Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
VIDEO. Hingherii actioneaza ilegal de dragul celor 219 lei/ caine capturat! Proprietate privata incalcata grosolan pentru a prinde doi caini, de 438 lei!
Aciduzzul | 11 noiembrie, 2013 | 4 comentarii | 1266 vizualizari |
(6 voturi )

Acesti hingheri sunt insotiti de politia locala si de catre o persoana angajata la primarie. Din nefericire pentru ei au intrat pe o proprietate privata unde oamenii au actionat foarte repede si au blocat una din masinile hingherilor cu o alta masina, potrivit Asociatiei pentru Protectia Animalelor, Robi. Mai multe despre asociatie AICI. Acest lucru i-a tinut in loc, pentru ca cel mai probabil altfel ar fi plecat cu prima ocazie cu cei 2 catei din curte care le-ar fi adus aproxiamtiv 450 de lei.. nu e rau pentru un drum in oras. Si totusi le multumim celor care au actionat repede si au salvat atat cateii si au dat un exemplu pentru toti cei care se vor afla in aceeasi situatie. Va sugeram sa actionati in acelasi fel, sa fiti uniti si sa nu raspundeti violent, ci sa chemati politia.

Hingherii si politia (au fost 5-6 masini ASPA si 2 de la Pol. Comunitara) nu aveau voie sa intre pe proprietate privata decat cu ordin judecatoresc. Proprietate private inseamna si gradina care apartine blocului si care e trecuta in actul de vanzare cumparare a fiecarui propritar cu cota parte.

De asemenea hingherii au nevoie de o foaie de parcurs.. Nu au voie sa ia catei aleator. Dupa verificarea numerelor masinilor hingherilor s-a descoperit si ca nu au RCA valabil.

Toata agitatia a fost pornita de la un telefon dat de catre o persoana care lucreaza in acea firma si care nu a spus nimanui ca ar avea probleme cu acei catei. Chiar si asa, nu este legal ca hingherii sa actioneze fara fisa de parcurs si ordin judecatoresc de intrare pe spatiu privat.

Cei 2 catei pentru care s-au luptat acei oameni sunt unul de talie mica, iar unul este in trei labute si de abia se misca.. ce sanse ar avea un astfel de caine in adapost? Poate ne-ar putea raspunde colega care a dat telefon la hingheri.

Cititi si:

Cat COSTA un maidanez?!! Maidanezul de aur sau AFACEREA “eutansierii” – Banii la noi, raspunderea la voi!! De ce legea “Ionut” este cea mai abjecta/macabra afacere din istoria Romaniei!!

HALUCINANT!! Capturarea unui singur maidanez ne costa de cinci ori cat o alocatie pentru copii si aproape o treime din salariul minim pe economie!!!

UP-DATE 1, 2, 3: Banditism in mijlocul Bucurestiului!! Hingherii de la ASPA si cei de la Politia Locala au luat un caine chiar din bratele proprietarului!! “Politistul m-a imbrancit si m-a tinut de maini in timp ce hingherii mi-au luat cainele”. Caine furat de politistii loacali din Timisoara. Inapoiat in schimbul spagii!!!

INCREDIBIL! Politia maidaneza loveste din nou! Politistii locali au incercat sa ia cu forta un caine chiar din lesa, de langa stapan. Drumul Taberei, Bucuresti, Romania, UE, 2013

Politia locala cum a permis aceste actiuni daca hingherii nu au nici o hartie la mana? De ce ii ajuta si de ce spun cu prima ocazie ca hingherii nu ii asculta pe ei? In ce materie a venit persoana de la primarie? Sa faca presiuni?

Pentru cei care inca cred ca e mai bine ca acesti catei sa fie stransi, va rugam sa ne lamuriti cum e posibil ca sa se ajunga sa se fure cateii din proprietate privata, catei cu stapan? Cum e posibil sa fie platiti peste 200 de lei pentru un catel prins? (cu aceasta suma se hraneste un catel 4 luni in adapost).

De ce politia ii acopera si nu aplica legea? Unde sunt dosarele pentru infractiunile mentionate mai sus? Cum de inca circula masinile fara RCA? (se poate verifca online. Masinile hingherilor au nr de inmatriculare: B-52-LYF; B-53-CDV; B-52-DBS; B-51-YFT; B-196-DON; B-74-SXD; B-52-DVE; B-51-YFU si B-51-XPK.)

ACTIONATI de fiecare data.. si cat mai multi pentru a salva cateii si a schimba ceva! (A.E)

Cititi si:

VIDEO. Exclusiv! Hingherii Bucurestiului. Demonstratie de forta ASPA!! “Aici sunt banii dvs.”!! Bancescu, seful ASPA, Politia Locala si 10 masini nou-noute de hingheri – 5 in cartierul Brancusi, 5 in Prelungirea Ghencea, Drumul Taberei, Bucuresti, Romania, 14 octombrie 2013, ora 13.00

4 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 364 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics