Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Va intra oare Romania intr-o noua faza de totalitarism? Semnele premergatoare ale unei noi dictaturi ale oligarhiei neokominterniste
Aciduzzul | 5 iulie, 2012 | 1 comentarii | 237 vizualizari |
(2 voturi )

Avand in vedere desfasurarea si precipitarea evenimentelor politice din Romania, ma simt nevoit sa-mi intrerup pentru o scurta perioada, publicarea si traducerea studiilor despre felul de a fi al romanilor. Simt nevoia acuta sa fac publica descifrare si decodificarea semnalelor si mesajelor subliminale transmise de catre actuala putere politica a Romaniei. In mod involuntar, actuala putere politica a scapat cateva semnale deosebit de grave si ingrijoratoare pentru tanara democratie romaneasca, atat de greu incercata. Toate semnele indica pregatirea unei noi forme de totalitarism mascat si cosmetizat care urmeaza sa fie instaurata cel tarziu pana in iarna anului 2012, cel mai probabil imediat dupa alegerile din toamna.

Aceasta noua dictatura a oligarhiei post comuniste, formata de noua alianta politica USL, se doreste a fi implementata cat mai repede in Romania ca o noua formula de conducere de stat.

Sub aparenta unor alegeri democratice, USL a inceput ingradirea libertatii de expresie, manipularea maselor intr-o singura directie, aceea a aceptarii fara impotrivire a unei noi dictaturi, subordonarea justitiei, coruperea si deformarea acesteia, precum si transformarea firavei justitii romanesti intr-un instrument de represiune impotriva cetatenilor romani, ingradirea puterii democratice de stat prin orice mijloace si subordonarea acesteia, USL-ului.

Scenariul acestei noi lovituri de stat, abile si perverse, se doreste a fi mult mai subtila decat mineriadele coordonate de catre fostul presedinte Ion Iliescu (liderul incontestabil al USL-ului).

Totul a inceput cu cumpararea, mituirea si subordonarea asa-zisilor liberali intereselor politice ale comunistilor reformati, lucru foarte simplu de realizat de altfel, datorita lacomiei, arogantei si poftei nesatioase de putere a acestora din urma, exploatata fara mila de catre abilii strategi neocomunisti.

De alminteri, aceasta greseala politica fara precedent, facuta de catre partidul liberal, va fi platita foarte scump de catre acestia. Este uimitoare cum pofta avida de putere a putut sa creeze o uniune monstruoasa intre neocomunisti si asazisii liberali.

Scopul creerii acestei uniuni este deosebit de subtil si pervers cu efecte dezastruoase de lunga durata. Obiectivul principal si imediat este castigarea alegerilor parlamentare si preluarea imediata a puterii.

Obiectivul secundar si ascuns este devorarea liberalilor si distrugerea acestui partid politic, exact dupa tiparul eliminarii definitive a PNTCD. Odata acceptata participarea alaturi de neocomunisti la formarea acestei aliante, liberalii si-au semnat singuri condamnarea la disparitie. Pe aceasta cale neocomunistii domnului Victor Ponta isi asigura legitimitatea in instaurarea noii dictaturi. Inlaturarea guvernului Boc (bun sau rau, era totusi reflectia democratica a optiunii electorale a populatiei Romaniei).

Prin aceasta lovitura de culise, s-a facut primul pas in instaurarea noii dictaturi.

Neocomunistii USL-ului, speriati de posibilitatea nemaintalnita pana in prezent in istoria Romaniei de a se regasi in spatele gratiilor inchisorilor, pentru subminarea economiei nationale sau pentru infractiuni de drept comun, din care furtul sub diverse forme ar fi reprezentat probabil principalul cap de acuzare, au decis ca trebuie sa intervina in mod drastic in structura democratica a institutillor de stat ale Romaniei pentru a le subordona intereselor personale si de grup ale acestora, dupa modelul moscovit Vladimir Putin.

Modelul rusesc se pare ca a este inca o sursa de puternica inspiratie pentru politica romaneasca. Stanga neocomunista condusa din umbra de catre Ion Iliescu (care lucru stiut este omul de baza al Moscovei in Romania), a gasit sursa perfecta de inspiratie in asigurarea perpetuitatii oligarhiei securisto-comuniste. Modelul rusesc al noii dictaturi mascate, este instaurat etapa cu etapa, incet dar sigur in detrimentul democratiei. Nu trebuie mai ales sa uitam ca aceasta stanga neocomunista inca de la inceputurile infiintarii ei sub forma FSN – PDSR a fost puternic sprijinta de Moscova cu sprijinul neconditionat al fostilor ofiteri de securitate romani, transformati peste noapte in prosperi oameni de afaceri. Sprijinita logistic si financiar de Moscova, si-a arata pentru prima data puterea in timpul mineriadelor.

Acum o fac pentru a doua oara, pentru preluarea definitiva a controlului asupra Romaniei. Febrilitatea carea i-a cuprins in vederea instaurarii noii dictaturi mascate, i-au facut sa scape cateva indicii fundamentale in descifrarea intentiilor ascunse.

Orchestrarea spectacolui tentativei de sinucidere a fostului premier Adrian Nastase, a fost etapa a doua. Pion important in jocul de culise al noii dictaturi, pentru Adrian Nastase si USL, mascarada sinuciderii nu era decat o simpla stratagema de a-l mentine in libertate pe fostul premier, pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea de subordonare a institurillor de stat ale Romaniei.

In valtoarea declaratiilor otravite, dl Victor Ponta a scapat fara voia lui cel mai evident semnal asupra intentillor ascunse de instaurare a noii dictaturi. S-a pronuntat deschis impotriva justitiei romanesti si a institutillor de stat si a lasat sa se inteleaga intr-un mod destul de transparent ca i-si va subordona justitia romaneasca in mod direct intereselor de partid.

In cea de-a treia etapa se va incerca preluarea controlului celor doua camere ale parlamentului.

Un lucru deosebit de important in strategia jocurilor de putere si instaurarea noii dictaturi a oligarhiei USL, il reprezinta comunitatea romanilor din diaspora. In urma cu doi ani, reprezentanti de marca ai neocomunistilor condusi de Ion Iliescu si de Victor Ponta au inceput o campanie deosebit de agresiva si de costisitoare in randul romanilor din diaspora pentru a le castiga simpatia si voturile politice, stiut fiind faptul ca optiunile politice ale romanilor aflati in afara granitelor nationale ale tarii sunt intodeauna si fara exceptie indreptate impotriva partidelor neocomuniste.

In fata unui refuz si a unei unificari fara precedent impotriva lor, neocomunistii lui Victor Ponta au schimbat brusc tactica si au inceput sa militeze in mod foarte activ pentru ridicarea si interzicerea dreptului de vot al romanilor aflati in diaspora. Nu s-au sfiit chiar sa afirme deosebit de arogant si raspicat pe toate caile si prin toate canalele, inclusiv prin vocea domnului Mircea Diaconu, ca romanii din afara tarii nu au voie sa voteze deoarece nu stiu cum sa voteze.

Aceasta afirmatie a lasat perplexa comunitatea romanilor din afara tarii si a fost ascunsa cu grija romanilor din interior. Atunci a inceput sa apara cat mai evident faptul ca in faza finala a instaurarii noii dictaturi se va interzice cu desavarsire dreptul de vot al tuturor romanilor aflati i in afara Romaniei, probabil chiar inaintea alegerilor din toamna.

Cu aceasta instaurea noii dictaturi a oligarhiei neocomuniste va fi desavarsita. Instaurarea unei noi oranduiri de stat, sub forma unei dictaturi mascate de tip rusesc va fi deplina si ireversibila, iar Romania va intra fara scapare intr-o noua gaura neagra a istoriei. Cu deosebita ingrijorare, Octavian-Traian Roman

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 426 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 135 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 129 vizualizari | 3 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 128 vizualizari | 3 voturi

  Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics