Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antiglobalizare
Statul confisca banii din bănci! VIDEO
Aciduzzul | 18 martie, 2013 | 1 comentarii | 252 vizualizari |
(1 voturi )

Mihai Giurgea
Economiile oamenilor sunt naționalizate! Cei care au decis sa confiște banii depuși in bănci sunt chiar Uniunea Europeana si FMI. Niciodată in istoria Uniunii nu s-a mai întâmplat așa ceva – dar niciodată in istorie, Europa n-a mai fost intr-o situație așa de disperata. A început in Cipru. Pur si simplu, sâmbăta, oamenii s-au trezit cu conturile bancare blocate! De ce? pentru ca Cipru e in faliment, iar UE si FMI au spus guvernului: va mai împrumutam, daca luați o parte din bani de la populație, cu forța. Nu prin taxe si impozite, ca nu mai e timp: ci direct, cu forța, prin naționalizare. Statul a luat 6,75% din conturile pana in 100.000 de euro si 10% din conturile mai mari de 100.000 euro.

Ciprioții au ieșit in strada! Sute de persoane s-au calcat in picioare in fata ghișeelor băncilor, sa-si retragă banii: dar au găsit ghișeele închise. Bancomatele sunt si ele goale.

In orașul Limassol, un om a intrat cu buldozerul intr-un sediu de banca închis.

Faliment european total!

Cipru este a cincea tara europeana care cere, luna asta, ajutor financiar de urgenta Uniunii Europene, după Grecia, Portugalia, Irlanda si Spania.

Iar Uniunea Europeana nu mai are bani. Principalul finanțator, Germania, a intrat in recesiune si are nevoie de bani ca sa nu se prăbușească ea însăși. Sa mai dea altora, nici vorba!

Cum a ajuns UE in faliment? Din cauza pomenilor socialiste, a cheltuielilor demente cu protecția sociala care încurajează lenea, a puterii aberante pe care au căpătat-o sindicatele și care distruge competitivitatea firmelor.

Si chiar si in ultima clipa, in loc sa renunțe la prostiile cu “redistribuirea bogăției” si sa apere proprietatea privata, ce fac UE si FMI? Naționalizează! Adică socialism pana la moarte.

Pai, Uniunea Europeana își merita soarta!

Unde sa fugim cu banii?

Aici e simplu: toate tarile in prag de faliment si puternic socialiste (protecție sociala mare, sindicate puternice) probabil ca vor confisca banii din bănci. După care se vor prăbuși, desigur, pentru ca băncile vor rămâne goale si fără clienți. Naționalizarea e ultimul pas înainte de moartea statului.

Deci:

NU Spania, Italia, Franța, Grecia, România, Cipru, Portugalia, Suedia, Norvegia,
DA Elveția.
POATE Germania, Bulgaria, Letonia.

Alte destinații exotice (Seychelles, Belize, Cayman, Hong Kong, Singapore etc.) rămân întotdeauna valabile si sunt destul de ieftine.

România este intr-o situație si mai grava!

Guvernul Ponta nu mai are cu ce plăti pensiile si salariile.

Au fost obligați sa închidă Oltchim, sa vândă CFR, sa concedieze oamenii de la Posta Româna, dar cheltuielile statului au rămas in continuare imense.

Iar corupția este cea mai mare din Europa, mult peste nivelul Ciprului. Nici o tara din lume nu a mai plătit 27 de milioane de euro pe kilometrul de autostradă (iar autostrada aia, de fapt, nici nu există). In Bulgaria, cu toata “mafia” lor, kilometrul nu depășește 2-3 milioane de euro! Corupția politicienilor români efectiv blochează ieșirea din criza a tarii.

Soluția lor? Nu sa toace mai puțin. Nu sa dea mai puține pomeni. Nu sa fure mai puțin. Ci sa ia economiile românilor din bănci!

Pai cum sa nu-i omori?

Sursa: Capitalism pe paine

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 368 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9892 vizualizari | 8 voturi

  Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

  Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 604 vizualizari | 3 voturi

  Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

  Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

  Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics