Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Advertoriale
(P) Revoluţie pe piaţa servicilor on-line. Cea mai bună şi sigură ofertă de servicii în construcţii prin Fabricadeoferte.com, singurul proiect de acest fel din România
Aciduzzul | 12 noiembrie, 2013 | 0 comentarii | 366 vizualizari |
(8 voturi )

Portalul fabricadeoferte.com vine cu un concept inedit pentru România, dar care se bucură de succes în Occident de mai multe decenii. Principiul este simplu: ai nevoie de o firmă pentru o lucrare, pui cererea pe site, după care nu-ţi mai rămâne decât sa alegi varianta optimă pentru proiectul tău. Pe lângă timpul economisit, ai garanţia unei lucrări realizate de o firmă verificată, la un raport corect calitate – preţ. “Solicitantul lucrării depune cererea pe fabricadeoferte.com, după care este sunat de un asistent specializat în construcţii, care ia toate datele şi informaţiile despre ceea ce doreşte să execute. Alegem cinci parteneri potriviţi care să contacteze direct clientul şi să îl oferteze‘’, declară Andrei Danu, General Manager la fabricadeoferte.com.

Practic, el este un intermediar între clientul care vrea să facă o lucrare de calitate şi firma care o execută. Andrei Danu vrea să aducă astfel “transparenţă, eficienţă şi mai ales corectitudine” pe o piaţă locală în care servicile pentru populaţie lipsesc aproape în totalitate sau sunt deficitare.

Aşadar, oricine poate obţine cea mai bună ofertă de construcţii urmând câţiva pasi:

– înregistrezi cererea pe site

– eşti sunat de un asistent de construcţii care ia toate detaliile

– primeşti apoi cinci oferte de servicii, cele mai potrivite ca preţ si calitate pentru proiectul tău

– alegi una dintre ele si demarezi proiectul

Cum se susţine afacerea Fabrica de oferte? Simplu, din pachetele de parteneriat (pachete de tip abonament) plătite lunar de firme. ‘’Îndrumăm fiecare companie spre pachetul care i se potriveşte cel mai bine sau pe sectorul unde doreşte să crească, suntem partenerii lor şi îi ajutăm cât de mult putem’’, afirmă antreprenorul.

Partenerii trec ‘’printr-un proces de probă de trei luni, în care este verificată calitatea lucrării, modul de abordare şi de tratare a clienţilor şi corectitudinea firmei de construcţii’’. Aceştia nu scapă de ‘’supraveghere’’ nici după finalizarea lucrării, pentru că agenţii contactează clienţii să ia feed-back-ul lucrării.

Fabricadeoferte.com a reuşit să încheie în doar şase luni de activitate parteneriate cu peste 100 de firme furnizoare de prestări de servicii în domeniul construcţiilor, numai în ultimele două luni a gestionat peste 300 de cereri de oferte. Acestea merg de la construcţia de case de lemn, amenajare grădină până la hidroizolaţii şi tencuieli sau zugrăvit. Proiectul s-a maturizat rapid, iar rezultatele nu au întârziat să apară, luna septembrie fiind prima în care firma a reuşit să treacă pe profit.

Până la sfârşitul acestui an, antreprenorul vrea să dubleze numărul parteneriatelor, iar pentru anul următor să extindă aria de ‘’acoperire’’ la nivel naţional, pentru că acum oferta se adresează în special Capitalei şi zonelor limitrofe.

*************************
Garanţia serviciilor oferite de Fabricadeoferte.com. provine din îndelungata experienţă în construcţii a antreprenorului. Andrei Danu are el însuşi o poveste de viaţă incredibilă. Originar din Bârlad, el a plecat la doar 19 de ani în Spania unde a lucrat ca ajutor de tâmplar, după care a fost proiectant la o firmă de construcţii, diriginte de şantier, iar apoi şi-a lansat propriile afaceri, chiar alături de primul său angajator. În plină criză, Andrei a deschis o firmă de construcţii şi amenajări interioare, o agenţie imobiliară şi a lansat mai multe proiecte on-line. În 2013, la 28 de ani s-a întors în România şi a lansat Fabricadeoferte.com.

Fabricadeoferte.com este cea mai simplă modalitate de a alege cea mai potrivită ofertă la cel mai mic preţ pentru proiectul dumneavoastră, indiferent de complexitatea si unicitatea acestuia.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 3 august, 2015 | 0 comentarii | 164 vizualizari | 1 vot

Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” organizează marţi, 4 august, orele 11.00, la sediul din Șos. Pantelimon, nr.340-342, sector 2, București, o conferință de presă pentru lansarea proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul se desfăşoară în perioada 1 iulie 2015 – 31 […]

Autor: Aciduzzul | 3 august, 2015 | 1 comentarii | 198 vizualizari | 1 vot

Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” organizează marţi, 4 august, orele 11.00, la sediul din Șos. Pantelimon, nr.340-342, sector 2, București, o conferință de presă pentru lansarea proiectului „Program de stagii de practică în chirurgie generală și ginecologică și consiliere profesională pentru studenți la medicină”, proiect POSDRU/189/2.1/G/155735. Proiectul se desfăşoară în perioada iulie – noiembrie […]

Autor: Aciduzzul | 11 iulie, 2013 | 0 comentarii | 292 vizualizari | 1 vot

Casa de productie film & TV angajeaza director de vanzari si agenti de vanzari pentru comercializare de spatii publicitare in cadrul unor emisiuni difuzate la televiziuni centrale. Experienta in piata media reprezinta un avantaj. Conditii avantajoase. Va rugam trimiteti un CV si o scrisoare de intentie la office@badpolitics.ro.

Autor: Aciduzzul | 11 iulie, 2013 | 0 comentarii | 127 vizualizari | 1 vot

Publicatie de agricultura angajeaza director de vanzari si agenti de vanzari pentru comercializarea de reclama in cadrul conferintelor si meselor rotunde organizate in parteneriat cu asociatiile de fermieri si mass-media centrala. Experienta de vanzari in domeniul agricol reprezinta un avantaj. Conditii avantajoase. Va rugam trimiteti un CV si o scrisoare de intentie la office@badpolitics.ro.

Autor: Aciduzzul | 4 aprilie, 2013 | 0 comentarii | 354 vizualizari | 2 voturi

Utilizate pentru diverse scopuri, halele industriale pot fi construite atat din materiale conventionale cat si din profile metalice, sau combinand cele doua variante. In general, alegerea este facuta tinand cont de dimensiunea necesara, destinatia acesteia (unitati de productie, de depozitare, comerciale, manifestatii sportive sau culturale, expozitii, etc.), bugetul alocat acestei constructii, timpul de construire, s.a.m.d.

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics