Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Minciunile pesedistului Robert Negoita. Din ciclul “stinky pesedism”
Aciduzzul | 16 mai, 2012 | 2 comentarii | 457 vizualizari |
(3 voturi )

Dan Badea
Deputatul PSD Robert Negoita vrea sa devina primarul sectorului 3, profitand de confuzia creata intre numele sau si al actualului primar, Liviu Negoita. Fost faiantar si mochetar peste hotare, cu liceul terminat la seral si cu Bac-ul luat la 30 de ani, Robert Negoita este un mincinos notoriu, o combinatie nereusita intre un interlop de lux si un politician de bordel. Desi pare ca invarte zeci si sute de milioane de euro, el e dator vandut la stat si la nenumarate banci, functia de primar fiind, dupa mintea lui, singura cale prin care ar putea sa-si rezolve gravele probleme financiare si sa-si puna din nou pe roate afacerile. Mitomanul vrea sa devina stapanul Sectorului 3 si incearca, prin gesturi teatrale facute in piata publica, sa induca ideea ca e un filantrop preocupat de oamenii napastuiti din sector.

Ca nu e decat un escroc, adica ”o persoana care insala pe altii profitand de naivitatea sau increderea lor”, e usor de probat. Spre exemplu, in urma cu cateva luni, atunci cand s-a declansat scandalul provocat de faptul ca parlamentarii USL isi incasau salariile nesimtite desi refuzau sa se prezinte la serviciu, fiind in greva parlamentara, deputatul PSD Robert Negoita a iesit public cu o declaratie menita sa arate ca el nu e un hot, cum sunt ceilalti parlamentari USL, ci e un om extrem de generos.

Banii incasati de la parlament ii folosesc in scopuri umanitare, a declarat Robert Negoita, exemplificand chiar cu faptul ca donat 50.000 de lei, suma reprezentand salariul incasat de la Parlamentul Romaniei intr-un an de zile, Asociatiei pentru Dezvoltarea si Calitatea Vietii. Mai mult, a spus el, ”de cand mi-am inceput mandatul de deputat in Parlamentul Romaniei nu mi-am ridicat niciodata indemnizatia de parlamentar pentru a o cheltui. Am strans banii si i-am donat celor aflati intr-o situatie delicata, celor care m-au contactat si mi-au prezentat diverse cazuri sociale.

Nu as fi facut niciodata public aceste gesturi daca nu ar fi fost toata aceasta intoxicare pe care PDL-ul incearca in ultimele zile sa o produca, compromitand protestul nostru parlamentar si canalizand discutia in jurul banilor. Astfel, le demonstrez si lor si opiniei publice ca banii pe care eu i-am ridicat de la Parlamentul Romaniei ii folosesc in scopuri umanitare. Sper ca gestul meu de a face public acest fapt, desi este unul pe care mi l-as fi dorit sa-l fac in continuare in anonimat, sa fie urmat si de colegii din USL”.
Cine a auzit aceasta declaratie a deputatului Negoita nu stia ca in spatele ei se ascunde o mare minciuna.

Asta deoarece salariul despre care vorbea el era de multa vreme marcat de o popriere, obtinuta de ANAF printr-o decizie de instituire a unui sechestru asigurator, si, mai mult, cu o luna inaintea acelei declaratii banca MKB Romexterra Bank SA obtinuse doua decizii irevocabile de executare silita impotriva lui Robert Negoita, una in sectorul 3, unde-si are domiciliul, si una in sectorul 5, unde isi incaseaza salariul lui de parlamentar chiulangiu.

Concret, deputatul Negoita garantase in nume personal un credit de peste 4,7 milioane de euro luat in anul 2007 de la MKB Romexterra Bank, credit din care au mai ramas de achitat aproximativ 3 milioane de euro, bani pe care parlamentarul chiulangiu, cu datornicii pe cap, nu mai are de unde sa-l returneze.

Prin urmare, s-a trecut la executarea silita a rau-platnicului ”filantrop”. Conform incheierii sedintei din Camera de consiliu de la 16 ianuarie 2012, de la Judecatoria Sectorului 5, care a avut pe rol solutionarea cererii de incuviintare a executarii silite instanta dispune: ”Admite cererea formulata de Corpusl Executorilor Bancari al MKB Romexterra Bank SA, pentru creditorul MKB Romexterra Bank SA, cu sediul in Bucuresti…, si privind pe debitorul Negoita Robert Sorin, cu domiciliul in Bucuresti, str. Traian nr. 55, ap120, sector 3. incuviinteaza pe raza sectorului 5 Bucuresti executarea silita a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr.398/28.08.2007, modificat si completat prin actul aditional nr.1/13.12.2007, contractul de fidejusiune din data de 28.08.2007 modificat si completat prin actul aditional din data de 13.12.2007. Irevocabila”.

Asadar, daca salariul lui se afla sub interdictia nascuta din decizia unei instante judecatoresti, cum il mai putea dona?
Pe de alta parte, impostura lui Robert Negoita mai are o latura inedita, bine ascunsa pana astazi opiniei publice.

ONG-ul caruia Robert Negoita afirma ca i-a donat salariul lui de parlamentar chiulangiu pe un an, numit Asociatia pentru Dezvoltarea si Calitatea Vietii (ADCV) este, de fapt, un vehicul folosit de el in ampla campanie anti-Protan declansata in anul 2008, cand a infiintat in acest scop cotidianul Ring. Deci nu ”scopurile umanitare” invocate public de el stau in spatele acelui gest anuntat cu tam-tam, ci, probabil, vreo datorie ramasa neachitata fata de soldatii de la ADCV, sau o formula prin care incearca sa fenteze din nou, fiscul, printr-o asa-zisa donatie.

Ca asociatia ADCV a fost folosita de el poate fi dovedit la fel de usor prin urmele ramase de la batalia anti-Protan, batalie al carei scop a fost nu interesul public, asa cum in mod la fel de mincinos declara el atunci, ci apararea afacerilor sale imobiliare. Aceasta deoarece Hotelul Rin a fost construit chiar in apropierea Protan, iar mirosul de putrescina, rezultat din putrefactia cadavrelor depozitate in apropiere, i-a alungat clientii. Ei bine, in cadrul acelei campanii, cititorii ziarului Ring erau indrumati sa intre pe un anumit site si sa semneze ”petitia anti-Protan”.

Site-ul se numeste www.anti-protan.ro si a fost infiintat si platit, oficial, chiar de catre Asociatia pentru Dezvoltare si Calitatea Vietii, cea careia, acum, dupa aproape patru ani, Robert Negoita ii doneaza, zice el salariul, intr-o actiune”umanitara”.
Dovada ca anti-protan.ro e al ADCV se mai gaseste inca pe RoTLD (Romanian Top Level Domain), site-ul unei companii ce ofera servicii de inregistrare de domenii cu extensia.ro.

Culmea, adresa folosita de asociatia ADCV, pentru inregistrarea site-ului folosit de Robert Negoita ca sa-si protejeze afacerile imobiliare din sectorul 3, este chiar la domiciliul acestuia, adica pe strada Traian nr.55.

Sa spui ca nu duci acasa banii pe care ii incasezi de la stat (in cazul in care reusesti sa-i scoti de sub interdictia popririi), ci ca ii donezi unei asociatii care are sediul…la tine acasa, e ca si cand ai spune ca Robert Negoita – impostorul falit e una si aceeasi persoana cu Liviu Negoita – primarul. inseamna sa crezi ca alegatorii din Sectorul 3 sunt fie fraieri, fie locuiesc cu totii la Rin Hotels, fie sunt neinformati si usor de pacalit.

Sursa: Curentul

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics