Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Stiri mondene
Rahaturi de care nu ar trebui să-i pese nimănui*: Eurovisionul
Aciduzzul | 11 martie, 2013 | 0 comentarii | 127 vizualizari |
(1 voturi )

Se tot vorbeşte de Eurovision şi te întrebi dacă ar trebui sau nu să-ţi pese de acest concurs. Pentru că nu te duce capul prea tare. Răspunsul pe scurt este nu. Pe lung, mai jos. Dar mai întâi o listă de persoane care se exclud din „nimănui”. De-aia are steluţă. Oameni cărora chiar le pasă de Eurovision:

– Organizatorii decrepiţi de la TVR ai concursului
– Boşorogii care nu au nimic mai bun de făcut şi încă nu ştiu că mai există şi alte posturi TV
– Cântăreţi de mâna a doua ca Mandinga şi Trăistariu pentru care concursul e egal cu expunere şi scoatere din foame
– Jurnalişti leneşi care preferă să se uite la TV şi să scrie un articol decât să caute o poveste pe bune
– MC Acelaşirahat de la Radio Trepanare care speră că dacă pune melodia aia de care tot scriu toţi ziariştii de mai sus o să le crească audienţa cu 0,01% şi o să-i urce pe val
– Casa de Discuri Vomă Generică care are impresia că dacă li se dă pe gât la lobotomizaţi o piesă la greu, o să trezească în ei un reflex pavlovian şi o să cumpere CD-uri cu piesa aia populară pe două note.

De ce crezi că ar trebui să îţi pese de Eurovision

Dar coaee, cum să nu-mi pese? Uite-l pe ăla de ne reprezintă în lume! Îl cheamă Cezar Ouatu, în pula mea şi ironie, cântă aşa de piţigăiat de parcă neam de neamul lui n-a avut ouă. Ia, ascultă aici:

Ioi, ce freză de văr de la ţară de-alu Smiley are. Ce meclan de garoi ciupit de molii. Înţeleg că e mare complicătură şi şmecherie să cânţi ca o femeie, chiar înţeleg. Dar sună ca dracu’. E greu şi să cânţi pe cur, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te ascult dacă reuşeşti.

Love is so high like a mountain in the sky. Dragostea e aşa de sus ca un munte în cer. Ce repetent de clasa a doua i-a făcut versurile ălea? Şi are şi pasaj de dumbstep, ejnebun? E tineresc. O să fie în cluburi de adolescenţi şi o să facă jumpstyle pe ea! Şi o să zboare porci şi cerul o să se facă verde şi o să plouă cu lavă de jos în sus, că exact aceiaşi şansă e să se întâmple toate chestiile anterior menţionate.

Tu realizezi că DJ Acelaşicăcat o să creadă acum că ne place melodia aia şi o să ne spameze la radio cu trilurile lu’ Ouatu până o să ne vină să punem mâna pe cuţit şi să-l rebotezăm Belitu? Să vedem câte octave atinge la jupuit, nu de alta.

Şi faţă de parmezan ăla ne reprezintă pe noi în lume! Şi trebuie să ţinem cu el! Hai ai noştri!

De ce nu ar trebui să-ţi pese de Eurovision

Te-ai calmat? E chiar frumos şi recomandat să râzi de Ouatu. Dar nu-ţi preocupa mai mult de 5 minute din viaţă cu asta că îmbătrâneşti degeaba. Eroarea e la sfârşit. Să dăm la o parte partea cu steagurile puţin şi să ne imaginăm că tot concursul e la Crevedia între consăteni de acolo. Te-ai mai uita la concursul ăsta dacă ar fi concursul de şlagăre pop-expirat de la Crevedia? Ai asculta melodiile ălea de un simplism şi o naivitate ridicolă, de 3 note şi 4 cuvinte pronunţate greşit în engleză? Nici măcar pop nu sunt. Vor să pară pop şi tinereşti dar put a fake. Sunt ca Adrian Enache care îşi vopseşte părul să pară de 30 de ani şi nu păcăleşte pe nimeni. Vor să fie muzică comercială dar sunt prea proaste să ajungă acolo.

Toate sună la fel. De parcă le-a făcut aceaşi tip şi toate-s de pe acelaşi album pe care nu vrea nimeni să-l cumpere.

Nu? Nu.

Competiţia e nesemnificativă. E doar un mod pentru toţi triştii ăia din lista de la începutul articolului de a-şi justifica existenţa şi a te prosti pe tine să le cumperi rahaturile. Şi te păcălesc fluturând steagul, ştiind că prostul trage la patriotism ca măgarul la morcovi.

Dar e ca şi cum te-ai uita la o competiţie de mâncat muci între ţări. O parte a creierului îţi spune că ar trebui să ţii cu ai tăi, pentru că sunt ai tăi. Celaltă parte îţi spune că nu contează ai cui sunt acolo, că e o competiţie de mâncat muci şi ar trebui să ai lucruri mai bune de făcut decât să te uiţi la aşa ceva. Prima parte a creierului e foarte proastă. Ignor-o.

De ce ar trebui să îţi pese în loc de Eurovision

De playlistul de la tine din calculator. Foloseşte-te de timpul economisit neuitându-te la Cezar Ouatu cum mănâncă muci căutând nişte muzică bună.

Sursa: Pitici gratis

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 noiembrie, 2014 | 0 comentarii | 460 vizualizari | 3 voturi

Ministerul de Externe a anunţat că relaţiile diplomatice între România şi India au încetat, diplomaţii indieni din ţara noastră urmând să fie expulzaţi în patria lor de origine. Clanuri întregi de diplomaţi se îndreaptă în aceste momente spre aeroporturi din toată ţara, unde vor fi îmbarcaţi în curse de Calcutta, Mumbai şi Delhi, în ţările […]

Autor: Aciduzzul | 11 septembrie, 2013 | 0 comentarii | 656 vizualizari | 2 voturi

O companie românească a preluat modelul canadienilor de la Gabriel Resources şi intenţionează să exploateze aur undeva lângă Toronto. Proaspăt înfiinţata companie de minerit Petrică Resources, cu capital integral privat românesc a depus deja dosarul pentru o exploatare la suprafaţă de 30.000 km pătraţi, într-o zonă protejată din Canada. “Am discutat cu liderii politici canadieni, […]

Autor: Aciduzzul | 10 august, 2013 | 1 comentarii | 973 vizualizari | 1 vot

Dupa ce gigantul international Mc Donalds a recunoscut intr-un final ca baga CBO in hamburgeri, dar si in alte produse comercializate in fast-food-urile din Romania, a venit randul altui mare concern alimentar sa faca o dezvaluire cutremuratoare, care le va face pielea de gaina consumatorilor. In special mamicilor si copiilor! Dupa atatea E-uri, OMG-uri si […]

Autor: Aciduzzul | 11 iulie, 2013 | 0 comentarii | 724 vizualizari | 3 voturi

George Roncea Un eveniment monden recent a relansat-o pe Udrea în atenția publică într-o manieră aparte, pe tiparul excentric care o caracterizează. Nunta Robertei Anastase, cu sute de invitați, care mai de care mai potent (financiar), a devenit o rampă de lansare a Elenei Udrea, care a reușit să capteze comentariile unei bune părți a […]

Autor: Aciduzzul | 19 iunie, 2013 | 1 comentarii | 715 vizualizari | 6 voturi

Deputatul Remus Cernea a anunţat că va organiza o conferinţă de presă peste două săptămâni pentru a explica orientarea sa sexuală. Cu toate acestea nu a reuşit să se abţină şi a dezvăluit, mult înainte, ce-i place la sex. “Nu e nici un secret, sunt labagiu”, a spus fostul deputat USL, actualmente deputat al unui […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics