toţi trei se uită spre tine ca şi cum te invită la petrecere dar nu par genul de oameni cu care ai vrea să petreci. Par mai degrabă nişte oameni de la care poţi să cumperi un telefon la sh şi un cadru de bicicletă. Vino cu noi într-un colţ ca să vorbim despre cum agăţăm gagici toată noaptea fără realmente să o facem.

Şi cântă Mazăre. Mai prost decât mine. Cred că e singurul om din lume care cântă mai prost decât mine. „să înceapă carnavalul. Face cinste salvamarul”. Nu înţeleg obsesia asta cu carnavalul. A tras cocaină până a rămas fixat pe carnaval.
Skip un minut că nu-s chiar aşa de masochist.

După care apare Alex Velea şi nu înţeleg nimic. Pentru că vorbeşte în bumşakalakalexveleză. Ţiganul pitic şi-a inventat o limbă pe care o înţelege doar el. Sunt prea bătrân să fac traduceri. Aşa că vă las o poză cu Alex Velea care ne arată cum se suflă în prepuţ. Cred că băiatul ăsta are mai multe cuvinte tatuate pe el decât cuvinte citite.

Şi Loredana apare în alt costum ridicol da’ mi-e lene să apăs pe printscreen. După care se tot repetă acelaşi rahat până se termină.

Gata. Ajunge. Nu intraţi să o vedeţi de curioşi, că asta e capcana. Şi ştiu că e plagiată după altă melodie proastă croată sau ceva de anul trecut. Nu intraţi să o ascultaţi că e proastă şi aia. Şi în nici nu caz nu intraţi să le ascultaţi pe ambele ca să vedeţi asemănările pentru că asta pe bune e capcana. Special nu a zis nimeni că e cover ca să facă trafic din melomani amatori care vor să identifice asemănările.

De fapt ca să fiţi siguri nu mai daţi click pe nimic. Niciodată. Şi ieşiţi din casă.

Sursa: Piticigratis

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 566 vizualizari | 1 vot

– Domnule profesor, omenirea a marcat, în acest an, împlinirea unui secolde la declanşarea Primului Război Mondial. Cum aţi caracteriza, în câteva cuvinte, acest sinistru al istoriei, care a provocat moartea a circa 17milioane de oameni? Sigur că, în esenţă, ne gândim la numărul de morţi şi la uriaşele distrugeri materiale. Dar, în ce priveşte […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 286 vizualizari | 1 vot

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 658 vizualizari | 2 voturi

Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul “material” al acestui fenomen divin. “O rugăciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg […]

Autor: Aciduzzul | 11 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 548 vizualizari | 6 voturi

Ceea ce stim despre avangarda literara, artisica in general, este ca ea reprezinta factorul dinamic in miscarea artei, ca are rolul noului fata de vechi, ca este deschizatoare de drumuri, precursoare a artei viitorului, sondand noi cai de exprimare, impulsionand cursul literaturii, al artei, spre noi orizonturi, respingand traditia ca factor fosilizant, retrograd. Din acest […]

Autor: Aciduzzul | 21 ianuarie, 2014 | 1 comentarii | 1152 vizualizari | 2 voturi

La sfarsitul anului trecut, Cotidianul a publicat poate cea mai completa sinteza a evenimentelor din decembrie 1989, realizata de unul dintre cei care a fost in miezul problemei. Noi am publicat prima parte, sub titlul: Decembrie 1989: Atacul Ungariei asupra Romaniei vazut de serviciile secrete romanesti (I). “Neorevizionismul ungar a devenit vârful de lance al […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics