Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Proiectul Perlan
Se intampla in Romania: Paizs Otto, ucigasul eroului-martir Aurel Agache, a fost achitat de Curtea de Apel Bucuresti
Aciduzzul | 22 noiembrie, 2012 | 0 comentarii | 243 vizualizari |
(1 voturi )

Dionisie Aurel Agache, fiul colonelului post-mortem Aurel Agache, erou-martir ucis bestial de o banda de unguri in decembrie 1989, la Targu Secuiesc, informeaza opinia publica:

In cadrul dosarului 37089/3/2009 (1142/2011), la data de 20 noiembrie 2011 ucigasul Paizs Octavian a fost achitat de catre Curtea de Apel Bucuresti. In cadrul dosarului 37089/3/2009 (1142/2011), la data de 20 noiembrie 2011 ucigasul Paizs Octavian a fost achitat de catre Curtea de Apel Bucuresti. Prin decizia 352/A , in baza art. 379 pct. 2 lit. a C.p.p admite apelul formulat de apelantii PAPP ENIKO, PAIZS FERENC, PAIZS MAJOS MARGIT impotriva sentintei penale nr. 124 din 15.02.2011 pronuntate de Tribunalul Bucuresti- Sectia a II-a.

Desfiinteaza sentinta apelata si rejudecand in fond: in baza art. 11 pct. 2 lit. b rap. la art. 10 lit. c Cpp. achita revizuentul inculpat Paizs Octavian sub aspectul infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte, prev. de art. 183 Cp, cu aplic. art. 75 lit. c Cp. in baza art. 14, art. 346 alin. 2 Cpp, respinge ca neintemeiata actiunea civila formulata de partile civile AGACHE ILEANA (sotia victimei), AGACHE AUREL DIONISE (fiul), AGACHE ILEANA (fiica), AGACHE IOAN (fiul) si AGACHE ANDREI OVIDIU (fiul). In baza art. 192 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare aferente solutionarii cauzei in prima instanta si in apel raman in sarcina statului. Cu recurs in 10 zile. Pronuntata in sedinta publica la data de 20.11.2012.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este o surpriza, intrucat inca de anul trecut m-am lamurit cu prestatia completului de judecata, care mie personal mi-a provocat greata, astfel ca inca de la inceputul acestui an am luat decizia de a nu ma mai prezenta la acest simulacru de proces.

Nu am avut taria de a vedea si suporta o judecatoare care trata toate procesele cu zambetul pe buze chiar si cand se vorbea de violarea unor copii si care intra in sala ca si cum venea la o petrecere, luminoasa si gratioasa, vesnic zambitoare. In ceea ce priveste abordarea dosarului in care am fost implicat, modalitatea superficiala in care trata acest caz m-a facut sa-mi dau seama ca nu exista auspicii prea imbucuratoare pentru finalizarea dosarului de o maniera favorabila cauzei pentru care am pledat.

Daca Parchetul nu face recurs atunci evident ca voi face eu recurs pentru ca dosarul sa ajunga la inalta Curte de Casatie si Justitie. Deoarece am lipsit atat de la dezbateri, cat si de la pronuntare, termenul de 10 zile pentru a face recurs curge de la data comunicarii copiei de pe dispozitiv. Dar ma astept ca Parchetul sa faca recurs inaintea mea, avand la dispozitie 10 zile de la pronuntarea deciziei de achitare.

Astept cu mare nerabdare sa citesc motivarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti prin care ucigasul Paizs Octavian a fost achitat deoarece nu a savarsit infractiunea pentru care a fost condamnat.

Aceasta sentinta are si aspecte pozitive in ceea ce priveste plangerea penala facuta impotriva martorei Kozma Gizela pentru marturie mincinoasa.

Un ultim aspect pozitiv al procedurii de la Curtea de Apel Bucuresti a fost aparitia in dosar a unor informatii valoroase din perspectiva procedurii de urmarire penala care a fost efectuata in Ungaria, informatii care vor ajuta, in opinia mea, la condamnarea Republicii Ungaria la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru incalcarea drepturilor mele prevazute de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

Sunt optimist si in ceea ce priveste recursul la inalta Curte de Casatie si Justitie. Chiar si cu aceasta decizie, slava domnului ca simulacrul de proces de la Curtea de Apel Bucuresti a luat sfarsit si ca am scapat de acest complet de judecata.

Sursa: Dionisie Aurel Agache via Ziaristi Online

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 133 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 130 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics