Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Masoneria ingroapa Romania. Ce legatura poate fi intre generali-masoni, comisari europeni, Cavaleri de Malta, Codex Alimentarius si OMG? FOTO/VIDEO (Ziaristi Online)
Aciduzzul | 9 februarie, 2011 | 2 comentarii | 2360 vizualizari |
(5 voturi )

Sursa “A” revine cu noi dezvaluiri din interiorul masoneriei: In prima parte a acestui capitol am evidentiat o serie de chestiuni mai mult sau mai putin publice cu privire la activitatea „civila” a generalului-mason „Costica” Savoiu si am pus acest prenume pentru ca mai tarziu vom observa o relatie a acestuia cu un alt „Costica”, tot general, dar unul mult mai special…Tot in prima parte a acestui capitol am subliniat un cuvant anume (olteni), urmand a dezvolta acest subiect in partea a doua, adica aceasta. De asemenea, am promis sa evidentiez legaturile cu militari si cu Ordinul de Malta, dar si sa fac cateva mentiuni despre Conferinta de la Malta si de ce este aceasta importanta pentru Romania in contextul de atunci, de acum si in viitor.

Am putea spune ca Masoneria conspira impotriva lumii si, implicit a Romaniei, dar daca exista structuri mai putin vazute care actioneaza in acest sens, iar masoneria este doar un „paravan la smecherie”, asa cum spunea raposatul Iorgovan intr-un interviu anti-masonerie acordat cu putin timp inaintea mortii sale… cel putin ciudate si subite pentru mine.

Nu vreau sa se inteleaga ca arunc vina pe cei ale caror nume vor aparea in acest material, dar consider ca este esential sa cunoastem niste aspecte relationate cu niste nume, relationate cu niste organizatii si „intamplari” care au avut, au si vor avea loc sub ochii nostri sau in spatele zidurilor inalte ale diverselor institutii si organizatii nationale si internationale. Concluzia va apartine doar celor interesati in a cauta mai departe. Prin urmare, nu fac altceva decat sa deschid ochii celor care vor sa vada anumite chestiuni care, puse cap la cap, compun un puzzle foarte interesant.

Ati observat ca in materialul precedent am pus accentul pe companiile puternice din Franta, unele pentru care a lucrat (si pe alocuri mai lucreaza) generalul-mason Savoiu. Stiu ca poate parea ciudat, dar cine a devenit puterea agricola a Europei si, prin urmare producatorul si exportatorul principal de alimente? Raspunsul este unul singur: Franta, o tara care a sprijinit Romania in a obtine comisariatul pentru agricultura al Uniunii Europene. De ce? Fiecare poate sa raspunda la aceasta intrebare dupa puteri.

Bun si ce legatura are acest lucru cu Romania? Unii ar spune Codex Alimentarius si plante modificate genetic (OMG), altii ar vorbi de teoria conspiratiei mondiale si de… Comitetul celor 33 (?!). dar eu nu am sa vorbesc despre aceste lucruri, ci doar am sa subliniez faptul ca in ultimele luni de zile, intr-un mod vizibil, Romania se confrunta cu legile si directivele cu privire la produsele modificate genetic, ca si cand ar fi un mare laborator de experimente umane.

De asemenea, am facut referire la o organizatie cel putin ciudata, mai ales prin oamenii pe care-i strange in jurul sau… Si aici voi aduce in discutie o organizatie mult mai interesanta si mai puternica care, de-a lungul istoriei de sute si sute de ani a manipulat si condus anumite aspecte ale vietii cel putin in Europa. Este vorba despre ordinul de Malta. Dar cu o mentiune: nu Ordinul aflat sub dominatia directa a Vaticanului, ci o factiune care, pentru mine cel putin, este mult mai stranie si mai ciudata.

Cu ceva timp in urma, in Romania a fost un scandal (http://observator.a1.ro/eveniment/Scandal-printre-cavaleri_19033.html), in care membrii „maltesi” din Italia-i acuzau pe cei din Romania ca fac lucruri contrare ordinului, dar nimeni nu a vorbit despre faptul ca mai exista o factiune de „maltesi”. Poza alaturata vorbeste de la sine (observati simbolul de la gat). Da, Savoiu este si el in aceasta organizatie si detine titlul de „Comandante della 1º Centuria” din Europa.

Aceasta organizatie a impartit Europa in mai multe regiuni, dupa cum urmeaza: Europa de Nord (in care intra tarile baltice, din peninsula scandinava si Danemarca), Europa centrala (in care intra Germania, poloniu, Ungaria, Austria, Slovenia, Slovacia si ceia), Europa de Vest (Elvetia, Franta, Luxemburg, Olanda, Belgia, Irlanda si Regatul Unit), Europa de Sud (in care intra teritoriul european al Turciei, Andora, Spania, Portugalia, Italia, tarile din Balcani, Malta si San Marino), iar acum vine partea cea mai interesanta. Europa de Est, in care este localizat, TEORETIC, Savoiu, cu titlul si gradul respectiv, care are in componenta: RUSIA, Romania si tarile din fostul bloc sovietic.
Dar sa vezi surpriza: Centuria lui Savoiu este Centuria „Centro Europa”… Si ne-am intreba de ce? Deoarece centuriile nu depind de statele suverane ca teritoriu, ci ele sunt supuse puterilor si deciziilor directe ale Ordinului, asadar nu exista supunere teritoriala, ci supunere in fata sefilor acestui ordin.

Asadar, teoretic, Savoiu ar trebui sa aiba in subordine o serie de 100-160 de persoane in toate aceste tari.

Aceasta organizatie a impartit la randul sau Romania in mai multe parti: Centurii de la 11, pana la 16, cu diferite denumiri cum ar fi Stefan cel Mare, Decebal Traian, Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza (domnul roman care nu a fost niciodata Francmason asa cum sustin unii, ba mai mult, a fost cel care a ordonat arderea templelor masonice din Bucuresti), Carol I al Romaniei si Ferdinand I al Romanei.

Aceasta organizatie despre a carei existenta nu stiu daca se vorbeste in Romania (a nu se confunda cu adevaratul Ordin de Malta) are si doi reprezentanti oficiali: Domenico Guzzonato (pentru Europa de Est) si ca ambasador in Romania pe Nerino Torboli Barone care, din cate stiu ar locui la Iasi si este casatorit cu o tanara romanca absolventa a Universitatii de Arte din Iasi si care a lucrat la Filarmonica Moldova Iasi.

De ce spuneam ca aceasta organizatie este ciudata in comparatie cu adevaratul Ordinul de Malta, care stim ca se supune Vaticanului, adica Papei, pentru ca in mod paradoxal pare ca aceasta structura este relationata cu Bartolomeu I al Constantinopolului, dupa cum se poate observa in fotografia alaturata (este vorba despre o vizita „oficiala” a acestei organizatii la Bartolomeu I, pe 1 mai 2010). Ceea ce este, de asemenea, cel putin ciudat. Oare astfel sa se fi obtinut si titlul de arhonte?!

Sa ne reintoarcem la povestea cu masoneria si armata, asa cum mentionam in prima parte (nu uitati ce declara fostul ministru al apararii, Victor Atanasie Stanculescu, de cum au venit la el masonii italieni pentru „a implanta masoneria in Romania”, ca o sa fie mai bine…). Dar inainte de aceasta, trebuie sa ne aducem aminte de un caz care niciodata nu a mai fost pus pe tapet. Se petrecea cu multi ani in urma, pe cand armata Romaniei era condusa de domnul general Mircea Chelaru.

Acum 11 ani de zile, seful armatei Romaniei demisiona subit! O parte a presei de la acea vreme il cita pe generalul roman care facea dezvaluiri soc. Am sa reproduc aici o parte a acestor declaratii, fara a face prea multe comentarii.

„Exista voci si atitudini atit in mediul public, dar mai ales in mediul confidential, rauvoitoare la adresa statului roman, suficiente semnale prin care se devalizeaza autoritatea si legitimitatea statului roman in diferitele sale reprezentari, ca autoritate in zona unor teritorii, de incalcare a legilor. Uitati-va ce se intimpla cu modul de interpretare a transferului proprietatii padurilor (oare la cine se referea seful armatei romane?!), cum se pune problema invatamintului, a autonomizarilor sau a guvernarilor locale (despre care minoritati o fi vorba?!), indiferent ca este vorba de Dobrogea sau de sudul Craiovei, al Olteniei (va aduceti aminte ca am tot subliniat Oltenia si oltenii!), unde am auzit ca trebuie neaparat facuta o enclava.

Aceste elemente intretin o stare de animozitate, de neincredere. Si acestor stari, care pot fi provocate atit din interior, cit si din exterior, Armata Romana, prin modul de organizare si de conducere, este in masura sa le asigure o replica corespunzatoare. Doriti nume, titluri, dar sa raminem in sfera conceptului. Cel mai bine ar fi sa vorbeasca colegii nostri de la SRI sau MI. Pentru ca gruparile de tip mafiot, care genereaza crima organizata, sint interesate sa aiba un stat slab, pentru a putea opera, sa difuzeze zvonuri sau sa decapaciteze legitimitatea actiunilor unui stat, sa genereze turbulente.

Este evident ca aceste lucruri apartin SRI si MI dar, in conditiile de escaladare, prin lege, armata este obligata ca, in caz de necesitate sau de asediu, sa-si asume unele raspunderi majore (…). In caz de escaladare a situatiei, armata trebuie sa fie capabila sa raspunda. Informatia in ceea ce priveste aceste actiuni periculoase a circulat la toate nivelele, dar exista structuri abilitate si insistam sa se ia masuri eficiente (….). Uitati-va la unele declaratii anterioare, potrivit carora unii s-au saturat de Romania (…). Ele s-au adunat in timp si au aceeasi tonalitate si registru”.

Si dezvaluirile oficiale ale sefului armatei romane au continuat cu acelasi simt de raspundere. Brusc, peste noapte vine si demisia acestuia. Autoritatile informau opinia publica la acea vreme despre faptul ca generalul a demisionat din considerente personale si din proprie initiativa: „Stimate Domnule Presedinte, Tinind cont ca unele aprecieri facute de mine, in calitate de sef al Statului Major al Armatei Romane, au generat, prin interpretare si rea vointa, suspiciunea grava a nerecunoasterii controlului civil asupra institutiei militare, consecvent principiilor Statului de Drept in care cred cu toata fiinta mea, loial pina la sacrificiu Institutiei Militare si valorilor sale de Demnitate si Onoare, inteleg sa-mi ofer demisia din functia actuala, de care va rog sa luati act, pentru a nu prejudicia sub nici o forma statutul Armatei Romane”.

Chelaru a inceput sa deranjeze, chiar daca ilustra un spirit national deloc acceptat intr-o Romanie slaba si dominata de interese financiare si nu de spiritul si cultura traditiilor latin-ortodoxe care caracterizeaza acest popor, inca dinainte de a fi seful armatei Romane, atunci cand a facut direct reprosuri armatei rusesti din statul nerecunoscut Transnistria.

Nu voi intra deloc in prevederile reuniunii de la Malta pentru ca documentul a fost publicat de nenumarate ori, dar putini au avut curiozitatea sa-l citeasca si sa-l analizeze. Este valabil si pentru harta publicata in acele vremuri in Statele Unite ale Americii in diferite publicatii.

Bun, si pentru a incheia acest capitol, asa cum spuneam, trebuie sa evidentiem, fara a comenta, si scandalul izbucnit in ultimii doi ani de zile, scandal in care generalul-mason Savoiu a facut subiect mai multor afirmatii cel putin neplacute. Voi fi foarte scurt, iar cei ce sunt interesati in a afla mai mult, o pot face printr-o munca de cercetare personala.

Ma refer la scandalul cu Asociatia condusa de Savoiu (AORR) si FMR care, facand o paranteza interesanta, in Franta inseamna altceva. Si acolo exista o organizatie numita FMR, numai ca acolo este constituita din francmasonii regulari, cei care se lupta astazi cu „Marele Maestru” pus la zid pentru ca a facut politica si a scris presedintelui Frantei.

Nu mai stiu care este relatia prezenta, se pare ca nu mai sunt sentimente de cordialitate, dar Savoiu a fost un foarte bun prieten al lui Degeratu (numit de prieteni Costica). Comentarii nu fac! Cititi cele de mai sus si constatati singuri la ce ma refer.

Voi reveni!

Nota Ziaristi Online: Stam la dispozitia tuturor persoanelor nominalizate de “Sursa A” pentru publicarea dreptului la replica sau a unor eventuale completari.


Generalul mason Constantin Savoiu se prezinta
Încărcat de ZiaristiOnlineTV. – News videos from around the world.

Sursa: Ziaristi Online

Sursa Foto: Ziaristi Online

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics