Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
MEDIA
Omagiu Conducatorului iubit: Dan Voiculescu ofera romanilor “decenii de impliniri marete”
Aciduzzul | 1 iulie, 2011 | 0 comentarii | 356 vizualizari |
(1 voturi )

Cu ocazia implinirii a şase ani de la deschiderea postului de televiziune Antena 3, angajatii i-au oferit patronului Dan Voiculescu un veritabil omagiu ceauşist. La şase ani de la deschiderea postului de televiziune Antena 3, angajatii s-a strans intr-un studiou şi s-au sarbatorit. Pentru fanii acestui post de televiziune, emisiunea ar fi disparut repede din memorie, ea avand şi multe momente destul de plictisitoare. Ea a intrat insa in antologia mediilor din perioada contemporana printr-un film care il omagiaza pe Dan Voiculescu. Acest film dureaza cinci minute şi este parca rupt din “Epoca Ceauşescu”. Pe vremea cand era sportiv, hocheistul işi turna colegii. Dan Voiculescu este prezentat ca o perfectiune. Din primii lui ani de viata se arata faptul ca a jucat hochei, sugerandu-se ca din aceasta activitate “a inteles ca duritatea nu exista numai in sport”. Profilul lui moral este schitat din cuvinte obosite, sosite neatinse din epoca de aur. Tot din vremurile acelea se imprumuta tehnica de a rascoli viata unui om şi de a alege singurele aspecte care l-ar putea pune intr-o lumina cat de cat buna.

Cu Ceauşescu, colective intregi de cercetatori s-au chinuit ani de zile pana sa descopere in trecutul lui prapadit cateva cuvinte mai acatarii, cateva poze de tanar revolutionar participant la mitinguri, cateva intamplari din care sa se inteleaga ce rol important a avut prin ilegalitate şi prin puşcarii. La Dan Voiculescu nu au gasit decat imaginile cu hocheiul. Nimic altceva din zeci de ani de viata. Colectivele care lucrau pentru Ceauşescu erau mai bine pregatite.

In realitate, lucrurile nu stau deloc aşa. Tineretea lui Dan Voiculescu, conform arhivelor CNSAS, cuprinde activitati condamnabile. Turnatoriile lui au fost dezbatute in instante şi s-a dat un verdict definitiv: “Potrivit CNSAS, Dan Voiculescu ar fi fost recrutat ca informator de Securitatea comunista, in februarie 1970, pri mind numele conspirativ Mircea şi ar fi relatat verbal despre contactele şi schimburile de pachete intre sportivii romani şi cei straini, cu prilejul campionatelor de box din 1969, despre schimburile de valuta şi apoi, in Republica Socialista Cehoslovaca, unde a insotit ca translator echipele romaneşti de hochei pe gheata” (Hotnews). Aceasta este in realitate tineretea lui şi aceasta este activitatea sportiva.

Voiculescu este comparat cu contele de Monte Cristo
Se trece apoi la avere. Chipurile, realizatorii filmului evita şi aici o serie de suspiciuni, daca nu certitudini, care exista la adresa lui Dan Voiculescu. Pentru ca el nu a inventat nimic, nici macar o scobitoare, şi peste noapte a devenit unul dintre cei mai bogati romani, pentru ca a lucrat in comert exterior, avand acces la banii tarii. Se comenteaza de ani de zile ca el şi-ar fi insuşit sume mari de bani, rezultati din operatiunile de comert exterior. Voiculescu, insa, conform filmului, este bogat pentru ca are o familie frumoasa cu doua fete mari şi nepotei. Este adevarat, dar in felul acesta se spune doar o parte din adevar.

Voiculescu este foarte bogat şi in valori materiale. Tot un bogataş spunea despre el ca este precum Contele de Monte Cristo. Are o comoara pe o insula. Se duce acolo din cand in cand şi ia tot ce ii trebuie.

Omagiul continua in acelaşi stil ceauşist. “Carmaciul”, “cel mai iubit fiu” ofera romanilor “decenii de impliniri marete: “7000 de familii din Romania rezista in fata crizei datorita investitiilor facute de Dan Voiculescu”. Un alt mare merit al sau este ca a platit impozite de 100 de milioane de euro.

Angajatii de la Antena 3 l-au facut de ras
Cu siguranta, in viata lui Dan Voiculescu exista o sumedenie de realizari. Chiar faptul ca şi-a investit banii in media, oferind romanilor publicatii, posturi de radio şi televiziune, nu poate fi decat un lucru pozitiv. Ca şi bursele oferite, ca şi multe alte actiuni ale lui şi ale partidului pe care l-a fondat. Dar daca toate aceste fapte sunt prezentate intr-un stil ceauşist, ele iti provoaca greata, se intorc impotriva celui care le-a savarşit.

Ciudat cum realizatorii postului de televiziune Antena 3, in loc sa-i faca un bine patronului lor, il fac de ras, ii transforma viata intr-o bataie de joc. Deşi el şi-a ajutat angajatii, imprumutandu-i cu bani, aceştia parca vor sa ii faca in ciuda. Dupa cate se pare şi dupa cum declara Dan Voiculescu, este un adversar al preşedintelui Traian Basescu.

Cu toate acestea, oamenii platiti de el, in special cei de la Antena 3, ii fac propaganda preşedintelui Traian Basescu. Criticandu-l de dimineata pana seara, pentru orice declaratie, pentru orice gest, pentru orice pas din prezent şi din trecut, ei nu realizeaza altceva decat sa ii faca propaganda. In primul rand orice şef al unui stat doreşte ca ideile lui politice sa fie dezbatute. Pe vremea lui Ceauşescu, romanii erau obligati sa-i studieze cuvantarile la invatamant politic.

Traian Basescu este foarte popularizat de Antena 3. Şi pentru ca este greu de crezut ca un om face numai greşeli, ca are numai trasaturi negative, impinse la extrema, toate aceste critici au un efect invers. Gazetarii de la acest post, in frunte cu patronul lor, nu sunt vanati de actuala Putere. Ei sunt chiar protejati, pentru ca fac o propaganda cu efect pozitiv de dimineata pana seara.

Poate ca filmul-omagiu adus lui Dan Voiculescu ar fi ieşit mai bun sau, in orice caz, plauzibil. Se ştie insa ca Voiculescu cenzureaza orice ştire, orice emisiune se difuzeaza pe post. In cazul acesta, se pare ca nu ar fi intervenit. Şi atunci filmul cu care Mihai Gadea declara ca ii face o surpriza patronului a fost realizat dupa gustul lui Dan Voiculescu. Probabil aşa se in tampla şi cu emisiunile impotriva Cotroceniului, care sunt o propaganda nepretuita. La ultimele alegeri prezidentiale, specialiştii au contabilizat cam 20% din voturi pro Basescu “oferite” de Antena 3.

“La ultimele alegeri prezidentiale, specialiştii au contabilizat cam 20% din voturi, pro Basescu “oferite” de Antena 3″. ……

Sursa: Evz

Sursa foto: Reporter virtual

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 24 decembrie, 2015 | 0 comentarii | 788 vizualizari | 2 voturi

Iuliana Gatej, reporter la Antena 1 si Antena 3, a decedat astazi in localitatea Dumbraveni, Vrancea, de pe DN2, dupa ce masina pe care o conducea, un Land Rover, a iesit in decor si s-a ciocnit cu un stalp, informeaza Vrancea 24 Iuliana Gatej avea 30 de ani si anterior a mai lucrat la Realitatea […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 3 comentarii | 427 vizualizari | 2 voturi

Papa Francisc afirmă că este de acord că libertatea de exprimare este un “drept fundamental” dacă opinia serveşte binelui comun, arătând totodată că este greșit să ucizi în numele religiei. “Oamenii nu au dreptul de a lansa provocări, nu pot insulta credinţa altora, nu o pot lua în derâdere”, a declarat Papa Francisc, în avionul […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 846 vizualizari | 3 voturi

Adevărul Holding 1. Adevărul SA Acţionari: SC Adevărul Holding SRL – 14.33%, Premium News SRL – 60%, Tinu Ana Maria – 24.02%, alţi 115 acţionari deţin 1,65%. 2. Adevărul Holding SRL Acţionari: East Europe Media Distribution SRL – 0.07%, Premium News SRL – 99.93%. 3. Adevărul Digital Media SRL Acţionari: SC Tipomedia Prod SRL – […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 414 vizualizari | 2 voturi

Teoriile conspirației au început să apară în jurul atacurilor de la Paris. Printre colportori. politicienii turci, în frunte cu președintele Erdogan, ale căror opinii coincid perfect cu cele de la Moscova și Teheran. Aceștia sugerează (când nu o afirmă direct) că serviciile secrete americane sau israeliene s-ar afla în spatele atacurilor de la redacția Charlie […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 236 vizualizari | 4 voturi

În urma vizionării conferinței de presă susținută de reprezentatul A.S.P.A., Răzvan Băncescu, am luat notă cu surprindere şi indignare de ultimele declaraţii, inacceptabile din partea unor autorităţi ca P.M.B. şi A.S.P.A., conform cărora membrii Grupul Social pentru Apărarea Drepturilor Animalelor ar avea caziere cu condamnări definitive. Modul în care acesta ne-a calificat ca fiind “o […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics