Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Economie
Ministrul Valeriu Tabara sustine doi profesionisti pentru postul de secretar de stat de la Agricultura. Adrian Radulescu il numeste
Aciduzzul | 25 septembrie, 2011 | 0 comentarii | 296 vizualizari |
(1 voturi )

Fostul director executiv al directiei agricole Neamt Liviu Bumbu a fost numit de premierul Emil Boc in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, pe locul lasat vacant de Adrian Radulescu (PDL), in urma demisiei. Radulescu a renuntat la functie pentru a deveni deputat de Neamt, fiind ales pe locul lui Victor Surdu, care a decedat. Surse din piata spun ca alegerea lui Bumbu – care vine tocmai de la Neamt – nu este deloc intamplatoare. Acesta ar fi fost numit chiar la sugestia lui Radulescu, pe care multi il vad viitorul ministru al Agriculturii cat de curand. Pana atunci, insa, Tabara isi vede linistit de treaba. Culmea paradoxului este faptul ca desi numirea lui Bumbu a devenit efectiva, pe site-ul ministerului poate fi vazuta in continuare declaratia lui Tabara cu privire la cei doi favoriti ai lui pentru postul de secretar de stat. Chiar merita sa o vedeti:

INFORMARE DE PRESA
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a declarat vineri, 16 septembrie a.c., pentru agentia de presa AGERPRES, ca isi doreste ca postul ramas vacant in urma eliberarii, la cerere, din functia de secretar de stat a domnului Adrian Radulescu sa fie ocupat de un profesionist in domeniul agricol.

„Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, ii sustine pe directorul sau de cabinet, Gheorghe Vaida, si pe seful Directiei Agricole (DADR) Alba, Ioan Stanciu, pentru functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii, ramasa vacanta dupa ce Adrian Radulescu a fost ales deputat de Neamt.

„Eu imi doresc sa vina un profesionist in functia de secretar de stat deoarece agricultura are nevoie de profesionisti, nu de oameni numiti doar politic pe aceste functii sau pe diferite interese de grup. Printre preferintele mele se afla Gheorghe Vaida, care este un profesionist, mai ales pe zootehnie, unde avem o mare nevoie de oameni competenti. El are o relatie foarte buna cu crescatorii de animale si a fost mereu cu acestia in zona dialogului”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Valeriu Tabara.

De asemenea, seful de la MADR l-a mentionat si pe directorul general al DADR Alba, Ioan Stanciu, ca un posibil inlocuitor al lui Adrian Radulescu, acesta fiind specializat in productie vegetala.

„Actualul director general de la Alba, Ioan Stanciu, este si el un profesionist, a trecut prin toate domeniile din agricultura. Este un bun cunoscator in productia vegetala, in horticultura – un alt sector important din agricultura – si a condus proiecte europene pentru fermieri. Cred ca Alba este cea mai buna directie agricola din tara”, a mai spus Tabara.

Desi acestea sunt persoanele sustinute de ministrul Agriculturii pentru preluarea functiei de secretar de stat la MADR, Tabara a afirmat ca decizia va apartine coalitiei.

„Sper sa fiu consultat in aceasta privinta pentru ca doresc sa colaborez cu persoana care va fi numita”, a mai adaugat ministrul Agriculturii.

Valeriu Tabara a preluat din 15 septembrie toate atributiile lui Adrian Radulescu pana la noua numire. Mai multe federatii si asociatii ale crescatorilor de animale din Romania au transmis ca il vor sustine pe Gheorghe Vaida pentru functia de secretar de stat la MADR, propunerea acestora avand la baza cei peste 30 de ani de activitate in domeniul zootehnic precum si o buna pregatire profesionala si o cunoastere foarte amanuntita a problemelor cu care se confrunta fermierii din Romania in prezent.

Asociatiile si federatiile mentionate isi motiveaza decizia prin faptul ca Gheorghe Vaida a manifestat intotdeauna intelegere pentru problemele specifice cu care se confrunta fermierii din tara noastra. […..]. ”
Data publicarii: 19-09-2011

Sursa: MADR

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 1 comentarii | 257 vizualizari | 4 voturi

Evident, doar oligofrenii si deficientii mintali in stadiu avansat pot crede ca poti lua Covid mai repede mancand o friptura sau band o bere la un restaurant cu cativa prieteni, decat calcandu-te in picioare in hipermarket. Si totusi, nu s-a luat niciodata in calcul inchiderea hipermarket-urilor. A pietelor taranesti, in schimb, da…Explicatia este simpla. Desi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 130 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Autor: Aciduzzul | 28 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 107 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sprijinit de Miscarea Civica Frontul Alfa cere imperativ stoparea TOTALA si URGENTA a defrisarilor de orice fel si interzicerea exportului de masa lemnoasa bruta si prelucrata primar pentru o perioada de zece ani. Aceasta masura putea fi luata oricand pana acum de catre cei care s-au perindat la conducerea tarii, insa […]

Autor: Aciduzzul | 9 octombrie, 2020 | 0 comentarii | 184 vizualizari | 4 voturi

Producatorii romani, discriminati in tara lor

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 175 vizualizari | 2 voturi

De ce nu mai gasesc fabricile de conserve rosii pentru bulion in Romania?!

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics