Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
noiembrie 27, 2021, 4:02 am
Ceaţă
Ceaţă
3°C
Presiunea: 1000 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 4 km/h SSV
Răsarit: 7:27 am
Apus: 4:39 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
RO/EN. “Violul Invizibil asupra Europei” – 128 de pagini de carte care vor zgudui un continent. Romania psihopata, primitiva, degenerata, insetata de sange care sa-i spele frustarile
Aciduzzul | 19 aprilie, 2014 | 2 comentarii | 585 vizualizari |
(5 voturi )

Astăzi, 17 aprilie 2014, o publicație nouă, ‘Violul Invizibil asupra Europei’ (The Invisible Rape of Europe), a fost prezentata în mod oficial domnului Jean-Claude Juncker, care, în calitatea sa de fost prim-ministru al Luxemburgului, a fost unul dintre cei mai longevivi lideri democratic alesi din lume. Domnul Juncker a fost Președinte al Eurogrupului de la crearea poziției semi-permanente în 2005 până în 2013 și a servit, de asemenea, două mandate de șase luni, în calitate de Președinte al Consiliului European, în 1997 și 2005. Domnul Juncker este un avocat pentru drepturile omului cat și un iubitor de animale, și are un suport puternic pentru candidatura sa ca următorul Președinte al Comisiei UE. Conținutul acestei carti este relevant și tulburător prin impactul pe care il poate avea asupra cetățenilor Europei. Scrisa de experți mondiali, cartea “Violul Invizibil asupra Europei” examinează in detaliu greseala colosala facuta de Romania in gestionarea incorectă a populatiei canine fara stapan precum și efectele inerente ale acestei greseli asupra aspectelor sociale, psihologice și politice din România cât și din restul Europei. Comisia Europeană are atat competența cat și obligația legală de a interveni în tratamentul cu cruzime al câinilor fara stapan din România, fapt demonstrat, in baza analizei facute, de catre avocatii implicati in acest proiect. In acest moment de rascruce, toti ne întrebam de ce Instituțiile Europene trec cu vederea acest subiect?

Cititi si:

LISTA SUBUMANILOR. Psihopati primitivi si decerebrati care au instigat la CRIMA!!! Si au terfelit grav imaginea Romaniei!! Cerem introducerea controlului psihiatric preventiv!!

FOTO-LISTA CRIMEI(incompleta). Romania primitiva, psihopata, bolnava, profund degenerata, inecata in sange!! Masacrul cainilor – septembrie-octombrie 2013. R.I.P poor souls!

Guvernul român are responsabilitatea de a reduce numărul animalelor (cainilor) fără stăpân de pe străzi și a ales să aplice o strategie de gestionare care a fost si este compromisa din cauza ineficientei demonstrate anterior, oriunde a fost aplicata, și care este împotriva tuturor tratatelor internationale cu privire la protecția și bunăstarea animalelor la care România a aderat. Alegerea unui politici de “eradicare” a cainilor fara stapan, precum și cruzimea extrema practicata zilnic în România, în numele “eutanasierii” cainilor, este o încălcare flagrantă a valorilor europene dar și a unui număr insemnat de obligații internaționale legiferate de catre România.

Comisia Europeană împreună cu Parlamentul și Consiliul European sunt conștiente de eșecul continuu al Guvernului român in a găsi o soluție durabilă și umană problemei numarului de câini fara stapan din România. Cruzimea extrema, practicata zilnic în România în numele “eutanasiei” cainilor este o încălcare flagrantă si continua a valorilor europene precum și al obligațiilor internaționale pe care România le-a acceptat prin semnarea tratatelor la care este parte.

Incapacitatea Comisiei Europene, dovedita până în prezent, de a veni cu o soluție credibilă pentru aceasta problema, a dus la situatia in care cetatenii din UE pun la îndoială întregul cadru juridic existent în UE. In situatia actuala se depaseste orice limita a imaginației cetățenilor din Statele Membre ale UE in ceea ce priveste faptul ca România, o țară care primeste milioane de euro ca asistență financiară din alte țări ale UE in fiecare an are “dreptul” de a ignora complet un set de valori si legi europene.

Introducerea “Legii Macelului” in România precum și diminuarea statutului animalelor la stadiul de “eradicabil”, a polarizat societatea din România și a dezbinat-o in mod periculos. Romania are acum o societate divizată în două grupuri, și anume agresorii de câini și apărătorii de câini. Totodata, legitimizarea agresiunii, cu disponibilitatea victimelor aflate la fiecare colț de stradă, a promovat România ca pe un “centru de instruire in agresivitate” .

Convenția Consiliului Europei pentru Protecția Animalelor de Companie, care a fost ratificată de către România, furnizeaza condițiile pentru reducerea numărului de animale fara stapan, dar cu avertismentul de a “nu provoca durere, suferință sau stres”. Există o strategie alternativă de management, care se bazeaza pe “evitarea” durerii, suferinței și stresului atat pentru populația de animale dar si pentru populația umana; aceasta strategie a fost aplicata anterior cu succes în toate țarile civilizate și consta in introducerea unui program național de sterilizare in masa a animalelor fara stapan.

În România, aplicarea acestei strategii de sterilizare in masa, ar costa, pe o perioadă de 6-7 ani, doar jumătate din costul actual al “programului de macelarire” al cainilor fara stapan, fapt care ar reprezenta o economie de ordinul a mai multe zeci de milioane de euro. Insa, in Romania, există o dorință a clasei politice in a menține strategia de “capturare și ucidere”, deoarece este profitabila și are un potențial infinit de castig financiar iar, acest lucru, este promovat si sustinut si de către o mass-media care este controlata politic.

‘Violul Invizibil asupra Europei’ reprezinta, probabil, cel mai puternic indemn la schimbare care a fost lansat pana acum. Aceasta carte identifica cum incurajarea, la nivelul societatii romanesti, a agresiunii impotriva tintelor vii, cainii fara stapan, promoveaza agresarea oamenilor si a conceptului de proprietate privata.

In aceasta carte, mostenirea comunista este identificata prin existenta unei mass-media partinitoare care refuza accesul poporului roman la stiri obiective si la adevar. Cartea de fata arată modul în care o societate care este, în mod constant, expusa la violență, moarte și abuzul animalelor încurajează desensibilizarea copiilor și adulților. În general, o astfel de societate umana este în identificată prin acte de agresivitate sporită și empatie redusa în rândul cetățenilor săi.

Aceasta carte este o chemare pentru…

politicienii din România pentru a schimba strategia actuala de gestionare a populației de caini fără stăpân, cu o strategie umana si adoptarea unui program de sterilizare a acestor animale, aplicat la nivel national. Aceasta schimbare de strategie ar economisi contribuabilului român peste 100 de milioane de euro și ar reduce agresiunea sociala.

Aceasta carte face apel pentru…

aplicarea “diminuarii la sursa”, prin metode umane, a numarului de animale fara stapan in loc de “eutanasia” animalelor ca metoda de corectare a efectelor

Aceasta carte face un apel catre…

Mass-media romana pentru a inceta promovarea violentei si agresiunii impotriva animalelor fara stapan si de a o inlocui cu prezentarea atitudinilor si perspectivelor umanitare. Doar sub influenta unor astfel de exemple pozitive, societatea se poate schimba in bine.

Aceasta carte este un apel catre…

politicienii din Europa, pentru a vedea ca un astfel de management defectuos al animalelor fara stapan ca cel din Romania nu poate exista în izolare. Atitudinea de tipul “Nu avem competență”, abordata de politicienii din Europa fata de problema gestionarii animalelor fara stapan din Romania, nu aduce nici o schimbare într-o problemă socială care creste in mod exponential si care este acum exportată în toata Europa.

Și, cel mai important, aceasta carte face un apel catre…

cetatenii Europei pentru a apăra drepturile copiilor și a animalelor care nu trebuie să cada victime ale unor astfel de practici inumane, practici care au efecte si asupra propriilor lor țări.

Facem un apel la și pentru…

re-evaluarea transparenta, umana si morala a acestei situatii din Romania si ii invitam, pe cei care pot, să-și exercite puterea de a produce schimbarea!

17 Aprilie 2014

Din partea autorilor, expertilor si a intregii echipe care a participat la realizarea cartii ‘Violul invisibil al Europei’ (The Invisible Rape of Europe)

Editorii,

Pia Berrend & Malcolm Plant

Cartea “Violul Invisibil al Europei” este disponibila in editie de lux cat si sub forma electronica.

Informatii despre aceasta carte importanta se pot gasi pe pagina:

http://theinvisiblerapeofeurope.weebly.com/

‘The Invisible Rape of Europe’ – 128 pages that will shake a continent –

Today, 17th of April 2014, a new publication, ‘The Invisible Rape of Europe’ was formally presented to Mr Jean-Claude Juncker, who, in his position as former Prime Minister of Luxembourg, was one of the longest-serving democratically elected leaders in the world. Mr Juncker was President of the Eurogroup from the creation of the semi-permanent position in 2005 until 2013 and he also served two six-month terms as President of the European Council, in 1997 and 2005. Mr Juncker is both a human rights advocate and animal lover, and he is widely touted as a strong candidate as the next President of the EU Commission.

The contents of this publication are both relevant and disturbing in their potential impact on citizens of Europe. Written by world-experts, ‘The Invisible Rape of Europe ‘ examines the mismanagement on a colossal scale of the stray animal population of Romania and its attendant social, psychological and political effects both within Romania and in the rest of Europe. Lawyers demonstrate that the European Commission has the legal competence – and a legal duty – to intervene in the cruel treatment of Romanian dogs, and all question why European institutions fail to act?

The Romanian Government has a responsibility to reduce the previously uncontrolled numbers of stray animals on the streets, and they elected to apply a management strategy which has been discredited as previously unsuccessful wherever applied and which is against all the treaties which Romania has signed with regard to animal protection and animal welfare. The choice of an ‘eradication’ policy, as well as the utmost cruelty practised on a daily basis in various parts of Romania in the name of “euthanasia” of dogs is in flagrant breach of European values and of a number of international obligations binding on Romania.

The EU Commission, along with the Parliament and the Council, are aware of the continued failure of the Romanian government to find a sustainable and humane solution to the problem of surplus dogs in Romania.

The inability of the EU Commission, so far, to come up with a credible solution has caused citizens of many EU countries to question the entire justification of the existing EU legal framework. In particular, it goes beyond the limits of imagination of a growing number of EU citizens that Romania, a country receiving millions of Euros of financial assistance from other EU countries every year is, at the same time, “entitled” to completely disregard a set of European values.

The introduction of Romania’s ‘Slaughter Law’ and the diminishment of the status of the animals to ‘eradicable’, has polarized Romania’s society and made it dangerously divisive, now having a society divided into two groups, namely aggressors of the dogs, and defenders of the dogs, and the legitimisation of ‘displaced aggression’ with the availability of an aggression expiation victim on every street corner has promoted Romania as an ‘aggression training facility’.

The Council of Europe’s Convention for the Protection of Pet Animals, which was ratified by Romania, provides a condition for stray animal number reduction, but with the caveat “does not cause avoidable pain, suffering or distress”. There is an alternative management strategy which ‘avoids’ pain, suffering and distress, not only to the animal population but also to the human population… One which has been applied successfully in every civilized country, and which is the introduction of a national neutering program.

In Romania this would cost, over a 6-7 year period, half the cost of the current ‘slaughter program’. A saving of the order of many tens of millions of Euros. But there is a desire within political circles to maintain the ‘catch and kill’ strategy as it is profitable and potentially infinite, and this is promoted by a primarily politically controlled media.

Within the book, a continuing derivative of a communist legacy is identified by a biased news media which denies Romanian people access to the facts. It shows how a society constantly exposed to violence, death and abuse of animals encourages the processes of desensitization in children and adults. In general, this society is now identified by acts of enhanced aggression and reduced empathy among its citizens.

‘The Invisible Rape of Europe’ is possibly the most powerful invocation for change that has ever been created in this domain. It identifies how socially encouraged aggression against legitimised living targets promotes aggression against humans and property.

This book calls upon…

the politicians of Romania to change their strategy to manage the significant stray animal populations by adopting a humane neutering program. This would save the Romanian taxpayer over 100 million Euro and importantly… would be successful and aggression expiation possibilities would be reduced.

This book calls upon…

‘diminishment at source’ by humanely reducing animal numbers rather than any later ‘containment of effect’.

This book calls upon…

the Romanian media to, instead of promoting violence and aggression toward animals, to present humane attitudes and perspectives… Society changes on such influences.

This book calls upon…

the politicians of Europe, to see how such a mismanaged domain cannot exist in isolation. ‘No competence’ in the stray animal domain introduces no change in an exponentially increasing social problem which is now exportable across Europe.

And possibly most powerful of all, it calls upon…

the people of Europe to defend the rights of the children and of the animals not to be victims of inhumane practices with attendant effects increasingly being brought to their own countries.

We call upon and for…

humane, moral, and transparent re-evaluations and we invite those who can, to exercise the Power of Change!

April 17, 2014

On behalf of the authors, the contributing experts and the entire team behind ‘The Invisible Rape of Europe’,

The Editors,

Pia Berrend & Malcolm Plant

‘The Invisible Rape of Europe’ is available as ‘Deluxe Edition’ and e-book.

For ALL information on this important book, please visit the dedicated website, at:

http://theinvisiblerapeofeurope.weebly.com/

—————————

For he who can look upon these pages without emotion, let him look into the mirror of himself and explore his humanity.

For the father or mother who looks upon these pages without protective outrage, let them raise their eyes to the horizon. The child that lies just across that line is the same as your child. Are they not worthy, too, of your compassion… of your love?

For the politician who looks upon these pages and considers no reaction, let him look upon his responsibilities. Perhaps once you had a dream? A chance to bring real change… Is it that now is that hour?

Come the challenge… then comes the hero!

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 340 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 114 vizualizari | 1 vot

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 203 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 116 vizualizari | 3 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 124 vizualizari | 3 voturi

  Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

  Voturi
  Vizualizari
  Comentarii
  18 Sep 2021 | 1 comentarii | 86 vizualizari | 5 voturi
  »
  | comentarii | vizualizari | voturi
  »
  | comentarii | vizualizari | voturi
  »
  | comentarii | vizualizari | voturi
  »
  | comentarii | vizualizari | voturi
  »
  18 Sep 2021 | 1 comentarii | 86 vizualizari | 5 voturi
  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2021 © BadPolitics