Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Army/Intelligence
MApN si nevoia unei terapii a testiculelor (cojoterapie)
Aciduzzul | 28 ianuarie, 2013 | 0 comentarii | 545 vizualizari |
(1 voturi )

George Roncea
Abia ne-am revenit din stupefacția gestului fără precedent al autorităților românești de a-l arunca pe fostul cadru militar Aurel Frățilă la cheremul unor americani pseudo-justițiari ai terorismului mondial (în fapt promotori ai terorii războiului sub masca “intervenției umanitare”) că am descoperit cu uimire că MApN are un potențial de penibil încă mai cuprinzător decât aflasem până acum. Va rămâne în memorie gestul dezonorant a cadrelor actualei conduceri a Armatei române care s-au grabit să se spele pe mâini de fostul lor coleg, Aurel Frățilă, cadru militar în rezervă transformat în țap ispășitor pentru că e la modă acum vrăjeala americană pe tema amenințării Iranului și a “terorismului” (după ce tot americanii i-au înarmat pe iranieni, ca și pe irakieni, pentru a-și da în cap unii altora, pentru ca americanii în timpul ăsta să-și asigure un preț bun la pompa cu benzină).

Apeviștii noștri de doi lei, burtoșii plini de stele pe epoleți, făcuți la apelul bocancilor după zero zile de luptă pentru țara asta au capacități nebănuite în alte domenii. Apeviștii cu trac față de Înaltele Porți de orice fel, fie de la Est fie de la Vest, au purces la vindecarea lumii. Un brevet de invenție al carui titular este MApN acordat unui cadru militar îi conferă acestui calitatea greu de contestat de vraci cu patalama.

Invenția intitulată CojoTerapia ar însemna Terapia Testiculelor pentru cei care nu s-au gândit că numele acestei metode de vindecare neobișnuite și brevetate de MApN provine din combinarea interesantă și plină de inspirație a numelui inventatorului cu termenul de terapie. Pe vremuri exista o marcă de gin românesc intitulată la fel de inspirat CoVagin, deoarece ginul se producea in Covasna – deci firesc, numele corect al băuturii nu putea fi decât CoVagin…

Impotența cadrelor de vârf ale MApN se poate trata prin CojoTerapie

CojoTerapia este invenția zgubilitică a unui locotent colonel pe numele său Cojocaru Constantin, pozat pe site-ul său personal în frumoasa uniformă militară românească. Pe lângă poza sa de apevist se găsesc pe site și alte poze, cam sinistre, cu pacienți legați la gură cu scoci și cărora li s-au fixat niște eprubete și niște sârme de corp, fixate cu supergluu. CojoTerapia pretinde că vindecă cam orice pe pământ, de la impotență – deci are ceva și cu problema testiculelor – la psoriazis la poliartrită, de la lipsa sprâncenelor și genelor (pe bune, așa zice dl locotenent colonel Cojocaru), la noduli mamari, chisturi ovariene, monturi, lumbago, enurezis, hepatită, insomnie, alcoolism, diabet, ulcer, depresie, sinuzită, prostată, frigiditate etc șamd – cam toate bolile pământului.

Este un fel de panaceu universal dar și o metodă de îmbogățire, deoarece cu numai 199 roni poți obține la pachet misterioasele dispozitive ce se atașează pacienților demenți care-și lipesc sârme și eprubete de cap și pe care-i poți face la buzunare, dacă tot sunt atât de idioți până la loc comanda – o comandă militară aplicabilă și în domeniul civil al șmenuielii fraierilor.

Este un adevărat deliciu descrierea produselor vândute de cadrul militar ce face cinste Armatei române – dl lt.col. Cojocaru Constantin (spre deosebire de „teroristul” Frățilă, trimis la Guantanamo). Am respectat întocmai forma de prezentare profesionistă a „doctorului” Cojocaru.

Prezentare oferta:

Una din preocuparile de baza ale fundatiei COJOTHERAPY este promo­varea COJOTERAPIEI pentru tratarea (rezolvarea ,si nu „plimbarea“!) bolna­vilor cu afectiuni incurabile.

COJOTERAPIA este un nou sistem noncomformist de tratare si rezolvare a bolilor la om si animale,ce consta din:

—aparatura originala neconventio­nala;
—metoda noua de tratament, elaborata de autor;
—know-how-ul corespunzator, ceea ce reprezinta o NOUA TEHNO­LOGIE DE SANATATE, si se bazeaza pe utilizarea energiilor neconven­tionale, preponderent cosmice (vital necesare pentru echilibrarea si compensarea bioenergetica a organismului si vindecarea, eradicarea afectiunilor, chiar a unor boli incurabile).

Este o metoda revolutionara de tratament, abordind organismul prin exterior si actionind supra cauzei bolii; este o cretie a dr. ing. C. COJOCARU, care functioneaza neintrerupt din anii 1986-1988-fara esecuri -si pina in zilele noastre.

EFICIENTA ECONOMICA a aparaturii si metodei cojoterapeutice este evidenta si „consistenta“. Tratamentul cojoterapeutic se poate efectua in CABINETUL de COJOTERAPIE, unde pot fi tratati simultan un numar de 10 pacienti pe durata unei sedinte de 2 ore; apoi urmeaza o pauza de 2 ore, timp in care poate fi tratata o a doua grupa de 10 pacienti, dupa care revine prima grupa 2 ore, cea de a 2-a grupa fiind in pauza.

In ziua a 2-a se trateaza alte 2 grupe de pacienti; in final -pe luna la un CABINET de COJOTERAPIE pot fi tratate 80-100 persoane!

Instalind CABINETUL in tari ca: Franta, Belgia, Olanda, etc.unde costul tratamentului unei boli poate fi de 500-1500 euro se poate constata ca suma incasarilor lunare/cabinet ajunge si la 150.000 euro !!

O ASEMENEA ABORDARE VA ESTE DEOSEBIT DE RENTABILA PENTRU INVESTITIE!
VA SUGEREZ O CALE DE A AVEA MULTI PACIENTI–PRIN GOOGLE ACCESATI DIVERSE ORGANIZATII, CLUBURI, ASOCIATII,etc. ale pacientilor cu diverse afectiuni, si veti gasi sute de mii !!

OFERIM spre VINZARE aparatura de cojoterapie pentru echiparea a 15 CABINETE de COJOTERAPIE in VESTUL EUROPEI !? VINZAREA se efectueaza numai dupa scolarizarea personalului de deservire si integral pentru toate CABINETELE ! PRETUL ESTE DE 199.000 RON/BUC.- CU DISCOUNT de 75% !

Oferim consultanta la instalare si pe o durata de 1 an de zile in exploatare(la cerere si contra cost-negociabil!).
GARANTAM FUNCIONAREA APARATURII PE O DURATA DE 90 ANI !?

Sintem dispusi a LUA IN CALCUL si a analiza si ALTE VARIANTE.

*************

Deci, buluceală mare pe aparatura licențiată de MApN, scule ce ar putea aduce celor interesați sa propășească sume de 150 000 de euro în timp scurt – în raport cu numărul imbecililor de pe planetă.

După cum rezultă din oferta cadrului MApN și animalele planetei nu doar oamenii pot beneficia de virtuțile vindecătoare ale aparaturii sale ingenioase, așadar avem un vraci ambivalent legitimat de MApN care poate fi utilizat ca un dispozitiv dual și în domeniul veterinar.

Ne amintim că acuzația adusă cadrul militar în rezervă aruncat de autoritățile române în ghearele americanilor pentru a fi înncarcerat pe restul vieții la Guantanamo era că ar fi vândut niște „dispozitive duale” – chestie nașpa rău de tot, conform semanticii absconse la a cărei descifrare pentru marele public, de regulă inept, au contribuit cu iscusință extrem de inteligenții noștri ofițeri de la SRI. Cum dispozitivul locotenentului-colonel în rezervă aparține MApN este așteptat să beneficieze de protecția unor importante cadre ale instituției însărcinate cu protecția contrainformativă cum ar fi fostul procuror Ilie Botoș în ale cărui atribuții mai mult ca sigur intră și salvgardarea testicolelor prin metoda cojoterapie.

CojoTerapia este eficientă – ucide imbecili

Dacă în cazul Aurel Frățilă nu s-a probat în niciun fel că a produs vreo victimă cu ale sale „dispozitive duale” în schimb vajnicul Cojocaru a izbutit până acum cu ale sale „dispozitive duale” să dea gata cel puțin un credul adept al Cojoterapiei
Ziarul de Iași plasa cu niște ani în urmă următoarea știre:

„Un barbat de 67 de ani din comuna Filipeni, vechi cardiac si diabetic, a decedat dupa ce s-a lasat convins ca energiile cosmice neconventionale folosite in tratamentul numit „Cojoterapie“ ii pot face inima sa bata ca in anii tineretii.

La sfatul „cojoterapeutei“ de la cabinetul din Bacau, omul a intrerupt tratamentul clasic si a facut doua sedinte de Cojoterapie.

Dupa a doua repriza, s-a simtit tot mai rau si, in doar citeva zile, a murit”.

http://www.ziaruldeiasi.ro/local/bacau/cojoterapia-a-ucis-un-om~nioja

De la data publicării materialului de presă au trecut niște ani și este posibil ca de atunci eficiența CojoTerapiei să fi crescut, în sensul împuținării numărului idioților care cred în energiile cosmice din eprubetele cu apă ale fostului locotentent colonel Cojocaru acreditat prin brevetul licențiat de MApN.

În opinia mea ar fi o idee bună ca MApN-ul să aplice urgent terapia ce-i aparține asupra tuturor cadrelor de conducere, apeviștii curajoși ce-și abandonează fără să clipească foștii camarazi. Cu siguranță, la cât de eficientă pare să fie CojoTerapia, dacă nu rezolvă problemele de testicule ale apeviștilor, măcar îi scoate din circuit o vreme, că și-așa doar freacă duda de decenii.

Sursa: Curentul, George Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 182 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 467 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 583 vizualizari | 6 voturi

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics