Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 2, 2022, 6:36 pm
Soare
Soare
22°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 30%
Vânt: 18 km/h VNV
Răsarit: 7:14 am
Apus: 6:55 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialul zilei
Traian Basescu la Radio Romania Actualitati (RRA) despre ziaristi si santajisti: “Nu presa este o vulnerabilitate ci campaniile de presă incorecte”
Aciduzzul | 7 iulie, 2010 | 0 comentarii | 226 vizualizari |
(1 voturi )

“Un ziarist a lansat o campanie care a fost apoi preluată de trusturile de televiziune cum că familia prezidenţială ar face trafic cu armament. Dar aţi văzut doi ziarişti care şantajau şeful ANI dorind să afle taine din dosare despre oameni politici?”. “S-a acţionat cel mai bine la aceste inundaţii”. “Peste tot primarii au acţionat corect în timpul inundaţiilor. Am un semn de întrebare la Dorohoi”. “Avem mult mai multe probleme care înseamnă vulnerabilităţi. De exemplu: o campanie care s-a petrecut în această perioadă de inundaţii de trusturile Intact şi Realitatea”. “Nu presa este o vulnerabilitate ci campaniile de presă incorecte”. “În rezolvarea problemelor, nu am atacat exact substanţa”. “Marea problemă este că suntem şi cu preţurile crescute şi cu inflaţia crescută. A fost nevoie de schimbarea ţintei de inflaţie. Nu ne rezolvăm problema reală cu cheltuielile din buget”.

“Ce am facut acum? I-am mai păcălit încă odată pe pensionari, le luăm banii prin creşterea TVA şi a inflaţiei”.

“În mod categoric România are nevoie de un acrod cu FMI. Poate fi de două feluri: un acord de împrumut de bani sau un acord ca, doar dacă vom fi într-o situaţie critică, să putem împrumuta bani”.

“Cea mai mare parte a celor decedaţi la inundaţii sunt bătrâni”.

“Oare cei din satele afectate de inundaţii nu s-au gândit la vecinii lor în vârstă care nu puteau ieşi din casă când s-a dat ordinul de evacuare?”

“Mari proiecte de infrastructură care ar schimba ţara sunt blocate de incompetenţi”.

“Banii europeni nu sunt utilizaţi pe de-o parte din incompetenţă. De aceea, am cerut guvernului să facă o evaluare a personalului”.

“În campanie am vorbit foarte mult despre restructurarea, modernizarea statului”.

“Mi-aş dori ca guvernul să nu mai meargă în viitor pe ideea măririi TVA ci pe restructurarea cheltuielilor bugetare”.

“Nu mă simt singurul responsabil pentru soarta ţării. Toţi 22 de milioane de români suntem responsabili”.

“Excesul de bani daţi înainte de alegeri pe diverse proiecte sociale este un exces dăunător fiecăruia”.

“Ajutorul social sau venitul minim garantat în mediul rural ne-a făcut să aşteptăm totul de la stat”.

“Avem pensionari şi la 40 de ani”.

“În câţiva ani am ajuns de la 400 de mii de pensionari pe caz de boală la 900 de mii”.

“Parlamentul, dacă era corect acum, ar fi avut o altă atitudine legată de creşterea TVA-ului”.

“Să trăim din ce producem, iar ce împrumutăm să folosim numai în dezvoltare”.

“Culpa politicienilor este că pentru a cumpăra voturi au dat legi de asistenţă socială, de multe ori şi când nu trebuia”.

“Mi-am asumat oprobriul privind micşoararea pensiilor. Aveam şi o altă variantă: impozitarea pensiilor cu cota unică de 16%”.

“Nu avem în buget nicio resursă să îmbunătăţim situaţia pentru eventuale inundaţii din viitor”.

“A venit momentul adevărului în care trebuie sa mergem în buget în acele zone care ne iau orice perspectivă de dezvoltare a ţării”.

“Toate planurile sunt sortite să rămână simple desene pe hârtie dacă nu restructurăm cheltuielile bugetului de stat”.

“Este dificil de anticipat ce resurse vor fi la dispoziţie pentru că s-a evitat să se spună în trecut în ce situaţie suntem”.

“Nu sunt un susţinător al creşterii TVA. În opinia mea a fost o greşeală, pentru că n-a operat exact acolo unde este cancerul, în buget”.

“Nu cred că există venit în România care nu trebuie impozitat, şi sper ca de la 1 ianuarie guvernul să nu vină cu altă măsură de genul mai mărim TVA-ul cu câteva procente şi să nu introducă impozit pe orice venit, inclusiv pe pensii”.

“Noi de ani de zile împrumutăm bani, deci avem bugete cu deficit şi dedicăm banii consumului”.

Sursa: Radio Romania Actualitati, Victor Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 28 iunie, 2020 | 0 comentarii | 129 vizualizari | 2 voturi

De aproape trei luni, artistii romani n-au mai vazut scena sau mai simplu spus au ajuns muritori de foame! Daca in continuare nu se vor putea organiza spectacole cu un numar rezonabil de spectatori, astfel incat sa fie cat de cat profitabile, industria de entertainment din Romania pur si simplu va muri, sustine Misu Cernea, […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 0 comentarii | 178 vizualizari | 2 voturi

Numarul deceselor cauzate de noul coronavirus din China a ajuns la 25, iar numarul persoanelor infectate se ridica la 616, au informat autoritatile sanitare din aceasta tara, citate de Sky News, potrivit Mediafax. umarul deceselor cauzate de virusul misterios din China a crescut dramatic: risc major de epidemie globala China a confirmat marti sase decese […]

Autor: Aciduzzul | 22 octombrie, 2018 | 0 comentarii | 371 vizualizari | 1 vot

Tocmai am citit o nota a Jurnalistului de serviciu, suparat ca la o dezbatere despre Mediu la ProRomania n-a putut bea nici macar un pahar cu apa…. Pai, normal, la cat de multi sunt in firul de asteptare pentru devalizarea tarii asteia, nu-si pot permite sa aiba cheltuieli nedeductibile nici macar cu apa chioara, dar […]

Autor: Aciduzzul | 7 august, 2012 | 0 comentarii | 375 vizualizari | 4 voturi

Ca de multe ori in ultimele saptamani “guvernul” Ponta ne-a facut o noua surpriza. Practic, in doar 24 de ore si-a schimbat radical pozitia si a facut un prim pas inapoi. Blocul monolit kominternist a inceput sa aiba primele fisuri. Inca de ieri i-a revenit roseata in obraji si zambetul pe fata lui Traian Basescu. […]

Autor: Aciduzzul | 3 august, 2012 | 2 comentarii | 461 vizualizari | 5 voturi

Teroristii nu sunt doar aceia care pun la cale un puci cu arma in mana. O gasca ilegitima care orchestreaza debarcarea unui presedinte legitim invocand motive care mai de care mai puerile/imbecile si care pune pe butuci economia nationala si afecteaza grav veniturile romanilor in decurs de doar cateva saptamani, poate fi incadrata la fel […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2022 © BadPolitics