Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
USL, ARD(PDL), PP-DD – aceeasi infectie. “Noile” clici politice nu sunt altceva decat tentaculele lungi ale unor oratanii batrane precum Iliescu, Patriciu, Voiculescu, Vantu…
Aciduzzul | 6 noiembrie, 2012 | 4 comentarii | 339 vizualizari |
(1 voturi )

Marius Serban
La lansarea pretioasa a candidatilor ARD, care a avut loc la Opera Romana(sic!), UTC-istul de frunte Mihai Razvan Ungureanu ne-a asigurat ca, vezi Doamne, la 9 decembrie romanii nu vor avea de ales intre doua clici politice, ci intre doua feluri de a fi. Mai sa fie. Cu alte cuvinte, noi astia de la ARD suntem esentialmente diferiti de kominternistii rosii de la USL. Mai mult, culmea perveristatii este ca neokiminternistii de la ARD sustin ca 75% dintre candidati sunt noi in politica. Noi, dar lansati pe filiera PCR-FSN-PDL. Numai ca acest discurs nu mai pacaleste pe nimeni. Nici macar pe decerebratii lipsiti de un minim discernamant politic, adica nucleul dur al imbecililor din Romania, e adevarat, din ce in ce mai mic (din fericire), de batrani comunisti care se regasesc intre cei 7,5 milioane de votanti pro-suspendare. Sau, mai ales pe acestia.

Aceasta declaratie a lui Ungureanu arata ca, de fapt, atat kominternistii de la ARD, cat si cei de la USL, si, mai nou, de la PP-DD traiesc intr-un spatiu autist, intr-o lume paralela cu cea a marii majoritati a romanilor educati, corecti, muncitori si dotati cu discernamant politic. Sau incearca sa ne mai manipuleze inca o data, in stilul lor grosier si lipsit de empatie fata de poporul roman.

Niciun roman din acesta categorie a celor cu un minim de discernamant politic, de altfel, un cerc din ce in ce mai larg, nu poate crede in ruptul capului in dihotomia “kominternisti buni” (ARD) versus “kominternisti rai” (USL). In fond, TOATE clicile politice actuale, fara nicio exceptie (chiar si cele cu 75% asa-zise fete mari care, de fapt, au intrat in poltica pe ruta kominternista) se revendica de la filonul kominternist urat mirositor al FSN-ului, sunt turnate in aceeasi matrice de coruptie, nepotism, vanzare de tara, slugarnicie fata de straini, goana dupa capatuiala, lipsa principiilor, amoralitate desavarsita si relativism intelectual (lista acestor “trasaturi” principale si derivate este aproape interminabila).

Numai cei foarte slabi de ingeri(in special persoane in varsta de la tara, cu scolaritate precara) ar mai putea crede, chiar si pentru cinci minute, in “spiritul reformator” al USL, ARD sau PP-DD. Acestia, impreuna cu cei care se mai duc la vot din inertie vor forma, probabil, masa electorala de 25-30% care se va prezenta la alegerile din 9 decembrie. Cu siguranta, electoratul lor traditional, pe care mizeaza atat de tare, le pregateste o surpriza. In ciuda lipsei alternativelor.

Pentru noi ceilalti, lucrurile sunt destul de clare. In mlastina fetida care a devenit Romania inca mai vietuiesc cativa dinozauri kominternisti, rosii si urati, si ne referim aici la personaje precum Ion Iliescu, Dan Felix Voiculescu, Dinu Patriciu, care au infestat cu toxinele lor existenta poporului roman in ultimii 23 de ani.

Aceste jivine preistorice sunt dotate cu tot felul de tentacule(in care au prins, din pacate, intreaga tara), multe zamislite in mod ciudat printr-o unire oarecum impotriva naturii cu alte caracatite, de data asta internationale, organizatii promotoarea ale Noii Ordini Mondiale patronate in Romania de George Soros, si denumite pompos “asociatii ale societatii civile”, filiera GDS a lui Silviu Brucan fiind cea mai cunoscuta pepiniera pentru noua generatie de dinozauri pitici mutanti.

Asadar, foarte putini oameni, in special decerebratii, hidrocefalii sau cei aparent normali, insa cu un IQ modest mai cred ca vreuna dintre aceste clici politice ar cantari mai mult decat altele sau ca vreuna ar putea reprezenta vreodata o solutie salvatoare pentru Romania.

Toata clasa politica, fara nicio exceptie este produsul dinozaurilor rosii kominternisti care au preluat puterea dupa 1989. Nicio formatiune asa-zis politica nu a pornit de la zero. Toate sunt construite exclusiv pe fundatia PCR(UTC)-FSN si au kominternismul inscris adnac in gena politica.

Acesti dinozauri rosii pana in maduva oaselor precum Iliescu, Voiculescu, Patriciu, Brucan, Vantu, etc. au marea “calitate” ca se zvarcolesc si se reinventeaza la cicluri regulate. Asa se face ca au nascut pui vii in anii ’90 pe filiera kominternista.

Asa au aparut personaje precum actualul puscarias Adrian Nastase, Traian Basescu, Nicolae Vacaroiu, Mircea Geoana, Miron Mitrea, Monica Macovei, Mihai Razvan Ungureanu, Miky Spaga Mihailescu, Viorel Hrebenciuc, Misu Negritoiu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Adri(e)an Videanu, viitorul premier al Romaniei?!… si lista e (prea) lunga si arhicunoscuta.

Dupa ce acesti pui au imbatranit si s-au erodat, creaturile mlastinilor au produs noi oua care se numesc acum Dan Sova, Victor Ponta, Dan Diaconescu, Adrian Papahagi, Mihai (Horia) Neamtu, si, de ce nu creaturi ridicole, mladite directe, precum Daciana Sarbu sau Elena Basescu (mai cunoscuta sub apelativul EBA) etc.

TOTI, dar ABSOLUT TOTI, fara nicio exceptie sunt produsele directe ale acestor monstri ai mlastinillor, varfurile vizibile ale tentaculelor lor toxice. Nu au aparut din neant, ci pe filiera neokominternista arhicunoscuta, sunt formati in aceeasi matrice imorala si au chipul si asemanarea morala, intelectuala si chiar fizica cu creatorii lor.

Niciunul nu s-a format inafara sistemului si niciunul nu s-a ridicat impotriva lui. Evident, toti se dau virgine, fete mari ale politicii in ideea ca poate mai prostesc cativa votanti mai slabi de ingeri. In fapt, toata aceast clica recent alcatuita cuprinde doar exemplare penibile, mult mai proaste decat creatorii lor, care macar credeau in ceva: in Lenin, in Stalin si in comunism. Astia nu cred decat in parvenire si in vanzare de tara. Iar aceste clici, fie ca se numesc PSD, PNL, PDL, ARD, Noua Republica sau PP-DD nu sunt altceva decat alte fete grotesti ale FSN si PCR.

Adevarul crud este ca, desi au trecut 23 de ani, nu au aparut inca adevarati barbati de stat in politica romaneasca, oameni care sa urmeze alta ruta politica decat cea neokominternista si care sa aiba o matrice morala si un suflet romanesc si crestin. Din pacate, PSD, PNL, PDL/ ARD/ Noua Republica, PP-DD sunt doar niste initiale aruncate la intamplare, care denumesc doar niste organizatii cu o structura mafiota, antiromanesti si anticrestine.

Foto: Victor Roncea

4 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 590 vizualizari | 2 voturi

  Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

  Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

  Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

  Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics