Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Romanii, cei mai detestati cetateni ai Europei
Aciduzzul | 28 februarie, 2013 | 1 comentarii | 365 vizualizari |
(5 voturi )

Octavian – Traian Roman
Am ajuns sa o vedem si pe asta. Romanii au ajuns sa fie printre cei mai detestati cetateni ai Europei, imediat dupa tigani. Inca o data cifrele, rapoartele, sondajele si statisticile au vorbit impotriva noastra. Am avut o strangere de inima cumplita, cand am vazut ultimul raport efectuat intr-o tara a Uniunii Europei, referitor la statisticile pe etnii privind detestabilitatea in raport cu populatia autohtona a tarii respective. Inca o data trebuie sa multumim clasei noastre politice post-decembriste pentru performanta iesita din comun de a distruge enormul capital de simpatie acumulat de Romania si de catre poporul roman pe scena internationala, dupa revolutia din decembrie 1989.

Curajul poporului roman, de a infrunta cu piepturile si mainile goale, masina de represiune ale unia dintre cele mai cumplite sisteme totalitare care a existat pe suprafata planetei, a uimit intregul glob pamantesc. Strigatul ’’Vom muri dar vom fi liberi’’, iesit ca o forta eliberatoare din milioane de piepturi tinere, a infiorat o lume intreaga.

Intreaga planeta a inteles, pentru prima oara ca un sistem totalitar, oricat de cumplit si de bine inarmat, nu se poate opune nevoii de libertate a sufletului uman. A inteles de asemenea ca nevoia si dorinta de libertate descatuseaza forte inimaginabile in randul maselor, forte care nu pot fi stavilite cu nici un mijoc de represiune si sub nici o forma.

Intreaga planeta a urmarit cu sufletul la gura desfasurarea in direct a primei revolutii de eliberare de sub jugul totalitarismului, revolutie purtata de milioane de tineri, neanarmati, care au avut curajul nebunesc de a infrunta cu mainile si cu piepturile goale, ploaia de gloante ucigatoare, gazele de lupta, transportoarele blindate si tancurile aducatoare de moarte, ale celor care se considerau stapanii lor de drept.

Un val urias de simpatie a fost generat, intreaga lume civilizata simtindu-se obligata sa sprijine si sa ajute Romania, in diverse feluri, dar cel mai important fapt a fost acela ca romanii si-au castigat o reputatie si o imagine extraordinara in intreaga lume.

In acest fel, in 1989, Romania a intrat cu fruntea sus in randul tarilor civilizate ale planetei, cu o reputatie de invidiat, pana si de catre cele mai bine vazute popoare la nivel planetar. Saraci, dar mandri si demni, am pasit pe lungul drum al reconstructiei tarii, al societatii si mentalitatilor noastre colective. Insa ceea ce a urmat a depasit cele mai negre si mai pesimiste asteptari.

Sacalii si hienele rosii ale comunismului si-au revenit foarte repede, si cu metodele binecunoscute, s-au cocotat din nou pe scaunele puterii si s-au erijat cu o iuteala nemaivazuta intr-o elita politica, falsa putreda si gaunoasa, un adevarat cancer rosu politicianist si mafiot, care a infestat toate nivelurile administratei, de la administratia de stat pana la administratia locala.

Au impanzit stanga ca si dreapta politica, au adus clanurile mafiote si tiganesti in paralamentul Romaniei, in guvern si in presedentie. Focul rusinii si pustiirii tarii a inceput sa arda din ce in ce mai puternic pe intreg cuprinsul tarii.

Inca imediat dupa revolutie, incepand cu mineriadele, imaginea Romaniei in lume a inceput sa se deterioreze in mod irecuperabil. Aceasta clasa politica, care a transformat Romania intr-o tiganiada fara limite si fara rusine, a inceput sa distruga bucata cu bucata tot ceea ce mii de tineri au realizat in decembrie 89, realizari platite atat de scump, cu pretul vietii lor.

Viata si jertfa suprema a acelor tineri, si a familiilor lor nu a mai contat catusi de putin in fata dorintei de parvenire a abjectei clase politice post-decembriste. Au ajuns atat de jos incat pentru as-i asigura perenitatea si controlul absolut nu s-au dat in laturi sa se asocieze cu aceasta etnie atat de detestata a tiganilor, dintre care de altfel o mare patura de politicieni face parte.

De alminteri mentalitatile, obiceiurile si deprinderile de baza ale tiganilor s-au impregnat foarte puternic in clasa politica romaneasca. Hotia, furtul minciuna, coruptia, spaga, spiritul de clan in detrimentul natiunii, puturosenia, incompetenta, sunt deprinderile de baza ale distinsilor nostrii politicieni. La toate acestea se mai adauga aroganta si intimidarea de care care fac uz in fata poporului (dupa aceleasi methene tiganesti) care au fost combinate cu metodele securisto-comuniste. Rezultatul este unul mai mult decat dezastruos, impingand Romania pe marginea prapastiei, la dezastrul economico-social adaugandu-se si dezastrul de imagine externa a Romaniei.

La acesta au contribuit fara drept de apel si hoardele de tigani care au navalit barbar in Europa civilizata pana pe tarmurile Oeanului Atlantic si chiar dincolo de Canalul Manecii. Cersetorie, prostitutie, vanzari de droguri, crime, violuri, omoruri, hotii, mutilari bestiale, rapiri si trafic de persoane ar fi numai o parte din indeletnicirile de baza ale distinsilor aliati ai clasei politice romanesti.

O parte din banii obtinuti pe aceasta cale se scurg cu nadejde in buzunarele mereu incapatoare ale distinsilor nostrii politicieni si a partidelor lor politice, fara nici un pic de respect pentru demnitatea romanilor si imaginea Romaniei. In schimbul acestor taxe de protectie varsate intensiv clasei politice, etnia tiganilor este protejata prin legi, prin blocarea proceselor de urmarire penala, prin ajutoare financiare acordate de catre statul roman si chiar printr-o asa numita discriminare pozitiva practicata la nivel de stat, prin politici guvernamentale foarte bine coordonate si puse la punct.

In timp ce populatia romaneasca din Romania scade intr-un ritm ametitor, numarul tiganilor creste intr-un ritm sustinut, intr-o astfel de maniera incat in scurt timp romanii vor deveni minoritari in propria lor tara.

Acesti tigani care au invadat Europa si politica romaneasca, au facut atat de mult rau imaginii Romaniei in exterior, incat fara sa vrea romanii au devenit cei mai detestati din Europa, bineanteles dupa tigani.

Insistenta tiganilor de a trece drept romani, incepe sa dea roade, in cea mai mare parte a lumii tiganii sunt confundati cu Romania si invers, romanii si Romania sunt confundati cu tiganii.

Am sa fac o paranteza aici, in ultimele trei zile in presa internationala numele Romaniei si al romanilor a fost citat de mai multe ori, de fiecare data intr-o conotatie extrem de negativa. Iata cateva exemple: pe postul de televiziune TV5 – Monde, post care transmite in lumea intreaga in limba franceza am urmarit un documentar referitor la explozia cambriolajelor de locuinte in Franta. Un documentar efectuat cu sprijinul politiei si jandarmeriei franceze.

Numarul spargerilor si furturilor din locuinte a crescut cu peste 200% in ultima perioada. Exemplul localitatii prezentate in documentar este mai mult decat concludent. Din patru locuinte, trei au fost deja sparte, inclusiv locuinta primarului. Vinovatii: crima organizata din Georgia si din Romania. Nu de catre tigani ci de catre romani.

Pentru politistii francezi si presa franceza, acei banditi tuciurii si jegosi, cu fete respingatoare, sunt romani si nu tigani. O istorie ca mii alte povesti de–a lungul si de-a latul Europei, in care tiganii isi fac de cap si pe urma trec drept romani. Dezgustator.

Al doilea exemplu este cel al televiziunii nationale canadiene ( CBC – Canadian Broadcasting Company – post de televiziune de limba engleza) care a transmis un reportaj de un profesionalism si o probitate profesionala care lasa fara cuvinte. Acest documentar prezinta adevarata fata a tiganilor, activitatile criminale si bestialitatile la care acestia se dedau pe intreg cuprinsul Europei.

In acest documentar pentru prima data se face diferenta clara intre romani si tigani, realizatorii documentarului prezentant adevarul dintre relatiile dintre populatia majoritara si clanurile tiganesti, inclusiv relatiile tensionate si cauzele acestora. Urmarind clanurile tiganesti de-a lungul si de-a latul Europei, documentarul se concentreaza pe activitatile criminale desfasurate de tigani in Italia si Spania.

Inca o data acesti tuciurii vor sa treaca drept romani si se prezinta ca atare, in toate situatiile.

Pentru toate faradelegile si crimele facute se prezinta drept romani, devenind tigani numai atunci cand sunt foloase de tras de pe urma apartentei etnice: ajutoare, locuinte sociale, hrana, imbracaminte, asistenta medicala, etc.

Inca o data, daca mai era cazul, din cauza tiganilor, romanii au devenit cea mai detestabila natiune in randul cetatenilor italieni.

Al treilea si ultimul articol din presa internationala, in ceea ce priveste Romania si poporul roman, priveste un furt de bunuri in valoare de doua milioane de euro, efectuat de o banda de zece ’’romani’’ in Italia.

Trei zile , trei stiri diferite, referitor la isparavile asazisilor cetateni romani.

Ne mai surprinde deci ca imaginea Romaniei si a poporului roman s-a deteriorat intr-o asemenea masura incat romanii au deventi printre cei mai detestati cetateni ai Europei. Ne mai suprindre oare ca dupa ispravile tiganilor in tarile Europei, prima pagina a stirilor este tinuta de ispravile tiganilor din politica romaneasca. Destituri, uzurpari de putere, lupte pentru influenta, referendumuri, scandaluri si insulte ca la usa cortului cu reprezentatii politicii Uniunii Europeene, insulte si acuze, refuzuri de a deferi justitiei infractorii demnitari de stat, subordonarea si coruperea justitie, hotii, jafuri si talharii, evaziuni fiscale s.a.m.d la care distinsii nostrii politicieni sunt campioni.

O tiganie politica, tipica organizatiilor criminale mafiote si clanurilor tiganesti, care guverneaza si imparatesc peste intreaga Romanie. Impresia generala este ca Romania devenit o mare satra de tigani. Politica romaneasca si politicienii Romaniei a devenit astfel probabil cea mai detestata clasa politica din cadrul Uniunii Europene exemplele fiind nenumarate in acest sens.

Numaidecat zilele trecute, bulibasa Romaniei, Victor Ponta, in urma raportului Comisie Europene, ne spunea cat de prosti si de analfabeti suntem, ca nu stim sa citim si sa interpretam un raport, dupa care in loc sa invete si sa traga concluzille necesare, s-a zburlit (lipsit de orice rationament fie politic fie de bun simt, ca deh de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere), deci s-a zburlit la Comisia Europeeana, incercand sa-i cheme la raport in fata Europei. Curat – murdar comportament de satra.

Ca politicienii nostrii se comporta ca niste tigani jegosi, in interiorul tarii, este una, dar ca au inceput sa se comporte la fel si in Europa este cu totul si cu totul o alta poveste. Urmarea: am devenit cei mai detestati cetateni ai Europei.
Picatura care a umplut paharul a fost sondajul facut in randul populatiei poloneze, sondaj in urma caruia romanii au ajuns pana si in ochii polonezilor, cei mai detestabili cetateni ai Europei dupa tigani. Evident ca si in ochii marii majoritati a polonezilor (ca de altfel a intregii populatii a Europei) diferenta intre tigani si romani nu este evidenta.

Rezultatul sondajului a fost facut public in Romania, de catre agentia de presa Mediafax. Stirea poate fi consultata pe site-ul agentiei de presa.

Sub ce zodie nefericita s-a nascut poporul roman? Datorita clasei politice actuale, am ajuns sa fim detestati pana si de polonezii pe care i-am primit si i-am protejat in timpul razboiului, carora le-am protejat tezaurul national pe care l-am restituit in intregime imediat dupa razboi.

Dar putem oare sa-i judecam? Europa intreaga ne detesta, mai mult cred si noi ne detestam intre noi. Ne mai mira deci ca pana si fratii nostrii polonezi au ajuns sa ne deteste.

Va multumim domnilor politicieni si Dumnezeu sa va ierte pentru bestialitatea cu care tratati poporul roman.

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 590 vizualizari | 2 voturi

  Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

  Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

  Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

  Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics