Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antiglobalizare
„Perestroika” XXI
Aciduzzul | 14 noiembrie, 2012 | 1 comentarii | 196 vizualizari |
(2 voturi )

Ion Maldarescu
Este de ajuns ca poporul sa fie lasat sa traiasca un timp in « democratie » pentru a-l transforma intr-o plebe dezordonata.” (Protocoalele inteleptilor Sionului, VII, 25)
Cei care au crezut in mai binele Poporului Roman, dezamagiti si descurajati abandoneaza, pe rand, sperantele morganatice ale readucerii Romaniei la statutul unui nivel de trai civilizat si la recapatarea demnitatii nationale. Dupa asasinarea „dictatorului” in ziua sfanta a Craciunului din 1989 (nimic nu este intamplator!), imaginea tarii, jefuita, sfasiata si supusa timp de peste doua decenii unui program intensiv de imbecilizare, aduce astazi cu imaginea unui sat parasit, fara caini. Fiarele si lotrii au invadat nu doar teritoriul ci si sufletele romanilor, rapindu-le pana si ce nu li s-a putut lua niciodata de-a lungul mileniilor: speranta.

Prin 2009, Mihail Gorbaciov, demolatorul prin „Perestroika” al Imperiului moscovit si initiatorul dezmembrarii acestuia, se mandrea cu rolul avut in conlucrarea cu Papa Ioan Paul al II-lea (oare numai cu el?), pentru edificarea Noii Ordini Mondiale (N.W.O.). Dupa cum se vede, si Papa si-a adus obolul la complotul conspiratiei.

Din pacate – afirma Gorby -, dupa sfarsitul razboiului rece, S.U.A. a fost dominata de complexul superioritatii victoriei, ignorand faptul ca „Misa” nu a murit. Doar a hibernat putin. Astazi, octogenarul „dalmatian” rade satisfacut, traind-si capatul anilor in bunastare, protejat de „licuricii” carora le-a executat porunca.

O ultima tresarire a orgoliului terfelit l-a indemnat sa afirme, cu prilejul prezentarii unei carti a sinistrului miliardar american Ted Turner[2]: „Americanii ar trebui sa inteleaga ca monopolul lor a luat sfarsit, desi America va fi un lider pentru un timp indelungat. […] Ca va place sau nu, acesta e adevarul!”.

Adaptandu-si viziunile planetare dupa „indicatiile pretioase” primite din varfului piramidei, a inceput sa sune din trambita: „… Trebuie sa traim in pace in aceasta casa numita Europa, cu toate usile si ferestrele ei deschise […] Numai in cooperare cu Rusia si S.U.A., Europa poate sa-si joace rolul in procesul global al crearii unei Noi Ordini Mondiale […]

Actualul model nu are nevoie de adaptare, ci de inlocuire. Va fi un proces complex si dureros (romanii il simt din plin – n.a.). […] in prezent, nevoia unei Perestroika de mare anvergura, pentru S.U.A. si intreaga planeta, a devenit mai clara decat oricand”. Despre marea China, niciun cuvant.

In treacat fie zis, se pare ca George Sörös si-a varat serios coada in Perestroika anilor ’80 a lui Gorbaciov. Devenind mentorul „dalmatianului”, Sörös si-a putut desfasura neingradit planurile, prin „Open Society” („Societatea Deschisa”), sustinuta financiar de „Sörös Fund Management. Drept recompensa, la sfarsitul misiunii, satrapul planetar a creat o fundatie pentru Gorbaciov, cu sediul in S.U.A.. Parca am mai auzit de formula „Pentru o Societate Deschisa” si de la trambitasii platiti ai posturilor tv din Romania! Nu-i asa? Sa fie simpla coincidenta? Nimic nu este intamplator!

„O reducere de 95% din prezentul nivel (al populatiei planetei – n. a. ), ar fi ideal!”

„Vom avea un Guvern Mondial, chiar daca ne place sau nu. Singura intrebare este daca va fi realizat prin cucerire sau asentiment.” (James Warburg, 17 februarie 1950, Senatul S.U.A.)

In acest moment traim faza finala a Perestroikai XXI, scopul ei fiind instaurarea oficiala a Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial. Ideea initiata in 1773, in casa firmei Rotschild, de pe strada evreiasca din Frankfurt si demarata in 1789 – o data cu revolutia franceza – a explodat violent in Romania anului 1989. Coincidenta!? Nimic nu este intamplator!

Faza in care ne aflam astazi este cea mai dura, cea mai cumplita si sangeroasa din intreaga istorie a umanitatii. Nu intamplator, acelasi papusar, Ted Turner, numea crestinismul ca fiind „religia invinsilor”, ii cataloga pe adversarii avortului drept „bozos”, adica niste prosti, incompetenti si mascarici. in anul 1998, Ted Turner a fagaduit solemn ca va dona O.N.U. mai mult de un miliard U.S.D. pentru a fi investiti in implementarea planurilor de decimarea a populatiei la scara planetara. S-a tinut de promisiune.

Promovand si amplificand declaratia lui Henry Kissinger din 1994: „Problema prioritara pentru lumea a treia este depopularea”, afirmatia lui Ted Turner dintr-un interviu acordat revistei Audubon Magazine este de-a dreptul stupefianta: „O populatie totala de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”[3]

Avand in vedere ca populatia planetei se pare ca deja a ajuns la 7 miliarde de oameni, „reducerea” ar reprezenta mai mult de 6,5 miliarde de redusi la tacere. Nu a precizat daca si propria-i persoana este sau nu inclusa in procentul de 95%, ca sa nu omit ca tot de numele lui se leaga si indobitocirea copiilor prin anumite emisiuni de desene animate. Ce Stalin ? Ce Hitler ? Ce Pol Pot?[4] Au fost mici criminali pe langa „licuricii” Guvernului Mondial. „Timpul nu mai are rabdare!” Vine 21 decembrie 2012. incepe depopularea! Nimic nu este intamplator!
– va urma –
——————————————–
[1] New World Order – Noua Ordine Mondiala
[2] Robert Edward (Ted) Turner III (n.19 noiembrie 1938, Cincinnati, Ohaio ( este un magnat american al mass-media. Este mai bine cunoscut pentru ca a fondat Turner Broadcasting System (T.B.S.) și Cable News Network (C.N.N.), pentru casatoria sa cu Jane Fonda, ca și pentru suma de un miliard de dolari (USD) donata Organizaíei Natiunilor Unite (O.N.U.). A revoluționat media de informație, reușind sa transmita practic in direct dezastrul navetei spațiale Challenger, in 1986 și cele mai importante momente din Razboiul din Golf, in 1991. (http://ro.wikipedia.org/wiki/Ted_Turner)
[3] Cititi va rog si articolul:
[4] Pol Pot, pe numele sau Saloth Sar, a fost un om politic, prim-ministrul Cambodgiei in perioada 1976-1979. S-a nascut la 19 mai 1928 si a trait 80 de ani. A fost membru al teribilei organizatii Khmerii Rosii, fiind considerat astfel responsabilul vinovat pentru uciderea, de catre aceasta grupare, a cca. 1,7 milioane de combodgieni.

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 377 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9895 vizualizari | 9 voturi

  Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

  Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 604 vizualizari | 3 voturi

  Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

  Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

  Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics