Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialul zilei
Sobolanii lui Vintu au dat in boala guzganilor nebuni (Curentul)
Aciduzzul | 9 septembrie, 2010 | 2 comentarii | 162 vizualizari |
(1 voturi )

George Roncea
Înainte de ziua de 6 decembrie 2009, am primit pe mail o întrebare încuietoare, de la Cozmin Guşă, care mă interoga, şmechereşte, că ai săi erau siguri pe victoria lor, „ce-o să fac pe 7 decembrie“? Contextul nu era foarte prietenos, tocmai mai primisem cateva avertismente şi ameninţări din partea diverselor cadre aflate în solda taberei oligarhilor şi a PSD. I-am răspuns partenerului de afaceri al lui Vîntu că mă voi aşterne pe băut, ceva tare cu gheaţă şi lămaie. Ceea ce tocmai fac şi acum, din motive similare, privind la Realitatea cum se sparge în figuri gaşca lui Vîntu, aruncată cu spume împotriva lui Băsescu, de parcă Băsescu ar fi hoţul de la FNI. Atunci scriam, la sfarşitul campaniei electorale care a fost un război în toată regula, pe viaţă şi pe moarte, că „Preşedintele tuturor romanilor, fostul căpitan al oceanelor şi mărilor, Traian Băsescu, ne-a făcut o bucurie cu mult peste aşteptări, unora ca mine, oferindu-ne şansa de a aplica o lecţie usturătoare găştii moguliene, lui Ilici, scursorilor din jurul acestora, din servicii şi de aiurea sau din alte bordeluri de presă…“.

Gaşca a turbat de tot acum. Nu se mai sfarşeşte revărsarea imundă, excremenţială cu Vadimi, Diaconeşti, Turceşti, Cetepei, Chirieaci şi alţi carcalaci din solda lui Vîntu, putorile şi jagardelele care s-au tot îmbuibat în ultimii ani cu banii furaţi de la cei peste 300.000 de romani de SOV.

Deontologii de buzunar ai lui Sorin Ovidiu Vîntu s-au tarat din găurile lor împuţite, s-au înşirat pe sticla televizoarelor, şuvoaiele de libărci răspandind un iz pestilenţial, de vermină scursă din rahat de guzgani. Cu toţii cu spume pe Băsescu. Ce mai vaiet, ce mai schelălăieli, ce mai chirăieli isterice ale loazelor care au tot îmbăloşit ecranele televiziunilor, zoaiele care au împuţit ataţia ani ogorul presei, care ataţia ani au minţit, au minţit, au minţit.

Lingăii bucilor schiloade ale bişniţarului ciocofonist la Secu ajuns oligarh au rămas fără obiectul muncii. Cand l-am văzut şi pe Mircea Dinescu, tuns ca la Revoluţie, spumegand pe sticla televiziunii şi urland că vine Garda de Fier, ba chiar pomenind şi de Moscova, locul de baştină al propriei sale familii de kaghebişti, am avut, pentru prima oară, un sentiment clar că am învins – însă abia acum, la 20 de ani de la momentul ‘89.

„Îi va cauza la sănătate“ chestia de azi cu Vîntu, l-a ameninţat măscăriciul Dinescu pe Traian Băsescu, iar Stelian Tănase, cu o alură doctorală, tipic gedesistă, s-a pronunţat şi el, profund, „va fi un ecou internaţional“ în timp ce Vadim, Tribunul homosexualilor, a pomenit de eşafod pentru Băsescu, continuand seria ameninţărilor lui Dinescu. Momentul de azi părea o continuare a altui moment de varf al Realităţii, din ziua de 25 noiembrie 2009 – cand Vîntu şi Patriciu se sparcaiau pe Realitatea, în tandem, la adresa lui Traian Băsescu, plini de ifose capitaliste, acumulate probabil din vremea cand prăduiau împreună Rompetrolul.

Mă gandeam atunci la cat de bine le-ar sta lor împreună, pe mai departe, în acelaşi penitenciar. Se pare că nu m-am înşelat. Tocmai am aflat că s-au isprăvit bileţelele colorate cu termene de amanare scoase din pălăria de scamator în Dosarul Rompetrol.

Momentul de azi l-am prezis, deşi nu sunt Mafalda, ca Năstase, cu ceva vreme în urmă, cand scriam: „Vestea «găsirii» lui Nicolae Popa, omul de paie al lui Sorin Ovidiu Vîntu, care ar urma să execute 15 ani de puşcărie pentru rolul său în uriaşa fraudă a FNI, aduce fiori reci pe spinarea mogulilor pe care i-am putut vedea recent răscrăcărandu-se – ca Dinu Patriciu – pe ecranele ateleviziunilor, vituperand la adresa lui Traian Basescu din răsputeri. Patriciu şi Vîntu joacă cartea vieţii lor în încercarea disperată a răsturnării preşedintelui“.

Tot eu aduceam aminte atunci că „Cel care l-a scos din ţară pe Nicolae Popa, Victor Velişcu, omul de la dreapta lui Radu Timpofte, şeful unui SRI de slugi ale lui Vîntu, era unul dintre artizanii escrocheriei FNI, iar cel care îi dădea raportul lui Vîntu era chiar el, Răducu, prins de ofiţerii de la E în flagrant. Oamenii au fost mătrăşiţi, scoşi la pensie – desigur nu au primit pensii atat de grase ca Velişcu, deoarece ei şi-au servit doar ţara, nu şi pe Vîntu. Pensionarul fericit Velişcu, devenit general de brigadă şi-a înfiinţat apoi o pensiune, iar de FNI şi de implicarea sa în marele jaf nu s-a mai suflat un cuvant“.

Începutul sfârşitului

Nici eu nu credeam că vom vedea foarte curand momentul dreptăţii. Un internaut mi-a trimis următorul comentariu la unul dintre articolele scrise despre FNI şi Sorin Ovidiu Vîntu, care închide în puţine cuvinte „cazul Vîntu“, şi pe care nu pot să nu-l citez, chiar dacă se exprimă mai contondent, justificat avand în vedere că şi-a pierdut toată averea deoarece el nu a avut parte de un minunat prieten ca Nicolae Popa.

„Vîntu este un nenorocit de infirm care a nenorocit sute de mii de oameni în foamea sa nebună şi bolnavă după bani. Din cauză că nu i se scoală, a rămas cu o singură pasiune – posesia banilor. Şchiop, infirm, neputincios, mitocanul ăsta neghiob şi analfabet ajuns şmecher de oraş, îşi dă acum aere de Harvard, cu trabucul înfipt între dinţi, după ce pe vremuri se tara prin faţa gurilor de metrou tranzacţionand certificate. Starpitura asta ne scuipă acum din spatele gărzilor sale înarmate, selectate din randurile foştilor ofiţeri SPP, SRI, ETC. Familia mea a rămas fără nimic după căderea FNI. Tot ce au muncit bătranii o viaţă s-a dus p..lii de suflet. Sper să-i crape burdihanul expropiatului, cu un trabuc înfipt în c..r şi sper să apuc momentul pentru a scuipa pe fereastra puşcăriei care-l aşteaptă pe jegul uman – Sorin Ovidiu Vîntu“.

Replica mea la aceste consideraţii amare a fost că: „personal, nu cred că victima lui Vîntu va avea ocazia să-şi vadă visul cu ochii, dar speranţa moare ultima, nu-i aşa?…“.

Iată că m-am înşelat şi eu totuşi… mai ales că am aflat că lotul se extinde.

SOV, un pericol public în stare pură

Pe postul de televiziune al lui Sorin Vîntu, Realitatea TV, s-a afirmat ieri că nu se justifică reţinerea mogulului, deoarece nu este un pericol public. Insistenţa cu care a fost repetată această idee ne obligă să remarcăm, pe bună dreptate, că dacă nici SOV nu e „pericol public“, atunci această expresie trebuie scoasă din Codul penal.

Un individ care a păgubit 300.000 de oameni, printr-o singură operaţiune, care a înfiinţat o maşinărie de propagandă mass-media antiromânească, care a cumpărat jurnalişti şi i-a transformat în tonomate folosite pentru atacarea adversarilor din afaceri sau a instituţiilor statului român, care a cumpărat funcţionari ai statului sau şi-a infiltrat oameni la vârful instituţiilor de stat este un pericol public sui-generis.

Şantajistul Bogdan Chirieac, confidentul şi sclavul necondiţionat al lui SOV, vorbea chiar de o operaţiune politico-mediatică îndreptată împotriva stăpânului. Toţi au uitat de faptul că însuşi mogulul a confirmat, anul trecut, că el poate influenţa, dacă vrea, pe oricine şi că preferă mai degrabă să cumpere un funcţionar, decât să-l infiltreze. „Nu am oameni în structurile statului. Pentru mine ar fi mai uşor să cumpăr unul din structură decât să-l plasez acolo, dacă aş vrea să fac astfel de lucruri… Dacă statul este incapabil să-şi protejeze resursele, este treaba statului. Omul de afaceri încearcă. Este treaba statului să-l prindă şi să-l lege. Întăriţi-vă statul!“.

Sursa: Curentul

Sursa foto: Victor Roncea

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 28 iunie, 2020 | 0 comentarii | 133 vizualizari | 2 voturi

  De aproape trei luni, artistii romani n-au mai vazut scena sau mai simplu spus au ajuns muritori de foame! Daca in continuare nu se vor putea organiza spectacole cu un numar rezonabil de spectatori, astfel incat sa fie cat de cat profitabile, industria de entertainment din Romania pur si simplu va muri, sustine Misu Cernea, […]

  Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 0 comentarii | 178 vizualizari | 2 voturi

  Numarul deceselor cauzate de noul coronavirus din China a ajuns la 25, iar numarul persoanelor infectate se ridica la 616, au informat autoritatile sanitare din aceasta tara, citate de Sky News, potrivit Mediafax. umarul deceselor cauzate de virusul misterios din China a crescut dramatic: risc major de epidemie globala China a confirmat marti sase decese […]

  Autor: Aciduzzul | 22 octombrie, 2018 | 0 comentarii | 371 vizualizari | 1 vot

  Tocmai am citit o nota a Jurnalistului de serviciu, suparat ca la o dezbatere despre Mediu la ProRomania n-a putut bea nici macar un pahar cu apa…. Pai, normal, la cat de multi sunt in firul de asteptare pentru devalizarea tarii asteia, nu-si pot permite sa aiba cheltuieli nedeductibile nici macar cu apa chioara, dar […]

  Autor: Aciduzzul | 7 august, 2012 | 0 comentarii | 375 vizualizari | 4 voturi

  Ca de multe ori in ultimele saptamani “guvernul” Ponta ne-a facut o noua surpriza. Practic, in doar 24 de ore si-a schimbat radical pozitia si a facut un prim pas inapoi. Blocul monolit kominternist a inceput sa aiba primele fisuri. Inca de ieri i-a revenit roseata in obraji si zambetul pe fata lui Traian Basescu. […]

  Autor: Aciduzzul | 3 august, 2012 | 2 comentarii | 461 vizualizari | 5 voturi

  Teroristii nu sunt doar aceia care pun la cale un puci cu arma in mana. O gasca ilegitima care orchestreaza debarcarea unui presedinte legitim invocand motive care mai de care mai puerile/imbecile si care pune pe butuci economia nationala si afecteaza grav veniturile romanilor in decurs de doar cateva saptamani, poate fi incadrata la fel […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics