Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Securitatea, evreii si slugile acestora
Aciduzzul | 24 februarie, 2011 | 0 comentarii | 1042 vizualizari |
(4 voturi )

Securitatea a exercitat permanent presiuni asupra Bisericii Ortodoxe Romane, folosind toate mijloacele posibile (agentura, filaj, tehnica operativa). Dosarele de obiectiv demonstreaza limpede ca institutia in sine – Biserica, era considerata un pericol potential permanent si de aceea supravegherea trebuia sa fie continua. Toti inaltii ierarhi, incepand cu Patriarhul, aveau dosare de urmarire, cu un material extrem de complex. Dosarul Patriarhului Teoctist, in tinerete simpatizant legionar, avea nu mai putin de 8 volume. Documentele din fondul “D” al Arhivelor SRI, foste ale DSS si stenogramele Biroului Politic al CC al PCR arata cu cata atentie partidul urmarea subordonarea BOR, iar acolo unde se constatat lipsa unei colaborari a ierarhilor Bisericii, obiectivele trebuiau sa fie atinse de catre Securitate, prin masuri de forta.

Pe tot parcursul perioadei comuniste dar si acum intre statul roman, secular si masonizat si condus la varf de evrei si BOR a existat un antagonism perpetuu, prin simplu fapt al afirmarii a doua viziuni radicale despre lume.

Statul, respectiv Securitatea si dl. doctor AsaSinescu, mare mason, “au rezolvat” antogonismele care mai existau inlaturandu-l pe Teoctist, care ameninta sa mai traiasca multi ani, provenind dintr-o familie care depasea suta de ani. Dupa ce Teoctist a fost ucis pe patul de operatie, a fost adus in fruntea BOR Daniel Ciobotea, indelungat colaborator al Securitatii, agreat de Ion Iliescu care l-a vrut chiar, in 1992, premier, in locul lui Stolojan.

Daniel Ciobotea a transformat BOR intr-un urias SRL dar in unele manastiri s-a pastrat insa flacara nestinsa a impotrivirii fata de sistemul de stat ateu si masonic. Toate guverne Romaniei din 1990 incoace au fost conduse de masoni. Miza actualului scandal provocat in jurul manastirii Petru Voda, cunoscuta drept un “cuib legionar”, nu poate fi decat atentionarea la adresa capilor Bisericii. Renasterea unei miscari nationale orientata catre Neam si Credinta, o a treia forta, este rau vazuta. Noile generatii nu trebuiesc lasate sa se apropie sufleteste de figurile eroice ale acestui neam, nu li se ingaduie sa-si atribuie modele “neaprobate” (gen Bucurenci, cum pomenea cineva mai sus).

Securistii ca Voiculescu, Adrian Sarbu si Sorin Ovidiu Vantu au promovat prin aparatul lor media numai pornografia, mizeria umana, sub-cultura, dispretul fata de valorile familie, fata de Biserica, manelistii, tiganizarea si cretinizarea romanilor. Ca dovada masele uriase de oameni, milioane care voteaza inca cu Ion Iliescu, tigan de origine evreiasca, ca si Adrian Nastase, Vacaroiu, Florin Georgescu (propus premier zilele trecute).

Suporterii – pe fata ori pe dos ai lui Ion Iliescu, crescuti si adusi de el in politica sunt majoritar evrei. Un mare numar de evei se afla la vedere, nu doar in clasa politica, ci si in media, mediul de afaceri etc.

Printre acestia sunt de mentionat:

Petre Roman, Andrei Plesu, Dinu Patriciu, Emil Constantinescu, Theodor Stolojan, Mihai Razvan Ungureanu (director SIE), Ludovic Orban (fost ministru al Transporturilor, vicepresedinte PNL), Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu, Victor Ciutacu (“star” la Antena 2), Elan Schwartzenberg (om de afaceri care vaneaza postul de premier, mana dreapta a lui Dan Diaconescu OTV), Eugen Ovidiu Chirovici (fostul Mare Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, actual conducator din umbra al MLNR), Adrian Severin (nepotul lui Silviu Brucan, europarlamentar, care viseaza un viitor post de ministru de Externe), Mircea Cosea, Victor Surdu (fost deputat si senator), Zoe Petre (fost consilier prezidential), Petru Berteanu (fost consilier prezidential), Mugur Isarescu (Guvernator al Băncii Nationale, fost prim ministru, eventual viitor prim ministu), Razvan Teodorescu (fost senator, ministru si Mare Maestru al MLNR), Gelu Voican Voiculescu (fost vice prim ministru si ambasador), Alina Mungiu (fosta directoare a Televiziunii Romane), Adrian Sarbu (Trustul PROTV), Mihai Tatulici (mana dreapta a lui SOV, la RealitateaTV), Andreea Esca, Andi Moisescu, Andrei Gheorghe (actual “educator” media al basarabenilor), Cornel Nistorescu (homosexual, informator al Securitatii, actualmente sluga lui Vantu la Cotidianul), Sorin Rosca Stanescu (seful din umbra al “supapelor” media creat de Vantu), Adrian Halpert, Sergiu Andon, Radu Berceanu (fost ministru viitor ministru), Victor Babiuc, Alexandru Sassu, Trita Fanita , Octavian Stireanu, Cazimir Benedict Ionescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Remus Opris (mason, sotul deputatei PDL Brandusa Novac), Sorin Dimitriu, Andrei Dimitriu etc samd.

Acestia sunt cucii care au ocupat cea mai mare partea a pozitiilor importante in media, politica, afaceri, servicii…romanii nu sunt acceptati. Iar cei care indraznesc sa comenteze sunt etichetati in fel si chip, sunt numiti fascisti, legionari, antisemiti.

Miza este interzicerea accesului romanilor la propriile institutii, ocuparea statului si lichidarea “opozitiei”. Vocea singulara a parintelui Iustin Parvu si calitatea sa de simbol national deranjeaza. Din acest motiv s-a incercat lichidarea sa fizica. A fost atacat cu cutitul de catre un tigan care insa a injunghiat si omorat un alt parinte, care semana cu parintele Iustin. Beat si drogat tiganul si-a ratat tinta. S-a incercat otravirea parintelui. S-a incercat ridicarea sa pe sus si mutarea din manastirea fondata de el, in urma cu cativa ani, de catre trimisii lui Daniel Ciobotea, pe vremea cand acesta era mitropolit al Moldovei. Au sarit mii de moldoveni, toti satenii din satele si comunele din jurul manastirii si i-au nimicit cu bataia si pe trimisii lui Daniel si pe jandarmi care au fost scapati tot de parinte pana la urma.

Acum s-a mers pe strategia infiltrarii manastirii cu urechisti si foto-reporteri. S-a incercat prinderea sa in capcana pentru a se justifica inlaturarea, caterisirea sa, la solicitarea evreilor. Daca insa Daniel Ciobotea va incerca din nou ceva, va avea o mare surpriza. Dosarul sau de securist si imaginile in care acesta profita de favoruri homosexuale nu-l au doar vechii securisti…

Comentariu in Curentul

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 131 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 130 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics