Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antiglobalizare
Un agent de influenta “onorific” plantat in Guvernul Romaniei. Gen. Wesley Clark, un mare sustinator al exploatarii aurului si gazelor de sist
Aciduzzul | 25 noiembrie, 2012 | 0 comentarii | 488 vizualizari |
(2 voturi )

Nu mai este un secret pentru nimeni ca George Soros este unul dintre artizanii politicii economice a Romanie de astazi, fie prin reteaua de ONG-uri cu finantare grasa care graviteaza in jurul Grupului de Dialog Social (GDS), fie prin turma mare de vectori de opinie cu stipendii grase, fie prin agentii de influenta straini deveniti mari consilieri geo-strategici in guvernul de la Bucuresti. Asa se intampla in general in tarile pacificate, care nu mai au anticorpi nationali suficient de puternici care sa lupte cu aceasta infectie. Se stie faptul ca, in aparenta cel putin, Romania a fost “pacificata” pentru a putea fi spoliata sistematic de o mana de kominternisti care au confiscat puterea in ultimii 23 de ani.

Unul dintre motivele, cu siguranta, printre cele mai importante pentru care Romania a fost admisa in NATO si in Uniunea Europeana, a fost, pe langa pozitia strategica in SE Europei cu iesire la Marea Neagra, si resursele naturale(inca) bogate.

Evident, nimic nou sub soare. Toate statele pamantului, care au avut “nesansa” sa fie inzestrate de Dumnezeu cu resurse naturale bogate, au fost convinse in ultimii ani sa accepte spolierea organizata in numele democratiei si a razboiului impotriva terorismului, in fond niste argumente destul de plapande.

Diferenta fundamentala intre Irak, Afganistan si Romania este, insa, faptul ca, spre deosebire de primele doua tari enumerate(si nu numai), Romania nu are anticorpi. Daca popoarele din Irak si, mai ales, din Afganistan nu prea mai accepta prezenta straina pe teritoriul lor, se pare ca Romania nu este deranjata de acest lucru iar fortele socio-politice sanatoase ale tarii sunt cufundate intr-un fel de somn cataleptic.

Daca acesta minoritate sanatoasa este amorfa, ce pretentie mai putem avea de la marea turma de mall zombificata?!

Intrebarile pe care le trec cu vederea politicienii si presa “independenta” din Romania cu privire la Rosia Montana sunt:

De ce trebuie sa instrainam pe nimc aurul din Romania in loc sa dam o sansa generatiilor viitoare care, poate, l-ar exploata in folosul poporului roman si nu a asasinilor economici externi?

De ce disputele legate de Rosia Montana sunt centrate in jurul “problemei cianurilor” si evita esentialul, adica cine profita de pe urma explotarii aurului?

Oare sumele foarte mici care ar ajunge la bugetul de stat din acesta explotare vor fi folosite de actualele guvernari cu folos, in intersul romanilor?

Nu ar fi cumva in interesul poporului roman ca acest aur sa ramana unde este in acest moment?

Un agent de influenta plantat in guvernul Romania in functia de consilier al Premierului Victor Ponta care traseaza “planul de dezvoltare economica a Romaniei” este un subaltern al lui George Soros, generalul in rezerva Wesley Clark (de facto, seful lui Ponta) a carui principala misiune in Romania este exploatarea aurului de la Rosia Montana, in contextul cererii mondiale din ce in ce mai mari, precum si a explotarii gazelor de sist prin metoda fractuarii hidraulice (in ciuda opozitiei fatise a romanilor fata de acesta tehnologie).

Ce sa mai, marele proiect al controlului global are nevoie de resurse. Si de soldati(la propriu) dedicati cauzei.

E foame de bani/ aur baieti…

Iata ce declara recent Wesley Clark intr-un interviu pentru Adevarul (fiti intelegatori cu formularea intrebarilor pentru ca au fost puse de I.M. Ionita):

“Treaba mea aici este să sprijin dezvoltarea economică, să sprijin crearea de oportunităţi de afaceri în România. Ne concentrăm în domenii cum sunt exploatarea resurselor minerale, agricultură, hidrocarburi, sectorul sanitar şi alte zone în care putem aduce tehnologii şi investiţii care să creeze locuri de muncă. Cred că România este o ţară bogată cu oameni capabili, dar nu există investiţiile de care este nevoie aici pentru dezvoltare economică. Avem nevoie de o strategie de dezvoltatare economică, şi asupra acestui segment lucrez”.

Destul de explicit, nu?

In continuare, ni se dezvaluie un alt bun-samaritean care nu mai poate de grija educatiei si a sistemului sanitar din Romania:

“Puteţi fi mai concret în ceea ce priveşte ţintele activităţii dumneavoastră în România?

În primul rând, ideea este să folosim resursele minerale şi de hidrocarburi pentru a genera venituri pe care Guvernul le poate direcţiona spre dezvoltarea agriculturii, educaţiei şi a sistemului sanitar.”

“Roşia Montană este în centrul unei dispute uriaşe legate de siguranţa exploatării cu cianuri a aurului de către o companie canadiană.

Sunt doi factori aici. Roşia Montană este importantă pentru locurile de muncă pe care le poate crea. Dar protecţia mediului este importantă. Sunt tehnologii care permit exploatarea aurului fără a pune în pericol mediul. Roşia Montană trebuie încurajată să folosească astfel de tehnologii.

Poate Roşia Montană beneficia de astfel de tehnologii?

Sigur, preţul aurului a crescut de trei ori în ultimii ani, aşa încât tehnologii care nu erau fezabile în trecut au devenit economic sustenabile.

Wesley Clark ne asigura ca “aurul de la Rosia Montana poate fi scos fara riscuri”. Foarte bine, zicem noi, dar de ce sa fie scos?!

Adevarul titreaza bombastic citandu-l pe Wesley Clark ca, vezi Doamne, exploatarea resurselor minerale este “adevarata sansa a Romaniei”. Sansa sa ce?! Sa scape gratis de aur asa cum a facut cu petrolul? Sa-l dea gratis unor asasini economici pe de o parte si sa se imprumute la FMI pe de alta parte? Sa “scapam” de resurse si sa fim datori vanduti?

Chiar ca este o sansa pe care nu ar trebui sa o ratam dupa mintea acestor asasini economici. Mai ales ca asupra lor se fac presiuni din toata lumea sa restituie rezervele de aur “gestionate” de Federal Reserves, in perspectiva implacabila a exploziei gogoasei globale si a trecerii la etalonul aur.

Exuberanta schizoid-catatonica/ manipulare de doi RON in privinta gazelor de sist

Aceeasi exuberanta schizoida este manifestat de subalternului lui George Soros si in ceea ce priveste gazele de sist despre care oficialul american crede ca vor avea “un viitor extraordinar in Romania”.

Afirmatia este cel putin ciudata avand in vedere protestele vehemente ale romanilor fata de acesta modalitate poluanta de exploatare:

Dacă vorbim despre resurse, sunteţi implicat în explorarea şi exploatarea rezervelor de gaze de şist?

Da, dar nu în România. Sunt implicat în afacerile din America în ceea ce priveşte petrolul, gazele, biocombustibilul, energia eoliană, energia solară, energie electrică şi baterii. Ştiu destul de multe despre aceste tehnologii. Ştiu că gazul de şist are un viitor extraordinar în România.

După cum ştiţi, prospecţiunile Chevron au stârnit proteste în România, iar Chevron a anunţat amânarea lucrărilor sub presiunea opiniei publice. Care credeţi că sunt perspectivele privind reluarea lucrărilor de explorare a gazelor de şist?

Chevron trebuie să informeze opinia publică din România. Noi folosim în America tehnologia fracturării hidraulice în mod foarte sigur. Nu produce cutremure importante, nu afectează apele din subteran, din moment ce lucrurile se petrec la mii de metri adâncime.

Wesley Clark – implicat în operaţiuni de captare a gazelor de şist din Polonia

Generalul (r) Clark este şi co-preşedinte al Growth Energy, un grup de lobby în domeniul energiei alternative, dar şi director în “board”-ul companiei BNK Petroleum Inc, care desfăşoară prin subsidiara sa, Indiana Investments, largi operaţiuni de captare a gazelor de şist în Polonia. Cu numai câteva zile în urmă, mai precis pe 7 august, compania lui Wesley Clark (http://www.bnkpetroleum.com/en/) a anunţat mari succese la explorarea Gapowo B-1 a concesiunii Bytow, apartinand Indiana Investments, unde s-a forat la peste 4300 de metri, cu rezultate deosebite.

Compania deţine largi concesiuni în Polonia, pe care le puteţi vizualiza în harta alăturată (http://www.energy-pedia.com/news/poland/new-151330).

Culmea, tot în Polonia, la Varşovia, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, fost şef al SIE, fost şef demis al MAE şi fost membru al “board”-ului de conducere al Fundaţiei Soros România, anunţa în luna aprilie a.c., pe fondul unor proteste publice din ţară, că Chevron, compania americană care a început prospecţiunile pentru exploatarea gazelor de şist în România, este de acord cu desecretizarea contractelor sale.

Plecarea lui Ungureanu din post şi venirea lui Ponta nu au încurcat planurile afaceriştilor din domeniul resurselor naturale. Pe lângă gazele de şist, miza uriaşă a Roşiei Montane, la care ne vom referi mai jos, a rămas, însă, în aer.

Evident, numirea lui Clark, “pe probleme strategice de securitate, dar şi pe probleme economice”, într-o funcţie neremunerată, aproape filantropică, a suscitat semne de întrebare fireşti privind interesul său faţă de eventualele exploatări ale gazelor de şist în România. Mai ales când compania în cauză este deţinută parţial şi de mogulul internaţional George Soros, acelaşi filantrop care a finanţat, în parte, şi campania electorală nereuşită a generalului Wesley Clark pentru preşedinţia Americii.

Soros are şi alte investiţii în domeniul gazelor naturale în Polonia: în toamna trecută, San Leon Energy Plc (SLE), companie din portofoliul lui George Soros şi al Blackrock Inc. (BLK), un fond stimulat de acelaşi miliardar, a anunţat profituri record, care le depăşesc pe cele din SUA (http://www.bloomberg.com/news/2011-09-20/soros-backed-san-leon-says-polish-shale-gas-profits-to-beat-u-s-.html). De asemenea, Soros şi-a arătat interesul clar pentru minele de metale rare din Kosovo şi imensele resurse carbonifere ale fostei provincii sârbeşti.

Admiraţia lui Clark faţă de George Soros

Clark îl consideră pe Soros drept “cel care sună alarmă pentru poporul american” (www.soros.com), un fel de Vasile Roaită al societăţii americane multilateral dezvoltate. Pe langa rolul lui Clark la Palatul Victoria legat de un foarte probabil “lobby” pentru exploatarea gazelor de sist, nu trebuie însă exclusă şi posibila “influenţare pozitivă” a Guvernului Ponta de către generalul american pentru ca România să cumpere loturi de avioane F-16 “second hand”, o decizie anunţată recent de oficiali guvernamentali români.

Însă suspiciunile privind relaţiile legate de interesele diverse ale miliardarului american provenit dintr-o familie de evrei maghiari, George Soros, cu România, rămân, mai ales ţinând cont de opoziţia cunoscută a lui Victor Ponta faţă de proiectul aurifer Roşia Montană, aceeaşi manifestată oficial şi de Fundaţia Soros România, cât şi de toate membrele oficiale şi neoficiale ale Reţelei Deschise Soros.

Foto: Wikipedia

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 347 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 555 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9879 vizualizari | 8 voturi

Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 601 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics