Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Cat COSTA un maidanez?!! Maidanezul de aur sau AFACEREA “eutansierii” – Banii la noi, raspunderea la voi!! De ce legea “Ionut” este cea mai abjecta/macabra afacere din istoria Romaniei!!
Aciduzzul | 13 octombrie, 2013 | 13 comentarii | 2453 vizualizari |
(15 voturi )


Asa-numita lege Ionut a fost “gandita” cu trei scopuri principale – 1. Firmele de casa ale primarilor, cu profil stomatologic sau de vanzari de pantofi, sa faca cat mai multi bani posibil din moartea cainilor, 2. Cheltuielile Primariilor cu cazarea si hrana cainilor sa fie reduse la minim, la zero daca se poate, pentru a putea fi furati cat mai multi bani din bugetul ASPA 3. Responsabilitatea asupra cainilor comunitari sa fie transferata de la Primarii/ ASPA catre ONG-uri si iubitorii de animale. Cu alte cuvinte, noi ne imbogatim pe spinarea cainilor si ne spalam pe maini, iar voi va cheltuiti ultimii banuti din buzunare ca sa-i adoptati si sa-i intretineti, iar, pe deasupra, sunteti pe deplin RESPONSABILI de actiunile cainilor “adoptati”! Schema este simpla si foarte profitabila!! Transfer de BANI PUBLICI in cateva buzunare private apropiate primarilor si invers, transferul RESPONSABILITATII de la cei care trebuie in mod normal sa raspunda, de la primarii adica, pe umerii iubitorilor de animale!!

Cititi si:

Banii pentru maidanezi au fost furati!! Capturarea unui maidanez, umflata de 10 ori. Cum se scurg banii cpntribuabililor in buzunare private. Hingherii privati, platiti regeste

INCREDIBIL. La presiunea EVZ, ASPA(FOTO- infractorul Razvan Bancescu, seful ASPA) a publicat firmele private care adună maidanezii. Ele au fost angajate înainte de moartea lui Ionuț și în 2012 au avut obiect de activitate: marketing, stomatologie, mobilă și consultanță


DW: Romania, the dog mafia

Afacerea “Maidanezul II”. So pe ei!

Gasca Oprescu, Bancescu & Co NU va omora niciun maidanez!! Pana nu dau inapoi banii furati!! Gata cu prosteala! “Banii repejor si niciun omor!”

O mica observatie aici: asistam la O SCHEMA penibila de transfer a unor mari sume de bani din buzunarele contribuabilului in cele ale catorva firme apropiate primariilor, care cotizeaza, la randul lor, catre primari sau catre pusculitele partidelor.

Super tunul dat de Sorin Oprescu

Sa o luam pe rand, contabiliceste…

VENITURI PT. FIRMELE DE CASA(CHELTUIELI ASPA-bani publici):

219 de lei pentru fiecare caine prins/transportat de hingheri, de 22 de ori !!!?? mai mult decat pretul real calculat de ONG-urile care au experienta indelungata in gestionarea cainilor comunitari. De aici rezulta frenezia cu care hingherii se bat efectiv pe cainii oamenilor si lucreaza cu febrilitate, atat ziua cat si noaptea, in toate zonele orasului. De fapt, procesul foarte motivant de prindere a cainilor este motorul intregii afaceri.

10 lei pe zi intretinerea unui caine (hrana si “ventilatia”?!), potrivit directorului ASPA Razvan Bancescu. Asadar, pentru 21 de zile lucratoare avem 210 lei. Cainii mananca, evident la preturi piperate, ceva asemanator gunoiului menajer, daca intr-adevar mananca ceva, pe ideea ca oricum vor fi eutansiati. Ce nevoie sa mai aiba de mancare buna cateva zile inainte?!! “Legea” prevede ca maidanezii din adposturi pot fi adoptati la distanta de catre iubitorii de animale, care trebuie sa le plateasca hrana. Ne indoim, totusi, ca pentru acesti caini nu va fi facturata hrana si din bugetul ASPA.

Cititi si:

Directorul ASPA: Este exclus un adăpost pentru toţi câinii din Bucureşti, costurile ar ajunge la 54 de milioane de euro anual

Gasca Oprescu, Bancescu & Co NU va omora niciun maidanez!! Pana nu dau inapoi banii furati!! Gata cu prosteala! “Banii repejor si niciun omor!”

Sterilizarea cainilor costa 150 de lei, daca avem luam in calcul un caine de talie medie. Pentru unul de talie mare, cum sunt trecuti, de regula, in registrele ASPA, sterilizarea ajunge la 200 lei. Asa-numita “sterlilizare” este, in fapt, o sterilizare “cu ranga”, dupa cum puteti vedea in aceste fotografii. In acest caz, cel mai probabil nu este folosit anestezic si nici medicamente, asa incat cheltuielile tind spre zero. Unde mai pui ca majoritatea cainilor prinsi sunt cei balnzi, sterilizati deja de ONG-uri din fonduri private, in timp ce respoensabilul direct, ASPA, fura banii contribuabililor destinati cainilor. Acesti caini sterilizati dinainte apar acum ca fiind sterlizati de ASPA.

Tratamentul cainilor in cele 14 zile lucratoare in care sunt cazati in “adaposturi”(21 de zile in total) costa 50 de euro, adica 225 lei. Acesta suma ar trebui sa includa deparazitarea interna, deparazitarea externa si vaccinurile. Evident, in acte apar toate aceste “tratamente”. In realitate, avand in vedere ca este imposibil de vereficat daca au fost facute sau nu, aceste “tratamente”, de regula, NU sunt facute. Pe langa aceste “tratamente” mai apar in registre si interventii chirurgicale, altele decat sterilizarile, care umfla, de asemenea, costurile.

Cititi si:

Ce patesc cainii din adapostul Mihailesti. Control al Politiei, dupa suspiciuni de infractionalitate

Microcipul si actiunea de “microcipare” costa alti 100 de lei, iar crotalierea inca 15 lei(crotalul, tunderea si perforarea urechii, evident fara dezinfectant sau anestezic, dupa “standardele” ASPA).

– “Eutanasia” este, insa, marea miza a acestei legi. Cel mai mic pret pentru injectia letala este de 100 de lei. Insa, pretul variaza, in functie de solutia folosita, intre 70 si 140 de euro. Pretul mediu este, asadar, pe undeva pe la 100 de euro, adica 450 de lei. Este de asteptat, ca in adaposturile publice sa fie folosite solutii “empirice” pentru “eutansie”(asadar, costuri zero), insa in acte sa apara suma de 450 de lei pentru un caine. Sa luam o medie de 250 lei.

– Incinerarea costa 7 lei/kg. Asadar, la o medie de 15 kilograme, cat are un caine maidanez, avem costuri cu incinerarea de 105 lei. Preturile vor fi umflate si cu transportul de la adapost la incineratoarele Protan. Avand in vedere aceste sume imense platite de catre ASPA firmelor de casa pentru uciderea si arderea cadavrelor cainilor, crima in masa este o practica curenta in prezent, chiar daca este facuta acum in deplina clandestinitate, dupa cum puteti citi AICI, AICI si AICI.

Nu trebuie uitat nici faptul ca ASPA pretinde 150 de lei pentru fiecare al doilea caine adoptat de persoanele fizice, desi “legea Ionut” stipuleaza clar la art. 7 lit. c ca adoptiile sunt GRATUITE. Asadar, inca 150 de lei in plus. (de remarcat ca solutia adoptiei este defavorabila ASPA care castiga cu vreo o suta de euro mai putin pentru un caine adoptat decat pentru unul eutanasiat si incinerat; de aici si “ingreunarea” procesului de adoptie).

Asadar, sa facem TOTALUL pentru un caine maidanez “gestionat” cu intelepciune de ASPA si de firmele cu profil stomatologic (inrgistrate ca si CHELTUIELI ASPA/ buget public, respective ca PROFIT pt. firmele contractante:

Prindere/ “transport”…219 lei

Sterilizare(chiar daca au fost sterilizati deja de ONG-uri)…200 lei

Hrana (pentru 21 zile-14 zile lucratoare)…210 lei…

Vaccinari/ tratamente(fictive, evident)…225 lei

Microcipare si crotaliere…115 lei

Adoptie…150 lei (pentru al doilea si urmatorii caini adoptati de persoane fizice)

“Eutanasie”…250 lei

Incinerare…105 lei

TOTAL**:

1.324 lei pentru un caine “EUTANASIAT” (294 EURO)

1.119 lei pentru un caine “ADOPTAT” (248 EURO)

** aceste cifre ar putea fi majorate cu pana la 30%.

Din analiza acestor cifre se desprind cateva concluzii:

1. “Costul” unui maidanez este echivalent cu SALARIUL MEDIU pe economie din Romania.

2. Diferenta de 205 de lei intre “eutanasie” si adoptie inclina clar balanta, dupa logica ASPA, in favoarea primei variante. Diferenta ajunge la 355 lei intre un caine “eutansiat” si un caine(primul) adoptat de un iubitor de animale, asadar, varianta “eutansiei” este cu atat mai atractiva.

3. Daca presupunem ca din totalul de 65.000 de caini din Bucuresti, o jumatate sunt “eutanasiati”(9,55 mil. Euro), iar cealalta jumatate sunt adoptati(8,06 mil. Euro), tragem concluzia ca intrega afacere macabre cu caini maidanezi se invarte in jurul a 17,6 mil. Euro). ASADAR:

TOTAL pt. 65.000 caini “eutanasiati” + adoptati(declarati official de ASPA pt. Bucuresti) = 17,6 mil. EURO.

Buun!! Acum ca am vazut cam cum se scurg banii nostrii, ai contribuabililor, in buzunarele catorva infractori apropiati primarilor, proces in care, culmea, mai si mor mii de caini nevinovati, sa analizam acum afectele perverse ale legii “Ionut” asupra RESPONSABILITATII JURIDICE cu privire la cainii fara stapan.

In mod normal, Primaria ar trebui sa-si asume intrega responsabilitate pentru cainii fara stapan atat timp cat dispune de institutii subordonate, chipurile, specializate in gestionarea cainilor, precum gluma sinistra numita ASPA la Bucuresti. Institutie finantata din fonduri publice, adica din banii contribuabililor.

Numai ca aceasta lege are prevederi de o perversitate bolsevica incredibila!! Practic, fondurile publice destinate cainilor se scurg in buzunarele unor smecheri, iar RESPONSABILITATEA fata de cainii maidanezi este TRANSFERATA catre iubitorii de animale. Practic, Primaria ia banii, dar paseaza raspunderea catre iubitorii de animale. Cu alte cuvinte, daca, prin absurd, un caine musca pe cineva NU mai este raspunderea lui Oprescu, cum ar fi normal, ci a adoptatorului. Cel mai frumos vis al unui bolsevic, care, de cand se stie a incercat sa se spele pe maini de acesta problema. Si, uite ca a reusit!!

Asa se face ca, dupa ce firmele de hingheri, cele care sterilizeaza, cipeaza si “hranesc” caini isi iau partea, cainele este TRANSFERAT unor iubitori de animale care, culmea, mai si platesc 150 de lei pentru cel de-al doilea caine adoptat. Asa, ca sa se sature sa mai fie umani…Evident, in cazul “eutanasiei” este “stinsa” si responsabilitatea primariei…

Asa se face ca bietii iubitori de animale au ajuns sa stea cu cate cinci-sase caini intr-un apartament sau sa plateasca intre 55 si 250 de lei pe luna pentru un caine adpostit intr-un foster privat.

Culmea perversitatii este, potrivit normelor de aplicare a “legii Ionut”, asa numita ADOPTIE LA DISTANTA. In mod normal, iubitorii de animale ar trebui sa adopte la distnta un caine dintr-un “adapost” caruia sa-i ofere toata dragostea lor. Numai ca, potrivit “logicii” de factura bolsevica, dragostea nu este suficienta! Este nevoie si de bani! De multi bani! Din buzunarul iubitorului de animale, fortat astfel sa plateasca de doua ori pentru acelasi caine – o data prin impozitele locale platite primariei, bani furati de acolitii primarului, si, a doua oara, in mod direct prin plata intretinerii cainilor din adapost pentru ca, dupa cum am aratat, primaria si ASPA nu mai au bani si pentru caini, deoarece au fost furati.

Numai ca, potrivit sefului ASPA, Razvan Bancescu, cheltuielile cu intretinerea unui caine costa 10 lei pe zi, deci 300 de lei pe luna, daca nota de plata nu mai este “incarcata” si cu alte tratamente, asadar mult mai scump decat cele mai piperate fostere private, care costa 250 lei/caine/luna, si de sase ori mai scumpe decat cele mai ieftine, de 50 lei pe luna. Dar merita… Cei care ati vazut lagarele de exterminare Pallady si Mihailesti stiu foarte bine ca sunt cele mai “potrivite” locuri din lume pentru a adposti un caine adoptat la distanta.

O alta perversitate din lege spune ca: “adoptatorii din ţară se obligă să anunţe serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân în cazul decesului, furtului, pierderii sau înstrăinării animalului în termen de 15 zile, să nu abandoneze câinele, să îl controleze şi să îl supravegheze, iar, în cazul în care nu îl mai doresc, să îl predea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân”.

Evident, “legea” nu are nicio prevedere pentru cine raspunde in cazul in care cainele adoptat la distanta, pe banii iubitorului de animale, dispare sau moare in adapost. O mica scapare…

In incheiere, trebuie punctat un fapt induiosator. Exista oameni care, necunoscand psihologia bolsevica, isi permit sa vina cu solutii constructive pentru rezolvarea problemei cainilor maidanezi. Exista oameni care propun, nici mai mult nici mai putin, decat ca iubitorii de animale sa primeasca fiecare cate 250 de euro pentru fiecare caine adoptat. Induiosator!

Propunerea este excelenta si, fara indoiala, ar incuraja adoptiile! Ceea ce scapa din vedere acesti oameni este, insa, faptul, ca aceasta lege nu a fost facuta pentru rezolvarea problemei maidanezilor, ci pentru rotunjirea conturilor lui Oprescu si a altor bolsevici locali loviti de criza, pentru a fi stimulati sa fie buni votanti.

Cu alte cuvinte, singurii bani care ies de la ASPA trebuie sa se scurga EXCLUSIV in buzunarele adanci ale firmelor de casa ale lui Oprescu & Bancescu. Cum sa arunci banii pe toti prostii care iubesc animale?!!

13 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics