Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antiglobalizare
Teoria malthusiana. Epidemiile si razboaiele, metode criminale de control al populatiei. Cineva are grija sa nu fim prea multi…
Aciduzzul | 26 ianuarie, 2011 | 0 comentarii | 1114 vizualizari |
(1 voturi )

Alex Ionescu
Problema suprapopularii planetei a fost enuntata inca din secolul al XVIII de demograful si economistul englez Thomas Robert Malthus. In lucrarea “Eseu despre principiul populatiei”, publicata in 1798, Malthus sustine ca numarul de oameni creste in progresie geometrica (ex: 2, 4, 8, 16, etc), pe cand resursele alimentare cresc doar in progresie aritmetica (ex: 1, 2, 3, 4, etc). Din acest motiv, afirma Malthus, va veni un moment cand resursele Terrei nu vor mai fi suficiente pentru a sustine intreaga populatie planetara. Solutia propusa de guvernul din umbra? Genocidul! Desi au existat multi ganditori care au contrazis aceste ipoteze ale lui Malthus, ele au fost repetate pana la saturatie pentru a face oamenii sa accepte anumite metode de control al populatiei planetei noastre.

Malthus insusi a avansat cateva idei in acest sens: el propune controlul cresterii populatiei realizat, printre altele, prin casatorii la varste inaintate si abstinenta sexuala. Faptul ca Malthus cere impunerea acestor metode de control doar pentru clasa sociala saraca este semnificativ.

Conform teoriei sale, doar muncitorii si clasele de jos poarta responsabilitatea pentru bolile societatii. In lucrarea citata, Malthus propune si abolirea anumitor legi, lucru ce a dus la o degenerare a conditiilor de viata a saracilor din Anglia si la scaderea numarului lor, scazand astfel si saracia raportata la nivel global.

Acapararea resurselor de hrana si omorarea celor slabi

Ideile lui Malthus marcheaza gandirea multor sociologi si analisti politici moderni, reprezentanti ai curentului neo-malthusian aparut in SUA in anii ’60 ai secolului trecut. Acestia vorbesc despre “bomba demografica”, “cresterea nula” si “raritatea resurselor naturale”. Thierry Millemann, doctor in economie si consilier al unor mari corporatii este autorul zguduitoarei lucrari „Fata ascunsa a lumii occidentale”, publicata in ianuarie 2005. In aceasta carte el afirma ca strategia tarilor dezvoltate (numita si “Prima lume” – in opozitie cu “lumea a treia”), in implementarea careia Statele Unite joaca un rol crucial dupa ce au facut tot posibilul si au reusit sa preia conducerea mondiala in 1945, se defineste succint prin trei directii de actiune complementare:

– tarile dezvoltate au asigurat accesul exclusiv la resursele energetice mondiale, pentru a evita ca sa se confrunte cu penuria,

– tarilor sarace sunt impiedicate sa se dezvolte pentru ca sa nu devina consumatori de energie,

– eradicarea „suprapopulatiei”.

Punerea in aplicare a acestui plan este usor de observat in jurul nostru. Spre exemplu, dobandirea accesului predilect sau exlusiv al Statelor Unite la anumite resurse naturale este realizata prin diferitele interventii militare in zone strategice din punct de vedere economic, sub pretextul realizarii unor misiuni de aparare a pacii, cum ar fi cele din Kuweit, Irak si probabil in viitor si Iran.

Populatia planetei ar ajunge la 41 miliarde in anul 2100

Problema este tratata cu maxima atentie de cei aflati la varful puterii mondiale. In 1953, presedintele Dwight Eisenhower primeste rezultatele unor studii comandate de predecesorul sau, Harry Truman. Perspectivele sunt atat de catastrofale incat numeste imediat o comisie senatoriala pentru a ancheta problemele demografiei mondiale si a rezervelor de materii prime. Rezultatul il sperie si il face sa treaca la masuri extreme. Statisticile anunta mai mult de 41 de miliarde de locuitori ai planetei inainte de finele secolului XXI. Aceasta estimare se bazeaza pe analiza ratei de crestere a populatiei globului.

Au fost necesari 150 000 de ani pentru ca populatia Terrei sa ajunga la un miliard de oameni, apoi doar 90 de ani – din 1850 pana in 1940, pentru ca ea sa se dubleze. Dupa doar 35 de ani, in 1975 populatia s-a dublat din nou ajungand la patru miliarde de oameni. Cifra de cinci miliarde a fost atinsa 13 ani mai tarziu, in 1988, iar cea de sase miliarde peste doar 11 ani, in 1999.

Cum procedeaza expertii statelor dezvoltate pentru a opri cresterea exponentiala? Prin a doua si a treia din directiile de actiune enuntate mai sus, si anume: impiedicarea tarilor sarace sa se dezvolte pentru a nu consuma din resurse (metoda considerata ineficienta) si eradicarea supra-populatiei.

Programe de sterilizare si avortare in Asia, America Latina si Africa

Pentru strategii oficiali de la Washington, pamantul nu poate suporta mai mult de 10 miliarde de oameni. Neoficial, se stie ca planurile diabolice ale francmasoneriei mondiale vizeaza o si mai drastica reducere a populatiei planetare, la 1 miliard de locuitori. Pentru aceasta s-a trecut la eradicarea suprapopulatiei.

Sub masca planningului familial sau a combaterii SIDA (boala a carui virus a fost creat in laborator si raspandit cu buna stiinta), statele dezvoltate se reorienteaza spre o politica brutala de reglare a nasterilor in tarile din ceea ce ei numesc “lumea a treia”. Cu ajutorul Agentiei pentru Dezvoltare Internationala (AID) si al unei retele de organisme particulare, cum ar fi fundatiile Ford si Rockefeller, sunt realizate programe de avortare si sterilizare in Asia, America Latina si Africa.

Discretia cu privire la aceste activitati este impusa ca regula absoluta, dupa cum scrie Henry Kissinger in NSSM 200(2) – National Security Study Memorandum, pe care l-a redactat in aprilie 1974 pentru presedintele Gerald Ford: „Exista pericolul ca tarile mai putin dezvoltate sa considere motivele tarilor bogate ca fiind o forma de imperialism economic sau rasial. O asemenea perceptie, adauga el, ar putea crea serioase repercursiuni asupra proiectului de stabilitate populationala”. Pe de alta parte pericolul cresterii necontrolate a natalitatii din tarile sarace il face pe Kissinger sa afirme: “reducerea populatiei tarilor sarace este vitala pentru securitatea Statelor Unite”.

In august 1974, cu ocazia Conferintei mondiale asupra populatiei, care a avut loc chiar la Bucuresti, a fost propus de catre Washington un plan mondial de actiune in acest sens. Acesta continea afirmatii atat de grave incat Vaticanul, Europa de Est si China (considerate ca facand parte din lumea a doua) s-au opus in mod energic.

Razboiul, infanticidul si epidemiile – metode de control populational

Sociologul american Gerhard Emmanuel Lenski, profesor emerit la Universitatea Carolina de Nord din ChapelHill, este cunoscut pentru contributiile sale din domeniile sociologiei religiei, inegalitatii sociale si teoriei sociale ecologic-evolutioniste. El sustine faptul ca productia de alimente a unei tari este cea care limiteaza marimea populatiei, mentinand-o la numarul de indivizi care pot fi hraniti. Pe scurt, scrie el, societatile trebuie intotdeauna sa caute modalitati de a produce mai multa hrana pentru a putea fi sustinut un numar mai mare de indivizi, si pentru ca “metode draconice de control populational, cum ar fi razboiul si infanticidul, sa nu fie necesare”. Iata cum aflam ca razboiul si infanticidul sunt de fapt metode de control populational.

La acestea se adauga o alta arma infernala: epidemiile provocate intentionat prin crearea in laboratoarele de inginerie genetica a unor virusuri mortale. Inca din anii ΄60 cercetatorii au observat ca in momentul in care componentele unui virus care au fost in prealabil separate sunt puse toate la un loc intr-un mediu specific, virusul se re-asambleaza. Pornind de la aceasta constare s-a descoperit ca pentru a crea un nou virus se pot utiliza partile componente a doua sau mai multe virusuri. Acest lucru este posibil intrucat ingineria genetica permite la ora actuala taierea din genomul unui virus a genelor responsabile cu anumite efecte biologice care se doresc a fi manifestate de noul “produs”.

Ceea ce rezulta se testeaza ulterior pe culturi celulare si pe animale de laborator. Dar chiar si cu aceste testari, nu se poate cunoaste cu precizie efectul produs asupra fiintei umane. De aceea este necesara testarea pe oameni prin crearea de mini-epidemii, pentru a se observa atat virulenta virusului nou creat, cat si rapiditatea de transmitere de la om la om. Pentru ca opinia publica sa nu reactioneze violent in cazul unei epidemii de proportii, ea poate fi „pregatita” printr-o campanie sustinuta de informare / dezinformare.

Campania mediatica privind gripa aviara

Mass media intretine o astfel de campanie referitoare la eventuala epidemie de gripa aviara care ar putea apare prin transmiterea la om a virusului H5N1 modificat. Aceasta posibilitate de infestare masiva este facuta sa para foarte veridica atat prin argumente practice – exemple referitoare la “epidemiile” cu virus H5N1 care au avut loc in ultimii ani in diferite tari asiatice si est-europene, cat si prin tot soiul de documentare stiintifice referitoare la modul in care virusul gripal aviar ar putea suferi anumite modificari genetice. Ceea ce omit acestea este tocmai faptul ca din punct de vedere biologic este imposibil ca virusul sa devina patogen la om. El se poate modifica doar printr-o interventie umana ce vizeaza acest scop.

Ipoteza unei “reasortari” a virusului nu sta deloc in picioare. Millemann demasca si el aceasta intoxicare: “Se uita faptul ca virusul nu se poate reproduce. El doar se duplica. Deposedat de orice mecanism metabolic, el nu este o fiinta vie. Pentru a “deturna” o celula in folosul sau, agentul infectios viral trebuie sa fie inzestrat cu aceeasi cheie ADN. Iar cel uman si cel aviar sunt absolut incompatibile. Este ca si cum ati dori sa deschideti seiful Bancii Frantei cu cheia de la pivnita dumneavoastra.”

Alte intoxicari mass-media

Cu cativa ani in urma, o propaganda de proportii similare a fost realizata referitor la „boala vacii nebune”. Dar se pare ca oamenii nu au tras nici un fel de invataminte, unii mai asteptand si astazi ravagiile promise. Referitor la epidemia de gripa aviara, se repeta cu insistenta ca este suficient ca virusul aviar sa se “re-asorteze”, adica sa se combine cu un virus gripal specific unui mamifer, spre exemplu cel al gripei porcine, pentru ca specia umana sa fie decimata in mare parte. Totusi, nimeni nu este in masura sa explice cum s-ar putea produce acest lucru in mod natural, deci fara o interventie umana in sensul mutatiei.

Oameni de stiinta remarcabili isi arata uimirea in fata intoxicarilor raspandite de mass-media. Jeanne Brugere-Picoux, profesor la Scoala Nationala Veterinara Maisons-Alfort, specialista in pasari, scrie ca: “problema este specific animala, iar cea a pandemiei umane care poate apare, nu va avea probabil nici o legatura cu virusul H5N1 asiatic, ci cu altceva”. Evident, lumea traieste suspendata de acest “probabil”. Iar campania mediatica lasa impresia ca avem de-a face cu un fel de loterie, in care la un moment dat apare “din intamplare” un nou virus transmisibil la om.

Si atunci, daca virusul H5N1 nu este periculos pentru om, la ce bun atat tam-tam? Pentru Millemann, raspunsul este evident: cand va apare pandemia, opinia publica o va asocia cu pretinsa mutatie naturala a virusului si nu va banui deloc o manipulare. Din momentul aparitiei microscopului electronic, in anii 50, toate laboratoarele militare din lumea dezvoltata au inceput cercetari pe virusuri. “Incepand cu anii 60, precizeaza Millemann, omul stie sa manipuleze virusurile. Si incepand cu anii 70, armata americana stie cum sa ii creeze”. “Geniul” negativ in genetica este capabil sa creasca virulenta oricarui agent infectios. Din punct de vedere tehnic, nimic nu se opune razboiului biologic.

„Epidemia” SARS

Intepenirea in ignoranta poate conduce la un fenomen identic celui aparut in China in 2002: SARS. Despre acesta s-a spus ca a aparut in urma combinarii “intamplatoare” a unui virus ce provoca gripa la un mic mamifer cu virusul gripei umane. Ceea ce a rezultat a infectat un porc si apoi s-a transmis unui om care a luat contact cu animalul respectiv. Cum intalnirea dintre cei doi virusi nu putea avea loc, interventia umana a fost descoperita imediat. Savantii rusi Serghei Kolesnikov de la Academia de Stiinte Medicale si Nikolai Filatov, seful serviciului de epidemiologie din Moscova au demascat-o intr-un comunicat catre agentia de presa Reuters pe 11 aprilie 2003.

De-abia atunci mass media a dezvaluit ca virusul fusese creat intr-un laborator din Hong Kong unde fusese modificat prin integrarea unei catene de ADN uman unui virus care determina aparitia simptomelor de insuficienta respiratorie la animale. Si ca si cum nu era destul, cercetatorii au realizat si modificarea codului genetic pentru ca transmiterea sa nu se faca doar pe cale respiratorie, ci si prin atingere.

Cand va fi declansata epidemina criminala?

O ultima intrebare, pe care toata lumea o asteapta: pentru cand se preconizeaza? Conform informatiilor culese din mediul militar american, dr. Millemann se asteapta la iarna 2007-2008, incepand cu o tara din Asia, dar nu neaparat China, probabil Vietnam. Se preconizeaza cel putin 500 de milioane de morti. De aceea, crede Millemann, Colin Powell a cerut in 2004 sa nu mai fie ales in functia de secretar de stat, altfel ar fi trebuit sa poarte responsabilitatea unui genocid biologic.

Plauzibil sau delirant? Din pacate, asemenea actiuni realizate cu intentie diabolica sunt greu de conceput, iar pertinenta avertizarilor poate fi verificata doar a posteriori, de catre supravietuitori, asa cum a fost in cazul SIDA sau SARS.

Solutiile gasite de cei care conduc planeta in acest moment nu arata decat un nivel rudimentar de constiinta, tipic unei jungle in care animalele lupta pentru supravietuire distrugand exemplarele slabe si acaparand sursele de hrana. Precum observam, modalitatile de rezolvare a problemelor acestei planete, propuse de cei care sunt pe primele trepte ale ierarhiei economice, nu vizeaza nicidecum imbunatatirea nivelului de trai al tuturor locuitorilor planetei.

Sursa: Yoga Esoteric

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 349 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 555 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9879 vizualizari | 8 voturi

Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 601 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics