Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Arta-Cultura
Suspendantul Basescu, la “masa verde” cu urmasii ucigasilor de romani de la Karaganda, lagarul deportatilor basarabeni in Kazahstan. Gardienii NKVD, de la PCdR la GDS si PDL: Oisteanu, Liiceanu, Patapievici, Plesu, Macovei Gherghescu
Aciduzzul | 9 august, 2012 | 0 comentarii | 801 vizualizari |
(4 voturi )

Articolul informativ de mai jos l-am scris inainte de Referendum dar, din mila fata de Suspendatul, nu l-am publicat. Si ca sa nu mai zica credulilor de capa si spada ai familiei ca sunt “vector USL”… Dar cum banda de neo-kominternisti urmasi de NKVD-isti cu care s-a insotit il slujeste azi mai ceva ca pe tatuka Soros, cred ca este necesar ca tot mai multi romani sa inteleaga cine sunt de fapt cei care formeaza garda pretoriana ideopolitica a lui Basescu, brigazile rosii ale GDS din PDL. Iata Adevarul, cunoscut de ofiterii de informatii ai Serviciului Secret Roman, de la la opinca pana la vladica: Cu putin timp inainte de Referenum, Suspendatul Traian Basescu a poposit in curtea GDS, pe teresa localului “Green Hours”. Nu cu mult timp in urma gazdele sale il premiasera, exact in acelasi loc, pe Victor Ponta, cu steaua Rosia Montana, pentru eforturile sale de “salvator al poporului”.

Basescu era familiar cu localul de cand in acelasi loc se intretinuse cu fondatorul GDS, Saul Bruckner, alias Silviu Brucan. Ex-presedintele a fost instalat pe un podium caraghios, ca un diriginte prafuit in fata elevilor. Cei mai cuminti dintre ei stateau in primele bancute: Liiceanu, Patapievici, Pora, trei plagiatori de toate marimile. Plagiatori buni, nu ca raul de Ponta.

De-a dreapta domnului presedinte, la “masa verde” de diriginte al GDS, neterminatul Sorin Ionita, prim-adjunctul Alinei Mungiu Pipidi de la SAR, o persoana care i-a balacarit copilul in toate capitalele europene. Si totusi Basescu s-a asezat la masa cu el. Lipit de presedintele ales si suspendat, Magda Carneci, fiica poetului proletcultist Radu Carneci (silvicultorul al carui debut publicistic a fost prefatat de Marcel Breslaşu, pseudonim al lui Marcel Bresliska) si fosta directoare a ICR-Paris.

In stanga sa, ideologul GDS Andrei Cornea, fiul satrapului culturii romane Paul Cornea, fost stab CC al UTM. Cu numai o saptamana in urma, cand nu se stia ca se va introduce pragul electoral la Referendum, Cornea decretase in organul GDS, revista “22″, ca “mahalagiul Basescu a fost indispensabil intelectualilor”.

Si totusi, Basescu statea acum alaturi de el. Lipsa de informare? Vina consilierilor? “Sfatul” fiicei colonelului Gherghescu – fost instructor la Sectia Militara si Probleme de Justitie – Sector MAI – a CC al PCR -, procuroarea stalinista Pauker Macovei?

Nu stiu. Oricum, jenant.

Dupa cum spuneam, in primul rand: Liiceanu, fiul unui nomenklaturist comunist de la Ministerul Finantelor RSR, cu care presedintele suspendat a avut si un schimb amabil de replici, spre finalul discutiei, cand “filosofeanu’” a tinut sa-si prezinte monologul pregatit de acasa cu mare grija, in fata oglinzii, intre doua cremuiri ale frumosului sau trup (pana si in curtea GDS cand si-a dat drumul la discurs s-a auzit un “aooleu” – vezi video). “Vrea sa va multumesc pentru onestitatea cu care ati privit toata perioada asta dificila… si am vazut-o in scrisul dvs”, a spus presedintele Basescu inainte de a-i da cuvantul lui Liiceanu. “Sigur, multumindu-va in acelasi timp si pentru criticile facute cu bun simt si pe care le apreciez intotdeauna.” Critici facute cu bun simt. Pai Liiceanu a zis ca se leapada de Basescu ca de Satana! Intre timp o fi uitat. In tot cazul, retinem ca “lepadarea de Basescu” e “de bun simt”. A spus-o chiar el!

Pe bancuta langa Liiceanu, o parte din conducerea ICR, respectiv propagandista comunista adulatoare a lui Gogu Radulescu Tania Radu Mihailescu, inca presedintele ICR, HR Patapievici, fiul unui agent dublu al NKVD, ilegalist comunist si traducator al trupelor Armatei Rosii in Viena ocupata si apoi functionar in Banca Centrala a RSR. Intre ei, lipit de Liiceanu (vezi foto jos): Andrei Oisteanu, fiul comisarului bolsevic Misa Oigenstein si nepotul mai cunoscutului Leonte Lev Rautu, un fel de Goebbels al sistemului criminal adus din URSS si instalat in Romania de trupele de ocupatie ale Armatei Rosii.

Oisteanu este si cel care a primit cadou, impreuna cu guru Plesu – si el fiu de nomenklaturisti comunisti – , un fantomatic “Institut al Religiilor”, pus fortat sub egida Academiei Romane printr-o fila de buget eliberata de Boc la solicitarea directa a lui Basescu (in termeni legali: trafic de influenta la nivel inalt si incalcarea Constitutiei Romaniei prin interferenta cu Executivul).

Iata ca un cititor al blogului Roncea Ro ne semnaleaza ca tatal pretorianului lui Basescu, Andrei Oisteanu, a fost nu numai comisar bolsevic ci si gardian si politruc insarcinat cu reeducarea antiumana si anticrestina comunista a prizonierilor romani si a basarabenilor deportati in lagarele NKVD din stepele Kazahstanului, respectiv la Karaganda.

Desigur, o se se spuna ca urmasii agentilor nu au nici o legatura cu crimele parintilor. Dar nu-i oare cam mare coincidenta sa fie adunati cu totii in acelasi Grup de interese? Si credeti ca presedintele demis de popor nu stie proverbul romanesc “aschia nu sare departe de trunchi”? Sau “cine se aseamana, se aduna“? Sau: “spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti“? Iata ca i le spun si cititorii mei:

O cititoare Roncea Ro comenteaza:

Supravietuitorii de la Karaganda din GDS!!!

Doi dintre supravietuitorii de la Karaganda sunt fratiorii Valeri si Andrei Oisteanu (Oigenstein). Dar acestia nu au supravietuit ororilor lagarului pentru ca le-a dat Dumnezeu zile, ci din cu totul alt motiv:

TATICUL OIGENSTEIN A FOST COMANDANTUL LAGARULUI.

“Dom profesor” Andrei e mare gedesist si acum ne da lectii de democratie si europenism. E si nepotul satrapului comunist Leonte Rautu. Verisoara Anca Oroveanu, a supravietuitorilor Andrei si Valerii, imparte burse la New Europe College impreuna cu ANDREI PLESU cu scopul de a crea “elite” indobitocite, aculturate si deznationalizate care sa conduca Romania.

Roncea Ro raspunde: Doar Valery s-a nascut in Karaganda iar Andrei in Bucuresti, inainte ca tat’su sa fie trimis komisar la Cernauti, in 1948.

Insa familia a stat acolo intre 1944 si 1948. Asa ca este posibil. Aveti vreo informatie suplimentara in acest sens?

Paul Goma dezbate tema adiacent: http://paulgoma.free.fr/paulgoma_pdf/pdf/LRP_oisteanu_despre_mancare.pdf

Iar un fost ofiter al UM 0110 Anti-KGB adevereste ca Oisteanu era urmarit de ei: Oisteanu a lucrat cu KGB

http://www.ziaristionline.ro/2011/07/27/secretele-um-0110-i-un-fost-sef-al-unitatii-speciale-anti-kgb-confirma-tokes-agent-patentat-al-serviciilor-maghiare-oisteanu-de-la-gds-a-lucrat-cu-kgb/

Cititorul Roncea Ro Traian P. ne informeaza:

Informaţii altele decât cele publice nu am, asta până când purtătorii de epoleţi pe trup şi-n suflet nu vor desecretiza dosarele ţinute sub cheie, vezi Doamne că ar atenta la siguranţa naţională.

„Ocupaţia sovietică din 1940 a însemnat atât distrugerea sistemului economic cât şi al fiinţei naţionale în Basarabia, fiind deportaţi zeci de mii de români în Siberia la dispoziţiile date de Stalin. La 14 iulie în acelaşi an, la ordinul lui Beria familiile românilor basarabeni au fost dezmembrate şi deportate, bărbaţii fiind trimişi în lagăre diferite de cele unde au fost trimise femeile şi copii lor. Astfel bărbaţii au fost deportaţi în lagăre cum ar fi Kozeliscenski (500 bărbaţi), Futilovski (300 bărbaţi), iar restul familiilor lor alcătuite din femei şi copii în lagărele din Karaganda şi Aktiubinsk (11.000 de persoane).

Aceste fapte cutremurătoare s-au repetat şi în 1941 (înainte de începerea eliberării ordonate de Antonescu), fiind deportaţi în regiunea Omsk, 6.000 de români basarabeni, în timp ce în regiunea Kirovsk au fost trimişi 10.000 de români basarabeni. Dezmembrarea familiilor a fost apilcată şi în aceste cazuri, bărbaţii find separaţi de familiile lor.”

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?action=printpage;topic=22.0

„OIŞTEANU, Mihail – Mişa OIGENSTEIN (1916-2003) – fratele mai mic al lui Leonte Răutu; ilegalist (membru de partid din 1931), arestat şi condamnat în 1932 şi 1937, fugit în U.R.S.S. în 1941, ofiţer politic într-un lagăr de prizonieri de război români şi italieni în Karaganda (în Kazhstan, acolo unde i se naşte şi fiul, Valery Oişteanu), revenit în august 1944 în România ca ofiţer N.K.V.D., în 1948 transferat din nou în U.R.S.S., apoi întors în România împreună cu familia în octombrie 1954; din 1955 doctorand, iar apoi profesor de istoria mişcării muncitoreşti la Şcoala Superioară de partid, ulterior Academia “Ştefan Gheorghiu”; pensionat în anii ‟70; căsătorit cu Bella (n. Iosovici), tatăl fraţilor Andrei şi Valeri Oişteanu, publicişti; decorat prin Decretul nr. 157 din 4 mai 1971 cu ordinul “Apărarea Patriei” clasa a III-a (v. mai ales Berindei, Dobrincu şi Goşu 2009: 505, n. 6)”

http://pt.scribd.com/doc/68602280/Zydokomuna

„Acolo, în Asia Centrală, din august 1941 până în august 1944 bolşevicii evrei fugari căpătaseră instructajul apropriat pentru a deveni komisari-guvernanţi în ţările care urmau a fi ocupate şi sovietizate – unii; alţii (sau unii dintre primii) au urmat cursurile de perfecţionare a “consilierilor sovietici” în carantina aurită (numai pentru ei, bolşevicii) de la Cernăuţi (1944-1950).”

http://basarabialiterara.com.md/?p=1023

„ Si s-a mai întamplat un lucru bun: un politruc evreu, Misa Oigenstein, cel mai bun dintre politrucii pe care i-am avut în lagar, a înfiintat o scoala de zece clase, pe modelul liceului sovietic. A scos din minele de carbune o multime de oameni de valoare, profesori, ingineri, medici, oameni de stiinta, si i-a adus ca profesori la scoala noastra.”

http://www.revista22.ro/bucurestiul-cultural-nr-172006-3171.html

Sursa: Victor Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 573 vizualizari | 1 vot

– Domnule profesor, omenirea a marcat, în acest an, împlinirea unui secolde la declanşarea Primului Război Mondial. Cum aţi caracteriza, în câteva cuvinte, acest sinistru al istoriei, care a provocat moartea a circa 17milioane de oameni? Sigur că, în esenţă, ne gândim la numărul de morţi şi la uriaşele distrugeri materiale. Dar, în ce priveşte […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 286 vizualizari | 1 vot

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 658 vizualizari | 2 voturi

Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul “material” al acestui fenomen divin. “O rugăciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg […]

Autor: Aciduzzul | 11 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 556 vizualizari | 6 voturi

Ceea ce stim despre avangarda literara, artisica in general, este ca ea reprezinta factorul dinamic in miscarea artei, ca are rolul noului fata de vechi, ca este deschizatoare de drumuri, precursoare a artei viitorului, sondand noi cai de exprimare, impulsionand cursul literaturii, al artei, spre noi orizonturi, respingand traditia ca factor fosilizant, retrograd. Din acest […]

Autor: Aciduzzul | 21 ianuarie, 2014 | 1 comentarii | 1153 vizualizari | 2 voturi

La sfarsitul anului trecut, Cotidianul a publicat poate cea mai completa sinteza a evenimentelor din decembrie 1989, realizata de unul dintre cei care a fost in miezul problemei. Noi am publicat prima parte, sub titlul: Decembrie 1989: Atacul Ungariei asupra Romaniei vazut de serviciile secrete romanesti (I). “Neorevizionismul ungar a devenit vârful de lance al […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics