Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Oprescu TREBUIE eutanasiat! Bancescu TREBUIE eutanasiat!
Aciduzzul | 28 august, 2014 | 3 comentarii | 464 vizualizari |
(4 voturi )

Romania a ajuns groapa de gunoi a Europei, o rana sangeranda comparabila cu Siria, Irak, cu tarile din Orientul Mijlociu, in general. Ceea ce se intampla acum in Romania este comparabil cu lagarele de exterminare ale lui Stalin si Hitler. Romanii nu mai sunt acum asimilati doar cu hotii si curvele. Romanii sunt acum primitivii scelerati ai Europei. Hingherii Europei. Romania este ultima tara din Europa cu o clasa politica nereformata, condusa inca de o clica bolsevica, urmasa directa a kominternistilor sovietici veniti pe tancuri din Rusia la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Este de neconceput pentru o tara europeana, si o premiera in lume ca o intreaga specie sa fie exterminata intr-un dispret total fata de lege, norme etice si orice urma de compasiune specifica oamenilor cat de cat normali la cap. In lipsa unei minime reactii din partea asa-numitei societati civile, neokominternistul Sorin Oprescu, fiul generalului de Securitate cu acelasi nume, si-a permis sa ignore o hotarare a Curtii de Apel din Romania si sa omoare zeci de mii de caini pentru simplul motiv ca vrea sa fure, sa deturneze din banul public catre firmele prietene cu profil stomatologic sau de curatenie, milioane si milioane de euro din bugetul public.

Romania a exterminat sangeros o intreaga specie!!

Romania se afla in plina dementa colectiva!

Joi, unul dintre subumanii din clica bolsevica a neokominternistului Oprescu a declarat senin, intr-un dispret maxim fata de lege, ca a omorat de la aparitia legii “ionut”, la inceputul acestui an, si pana in prezent, 16.000 de caini, jumatate dintre acestia fiind omorati dupa suspendarea normelor de aplicare a legii, dispusa de Curtea de Apel Bucuresti la sfarsitul lunii iunie.

“Bancescu(seful ASPA -n.r.) a spus ca circa jumatate din cei 16.000 de caini au fost eutanasiati dupa suspendarea normelor de aplicare a legii care legalizeaza eutanasierea. Acesta spune ca eutanasierea se poate face si in baza legii, nefiind nevoie de norme”.

Declaratia halucinanta vine in contextul in care, la inceputul acestui an, ASPA a asteptat tocmai normele de aplicare a asa legii pe-zisei legi pentru a incepe programul de “eutanasiere” in masa a speciei canine.

Reamintim ca C.A.B. a hotarât la 20 iunie 2014, suspendarea executarii HG nr. 1059/2013, pana cand se va pronunta asupra unei cereri de anulare. Astfel, in urma unei decizii de suspendare, care este executorie de drept potrivit legii 554/2004 (legea contenciosului administrativ, art.14), privind suspendarea executarii HG nr. 1059/2013, autoritatile locale nu vor mai putea aplica prevederile Legii nr. 258/2013, intrucat aceasta nu va mai avea norme metodologice de aplicare in vigoare.

Se pune in acest caz intrebarea legitima daca Romania este un stat de drept sau daca, nu cumva, statul de drept este doar o gluma sau un concept pentru naivi?! Este cumva clica neobolsevica care paraziteaza de 25 de ani Romania mai presus de lege in acesta tara? Mai este necesar ca cetatenii sa respecte legea, sau respectarea legii a devenit optionala?

Ne mai punem intrebarea legitima de ce nu se auosesizeaza DNA si Curtea de Conturi in acest caz clar de jaf al banului public, cu incalcarea flagranta a legii, stiind fiind faptul ca simpla capturare a unui caine costa nu mai putin de 250 de lei in Romania(pentru necunoscatori, alocatia pentru un copil este de 42 de lei).

Ne intrebam absolut legitim daca nu cumva acest adevarat sistem de recompense aplicate pe capul fiecarui caine va putea fi extins maine-poimaine la someri sau la pensionari?! In acest caz, este legitim sa stabilim o recompensa pentru capturarea gastii Oprescu, Bancescu & Co.?! Nu cumva bolsevicii Oprescu, Bancescu, etc. trebuie eutanasiati ca o minima reparatie morala a unei societati bolnave care se ineaca in propria infectie?!

De-a dreptul halucinante sunt si cifrele avansate de Bancescu cu privire la numarul de caini aflati inca pe strazile capitalei, respectiv 20.000 de caini, care se adauga celor 34.000 deja capturati. Cu siguranta, aceste cifre mult umflate sunt avansate pentru a justifica imensul buget al ASPA, de nu mai putin de 4 milioane de euro si posibilitatea deturnarii acestor sume imense din bugetul primariei capitalei si in viitor.

Se stie deja ca pentru a justifica aceste cifre mult exagerate, hingherii ASPA captureaza caini din adaposturile private si din curtile oamenilor, recurgand chiar la adevarate acte de banditism, in complicitate cu politia locala, luand cu forta cainii plimbati in lesa pe domeniul public.

3 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 374 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics