Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Despre Radu Gyr, Mihail Neamtu si negustorii de constiinte. VIDEO
Aciduzzul | 10 noiembrie, 2012 | 0 comentarii | 310 vizualizari |
(1 voturi )

Un individ pe nume Mihail George Neamtu a recitat poezia “Ridica-te Gheorghe, Ridica-te Ioane”, scrisa de Radu Gyr, la congresul partidului sau, ARD (PDL+PNTCD). Imediat, un centru pentru monitorizarea si combaterea antisemitismului s-a sesizat si l-a acuzat pe recitator ca “a ales sa promoveze ideologi legionari, care au fost si raman responsabili pentru crimele comise impotriva cetatenilor romani vinovati de a se fi nascut evrei”?! Mai mult, acelasi centru spune ca personajul in cauza nu poate “sa invoce lipsa sa de educatie cu privire la crimele impotriva umanitatii comise de legionari”, iar Radu Gyr este un individ „de la marginea istoriei care poarta responsabilitatea multor crime impotriva umanitatii”.

Cate ceva despre acest “centru de monitorizare” si despre conducerea acestuia, care s-a remarcat si in “cazul” parintelui Justin Parvu, gasiti AICI.

Sunt sigur ca orice om bine-informat nu poate fi decat ingrozit si furios la auzul acestor acuzatii, facute in anul de gratie 2012, la adresa Miscarii Legionare. Care sunt aceste “crime impotriva umanitatii?” Ce instanta de judecata a stabilit vinovatia legionarilor pentru acestea? A existat vreo asemenea instanta? Este martirul Radu Gyr, un “personaj de la marginea istoriei”?

Orice roman adevarat stie raspunsurile la aceste intrebari. Orice roman adevarat se simte infuriat de tupeul acelor urmasi ai negustorilor alungati din Templu, care-si permit sa-l acuze pe Radu Gyr, asa cum o faceau bolsevicii in anii ’50.

Cu toate acestea, altceva nu trebuie niciodata uitat. Si anume ca acesti negustori de constiinte n-ar fi nimic aici, daca nu ar fi sprijiniti de o mana de Iude autohtone. Intre ei sta la mare cinste chiar recitatorul de serviciu, respectiv Mihail George Neamtu.

Desi poarta numele aparatorului dreptatii si al Legii Crestine, dl. Neamtu nu are nimic sfant in el. Pentru ca un om cu asemnea sentimente nu ar fi reactionat asa cum a facut-o dl Neamtu cand a fost “acuzat” de “centru”: ”Cand am recitat “Ridica-te Gheorghe”, am vrut sa onorez memoria taranilor ucisi de comunisti, iar nu sa cautionez aberatiile politice din tineretea lui Gyr. Ele sunt respingatoare si stupide. Legionarismul a fost o aberatie politica, combinind extremismul nationalist, recursul la crima si cultul mortilor“.

Stupefiant! Cine se plange de “cultul mortilor” la crestini…un TEOLOG! De necrezut. Sa ajungi sa reproduci, ca teolog, acuzatiile ateismului la adresa crestinismului, doar pentru a-ti scapa fundul politic….este degradant. Injositor. Jegos.

Oare nu stia dl. Mihail George Neamtu ce reactie o sa-i aduca recitarea unor asemenea versuri? Omul uns cu toate alifiile lui Volodea Tismaneanu, plimbat prin hoteluri de 5 stele ca membru a diferite comitete si comitii? Bineinteles ca stia.

Dar a facut-o. A facut-o pentru a mai da ocazia unei flegme pe mormintele martirilor si eroilor neamului. Legionari sau nu. Ca Radu Gyr sau Mircea Vulcanescu. Ca Gheorghe Calciu si Gabriel Constantinescu. A facut-o tocmai pentru a se DELIMITA de ei. Normal, avand in vedere ca in tinerete era mandru soldat in “oastea nationalista”, cea condusa in trecut de cel al carui nume nu se poate rosti.

Trebuia ca si “centrul” sa-si primeasca haraciul….

Deci, cum spuneam, acel “centru” nu si-ar permite sa aresteze constiinta unui neam daca nu ar avea niscaiva Iude romanesti gata sa le-o vanda. Si le au. Pentru cat timp, nu se stie. Iudele, in general, sfarsesc prost.

Si, mergand la somn, nu trebuie uitate aceste cuvinte: Prin tacere il tradam pe Dumnezeu.

Sursa: Codrul

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 555 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 588 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics