Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Monumentul balonului de sapun
Aciduzzul | 27 decembrie, 2012 | 0 comentarii | 242 vizualizari |
(4 voturi )

Nu cred sa existe copil care sa nu fie incantat cand dintr-o suflare umple vazduhul cu baloane de sapun in culorile curcubeului. Oare cate astfel de baloane erau din “sapun de evreu” ? Poate ne raspunde unul dintre cercetatorii holocaustului, doar a fost o piesa de rezistenta in dosar. Romania a fost presarata cu “monumente ale sapunului” de care te apropii cu oroare si compansiune pentru milioanele de evrei ucisi de nemti si apoi topiti in calupuri de sapun. O grozavie inventata de mintile bolnave ale nazistilor? Dar cine a descoperit pentru prima oara acest comportament deviant al criminalilor nazisti? Nimeni altul decat celebrul vanator de nazisti, Simon Wiesenthal! Acesta publica in 1946, la Viena, in ziarul comunitatii evreiesti „Der Neue Weg”, informatia ca sinistra uzina de sapun a functionat in Galitia, in localitatea Belzec, si ca „din aprilie 1942 pana in mai 1943, 900.000 (Noua sute de mii) de evrei au fost utilizati ca materie prima in aceasta uzina” si ca „dupa 1942, oamenii din Guvernamintul general stiau foarte bine ce insemna sapunul RJF.

Lumea civilizata – continua Simon Wiesenthal, nu-si poate imagina bucuria pe care acest sapun o procura nazistilor din Guvernamintul general si sotiilor lor. in fiecare bucata de sapun ei vedeau un evreu care fusese astfel impiedicat sa devina un al doilea Freud, Ehrlich sau Einstein.” Cine putea sa-l contrazica pe renumitul vanator evreu Simon Wiesenthal?

Infricosatoarea legenda este prezentata cu sarg in presa romaneasca si in ziua de azi… “La intrarea in cimitirul evreiesc din Sarata, pe partea dreapta, se afla un monument din piatra, sub forma unui pasari, idee sugerata de inciziile laterale sub forma unor aripi, terminat in parte de sus cu o portiune metalizata, simbolizind o torta. Monumentul are pe frontispiciu o inscriptie in limbile romana si ebraica.

Textul, desprins parca dintr-o alta lume, te copleseste prin mesajul sau: “Aici zac evreii prefacuti in sapun de bestiile fasciste intre 1939-1944. In amintirea lor infratiti-va popoare in lupta pentru o lume noua”… Vigdar Hari, presedintele Comunitatii Evreiesti din Bacau: “N-as putea sa va spun nici cind a fost ridicat si nici de catre cine acel monument”…Eugen Sendrea, expert in patrimoniu: “Monumentul a fost ridicat in anul 1953, in memoria victimelor fascismului.

In fisele din 23 mai 1963 era considerat monument istoric. In noua lista a monumentelor din 1977, nu a fost inclus, deoarece existau incertitudini, conducatorul comunitatii evreiesti de atunci, Aizerman, precizind la un moment dat ca nu detine dovezi concrete ca acolo ar fi ramasite umane. Insa zvonul este ca sub monument sunt depozitate opt lazi cu sapun facut din cadavrele evreilor” (Ziarul de Iasi – 21.01.2003)

Cutremurator: Evreii prefacuti in sapun la Auschwitz, abandonati intre buruieni: “Nici macar locul unde a fost ingropata o bucata de sapun fabricata din trupurile evreilor omorati in lagarele de exterminare naziste de la Auschwitz si Dachau nu este ingrijit. Pe placa monumentului , din cauza ierburilor, cu greu se citeste cutremuratorul mesaj: „Aici sunt ingropate victimile barbariei naziste, omorate si prefacute in sapun.

Rugati-va pentru dansii”! (Adevarul – 1 iulie 2011). “Un zid masiv si inalt de piatra apara ramasitele comunitatii evreiesti, atat de numeroase, in Sighet, inaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Aici se pot gasi cripte si morminte ale rabinilor care au slujit in oras. Una din cele mai importante monumente din cimitir este „Monumentul sapunului”, in memoria celor exterminati in lagarele naziste. (Gazeta de Maramures – 26 Iulie 2010)

“Ne-a aratat monumentul, (din Pitesti n.a.) pe care scria: „Trupurile fratilor nostri evrei, exterminati in lagare de concentrare si in camere de gazare de catre fiarele fasciste, au fost transformate in sapun (Rein Judisches Fett). Am reinhumat acest sapun, ramasitele sfintilor nostri martiri, astazi 22 august 1975“. Fiecare clipa traita in lacasul mortii si al durerii l-a marcat pe dl Emeric Rosenberg pentru toata viata.” (Amos News – 14-10-2004). Cata suferinta, cate lacrimi, cata grasime, toate ingropate sub lespezile reci ale acestor monumente! Doar gandind la asemenea atrocitati te face sa te cutremuri de cruzimea poporului german ! Abominabila natie, adevarat Holocaust!

Hop s-asa ! “Materialul clientului” face lumina si calca in picioare tonele de beton si marmura, acoperite cu nenumarate coroane de flori . Evreul Lucian Zeev Herscovici are cuvantul in publicatia evreiasca ACUM.TV: “Istoria sapunului R. I. F. este ciudata (cum ciudata, face parte din probele Holocaustului, nu ? n.a.). in timpul Holocaustului si al celui de al doilea razboi mondial, ca si dupa aceea, acest sapun a capatat un aspect special (nu cumva profitabil pentru evrei ? n.a.):

S-a afirmat ca ar fi fost facut din grasime umana, respectiv din grasimea evreilor ucisi in lagarele mortii naziste. Crima nazista nu s-ar fi limitat la omorarea an masa a evreilor, ci ar fi fost urmata de profanarea cadavrelor si folosirea lor pentru producerea de sapun pe scara industriala.

Acest sapun ar fi fost numit R. I. F., respectiv R. J. F. (Rein Juedisches Fett, in traducere: Grasime evreiasca pura).

Ulterior insa, s-a dovedit ca initialele R.J.F. reprezentau o confuzie a initialelor R.I.F., al caror sens era Reichsstelle fuer Industrielle Fettversorgung (Autoritate de stat pentru aprovizionare cu grasime industriala)…

Printre istoricii israelieni si evrei care au demonstrat ca este vorba despre un mit (nu minciuna odioasa, scornita de evrei ? n.a.), putem cita numele unor specialisti de vaza in domeniul Holocaustului, precum Iehuda Bauer, Gitta Sereny, Walter Zeev Laquer, Deborah Lipstadt, Shmuel Krakowsky, Raul Hilberg. O analiza DNA facuta de un laborator al Universitatii din Tel Aviv la cerea Institutului Yad Vashem din Ierusalim a demonstrat ca acest sapun nu contine nici un fel de grasime.

Datorita razboiului s-a creat o lipsa de grasimi industriale. Urmarea a fost trecerea productiei de sapun sub controlul statului. Denumita R. I. F., aceste initiale au fost imprimate pe fiecare bucata de sapun din aceasta categorie. Acest sapun era de calitate inferioara si a inceput sa fie distribuit in lagare, precum si in ghetouri. (la ce mai folosea sapunul, daca evreii urmau sa fie exterminati ? n.a.)

Cert este ca acest zvon a ajuns la urechea lui Heinrich Himmler, seful S.S.-ului. Faptul nu i-a placut lui Himmler, deoarece insemna profanare de cadavre. (Hopa, pe asasin il interesa profanarea ? n.a.) Prin urmare, el a ordonat arderea cadavrelor sau ingroparea lor imediata… Unele depozitii la Tribunalul International de la Nuernberg au afirmat existenta unor asemenea fabrici. Unul dintre martori, Sigmund Mazur, a afirmat ca grasimi umane necesare productiei de sapun ar fi fost separate de oase in cadrul Institutului Anatomic din Danzig.

Ulterior insa, s-a constatat ca nu putea fi vorba despre producerea de grasimi in cantitati industriale, necesare productiei de sapun. Totusi, unii intelectuali si oameni politici au crezut (si mediatizat in toata mass-media n.a.) in veridicitate faptului, fara a-l verifica, fara a fi istorici. Printre acestia mentionam pe scriitorul Ilya Ehrenburg si pe vanatorul de nazisti si scriitorul Simon Wiesenthal.

Un prieten, istoricul Shimon Rubinstein, originar din Barlad, mi-a povestit ca tatal lui a fost chemat la comunitatea evreiasca din oras, impreuna cu alti evrei, sa cumpere sapun RIF. Comunitatea cumparase intreaga cantitate aflata la un magazin din oras, pentru ca acel sapun sa nu fie folosit, pentru a nu fi profanata memoria evreilor ucisi. Atunci cand a venit acasa, a pus sapunul deoparte, afirmand ca este sapun sfant, facut din evrei si nimeni nu are voie sa se atinga de el. Dupa cativa ani, probabil in 1946, sapunul a fost inmormantat la cimitirul evreiesc din oras.

De fapt, prima inmormantare a sapunului RIF in Romania a avut loc la Falticeni. Au urmat alte asemenea inmormantari, ceremoniale, in alte orase. imi amintesc monumentul sapunului RIF de la cimitirul evreiesc din Galati, chiar la intrarea cimitirului… Un mit istoric…” (ACUM TV – 19.07.2009)

Un mit istoric ? Nu. O minciuna ordinara aruncata in lume de propaganda evreiasca ! O minciuna ordinara pentru care au primit lacrimi, compasiune si sume indecente de bani ! O minciuna ordinara care nu a fost niciodata recunoscuta de cercetatorul holocaustolog Elie Wiesel, Radu Ioanid si comisiile lor ! O fetida minciuna pentru care nu si-au cerut scuze omenirii niciodata!

Sursa: Istoria Incomoda

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 445 vizualizari | 4 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 182 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 364 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics