Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Votați “independenții” – Iepurașul și /sau Rățoiul – o savuroasa punere in tema by George Roncea
Aciduzzul | 7 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 233 vizualizari |
(1 voturi )

…mâine este 17 martie. azi a început războiul în partea aia, la Est. Tot mâine trebuie depuse cele 100.000 de semnături adunate de candidații indepentenți la europarlamentare. Practic s-a încheiat distracția. Ca bilanț însă merită spuse vreo câteva chestii, ca să rămână, măcar ca poveste.
Povestea este despre imagologie (despre manipulare, iluzie, mânărie), și despre doi candidați “independenți” – un Iepurașși un Rățoi…

Ambii “antisistem” cică.
Ambii solicită voturi de la fraierii fără reprezentare – bazinul nemulțumiților.
Ambii au supt-o major, nu prin batistă, ci direct pe furtun – unul de la Ponta, altul de la Antonescu.
Ambii au șorțulețe – unul are șorțuleț made in Germy altul made in France (plus compase).

Ambii sunt susținători ai musulmanilor – unul în discursuri politice, altul în familie. Aia ortodoxă, susținută de tata socru musulman.
Ambii au legături cu Sistemul – ăla de “afară” – dar și de la “fața locului”
Două fețe ale aceleiași cărți de joc.
La rândul lor pioni cu două fețe (cel puțin).

De fapt amândoi sunt marcați cu aceeași ștampilă pe față (și pe dos), de la USL.
Ambii au fost lansați pe țeavă cu vrăjeala țesută în același Laborator. Laborator care n-are de-a face cu labour adică cu munca și cu sapa, ci cu relocația vechiului Komintern de la GDS – adică unde sunt ăștia cu mapa. Ăștia cu mapa – ai lui Soroș – sunt peste tot.

De la GDS – unde-i stația mamă – au fost plasați pretutindeni, via Rețeaua Soroș, Pleșu, Tismăneanu, Patapievici, Shafir, la diverse puncte de lucru ale Sistemului – la ICR, la SIE, la Guvern, la SRI, la Președinție, în toate partidele, în “societatea civilă”, la TVR, în agregatul media, la Patriciu, Voiculescu, Sorin Ovidiu Vîntu, Dany Boy, Trinitas, Rost, etc…
Toți, absolut toți aștia cu mapa, nu numai că n-au trebuit să dea vreodata cu sapa dar au fost și recompensați pentru că au dat (doar) cu gura. Gura umedă și caldă.
Guriști emeriți fiind au primit uneori și roluri de soliști electorali. “Independenți”
Exact genul de “independenți” de pe vremuri. Au candidat și acum 22 de ani – membrii GDS-ului – tot ca “independenți”. “Independenții” lui Brucan. Saul Brukner, consortul lui Sahșa Sidorovici – ucigașa elitei interbelice.

Ambii noștri “independenți” de acum, Iepurașu și Rățoiul, plecați pe traseu din zona gospodăriei de Partid, o trag tare pe partea cu Familia.

Au prins șpilu’….discursu’ care merge la inimă românilor…
Unu o face pe ortodoxu’ fiind în același timp (și) multicultural – pe partea cu familia cel puțin.

Celălalt bate și el mai pe la spate către tema familiei, tot multicultural cum ar veni – pe linia „familiei” homosexuale, pedofile, zoofile…

Ceva îi distinge dar îi și aseamănă.
Ambii n-au avut niciodată nicio slujbă, nicio carte de muncă.
Ambii au niște ONG-uri, fără niciun membru în afară de ei înșiși (unul dintre ei are și o firmă).
Ambii sunt întreținuți de ani și ani de zile din aceeași sursă. GDS – Pleșu – Patapievici – ICR – SIE, plus unii de “afară”.

Ambii au același set de “părinți spirituali“ și același gen de sponsori. Fiecare dintre cei doi a avut sarcini pe aceeași linie – destructurarea spațiului creștin ortodox. Unul pe față, unul pe dos, ca la macrame. Unul arunca cu pietre din afară, altul din interior.

Spre exemplu, “candidatul familie ortodoxe”, mai tare în gură decât “candidatul familiei homosexuale” – își permitea să-l pună la colț până și pe Părintele Justin Pârvu – desigur fără nicio legătură cu slujba sa la Trustul de Presă din Dealul Patriarhiei, condus de un homosexual securist.

“Apoftegmele Pr. Iustin nu au valoare dogmatică, ci sunt păreri…(…) o să le atrag atenția fraților mei că aceste provocări (tema actelor biometrice ce servesc supravegherii totale a populației, dragă SRI-ului, era o “provocare” “pentru cuviosul” Rățoi – n.n.) își găsesc, din nefericire, un teren fertil în spațiul de la Petru Vodă. Aceste sminteli nu ar fi avut impactul de acum dacă nu s-ar fi forțat sintagma “duhovnic al neamului”…(s-a înțeles clar nu-i așa? – cine forța sintagma – Părintele Justin, un impostor practic, în lectura Rățoiului)…Am citat din mesajele candidatului “familiei ortodoxe”…

Și Iepurașul și Rățoiul au o legătură aparte cu un gagiu mult iubit de o hidoasă pe nume Alina Tatiana Osip Muingiu Pippidi, o duduie de origine vechi testamentară, autoarea discursurilor lui Ponta și a unei piese celebre de “teatru” – Evangheliștii -, cu scene oribile porno legate de Apostoli și nu numai. Gagiul lui Alina și al Rățoiului plus al Iepurașului, este frumușel, semipoponar, dar și cârciumar, pe lângă că lucrează la agentura SNSPA din fostul sediu al SRI, a lui Secăreș, general locotenent al Secu. Iar adresa cârciumii primite gratis este în fostul sediu al magazinului diplomaților, sub umbrela DIE/SIE, din Dianei 4. Unde niciun român nu putea intra, înainte de 1989.

Odată cu “rivoluția” lui Hrebenciuc, din iarna anului 2011 – primăvara anului 2012, care a dus la instaurarea guvernului Ponta, un “român” a intrat totuși în fostul sediu DIE – Claudiu Crăciun. Coleg de partid cu Remus Cernea și cu Ponta, după absorbirea așa zisului Partid Verde (adică roșu) în USL.

Crăciun este idolul (și) a celuilalt candidat, cel cu familia multiculturală (v-am pierdut?) – folosiți click dreapta și search goaglă, motorul de căutare a lu’ Vanghele, de la clanul Cămătarilor, cel care a garantat tot PSD-ul Rățoiului și Iepurașului, țiganul Vanghele cu patru clase – tălpuitor la bază. Partidul mamă al ambilor candidați „independenți”, lansați pe formula de succes Oprescovici – „independentul” lui Ilici.

Ambii sunt niște magicieni – mint cum respiră, adică natural, și pot să nici nu respire de fapt, ca batracienii, deoarece sunt doi broscoi care așteaptă să fie pupați de Zâna Cea Bună (Poporul) pentru a deveni Prinți – adică europarlamentari “independenți” (evident nu există independenți europarlamentari – deoarece la PE funcționează totul pe grupuri, dar asta n-aveți cum să știți voi, zânelor bune).

“Zâna cea bună” este masa de cretini – adică voi.
Fără voi ei n-ar exista.

Ambii mizează pe proști – fie ei duși la biserică ori ba – pe fete bătrâne, pe zona semită (fie ei evrei sau arabi – deoarece un ciuhap creștinat – din „familia ortodoxă” – nu este un ciuhap în minus), pe „idioți utili” și pe homosexuali.

Avem 230 000 de islamici, 58 000 de evrei (deocamdată) cu cetățenie română și homosexuali cât cuprinde în zone de decizie – de la Patriarhie la Parlament și Președinție. Plus sute de mii de fete singure – ne fe să le zicem. Neluate de nimeni dar cu vise, speranțe, catrințe, velințe și cu veșminte populare până în gât, că sunt la modă (mai ales că) ascund formele excesive.

Cât despre „idioți utili” – vorba lu’ tovarășu’ Lenin, avem din belșug. Milioane.
Ăsta-i bazinu’ electoral cu peștișori gata să înghită momeala cu tot cu undiță
*************
Și acum să va explic desenu’:

În august 1953 BBC a lansat o emisiune intitulată “Right Han – Left Hand” ce a debutat cu imaginea Raței – Iepure – un fel de şarada vizuală. Celor care au vizionat programul li s-a cerut să răspundă ce au văzut, Rața sau Iepurele.

Imaginea respectivă a fost pentru prima oară publicată în revista Fliegende Blätter, o revistă germană umoristică din 23 octombrie 1892 și a fost desenată de un grafician semigenial necunoscut până azi. Tema imaginii pleca de la ideea că “perception îs not just a product of the stimulus, but also of mental activity”.

BBC a folosit o idee aplicată cu două luni în urmă de Wittgestenein în revista Philosophical Investigations şi a primit peste 4000 de răspunsuri. Marea majoritate au văzut în imagine o rață. Femeile şi bătrânii au văzut în imagine mai degrabă un iepure.

Pe scurt imaginea ilustrează ambiguitatea unei iluzii iar tema a fost intens expoatată de şcoli de psihologie ce analizau fragilitatea percepţiei şi efectele “păcălelii” imagologice asupra maselor. S-au făcut statistici, analize, iar mai apoi de la psihologie s-a trecut la politică. Respectiv la afaceri.

Figura politică ține de o percepţie şi (numai) atât. De restul se ocupa “strategii”, experţi în halucinaţii ale maselor și vise umede la nivel național. Deseori percepția este mai puternică decât realitatea. Exact pe asta se bazează „strategii” care au o singură preocupare – crearea de bazin electoral, format din publicuri țintă… de aici încolo intervine doar priceperea unor sociologi mai mult sau mai puțin titrați.

Cei doi ambidextri, Rățoiul și Iepuroiul sunt crescuți în cușca GDS, adresa noului komintern, și sunt, culmea, personaje pe care le cunosc foarte bine.

Am constatat, spre marea mea uimire (cât de mic este Orașul!) că am avut cu amândoi de-a face și amândoi mă pomenesc direct sau indirect.

Spre exemplu unul dintre ei (Rățoiul) spune, vorbind despre el însuși pe propriu-i blog de campanie cam așa: „Fondează împreună cu câţiva prieteni „Liga Studenţilor din Academia de Artă” şi participă, din partea acesteia, la Conferinţa Naţională a Studenţilor, organizată la Timişoara (Buziaş) în 5-9 decembrie 1991, unde se pun bazele Confederaţiei Naţionale „Liga Studenţilor din România”. Peste câţiva ani chiar mişcarea studenţească îl dezamăgeşte printr-un proiect politic lipsit de perspectivă, la care nu ia parte.”

Culmea, Rățoiul folosește semnul electoral al Mișcarii Pentru România în campania sa.

Pe dreak ghem, individul, Rățoiul inept, nu mi-a fost prieten și nu a participat defel la nicio “fondare”. Statutul Ligii Studenților din Facultatea de Arte l-am scris eu însumi, personal cum ar veni și am originalul bătut la mașină la mine la dosar. El, Rățoiul în călduri, avea atunci o singura sarcină – să graviteze pe lângă o machedoancă superbă, lideriță, că dădea bine, care nu-i dădea nicio atenție de altfel. Rățoiul n-a avut nicio contribuție la nimic, la niciuna din ședințele Ligi Studenților și martor avizat îmi este Mihai Gheorghiu, viu încă (:)) vicepreședinte pe Țară al Ligii Studenților, alături de care am făcut greva foamei (cam prea multe zile) pentru a-i determina pe studenții din provincie, mai moi să zicem, să lase vrăjeala și să se constituie ca organism de luptă împotriva FSN-ului lui Ion Iiescu – același Ilici pe care Rățoiul nostru de azi l-a servit ca propagandist feroce al USL, acum doi anișori, alături de Claudiu Crăciun și Remus Cernea – Iepurașul drag al lui Ponta Naumovici.

Rățoiul, dezamăgit, gravitează după aceea pe lângă cadre ale FSN-ului moscovit, cum ar fi Andrei Pleșu, agentul lui Ilici și al lui Neulander. Apoi gravitația îl atrage pe Rățoi către bani. De la aceeași gașcă. Bani buni, pentru (mai) nimic. E transferat apoi la Patapievici, la ICR. pe și mai mulți bani (cine-i Patavievici – găsiți cu goaglă, search, click dreapta). Cât despre sumele de la ICR, și albumul dedicat arthitecturii masonice franceze din București, s-a scris iarăși (tot goaglă )…

În timpul ăsta Iepurașul crește și el, în poala lui Gabriel Andreescu, odraslă de cadru militar, recrutat și deplin conspirat de Secu, ce a devenit mai apoi vector însemnat de acțiune pe linia antiromâneasă a filomaghiarismului și filorusismului, ca și Alin Teodorescu, primul șef al Rețelei Soroș, agent atât al serviciilor maghiare cât și al Secu (pe bune, am probe video-audio de la fostul șef al 0110, Unitatea Anti KB) și cancelar al lui Nasty Boy, pușcăriașul bloger.

Pe măsură ce crește Iepurașul capătă tot mai mulți bani de la Soroș, iar ca munca să fie cu folos maxim e trimis și în Iugoslavia.

Aici intervin io.

În cv-ul său oficial de candidat USL Iepurașul pomenește că a fost în Iugoslavia, cu lacrimi de crocodil se referă și la Mile Cărpenișan, colegul și prietenul lui Sorin Bogdan, alături de care am petrecut nopțile bombardamentelor NATO asupra Iugoslaviei. Mile a murit, dar porcul, – Iepuraș s-a folosit și de asta.

Ce uită să pomenească ipochimenul este faptul că a fost identificat ca șpion idiot de serviciile sârbești și că urma să dispară dacă nu-mi foloseam mușchii intelectuali pentru a-i convinge pe dulapii ăia îmbrăcați cu haine de piele cu scârț care mi-au cerut referințe despre imbecilul care pozase locații ale antiaerianei sârbești, că Iepurașul nu este decât un homosexual inofensiv, târfa lui Găbiță Andreescu și nicidecum un 007. Am fost credibil și ca urmare l-au ejectat pe Iepuraș peste frontieră, intact, doar cu șuturi în noadă. A scăpat boul-iepuraș.

Sincer, în capul meu a funcționat o logică simplă – chiar poponar și imbecil totuși Iepurașul era român și trebuia salvat – ca orice român. Nu-l puteam avea pe conștiință. Puteam să tac sau să dau din cap aiurea, fără să zic nimic și cretinul Iepuraș dispărea definitiv – era război în fond. Aveam ceva credibilitate din motive convergente și plurivalente ce nu intră acum în discuție dar se confirmă în substanța articolelor publicate. Nici acum nu știu dacă nu era mai bine să tac ori să nu tac.

Însă anii au trecut și acum când îl văd pe Iepuraș cot la cot cu Râțoiul, doi impostori penibili și mizeri pompați din spate de Ponta și Crin cel Cretin, parcă mi-a trecut cheful de tăcut.
Drept care v-am spus povestea’așa…

• Plus că mai e și altceva: Dacă nu l-aș fi văzut pe net pe un băcăuan – Claudiu Târziu – adus la Oraș de Mugur Vasiliu, sosia la mâna a doua a lu’ Carol al II –lea și a lui Talpeș (pe bune, așa zicea el) că vorbește fără să ma cunoască absolut deloc, spre deosebire de Rățoi, într-un context de reclamă fierbinte destinată Rățoiului, nu m-aș fi activat nicidecum.

Însă ce nu știe lumea este că cel care îl susține pe Rățoi atât de ardent, este un Maimuțoi care n-are niciun nume de fapt. Mai exact Maimuțoiul are un nume inventat. Claudiu Târziu este un pseudonim. Ca un pseudonim să susțină despre o persoană reală că e așa și pe dincolo este ceva ce întrece orice imaginație – până și un tip dur ca Wittgestenein sau Tismăneanu sau Pleșu ori Patavievici, idolii Maimuțoiului, ar leșina de emoție. Și pe mine m-a cuprins emoția, nu mai suport să văd tâmpiți cu ifose și dudui ne fe cu costume populare și popi fără nicio glagorie, dar cu veșminte și gargară futilă, că susțin așa zisa Famiglia GDS & comp ca niște idioți utili ce se află.

buuaii, treziți-vă….luați pușca din cui și împușcați și Iepurașu’ și Rățoiu’, pac pac, că ăștia sunt draci cinegetici…

Sursa: George Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 364 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 444 vizualizari | 4 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 180 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 364 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics