Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Tragedie!!! Ia ganditi-va! Daca “ionut” ar fi murit cazand intr-o groapa?! Daca “s-ar fi stins” cazand dintr-un pom?!
Aciduzzul | 10 octombrie, 2014 | 0 comentarii | 287 vizualizari |
(1 voturi )

Dupa cum probabil stiti, a inceput “procesul” prin care deja celebra in intreaga lume familie Anghel se judeca pentru a pune mana pe patru milioane de euro de la un proprietar de teren, de la un ADP de sector, si probabil, de la Barrack Obama(in solidar), pentru greaua suferinta provocata de neglijenta unei babe senile. Evident, implicatiile acestui proces sunt deosebit de grave pentru Romania care s-ar vedea pusa in situatia sa recompenseze gras neglijenta criminala si sa piarda un proces la CEDO, cu implicatiile subsecvente pentru bugetul public, deja spoliat maxim. Si, evident, sa ne mai facem odata de ras in intreaga lume. Sa recapitulam putin. Nu discutama acum daca ionut chiar a existat, daca nu cumva este o inventie cu care s-a acoperit printr-o telenovela isterica si sangeroasa jafurile de peste 100 de miliarde de euro de la Rosia Montana si Chevron.Sa presupunem ca ionut chiar a existat. Oricum, o mica exhumare ar clarfica acest aspect.

Acest ionut a intrat fara drept, nefiind supravegheat, pe O PROPRIETATE PRIVATA care putea fi protejata cum dorea proprietarul – cu caini, cu crocodili de Nil sau cu serpi Boa. Acest aspect este mai putin important atat timp cat omul are tot dreptul sa-si protejeze proprietatea de orice fel de intrusi, drept garantat de Constitutie.

Am mai aflat, potrivit “variantei oficiale” ca acest ionut ar fi fost omorat de caini fara stapan, desi se pare ca nu a fost chiar asa.

Drept pentru care, Presedintia, Guvernul, Parlamentul, Primariile au vazut in caini inamicul public numarul unu si au inceput o campanie de exterminare a unei intregi specii, abjectie fara precedent in istoria tarilor europene, care ne-a lipit deja pe frunte eticheta de popor primitiv, necivilizat, spagar si sangeros.

Sa presupunem, insa, ce s-ar fi intamplat daca ionut ar fi cazut intr-o groapa si ar fi murit. Daca “specialistii” de la IML ar fi ajuns la concluzia ca groapa a provocat moartea lui ionut.

Dupa aceeasi logica aplicata in cazul exterminarii cainilor, primarul Oprescu ar fi trebuit sa astupe toate gropile din asfalt. La fel si Mazare la Constanta, Pendiuc la Pitesti si Robu la Timisoara. Tragedie!

Va dati seama ce noroc ar fi fost pe noi!! Toate gropile din asfaltul tarii ar fi fost demonizate si apoi astupate cu manie prolatara. Am fi dat cu tunul sa mai vedem o groapa in asfalt.

Oprescu ar fi iesit probabil sa ne spuna ca, in sase luni, va acoperi 60% din gropile din asfalt fara sa fure un leu in acest proces.

Sau, ce s-ar fi intamplat daca ionut “ar fi murit” caznd dintr-un copac aflat pe respectiva proprietate?! Va dati seama?! Toti copacii din Romania ar fi fost pusi la pamant intr-o clipa!

Parlamentul ar fi dat, in regim de urgenta, o lege pentru taierea in 48 de ore a tuturor copacilor criminali de pe teritoriul Romaniei – brazi, stejari, plopi, salcii, mesteacan… Tot, fara discriminare!! Probabil, si-ar fi oferit consultanta in domeniu Verestoy Attila, zis si biciul lui Dumnezeu.

Presedintele Basescu ar fi iesit public sa ceara raderea fara mila a tuturor copacilor potential criminali din Romania, iar Victor Ponta ar fi dat rapid o hotarare de urgenta in acest sens. Parlamentarii ar fi legiferat rapid raderea tuturor copacilor, cu atat mai mult ca multi dintre ei din asta traiesc, din taierea de copaci in calitate de cozi de topor.

Evident, Oprescu s-ar fi grabit sa umple golurile ramase dupa taierea copacilor cu gramezi peste gramezi de borduri, ca sa mai manance o paine si firmele capusa care paraziteaza primaria si bugetul public.

Suntem convinsi ca toti copacii si-ar fi primit in regim de urgent pedeapsa binecuvenita. Si mai zice cineva ca Romania nu este o tara din Zona Crepusculara?!

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 351 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 441 vizualizari | 4 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 176 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 363 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics