Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Pe 27 septembie stai acasa si salveaza niste vieti, bai, nataraule! Si mai si arata ca-ti pasa!
Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 125 vizualizari |
(4 voturi )

alegeri-covidFoarte ciudat Coronavirusul asta! De Paste cand erau vreo 170 de cazuri de infectati pe zi nu v-au lasat nici sa luati lumina din curtea Bisericii! Bine, e edevarat, puteati sa o luati direct din supermarket ca sa nu fie afectate prea tare multinationalele. Pe batranii vostri i-au inchis in casa ca pe aia de la scoala ajutatoare, pe voi nu v-au lasat nici macar cu cortul la munte, pentru ca stie toata lumea ca Covidul este foarte insidios si te poti intalni cu el pe potecile de munte pentru ca acolo ii place, unde este aerul ozonat. Asta cand nu sta pe plaja la mare ca sa se refaca dupa ce infecteaza multimile la biserici.

Mai nou, nu aveti voie nici sa stati cu copiii in prima zi de scoala asa incat trebuie sa vi-i mufeze ei si sa vi-i lege cu cordoane ca sa se apere impreuna de Covid.

digi-manipulareSurpriza, insa! Aveti voie sa mergeti la vot. Ba chiar sunteti incurajati obsesiv sa o faceti. Toate haznalale TV transmit de zor mesajul “de interes public” al guvernului PNL cu masurile de protectie extraordinare pe care le iau autoritatile ca sa puteti merge in siguranta la vot. Asta, desi, aceleasi autoritati nu au putut lua aceleasi masuri ca sa mergeti in siguranta la slujba de Paste in curtea bisericii. E putin ciudat, nu?!

Si asta, desi atunci aveam 170 de cazuri noi de Covid zilnic iar acum avem un record absolut de 1.629 cazuri de noi infectati in fiecare zi. Straniu, nu?! Daca autoritatile nu puteau gestiona atunci criza si nu va lasau sa mergeti la slujba nici in curtea bisericii, cum vor putea, oare, sa evite o noua criza acum, cand sunt de zece ori mai multe infectari si vor fi multi oameni in spatii inchise, in sectiile de votare?

alegeri-temperaturaRidicolul situatiei nu se opreste, insa, aici. Va amintiti, probabil, cum erau luati oamenii cu catusele de la hypermarket-uri pentru ca refuzau sa li se ia temperatura. Stiti foarte bine ca, daca ai temperatura, NU poti intra in magazin sa-ti iei o paine, NU poti sa mergi la scoala, NU poti sa intri in spital chiar daca suferi, decat, poate, doar luat cu japca si inchis intr-un salon.

Ei, bine, in sectia de votare nu numai ca nu-ti interzice nimeni accesul daca ai temperatura si esti prezumptiv bolnav de covid. Nu! Daca ai Covid si ai temperatura mare, poti intra in sectie, poti atinge stampila de vot poti da buletinul comisiei, poti atinge formularele, etc. Ba, mai mult, daca ai Covid, votezi primul! Adica ai prioritate la vot! Asa au decis “autoritatile”…

hai_la_vot_usrE de inteles disperarea acestor “autoritati” bolnave. La alegerile desfasurate in conditii normale prezenta la vot este undeva intre 25% si 30%. Cu alte cuvinte, “politicienii” romani sunt ilegitimi! Au cel mai redus nivel de legitimitate din toata Uniunea Europeana, si, probabil, printre cele mai reduse din lume. Este de notorietate faptul ca exista primari in Romania votati de doar 50 de persoane, adica de familia lor extinsa. Primari care decid soarta si bugetul comunitatii. Asa incat, daca prezenta la vot la aceste “alegeri” va fi mai mica de 20% va fi un dezastru de proportii internationale. Practic, va fi consimtit falimentul clasei politice romanesti!

Si mai este ceva ce “uita” sa precizeze autoritatile de la PNL in cardasie cu USR-Plus. Candidatii lor, in frunte cu insipidul si incolorul Nicu Sordan de la Bucuresti, au sanse teoretice sa fie alesi la o prezenta la vot de peste 35%. Sub acest procent, PSD-ul isi asigura o victorie confortabila. Asa ca, cu tot “sprijinul” deloc de neglijat al STS, gasca PNL-USR-Plus trebuie sa scoata cat mai multe cornute la vot, pentru ca, nu-i asa, este dreptul tau constitutional si nu trebuie sa lasi pe altul sa-ti decida soarta!

alegeri-buletin-expiratDisperarea este atat de mare incat sunt invitati la vot, pe langa cei morti, prezente deja clasice, si cei cu buletinul expirat. Asta pe langa camioanele de tarani cu buletin de flotant pe Bucuresti facut in preziua alegerilor.

Cat despre Covid, a luat o mica pauza…Ati mai vazut spoturile agresive cu: “Stai acasa! Arata ca-ti pasa!”? Ciudat, nu?! Cum ramane cu sfaturile “specialistilor”? Cand trebuie urmate? De Paste sau de alegeri?

Stati linistiti. Imediat dupa alegerile parlamentare, pe 8 decembrie veti vedea si auzi iar peste tot “stai acasa, arata ca-ti pasa”! Nu numai ca le veti auzi, dar chiar veti fi priponiti iar la domiciliu pe o perioada nedeterminata. Chiar de pe 8 decembrie!

Asa ca, mai bine, urmeaza chiar de pe 27 septembrie sfatul specialistilor: Stai acasa! Salveaza Vieti! Arata ca-ti pasa!

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 131 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 130 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics