Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Army/Intelligence
Cui isi vinde Romania industria de armament? Basescu da lovitura de gratie suveranitatii Romaniei!!! Ultimul capitol din sirul de tradari!
Aciduzzul | 21 ianuarie, 2014 | 4 comentarii | 5900 vizualizari |
(18 voturi )

Gata, se da! „National” a intrat in posesia rapoartelor secrete care fac dovada ca autoritatile de la Bucuresti au luat decizia de a privatiza o mare parte din regiile autonome ROMARM si ROMTEHNICA.

Traian Basescu a fost insotit la Tel Aviv de seful SRI, George Maior

Singura intrebare care a ramas inca in picioare nu mai este daca se vinde, ci cui? Iar chiar in aceste zile se va lua hotararea finala, cel mai insistent competitor fiind o reputata firma israeliana. Insa in carti raman si doua firme concurente americane, care forteaza, pe ultima suta de metri, preluarea unor felii cat mai mari din „tortul” de zeci de miliarde de euro reprezentat de industria de armament din Romania. Si, implicit de reputatia si contactele pe care aceasta le pastreaza inca in multe zone ale globului, dar mai ales pe importantele piete de desfacere din lumea araba si Asia.

Miza vizitei la Tel Aviv

Victor Ponta il are drept consilier pe probleme de strategie pe generalul american Wesley Clark. Foto Adelin Petrisor

Se fac de mult presiuni de catre grupurile de interese israeliene pentru a forta mana partenerilor romani sa le cedeze, sub forma privatizarii, industria noastra de armament. Insa, in ultima vreme, eforturile acestora s-au intetit considerabil. Mai mult, dupa cum sustin sursele noastre, ampla operatiune de lobby a culminat in toamna anului trecut, cand, in luna septembrie, emisarii de la Tel Aviv au luat cu asalt Palatul Cotroceni.

Numai ca pozitia sefului statului a ramas intransigenta, Traian Basescu refuzandu-i din nou, cu toata delicatetea posibila, ce-i drept. Insa tratativele secrete au continuat pe filiera SIE, astfel ca, in cursul vizitei prezidentiale de zilele acestea din capitala Israelului, unul din punctele cheie aduse in discutie de catre gazde a fost, din nou, intentia de a participa la privatizarea strategica a ROMARM si ROMTEHNICA. Ceea ce, tinand cont de aspectele informationale extrem de sensibile ale unei astfel de posibile intelegeri, explica si prezenta sefului SRI, George Maior, in delegatia prezidentiala, fie si sub pretextul colaborarii antiteroriste.

Cititi si:

AGROstandard: Traian Basescu, ostilitate maxima la adresa fermierului roman. Pentru cine lucreaza Traian Basescu? Cine pierde si cine are de castigat din respingerea legii vanzarii terenurilor?!

Este inevitabil!

Banii MApN au fost dati pe achizitionarea de avioane F16, in loc de producerea de TAB-uri romanesti

Insa zarurile au fost aruncate odata cu semnarea de catre ministrul Apararii, Mircea Dusa, a achizitionarii de avioane americane F16, via Portugalia si la mana a treia, pentru viitoarea politie aeriana romaneasca. Iar cum planurile de reabilitare a industriei de armament se bazau, printre altele, tocmai pe continuarea unor proiecte proprii, cum ar fi finantarea productiei de serie a unui model nou de TAB, din acel moment s-a decis practic si soarta ROMARM si ROMTEHNICA.

Pentru ca bugetul alocat Apararii a fost astfel epuizat pe respectivele avioane. Drept urmare, au crescut si presiunile asupra Palatului Victoria, numai ca aici cei care par sa se fi miscat mai repede au fost americanii, doua firme din SUA, dar cu reprezentant in Romania, incercand sa smulga de sub nasul favoritilor israelieni bucati cat mai mari din cele doua regii autonome. Si, tinand cont de relatiile extrem de puternice care il leaga pe premierul Victor Ponta de grupurile de loby ale firmelor americane de armament, in frunte cu consilierul pe probleme strategice al premierului, celebrul general Wesley Clark, planurile acestora au destule sanse de reusita.

Agentia de la Cancelarie

Cine se muta in sediul comun al ROMARM si ROMTEHNICA?

Totusi, din informatiile intrate in posesia noastra, la Palatul Victoria s-ar fi decis ca o parte din industria de armament sa ramana in proprietatea statului roman. Numai ca ramasitele ramase dupa privatizarea ROMARM si ROMTEHNICA vor fi reunite intr-o Agentie cu regim special, care se va afla in subordinea directa a lui Victor Ponta si va fi coordonata, dupa modelul DGIPI, prin Cancelaria premierului.

Sursa: National

4 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 176 vizualizari | 3 voturi

  Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

  Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 466 vizualizari | 5 voturi

  “Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

  Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

  Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

  Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 582 vizualizari | 6 voturi

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics