Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Se aduna dreapta antikominternista?
Aciduzzul | 13 februarie, 2012 | 0 comentarii | 258 vizualizari |
(1 voturi )

Dupa 22 de ani de la caderea regimului comunist din Romania, ne intrebam cu totii (cei care mai au curiozitatea de a-si pune problema), cum se face ca in toti acesti 22 de ani de asa-zisa democratie, nu s-a ridicat nici un partid cu doctrina politica de dreapta? Analizand lista celor peste 50 de formatiuni politice ce figureaza ca inregistrate in Registrul Partidelor Politice, nu poti sa nu remarci faptul ca toate aceste partide sunt de stanga, atat prin programul lor, prin mijloacele de aducere la indeplinire a acestor programe, cat si pedigree-ul membrilor. Toate partidele care au condus Romania in ultimii 22 de ani sunt partide de sorginte comunista/socialista, intre care membrii fostului PCR, resapati in politicieni cu vederi democratice, se misca fluidic, dupa principiul vaselor comunicante, anihiland orice tentativa de ridicare a unui partid anti-comunist.

Agresiunea sangeroasa din Piata Universitatii, din 1990 si 1991, a spulberat visele in teroare si violenta visele curajoase ale unor tineri care au dorit un viitor mai bun, fara comunisti.

Fata de alte tari din fostul bloc comunist, Romania nu a putut face o trecere reala la sistemul democratic. Spre deosebire de Ungaria, Republica Democrata Germana, Polonia si chiar Bulgaria, in Romania nu s-au putut impune o lege a lustratiei, nu s-au facut publice dosarele fostilor lucratori de securitate (precum in RDG), peste tot legea fiind adoptata cu lacune si jumatati de masura, care sa le permita neocomunistilor sa scape de trecutul lor rusinos.

Apartenenta la Partidul Comunist a liderilor societatii actuale ramane in continuare o tema extrem de actuala, chiar si la 22 de ani dupa caderea oficiala a comunismului.

Cu titlu de exemplu, arat ca desi Legea CNSAS obliga candidatii la functii in organele de conducere ale unor profesii (Notari, executori judecatoresti, avocati), sa depuna odata cu dosarul de inscriere, o declaratie in forma autentica (data in fata notarului), in care declara ca nu au facut politie politica si nu au fost securisti, in ceea ce priveste Baroul Bucuresti si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR), aceasta obligatie imperativa nu este respectata, ba chiar a fost eludata printr-o… hotarare de consiliu… a Baroului Bucuresti, in urma cu doar doi ani!

Acelasi fenomen il regasim in toate categoriile de activitati, fapt ce ne demonstreaza un singur lucru: Aparatul comunist nu a pierit odata cu prabusirea regimului Ceausescu. El a supravietuit prin membrii sai, si prin increngatura de relatii dintre acestia.

Dupa cei 20 de ani proorociti de Silviu Brucan – necesari pentru a scapa definitiv de comunisti prin uzura lor fizica, am constatat cu amaraciune ca acestia au fost inlocuiti de copii lor, ce manifesta aceleasi deprinderi ca si parintii.

De aceea am asteptat cu infrigurare nasterea unui Partid Nationalist, autentic de dreapta, care sa se situeze intr-o opozitie reala cu liota de comunisti, cu neamurile si copii lor, scoliti in strainatate, dar integrati perfect in sistemul mafiot mostenit.

Comunistii care au luat puterea dupa 1989 au stiut sa mimeze cu destul succes nationalismul – de stanga (vezi Partidul Romania Mare), bulversand constiintele romanilor prin oferta electorala otravita, a unor foste beizadele comuniste, vopsite peste noapte in culorile nationalismului.

Participand ca membru fondator la fondarea Partidului Nationalist, pun si eu o caramida la temelia unei constructii politice in care nu vor avea posibilitatea sa se infiltreze comunisti sau neo-comunisti. O constructie al carui liant sa fie camaraderia, spiritul de sacrificiu pentru cauza nationala, credinta in Dumnezeu si destinul luminos harazit de El acestui Neam.

Sunt incredintat ca poporul roman are acele resurse umane si sufletesti nebanuite, si ca din sanul lui vor rasari oameni si mai ales lideri care sa conduca Romania afara din mlastina morala in care se zbate in prezent.

Partidul Nationalist este stindardul de lupta ridicat de catre dreapta autentica romaneasca, ce cheama in jurul sau pe toti aceia care au nazuit si mai nazuiesc inca la idealul unei Romanii demne, infloritoare, care sa ne faca pe toti sa fim MANDRII CA SUNTEM ROMANI !

Sursa: Mihai Rapcea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 364 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics