Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Tribunalul din Maramures cenzureaza publicatia Necenzurat
Aciduzzul | 21 ianuarie, 2012 | 0 comentarii | 208 vizualizari |
(Fara voturi momentan)

Directorul publicatiilor Necenzurat si StiriMM, Romeo Ioan Rosianu, ne transmite urmatoare Alerta jurnalistica:

Dragi colegi,

Cu spaima ca Sentinta civila nr. 73/19.01.2012, data de Sectia Civila a Tribunalului MM in dosarul 7860/100/2011, dosar care are ca obiect ORDONANTA Presedentiala, in care sotia deputatului PDL Doru Lese Brasoan a obtinut ca oficial sa fiu „SUPRIMAT” in regim de urgenta NU VA DEVENI JURISPRUDENTA pentru ciudata noastra administratie si lume politica, va rog sa reflectati la cele pe care vi le prezint.

In 18.01.2012 am avut termen si la acest dosar, dar si in dosarul cu nr. 7859/100/2011, cu aceleasi parti combatante, dar in care sunt acuzat ca i-as fi afectat acestui medic caruia i-au murit in conditii suspecte 19 pacienti de la 1 ianuarie 2009 si pana acum.
Arat ca ambele dosare sunt judecate de acelasi magistrat.

Element extrem de important.

In dosarul de FOND, baza pentru cel cu Ordonanta avem termen nou pe 15.02.2012.

Insa, in cel cu Ordonanta am ramas in pronuntare, iar dupa ce noi am depus concluzii scrise, in 19.01.2012 s-a dat pronuntarea.

Ieri la 14.00 cand m-am dus, nimic.

Abia pe la 19.00 pe portalul lor am aflat ca „i s-a admis in parte cererea”.

Nevasta deputatului imi cerea in aceasta Ordonanta ca pana la finalizarea definitiva in dosarul de fond sa fiu obligat sa postez pe ziarele mele, Necenzurat si StiriMM, la fiecare text despre activitatile PUBLICE ale ei si ale sotului ei, vizibil, un text dat de ea, gandit de ea, din care reiesea ca m-as dezice de articolele mele, ca sunt mincinos, etc, etc.

La fel si la tv-ul local la care combat, la toate emisiunile mele.

Din cate puteti constata din MINUTA atasata prezentelor randuri, instanta i-a respins acel cap de cerere.
Insa, tot cum puteti constata, judecatoarea se antepronunta, cata vreme din fraza cheie se intelege clar ca ea e convinsa ca eu sunt vinovatul.

Dar, repet, nu s-a constatat INCA nimic definitiv, ea n-a facut proba veritatii, dar eu sunt deja vinovat dupa mintea ei.
E clar ca in 15 februarie o s-o recuz pentru asta.

DAR, si mai grav, raspicat sunt cenzurat!

judecatoarea imi interzice sa mai scriu despre ea.

Pai, daca va uitati si analizati cum a formulat fraza, eu nici macar de bine nu mai pot scrie de ea, nici ca e frumoasa sau destepta.
Pt ca tine, vezi Doamne, de… imaginea ei.

Or, repet INCA NU EXISTA vreo sentinta definitiva din care sa rezulte ca eu am gresit cu ceva in articolele mele.

E periculos, ca se creaza astfel un precedent unic, in care, pe metoda asta a Ordonantei, oricine poate sa ne oblige sa nu mai scriem despre ei pana…

Mai mult, e cenzura cat casa, macar din prisma constitutiei, ca sa nu mai zic si a Princiilor Cartei Drepturilor Omului sau a unor decizii ale CEDO.

Oricum voi face recurs la Curtea de Apel Cluj, insa este cat se poate de periculoasa situatia ivita.

Ramane, totusi faptul ca vorbim de abuz, ca in incercarea ei de a-i apara drepturile dnei nevasta de deputat mi le incalca pe ale mele, ca ma pune in imposibilitatea de a profesa, deci ca-mi incalca si dreptul la munca.
Romeo Ioan Rosianu

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics