Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Un evreu intr-un moment de sinceritate: evreii controleaza Hollywood-ul in totalitate. Ironic este ca mai putin de un sfert dintre americani sunt convinsi de acest lucru
Aciduzzul | 12 septembrie, 2012 | 0 comentarii | 587 vizualizari |
(1 voturi )

Un sondaj arata ca americanii nu cred ca “evreii controleaza Hollywood-ul”. Dar iata un evreu care crede asta. Este vorba de Joel Stein, editorialist care publica regulat in ziarul LA Times, cel mai mare ziar din Los Angeles. Acesta a si scris un articol controversat pe aceasta tema, text pe care il redam integral:

“Nu am fost asa suparat niciodata in viata mea. Doar 22% dintre americani cred ca “industria filmului si televiziunile sunt controlate de evrei” un procentaj cu mult mai redus decat 50% asa cum era in 1964. Liga Anti-Defaimare (ADL – Anti Defamation League, organizatie evreiasca de presiune si monitorizare a mass -media), care a dat publiciatii sondajul luna trecuta, vede aceste cifre ca o victorie impotriva stereotipurilor. De fapt cifrele arata cat de tampita a ajuns America. Evreii controleaza Hollywood-ul in totalitate.

Cat de evreiesc este Hollywood-ul?

Cand sefii studiourilor de filme au publicat in LA Times o scrisoare deschisa catre sindicatul actorilor, acum cateva saptamani scrisoarea a fost semnata de presedintele News Corp. Peter Chernin (evreu), presedintele Paramount Pictures Brad Grey (evreu), directorul general al Walt Disney Co. Robert Iger (evreu), presedintele Sony Pictures Michael Lynton (surpriza, evreu olandez), presedintele Warner Bros. Barry Meyer (evreu), directorul general al CBS Corp. Leslie Moonves (atat de evreu incat unchiul sau a fost prim ministru al Israelului), presedintele MGM Harry Sloan (evreu) si directorul general al NBC Universal Jeff Zucker (mega-evreu).

Daca si unul din fratii Weinstein ar fi semnat aceasta scrisoare grupul ar fi avut nu numai puterea de a inchide toata productia cinematografica dar ar fi putut forma o minyan cu destula apa cat sa umple o mikvah. Persoana careia ii era adresata scrisoarea erau presedintele sindicatului actorilor Alan Rosenberg (ghiciti).

Raspunsul la scrisoarea deschisa a fost publicata de super-agentul Ari Emanuel (evreu cu parinti israelieni) in Huffington Post, detinut de Arianna Huffington (ne-evreica si care nu a lucrat niciodata in Hollywood).

Evrei sunt atat de dominanti incat a trebuit sa fac eforturi imense pentru a gasi 6 ne-evrei cu pozitii inalte in industria divertismentului. Cand i-am sunat pentru a discuta despre aceasta realizare deosebita cinci dintre ei au refuzat sa vorbeasca cu mine, se pare din frica de a-i insulta pe evrei. Al saselea presedintele AMC, Charlie Collier s-a dovedit a fi evreu. Ca un evreu mandru, vreau ca America sa stie despre realizarile noastre. Da, controlam Hollywood-ul! Fara noi v-ati uita la “clubul celor 700” si la “Davey and Goliath” toata ziua.

Asa ca mi-am asumat munca de re-convinge America ca Hollywood-ul este condus de evrei lansand o campanie de PR, pentru ca la asta ne pricepem cel mai bine. Ma gandesc la mai multe slogane “Hollywood-ul: Mai evreiesc ca niciodata!”, “Hollywood: De la oamenii care v-au adus Biblia.” si “Hollywood: Daca iti plac televiziunea si filmele probabil ca pana la urma iti plac si evreii”.

L-am sunat pe presedintele Ligii Anti-Defaimare, Abe Foxman, care era in Santiago de Chile si spre dezamagirea mea mi-a spus ca nu vana nazisti. Mi-a respins intreaga idee spunand ca numarul celor care cred ca evreii conduc Hollywood-ul este inca prea mare. Sondajul celor de la ADL, spuena el arata ca 59% dintre americani cred ca “directorii de la Hollywood nu impartasec valorile religioase si morale ale majoritatii americane“ si 43% cred ca “industria divertismentului duce o campanie organizata pentru a slabi valorile relgioase ale tarii”.

“Asta e o treaba sinistra” spune Foxman “inseamna ca ei cred ca evreii se intalnesc intr-un restaurant Vineri dimineata pentru a decide ce e mai bine pentru evrei”.

“Evreii controleaza Hollywood-ul este o fraza foarte periculaoasa. Ceea ce e adevarat este ca sunt o multime de evrei la Hollywood” spune Foxman. In loc de controleaza el ar prefera ca oamenii sa spuna ca multi dintre directori “se intampla sa fie evrei”. Dar Foxman spune si ca este mandru de realizarile evreilor americani.

“Cred ca evreii sunt disproportionat de bine reprezentati in industria creativitatii”.

“Probabil ca sunt supra-reprezentati si in avocatura sau in medicina “ a concluzionat el. In opinia lui, asta nu inseamna ca ei fac filme pro-evreiesti mai mult decat ar efectua operatii pro-evreiesti. II inteleg preocuparile lui Foxman. Si poate viata mea petrecuta in zona pro-semita New Jesey-New York, San Francisco – LA, m-a facut naiv. Nu imi pasa daca americanii cred ca noi controlam stirile, mass-media, Hollywood-ul, Wall Street sau guvernul. Imi pasa doar sa putem sa le controlam in continuare.”

Sursa: Front Press via Apologeticum

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 445 vizualizari | 4 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 182 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 364 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics