Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Francmasonerie
Noul Mare Maestru, echipa acestuia, sustinerea nationala si internationala, “atmosfera” din jurul candidatilor, jocuri de culise si arme secrete (Mason Press)
Aciduzzul | 6 noiembrie, 2010 | 0 comentarii | 3480 vizualizari |
(5 voturi )

Un subiect fierbinte care macina Obedienta de ceva vreme este legat de numele viitorului Mare Maestru. Dar la fel de disputat ca si subiect este componenta echipai sale, nu atat de Campanie, cat mai ales de Conducere, cu care va guverna Marea Loja pentru urmatorii minim 3 ani. Vom incepe in ordinea numerelor de pe tricouri, cu purtatorul numarului 152 – Mircea Gheordunescu. Daca va fi ales Mare Maestru, lista sa de baza are urmatoarea componenta restransa (pe modelul mentorului EOC are cel putin 3-4 liste, dar numele grele si functiile trecute mai jos sunt aceleasi, deoarece modificarile apar la nivelul 2-3 din ierarhie). Mai avem putin si vom renega toata istoria noastra si vom vota un Mare Consiliu care nu are nici o legatura cu ceea ce am invatat despre Masoneria Romana si ceea ce ne doream cand am intrat in Ordin. Ce sa mai vorbim despre profanii care se vor inchina si vor scuipa in san cand vor vedea asa ceva, la care se adauga facilitati si influente nelimitate pentru Gogu Florea Bragadiru:

VARIANTA 1:

MARE MAESTRU = MIRCEA GHEORDUNESCU
MARE MAESTRU ADJUNCT = OVIDIU GALES
MARE CANCELAR = DAN TANASIE
PRO MARE MAESTRU = ION SAVANCEA
PRO MARE MAESTRU = GIUSEPPE ROSSI
PRO MARE MAESTRU = DAN DUMITRU
PRO MARE MAESTRU = GABI GHERASIM
PRO MARE MAESTRU = deschis negocierilor
PRIMUL MARE SUPRAVEGHETOR = SERGIU PROTOPOPESCU
SECUNDUL MARE SUPRAVEGHETOR = NICU VALEANU
MARELE ORATOR = CRISTI GHERASIM
MARELE TREZORIER = RADU DEAC
MARELE SECRETAR = MANOLE IOSIPER
MARELE INSPECTOR GENERAL = ION BIRIS
MARELE OSPITALIER = ALEX DIMITRIU
MARE ASISTENT PENTRU BUCURESTI = IULIAN MOISESCU
ASISTENT ADJUNCT PENTRU BUCURESTI = GIGI SAVANCEA
ASISTENT ADJUNCT PENTRU BUCURESTI = COSTELUS CASUNEANU
ASISTENT ADJUNCT PENTRU BUCURESTI = deschis negocierilor
ASISTENTI ZONALI = cate 2-3 au primit promisiuni pt aceeasi pozitie

Si bine inteles, Viitorul MARE MAESTRU DIN TRECUT – Eugen Ovidiu Chirovici – va fi PRESEDINTELE CONSILIULUI LUMINILOR – Organism cu rol EXECUTIV !!!

Oare avem motive de bucurie si multumire ca suntem Masoni?

Aceasta postare trebuia sa se numeasca „Arta razboiului si utilizarea artileriei grele”, dar pentru ca am promis sa continuam discutiile initiate pe tema viitorului Mare Consiliu sub conducerea fiecaruia dintre Candidati, continuam pe aceeasi tema.

Luni, in prima zi a saptamanii Marii Finale am constatat o „miscare de trupe” semnificativa. Dupa ce am publicat lista principala a lui Mircea Gheordunescu, am fost atentionati ca nu am inclus acolo pe cei trei reprezentanti ai lui Gheorghe Florea, respectiv ai Ritului Memphis, care la sfarsitul saptamanii trecute s-au inteles Mircea Gheordunescu sa ii acorde sustinerea lor si sa il „paraseasca” pe Radu Balanescu.

Unii spun ca Gheorghe Florea ar fi fost intotdeauna langa Mircea, dar nu s-a afisat oficial, ci a executat o miscare de balet stand pe lanaga Radu, pentru a bloca orice posibila relatie electorala oficiala a acestui Candidat cu Ritul Scotian.

O poveste de adormit copii, si putin credibila, data fiind reactia de respingere a membrilor echipei Memphis la adresa acestei schimbari de directie de ultim moment.

In a doua zi a acestei saptamani, marti, am constatat o intalnire de taina intre Stefan Masu si Mircea Gheordunescu, urmata de cateva telefoane date de fostul conducator al Ritului de York, catre apropiati pentru a-i anunta ca a luat cap compas Mircea Gheordunescu.
Miscari de trupe importante, care se deruleaza in urma etalarii unui arsenal complet in primul tur, cel al nominalizarilor.

Ce face insa celalalt candidat care pare parasit de toti aliatii de marca pe ultima 100 m?

Revenind la ziua de luni, Cornel Visoianu si-a aratat loialitatea si a respectat promisiunea de alianta cu Nini si cu Radu, organizand un eveniment sub egida Fundatiei Culturale Delta impreuna cu Dr. Radu Balanescu.

La Vila Lac 1 (a RAPPS) au fost prezenti peste 300 de masoni de top si reprezentanti ai societatii civile, pentru comemorarea a 100 ani de la moartea lui Eugeniu Carada ctitorului BNR.

S-au acordat diplome, s-au tinut discursuri. S-au facut „interventii” intre patru ochi, s-au dat „indicatii”, toate foarte intemeiate.
Am remarcat acordarea diplomelor de excelenta pentru Mugur Isarescu, aceeasi diploma fiind acordata in aplauzele celor prezenti pentru Maestrul Dinu Sararu, academicienii Alecu Bogdan si Cristian Hara precum si Suveranului Mare Comandor al Ritului Scotian Antic si Acceptat din Romania, Constantin Iancu.

Vazand la aceasta manifestare de top, sub o pavaza de varf cea a BNR, la o locatie ce naste semne de intrebare cu privire la motivul pentru care li s-a aprobat utilizarea acestei vile de protocol de grad inalt, multe figuri si nume pe care prefer sa nu le destainui pentru a nu da nastere la speculatii, ma gandesc la o situatie ce nu putea fi prevazuta la inceput.

Cei doi Candidati au facut permutari, miscari, au schimbat oameni si sustinatori, mari si mici. Am putea sa consideram ca ecuatia devine tot mai complicata. Unii dintre cei care ne mai explica concepte tactice ne-au deschis ochii la cum priveste un profesionist aceasta cernere si impartire a simpatiilor.

Mircea, care a avut un avans substantial, dar nu decisiv in urma nominalizarilor a dorit sa isi atraga cat mai multi sustinatori pentru a decide finala rapid.

Langa el au venit multi dintre cei indecisi aflati pe langa Radu si cei ca si Florea care in situatia in care se afla nu pot miza decat „all in” in marea Finala.

Aparent o curte pestrita si neomogena a inceput sa roiasca in jurul lui Mircea. Multe figuri proeminente si nepopulare din ultimii ani ai Masoneriei Romana, pentru ca ei simt mirosul victoriei si se lipesc de anumite directii ca (suntem decenti si nu spunem ca ce de ce se lipesc).

Ce se intampla cu Candidatul „popular” Radu Balnescu?

In aparenta pare abandonat de sustinatorii de marca. Spunem in aparenta, pentru ca prin plecarea tuturor celor controversati s-a facut un gol de aer in jurul lui.

Spun unii… aer curat. Cu toate astea, aparentele inseala, pentru ca langa el au ramas cei interesati de promisa schimbare si de dorinta de a lucra intr-o echipa ceva mai restransa cu aliante restranse.

Cornel Visoianu a ramas alaturi de Radu, cu toate Lojile ce l-au sustinut si au incredere in el si in proiectul lui. Aici se adauga si relatiile internationale ale lui Cornel.

Nini Florea si grupul „scotienilor” talibani despre care am scris, au ramas pe loc si ei sunt convinsi ca semiesecul de la nominalizari va fi acoperit de votul final al celor care cred in proiectul lor si care au fost fortati sa dea anumite optiuni nepopulare si s-au conformat pentru ca acelea erau la vedere.

Ceea ce este important e faptul ca si conducatorul lor a venit si a primit o diploma de merit si de recunoastere, iar influenta sa prin crearea unui grup mereu compact in jurul sau format din multi, din ce in ce mai multi „scotieni” dau de gandit despre influenta crescanda in jurul Candidatului.

Am remarcat prezenta (constanta de altfel) a lui Stefan Mantea si Jenica Poenaru insotit de membri ai Ritului de York.
In afarara tuturor celor mentionati anterior, se pare ca exista si o sustinere directa a unor componente a sociatatii civile prin reprezentanti care s-au implicat public.

Revenind la expertii si analistii profesionisti ai comportamentului candidatilor, concluzia lor este ca pe termen scurt un amalgam pestrit si numeros de personalitati deloc apreciate, dar cu influenta te fac sa te gandesti la un potential castigator.

Pe de alta parte, in cealalta parte avem un Candidat linistit, cu o echipa omogena, compusa din putine grupuri distincte care se cunosc bine si comunica intre ei de mai multa vreme. Pe termen lung echilibrul si omogenitatea sunt atuuri ce trebuie apreciate si luate in seama.
Pana la Convent, cand votul delegatilor va decide, ramane de vazut ce va fi mai apreciat de Obedienta: Echilibrul si siguranta sau acapararea tuturor factorilor de influenta pentru o aparenta „uniune” nationala condusa de „mari figuri” masonice.

Intrucat astazi trebuia sa va prezentam lista lui Radu Balanescu pentru Marele Consiliu, putem trage concluzia preliminara ca in afara de Cornel Visoianu care a ramas fidel promisiunii facute si cei 3-4 membri apropiati ai lui Radu, care l-au insotit pretutindeni in ultimul an, toata lista cu Marele Consiliu in viziunea lui Radu Balanescu este din nou o foaia goala.

Si asta pentru ca membri echipei lui Nini nu credem ca isi vor confirma singuri pozitiile discutate in conditiile in care cel mai bun negociator din ultimii 20 ani din Masoneria Romana a fost laturi de ei si de Radu Balanescu luni seara.

Probabil urmeaza cateva nopti grele pentru Candidatul Radu Balanescu care trebuie sa reevalueze „costurile” artileriei grele care a decis sa ii arate sustinerea publica acum, pe final, cand orice alianta la vedere poate avea efecte devastatoare pentru celalat Candidat, Mircea Gheordunescu.

Vom incerca sa utilizam si noi tot „arsenalul” din dotare pentru a va prezenta cum am promis o lista cat mai aproape de realitate, pentru ca uneori este important sa sti pe cine votezi, deoarece el va propune si o lista cu care va reprezenta Organizatia in urmatorii 3 ani
Sumarul saptamanii Marii Finale – Ce sustinere au cei doi Candidati

Fiecare dintre cei doi candidati a incercat pe parcursul campaniei sa transmita semnale cu privire la anumite tipuri de sustinere pe care o au.

Mircea a transmis mereu ca are urmatoarele tipuri de sustinere:

Conducerea Marii Loji si a masinii de vot. Confirmata. Mai ales in perioada nominalizarilor in care a reusit sa ajunga pe primul loc, contrar previziunilor.

Sustinerea Societatii Civile. Neconfirmata. Mai ales prin anularea unui eveniment la care trebuiau sa participe cateva categorii de personalitati cu maxima priza la publicul votanta: Fostii Presedinti ai Romaniei. Fiecare dintre ei au avut de a face cu subiectul. Unul a ajutat Masoneria si nu se mai baga. Altul a ajutat la numirea in fuctie la SRI si stie de ce a trebuit sa fie doar Adjunct si nu Director Plin.

Sustinerea Academiei Romane. Au fost prezenti la evenimentul lui Radu Balanescu si Cornel Visoianu si nu prea sunt genul de personalitati care sa joace la doua capete.

Sustinerea conducerii BNR – si prin ei si a organizatiilor din care se spune ca acestia ar face parte. Luni la Evenimentul Balanescu Visoianu s-a vazut clar ca intregul eveniment a fost pus sub egida BNR prin acordarea Diplomelor de Excelenta comemorative a 100 ani de la moartea fondatorului BNR.

Sustinerea Serviciilor. Unii spun Neconfirmata. In principiu, intr-o tara Europeana, serviciile sunt pregatite la nivel de top si ca strategie, trebuie sa fie pregatite in mod egal si echilibrat oricare dintre cei 8 candidati initiali ar iesi Mare Maestru. Cei care inghit povestea cu mizarea unor institutii ale statului pe o singura persoana, au mari probleme de intelegere a aspectelor ce tin de siguranta nationala. Cei care o promoveaza jignesc marsav o armata de oameni care muncesc in fiecare zi ca sa asigure o viata linistitita si sigura tututuror romanilor si a institutiilor statului.

Sustinerea Internationala. Neconfirmata pana acum de la Masoneria Regulara. Un prim efect al vizitei de la Bruxelles fiind o scrisoare a Marii Loji Regulare a Belgiei catre UGLE prin care au solicitat derogarea ca sa prelungeasca nerecunoasterea MLNR daca va fi ales MM Mircea Gheordunescu, pentru ca s-a prezentat ca viitorul MM, ceea ce a ridicat suspiciuni asupra corectitudinii votului de sambata.

Sustinerea Fondatorilor si Membrilor de Marca ai MLNR. Partial Confirmata. Daca aici ne gandim la Ion Savancea, Manole Iosiper, Dan Tanasie, Radu Deac, Cristi Gherasim, Gheorghe Florea, tripleta Moisescu-Masu-Gherasim, Ovidiu Gales si Eugen Ovidiu Chirovici, cu siguranta are aceasta sustinere. Radu a spus ca se bazeaza numai pe membrii Ordinului care doresc ceva mai bun de la viata lor masonica si care vor sa simta ca traiesc masonic intr-un organism viu, avand ca numitor comun curatenia morala ce ii caracterizeaza pe toti cei care doresc asa ceva.

Este drept ca au mai aparut sustineri neasteptate dupa ce a fost amendat in etapa nominalizarilor de catre multi sustinatori care nu au fost fideli si au schimbat optinunea voit sau indicat. S-a inteles ca nimeni nu risca la vedere sa se apropie si sa mearga pana in panzele albe langa cineva care pastreaza langa el figuri controversate gen Masu si mai ales Gh. Florea si suita lui.

Desi la votul secret aceste extirpari ar fi putut fi doar de forma, Radu a luat in serios nemultumirile votantilor si a inteles ca daca vrea ca un sustinator sa riste orice pentru un vot dat pe incredere, trebuie ca si candidatul sa isi faca curatenie in echipa pentru a demonstra ca este ulterior in stare sa sa faca acelasi lucru si in Marea Loja.

Dupa ce si-a rezolvat si aceste probleme de imagine ce nasteau comentarii, alaturi de cei doi aliati, Nini si Cornel, s-a trezit ca a primit sustineri directe si care nu erau pe lista sa de atuuri:

Sustinerea Societatii Civile. Confirmata.
La evenimentul de la Vila Lac 1 (a protocolului prezidential) au fost prezenti Consilieri Prezidentiali. Unul dintre ei a primit chiar diploma de excelenta.

Academia Romana. Au fost prezenti la evenimentul de luni si au primit diplome Academicieni renumiti, iar presedintele Academiei Romane este un vechi partener de proiecte sociale incununate de succes al lui Cornel Visoianu.

Sustinerea conducerii BNR – prin definirea evenimentului de luni in care totul s-a desfasurat sub egida comemorarii a 100 ani de la moartea fondatorului BNR – si prin prezenta unor membri ai bordului director, subiectul este in mod clar transat.

Sustinerea Serviciilor. Un element confuz ce nu ar trebui adus in discutie in decizia alegerii Marelui Maestru al MLNR. Pentru conformitate, repetam ceea ce am spus mai sus: In principiu, intr-o tara Europeana, serviciile sunt pregatite la nivel de top si ca strategie, trebuie sa fie pregatite in mod egal si echilibrat oricare dintre cei 8 candidati initiali ar iesi Mare Maestru. Cei care inghit povestea cu mizarea unor institutii ale statului pe o singura persoana, au mari probleme de intelegere a aspectelor ce tin de siguranta nationala. Cei care o promoveaza jignesc marsav o armata de oameni care muncesc in fiecare zi ca sa asigure o viata linistitita si sigura tututuror romanilor si a institutiilor statului.

Sustinerea Internationala. Neasteptat – Confirmata. Sa nu uitam relatia buna pe care Cornel Visoianu o are cu UGLE. Este de notorietate aspectul legat de recunoasterea MLNR numai dupa ce Visoianu si Marea lui Loja s-au unit cu MLNR. In acest moment este singurul care are o relatie directa si recunoscuta cu UGLE.

Radu il are alaturi pe Adi Stanciulescu, recunoscut pentru excelentele relatii cu Marea Loja a Statului Israel. O mare Loja cu influenta in intreaga lume. Si cred ca e de ajuns pe aceasta tema.

Ca si confirmare a unor sustineri diplomatice internationale, sa nu uitam recunoasterea lui Balanescu, prin prezenta la concertul organizat de el pe 16 Septembrie la care au participat 16 Ambasadori, dintre care cei din Anglia, Austria, Germania, Elvetia – tari cu o Masonerie asa cum ne dorim si noi (mai ales in privinta recunoasterii si respectului Societatii Civile).

Sustinerea mult mai activa a Ritului Scotian. Confirmata. Stim ca la varf, Ritul scotian s-a implicat in ambele echipe de campanie. Prin exponenti diferiti, pe patternul fiecarui candidat. Langa Balanescu, au venit cei populari, care sunt cunoscuti de catre toti cei care parcurg pas cu pas etapele de la 4 la 33. Pentru ca ei sunt cei care se vad, care muncesc si care se implica Masonic. Si cum MLNR asta inseamna, ezoterism, implicare, munca asidua de perfectionare, se pare ca la insistentele furnicutelor de la Ritul Scotian, Constantin Iancu a vrut (sau a fost rugat) sa dea satisfactie celor care chiar muncesc si tin la standarde inalte imaginea RSAAR. Asa cum pe baza unei invitatii corespunzatoare a participat la lansarea campaniei lui Mircea (si s-a vazut efectul) acum, inainte de finala, a participat numai evenimentul lui Radu. Asteptam efectul.

Sustinerea Fondatorilor si Membrilor de Marca ai MLNR. Partial Confirmata. Daca aici ne gandim la nume „celebre” – nu avem asa ceva. Deci neconfirmata. Dar si Constantin Iancu este un Mare Maestru Fondator. Putini stiu ca alaturi de Nini si de Radu se afla Cristi Dumitrescu – cel care a adus singur prin munca asidua 65 de recunoasteri internationale ale MLNR si este Garantul in fata acestor Mari Loji pentru tripleta care vrea imbunatatirea constiintei masonice din Romania. Daca adaugam aici UGLE (prin Cornel) si recunoasterile in cascada pe acest considerent, cred ca acest subiect este din nou adjudecat.

Sumarul saptamanii Marii Finale – Starea de spirit din jurul celor doi candidati

Vom prezenta sub titlul de Sumarul Saptamanii doua parti distincte in care vom analiza cateva elemente legate de cei doi candidati si ceea ce se intampla cu ei inainte de finala.

Mircea pare agitat si dependent de a-si aduce cat mai multe personaje marcante (indiferent daca ele sunt compromise din punct de vedere al credibilitatii masonice) in jurul lui, pentru a exprima o alianta a tot ceea ce a produs in ultima vreme curentul „conservator” la varful sau.

Se bazeaza pe aparatul administrativ al lui EOC si a celor din jur. Si mai ales, se bazeaza ca MM-ul actual nu are decat o singura sansa pentru a-si acoperi cei 7 ani de erori in acte si trebuie sa mearga pe drumul ales, deoarece numai asa va avea liniste sa isi puna in ordine registrele inainte de mult mediatizatul control al organelor statului.

Aparatul de vot functioneaza, Marele Secretar anuland pe diferite motive inventate un numar impresionant de delegati ai Lojilor talibane contracandidate si reusind contrar deciziei MM din iunie, care nu mai permite transferuri, sa realizeze atat de multe transferuri la lojile sale pe hartie incat si-a marit pentru „fractia de 5 peste multiplu de 7” un numar de peste 50 de delegati la celebrele sale loji aflate doar in sertar si arhiva.

Delegatii aceia care se vor prezenta cu buletinul, trebuie si ei sa existe, nu??? Numai ca listele cu delegati raman la membri echipelor ambilor candidati si nu se stie nicioada cand vom afla despre maestrii care au deja double membership.

Radu, pare mai relaxat ca oricand, iar cei din jurul lui sunt mai linistiti decat au fost vreodata. Pentru ca ei nu au nimic de pierdut – spunea un membru al echipei lui. Si asta pare destul de adevarat. S-au coalizat in jurul sau exact cei care doresc altceva de la Marea Loja si de la Masoneria Romana.

S-a creat o adevarata echipa, linistita, constructiva si care se revede cu bucurie ori de cate ori se fac intalnirile de staff. Uneori si zilnic.
Toti din echipa spun ca au castigat…respectul de sine, bucuria de a fi masoni si si-au cunoscut atatia frati care gandesc la fel incat daca nu s-ar petrece ceva suspect la vot, ar trebui sa se transeze din primul tur de scrutin. Mai ales ca acum nu se vor mai vedea efectele „presei hidraulice” ci doar ale „franei hidraulice”.

O alta multumire a lor este ca Radu a inteles imediat dupa nominalizari efectul nociv al lui Florea si a Ritului sau si a ascultat de rugamintea echipei si de argumentele lor si l-a indepartat efectiv pe acesta. Este si o victorie a echipei pentru ca au constatat ca au un lider care asculta si comunica activ cu echipa sa si tine seama de argumentele celor din jur.

O alta vctorie deja obtinuta in echipa a fost si renuntarea, destul de greoaie, la Stefan Masu, care a fost in ultimul an in centrul unor atacuri concentrate privind anumite sume exorbitante de bani si mai ales a activitatii curente controversate a Ritului de York.
Deci s-a facut curatenie generala!

„Daca nici acum Obedienta nu se indreapta spre ceea ce este o echipa formata din masoni cu activitate verificabila, la vedere cu notorietate pozitiva in Marea Loja, inseamna ca Masoneria Romana inseamna altceva si poate asta ne este soarta” spunea un anonim intr-o postare pe blog.

In concluzie, la „curtea pestrita” este agitatie si dorinta de castig, iar la „schimbatori” este mult calm, liniste si incredere in constiinta Masoneriei Romane

Gheorghe Florea egalul Academicienilor?

Saptamana aceasta, in care se astepta arsenalul greu al celor doi Candidati s-a consemnat o furtuna greu de prevazut. Dupa ce Radu Balanescu a scos din arsenal cateva arme greu de anticipat si care cantaresc greu in Finala, mai ales prin prisma prezentei alaturi de el a multor persoane influente, care pentru ca nu sunt publice, nici noi nu le dam numele, am consemnat miscarea de raspuns a lui Mircea Gheordunescu.

In timp ce Balanescu isi primea invitatii la Vila Lac 1, Gheordunescu finaliza acordul general de oficializare a aliantei cu Ritul de Memphis condus de celebrul Gheorghe Florea.

Miscare inteleapta, care cu siguranta i-a adus numarul de voturi necesare pentru a se impune in finala, asta numai daca cei care l-au nominalizat ii vor da si voturile aferente in urna de la Convent.

Coincidenta sau nu, miercuri pe 3 noiembrie trebuia sa se desfasoare un eveniment sub egida GRUPULUI DE INIŢIATIVĂ ECOLOGICĂ ŞI DEZVOLTARE DURABILĂ, la care erau anuntati pe agenda doi fosti Presedinti ai Romaniei, Academicieni, reprezentanti ai BNR si alte personalitati.

Suspect sau nu, Academicienii au fost la evenimentul de luni, Fostii Presedinti nu au fost nici luni (desi locatia le era familiara si stiau si ei cine decide daca se poate da o aprobare sau nu) nici miercuri, iar reprezentatii BNR (altii decat cel care era anuntat pentru miercuri) au fost aproape co-organizatori ai evenimentului de luni.

In concluzie, se poate spune ca Balanescu a ramas cu sustinerea evidenta a factorilor de influenta in Societatea Civila, a Academicienilor, a reprezentantilor BNR si a unui grup compact si destoinic ca si implicare din cadrul Ritului Scotian. Intre acestia din urma i-am vazut pe toti reprezentantii de varf ai Culturii Romanesti, din vechiul val si dintre cei nou aparuti in breasla. Si foarte important, a mai ramas cu cei doi parteneri Cornel si Nini.

Mircea si-a pastrat sustinerea actualei scheme extinse de la varful MLNR, l-a adus alaturi de el si pe Cristi Gherasim si Iulian Moisescu, pe Stefan Masu (cei trei sunt cei care prin schimbul de acuzatii trimise in USA, au adus aproape in pragul desfiintarii Ritul de York) si mai ales, l-a adus in mod oficial alaturi pe Gheorghe Florea si Ritul de Memphis.

Cine a avut strategia mai buna, se va vedea sambata cand votul direct va decide.

Sursa: Mason Press

Sursa Foto: Buhnici

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 1180 vizualizari | 2 voturi

Despre Florin Dumitru Prunariu, revista Forum Masonic, în numãrul 14, a dezvăluit faptul că acesta este mason. „Este Cavaler Templier, grad pe care l-a dobândit în Florida (SUA), deţine funcţia de Grand King în Marele Capitul de Masoni al Arcului Regal din România, are gradul 32 în Ritul Scoţian şi este maestru venerabil al Respectabilei […]

Autor: Aciduzzul | 22 noiembrie, 2014 | 1 comentarii | 1002 vizualizari | 4 voturi

Marea Lojă Naţională Română 1880, Bucureşti, 17 noiembrie 2014, COMUNICAT DE PRESĂ General (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române 1880 şi Co-Preşedinte Executiv al Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale: “Salutăm cu entuziasm victoria Preşedintelui ales Klaus Iohannis” Duminică, 16 noiembrie 2014, cu o zdrobitoare majoritate, poporul român l-a […]

Autor: Aciduzzul | 4 ianuarie, 2014 | 1 comentarii | 2092 vizualizari | 4 voturi

BOARD: Mircea Geoana, president, Romanian Senator, Mircea Geoana is the President of Aspen Institute Romania and a prominent… Mariana Gheorghe, vice-president, CEO, OMV Petrom S.A., Chief Executive Officer, Responsible for Corporate Communications; Health,… Florin Pogonaru, vice-president, President, Romanian Businessmen’s Association, Florin Pogonaru is the coordinator of the “Central… Roberto Musneci, vice-president, Senior Partner, Serban & […]

Autor: Aciduzzul | 21 august, 2013 | 1 comentarii | 1703 vizualizari | 6 voturi

Autor: Aciduzzul | 13 august, 2013 | 0 comentarii | 1871 vizualizari | 5 voturi

Si in Zimbabwe…

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics