Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Transport de caini ucisi ilegal, oprit in fata adapostului din Bragadiru. Politia romana acopera infractiunile, ascunzand probele! Politia si Jandarmeria, simple tentacule ale caracatitei mafiote care a acaparat Romania!!!
Aciduzzul | 13 septembrie, 2014 | 4 comentarii | 447 vizualizari |
(3 voturi )

In decursul zilei de 11 septembrie 2014, Grupul Social pentru Apararea Drepturilor Animalelor(ADA) si 20 de membri ai VIER PFOTEN din mai multe tari au oprit camionul Stericycle, compania cu care ASPA are contract pentru ridicarea si arderea cadavrelor (adica a urmelor ilegalitatilor comise), in fata ecarisajului Bragadiru. Au trecut 2 luni si jumatate de strangere de probe si depuneri de plangeri penale fata de abuzuri si deturnarile de fonduri publice ale conducerii ASPA si ale primarului Sorin Oprescu. Protestul a fost pasnic, s-a insistat doar pe chemarea la fata locului a organelor competente care sa deschida camionul cu cadavrele cainilor ucisi in decursul zilei, sa preleveze probe, sa constate cate cadavre sunt si mai ales sa verifice modalitatea in care acestia au fost ucisi. Directorul ecarisajului Bragadiru(Damian) si angajatii lui au atacat violent persoanele care au oprit camionul, incercand sa fure una dintre camerele cu care se filma. Insa vazand ca se suna imediat la politie, s-au refugiat in incinta ecarisajului, iesind doar ocazional sa vada ce se mai intampla.

In prima faza s-au prezentat echipaje de politie MAI si jandarmerie.

Dupa multe ore de asteptare si insistente au venit si criminalisti, insa acestia au refuzat deschiderea camionului si prelevarea de probe. Desi initial au spus ca vor deschide camionul, insa au nevoie de spatiu, mutand lantul uman din zona camionului, astfel reusind sa slabeasca blocajul, l-au lasat sa plece, spunand ca vor face prelevarea de probe la sectia de politie din Bragadiru.

Insotiti de zeci de echipaje de politie si jandarmerie, ne-am deplasat la sediul politiei, insa si aici s-a refuzat deschiderea camionului; doar s-au asteptat alte echipaje de politie si jandarmerie, plecand apoi intr-o cursa nebuna catre o alta sectie de politie, cu viteze care depaseau limita legala, punand in pericol restul de participanti la trafic.

Ajunsi la sectia de politie din Domnesti, camionul a fost bagat in curte, ascunzand astfel fata de noi si de presa ce se afla in camion. In prezenta reprezentantului de la Vier Pfoten, Gabriel Paun, s-au deschis in final usile camionului, departe de ochii presei si ai nostri.

In camion se aflau peste 150 de cadavre de caini introduse in containere de plastic. Cadavrele, pline de sange prezentau urmele unor agresiuni evidente.

Desi s-a facut imediat o cerere scrisa de ridicare a unui cadavru pentru necropsie, aceasta a fost respinsa, iar camionul lasat sa plece catre sediul Stericycle din Chiajna.

Ce a urmat a fost ca in filme! Zeci de echipaje de politie si jandarmerie, printre care si mascatii, au insotit duba de Stericycle pe drum in coloana. Ajunsi la sediul Stericycle, am constatat ca cei de la criminalistica, care ar fi trebuit sa preia un cadavru de catel nu erau, astfel ca orice proba a fost eliminata prin incinerarea cadavrelor.

Ne intrebam atunci pana cand aceste ilegalitati si deturnari de fonduri publice vor fi ascunse de politie si jandarmerie?

Din buzunarele cui sunt banii folositi pentru o desfasurare de atatea forte de politie pentru insotirea dubei aparinad unei firme private?

In ce stat traim? Cate drepturi ne-au fost incalcate? Pana cand?

4 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 364 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics