Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
iunie 17, 2021, 5:02 am
Parţial noros
Parţial noros
17°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 4 km/h V
Răsarit: 5:30 am
Apus: 9:03 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
MEDIA
Realitatea e că Realitatea TV se zguduie din temelii (Curentul)
Aciduzzul | 17 februarie, 2010 | 0 comentarii | 132 vizualizari |
(2 voturi )

realitateaGeorge Roncea
Pseudo jurnaliştii de la Realitatea au început să-şi organizeze sistemul de redactare, prin „preluare“, mai exact furăciune pe faţă. Obişnuiţi de multă vreme cu sistemul „împrumutului“ de materiale fără citarea surselor, cum au făcut-o şi în cazul nostru, când au preluat iniţial fără citarea sursei filmul aventurilor consulului porno de la Chişinău plasat în exclusivitate de site-ul „Curentul“, cei de la Realitatea au devenit mai elaboraţi în „selectarea surselor“, cică. Blogul Reporter Virtual dezvăluie un mesaj intern care a fost trimis de mini-mahărul Cătălin Popa către departamentele producători, news, editori şi externe.

Titlul informaţiei este mai mult decât sugestiv: „Interdicţie“. Condeierii eolieni sunt somaţi ca „începând de acum să nu mai citaţi pe RTV informaţii din «Evenimentul zilei». De săptămâna trecută, EVZ şi «Capital» sunt echivalente cu B1, adică o sursă de informaţii puţin credibilă, un conglomerat media condus de politicieni PD-L, care transmite informaţii dintr-o anumită perspectivă.

Dacă consideraţi că, în situaţii excepţionale, există o informaţie exclusivă pe care o are EVZ şi care este confirmată de sursele noastre, mă sunaţi la orice oră şi ne consultăm“.

Deci dacă EVZ anunţă în exclusivitate că „Nicolae Popa, adus în ţară de la Jakarta, dă în vileag manevrele lui Sorin Ovidiu Vîntu prin care au fost jefuiţi 200.000 de români de suma de 300 de milioane de dolari, bani care au servit finanţării ziariştilor Trustului Realitatea – Caţavencu“, Cătălin Popa trebuie sunat la orice oră pentru „consultări“ (nu de alta dar poate trebuie să apuce să-şi ia şi el, sireacul, un bilet de avion către altundeva).

Directiva internă este parafrazată astfel de un alt blogger inspirat: „de vreun an, Realitatea-Caţavencu este echivalentă cu Vîntu, adică o sursă de informaţii puţin credibilă, un conglomerat media dirijat de politicieni PSD şi PNL, care transmite informaţii dintr-o anumită perspectivă“.
Fabrica deformatoare şi manipulativă de „ştiri“ a Realitatea se gripează însă pe zi ce trece, în pofida măsurilor care mai de care mai aberante luate de către cadrele cu învăţământul politic ale Trustului.

Realitatea, pe făraş

„Toată şandramaua se zguduie din ţâţâni!“ avertiza fosta vedetă a postului TV, Andrei Gheorghe, cu ceva vreme în urmă. Profeţia se împlineşte, zilele acestea, în mediul de presă circulând cu multă insistenţă zvonul preluării şandramalei în curs de prăbuşire de către Dinu Costache, zis Patriciu, informaţie prezentată în premieră de fapt de către publicaţia „Curentul“, prin luna septembrie a anului trecut.

Realitatea a acumulat încă din decembrie 2008 un deficit de aproape 50 de milioane de euro, iar Vîntu a încercat să se scape de povară. Scria anul trecut colega noastră Dana Iliescu, mereu bine informată: „înglodat în datorii, Vîntu contractează un împrumut de la Patriciu, de 10 milioane de euro, pe firma cipriotă Bluelink Comunicazione Limited, după cum ne-au declarat sursele noastre. Împrumutul îl girează cu acţiunile reprezentând 80% din capitalul social, deţinute la Realitatea Media SA, care este piesa de rezistenţă a lui Vîntu, ea deţinând licenţele de radio, TV şi satelit ale Radio Guerrilla, Realitatea FM şi Realitatea TV“.

S-a aşternut apoi tăcerea, până ieri, când tizul Danei, la fel de bine informatul Dan (Andronic), anunţă pe blogul său: Ieri am aflat că Patriciu a cumpărat Realitatea TV.

Sursa: Curentul

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 24 decembrie, 2015 | 0 comentarii | 730 vizualizari | 2 voturi

Iuliana Gatej, reporter la Antena 1 si Antena 3, a decedat astazi in localitatea Dumbraveni, Vrancea, de pe DN2, dupa ce masina pe care o conducea, un Land Rover, a iesit in decor si s-a ciocnit cu un stalp, informeaza Vrancea 24 Iuliana Gatej avea 30 de ani si anterior a mai lucrat la Realitatea […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 3 comentarii | 396 vizualizari | 2 voturi

Papa Francisc afirmă că este de acord că libertatea de exprimare este un “drept fundamental” dacă opinia serveşte binelui comun, arătând totodată că este greșit să ucizi în numele religiei. “Oamenii nu au dreptul de a lansa provocări, nu pot insulta credinţa altora, nu o pot lua în derâdere”, a declarat Papa Francisc, în avionul […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 785 vizualizari | 3 voturi

Adevărul Holding 1. Adevărul SA Acţionari: SC Adevărul Holding SRL – 14.33%, Premium News SRL – 60%, Tinu Ana Maria – 24.02%, alţi 115 acţionari deţin 1,65%. 2. Adevărul Holding SRL Acţionari: East Europe Media Distribution SRL – 0.07%, Premium News SRL – 99.93%. 3. Adevărul Digital Media SRL Acţionari: SC Tipomedia Prod SRL – […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 408 vizualizari | 2 voturi

Teoriile conspirației au început să apară în jurul atacurilor de la Paris. Printre colportori. politicienii turci, în frunte cu președintele Erdogan, ale căror opinii coincid perfect cu cele de la Moscova și Teheran. Aceștia sugerează (când nu o afirmă direct) că serviciile secrete americane sau israeliene s-ar afla în spatele atacurilor de la redacția Charlie […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 231 vizualizari | 4 voturi

În urma vizionării conferinței de presă susținută de reprezentatul A.S.P.A., Răzvan Băncescu, am luat notă cu surprindere şi indignare de ultimele declaraţii, inacceptabile din partea unor autorităţi ca P.M.B. şi A.S.P.A., conform cărora membrii Grupul Social pentru Apărarea Drepturilor Animalelor ar avea caziere cu condamnări definitive. Modul în care acesta ne-a calificat ca fiind “o […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics