Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
PROTEST, vineri, 4 aprilie, Piata Victoriei. JOS ANSVSA, demiterea gastii venale OPRESCU, BANCESCU & Co, abrogarea mizeriei numita “legea Ionut”
Aciduzzul | 3 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 288 vizualizari |
(2 voturi )

În data de 4 aprilie 2014, Ziua Mondială a Animalelor Fără Stăpân, Federaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Mediului (F.P.A.M.), în numele întregii comunităţi a iubitorilor de animale şi apărătorilor mediului din România, organizează o manifestaţie de protest cu următorul program:

– 12:00-15:00 = protest autorizat în faţa Guvernului (Piaţa Victoriei)

– 15:00-17:00 = marş autorizat pe traseul: Piaţa Victoriei, B-dul Lascăr Catargiu, B-dul G-ral Magheru, B-dul N. Bălcescu, str. Academiei, B-dul Regina Elisabeta (vis-à-vis de Universitate, “la statui”).

Ne aşteptăm ca ulterior, participanţii să se deplaseze în ordine până în Piaţa Universităţii, în faţa Teatrului Naţional, pentru a manifesta în continuare, sub forma unui protest liber, până în jurul orelor 20:00-21:00.

Revendicările protestului nostru sunt următoarele:

– Demiterea conducerii A.N.S.V.S.A., pentru abateri grave de la rolul acestei instituţii şi multiple încălcări ale legii.

– Abrogarea imediată a Legii nr. 258/2013, care prin natura sa eronată, lacunară, confuză, contradictorie, interpretabilă şi contrară convenţiilor europene şi mondiale în vigoare, a generat în ultimele luni nenumărate infracţiuni, abuzuri, agresări şi traume, deopotrivă la adresa animalelor şi a oamenilor.

– Revenirea la varianta iniţială a proiectului de lege, fostul Plx912/2009, în forma votată de Senat, cu eventuale îmbunătăţiri de detaliu care să-i respecte spiritul de bază, fără a o transforma într-o “lege a euthanasiei”, a abuzurilor şi a haosului, aşa cum s-a întâmplat în două rânduri (2009-2011 şi 9-10 septembrie 2013).

– Demiterea imediată a principalilor factori implicaţi în situaţia actuală (Primarul Sorin Oprescu, şefii A.S.P.A. Bogdan Treeroiu şi Răzvan Băncescu, precum şi a tuturor primarilor şi angajaţilor care s-au făcut vinovaţi de infracţiuni şi abuzuri similare pe întreg cuprinsul ţării) şi demararea cercetărilor penale.

– Scoaterea în afara legii şi punerea sub urmărire penală a organizaţiilor extremiste, gen I.R.E.C., care au contribuit la agravarea situaţiei.

– Revenirea mass-media la o atitudine imparţială şi echilibrată, conformă cu deontologia profesională, şi încetarea acţiunilor de dezinformare, manipulare şi instigare (directă sau subliminală) la abuzuri contra animalelor şi a iubitorilor acestora; punerea sub urmărire penală a acelor reprezentanţi mass-media ale căror fapte întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor.

Totodată, vă punem la dispoziţie următoarele documente:

* Declaraţia oficială a organizaţiilor semnatare ale prezentului comunicat de presă, în numele tuturor iubitorilor de animale din ţara noastră, adresată lumii întregi, pentru a întreprinde toate acţiunile necesare, legale ca şi civice, în scopul stopării climatului de anarhie şi genocid instituit în România.

* Raportul “Dogs’ Holocaust – Made in Romania”, pus în circulaţie la nivel internaţional şi trimis multor instituţii mass-media din întreaga lume, care conţinere o descriere aprofundată şi detaliată a situaţiei, susţinută de un amplu fond documentar (inclusiv link-uri şi o arhivă de documente foto-video probatorii, disponibilă pentru download online).

În încheierea acestui comunicat, atragem atenţia asupra atitudinii publice a organizaţiei extremiste I.R.E.C., care în cursul zilei de azi s-a făcut vinovată de următoarele:

– A instigat la intensificarea abuzurilor şi ilegalităţilor deja semnalate, care fac obiectul protestului nostru.

– A solicitat P.M.B. anularea manifestaţiei noastre autorizate, în contradicţie cu Carta Universală a Drepturilor Omului, art. 19 şi 20, Carta Drepturior Europene Fundamentale, art. 11 şi 12, şi Constituţia României, art. 30 şi 39. În pseudo-argumentaţia respectivei grupări, se insinuează riscul unor “violenţe de stradă”. Întrucât toate acţiunile noastre de protest, atât autorizate cât şi spontane, s-au desfăşurat invariabil în mod paşnic, ne aşteptăm la provocarea unor incidente violente de către I.R.E.C., la fel ca în cazul încercării de contra-manifestaţie din 8 martie, 2014.

Cu acest prilej, garantăm că, aşa cum am procedat şi în situaţia anterioară, vom lua toate măsurile necesare, în colaborare cu forţele de ordine, pentru a respinge orice tentativă de provocare şi a asigura desfăşurarea legală, paşnică şi civilizată a acţiunii, iar persoanele care se vor face vinovate de încălcări ale legii să fie identificate, reţinute şi cercetate de poliţie.

2 aprilie, 2014
Bucureşti, România

Mihnea Columbeanu,
Vicepreşedinte F.P.A.M.

Membru al:
Asociaţiei Respect, Serve & Protect Human and Non-Human Life

Asociaţiei Cuţu, Cuţu

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 355 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 432 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics