Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
mai 14, 2021, 10:12 pm
Senin
Senin
19°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 55%
Vânt: 4 km/h V
Răsarit: 5:49 am
Apus: 8:36 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Zeci de scapari ale “regizorilor” telenovelei Charlie Hebdo. Nici Hollywood-ul nu mai e ce a fost…
Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 17 comentarii | 49117 vizualizari |
(28 voturi )

paris_attack_hebdoDupa telenovela sangeroasa 911, “atentatul” din Boston si alte cateva “atentate” similare ne-am cam obisnuit deja cu scenariile pre-war care sa mobilizeze cumva turmele pentru atacarea unei noi tari sau pentru demonizarea unor comunitati intregi (de regula, de musulmani), care sa dea un impuls complexului militaro-industrial pentru a-si mai umple putin visteria, sau pentru restrangerea libertatilor individuale de dragul securitatii. Deja aceste “atentate” fac parte din agenda publica odata la cativa ani, asa ca nu mai pot fi considerate socante. Cu adevarat sideranta este, insa, lipsa de imaginatie, incremenirea in proiect a “regizorilor” acestor atentate, care dau dovada, pe masura ce trece timpul, de un amatorism din ce in ce mai pronuntat. Singura explicatie pentru acest fapt pare sa fie faptul ca mizeaza (pe buna dreptate) pe nemarginita ignoranta a turmelor de rumegatoare privitoare la TV, sau ca “mass-media” le poate aranja ulterior micile “scapari”.

mascaradaNumai ca, din pacate pentru ei, mai exista inca, publicatii “nealiniate” care prezinta pozitii independente pe marginea subiectului, nu doar repeta o placa stricata primita de dinainte din partea serviciilor secrete.

Iata acum o lista, departe de a fi completa, a gafelor comise de regizorii si actorii scenetei tragi-comice Charlie Hebdo, asa cum au fost ele vazute de diversi comentatori din presa romaneasca si cea internationala.

screen-shot1Lipsa traficului pe strazile Parisului in timpul atacului

Ali Sahin, membru al Parlamentului turc, care face din partidul aflat la putere Justitie si Dezvoltare (AKP) a afirmat ca lipsa de trafic pe strazile Parisului in timpul atacului “te pune pe ganduri” si ca pare ca “era ca o scena de film”, scrie Hurriyet.

Strigatul atacatorilor “Allah e mare” a fost fabricat

Ali Sahin insista si asupra faptului ca strigatul “teroristului” – Allah e mare! – a fost prea ostentativ si teatral, acestea fiind indicia serioase ca a fost “fabricat”.

“Teroristul” trage pe langa “politistul” cazut la pamant; nu exista nicio urma de sange; camera se opreste brusc dupa tragerea “dublei”

screen-shot2“Momentul in care atacatorul a iesit din vehicul si a tras spre politistul care zace la pamant te pune pe ganduri. Directia in care e indreptata arma si in care se trage nu vizeaza politistul. Trage in fata lui. Nu este sange. Camera se opreste din filmare dupa ce teroristii impusca politistul si pleaca”, continua Sahin.

“Teroristii” s-au coordonat prin telefon si au murit rapid

Asasinii de la Charlie Hebdo erau “impiedicati, fara speranta, si-au lasat in urma cartea de identitate, s-au coordonat prin telefon si au murit rapid”, sustine Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Arhitectura de securitate din cladirea Charlie Hebdo era foarte slaba, iar teroristii, cunoscuti ca “jihadisti” au importat in Franta arme automate

De ce arhitectura de securitate din cladirea Charlie Hebdo era atat de slaba? Cum de au intrat in Franta si in mainile unor cunoscuti jihadisti arme semiautomate?

“Teroristi” informatori si arestare telegenica

“Erau fratii protejati cumva pentru ca erau informatori, cu consimtamant sau fara? Erau protejati pentru a efectua o arestare telegenica, care sa sporeasca bugetele, cu cateva secunde inainte de inceperea atacului – insa atacul a fost devansat?

>Alba-neagra. Oglinzile laterale ale Citroenului “teroristilor”, cand albe, cand negre

oglinzi_charliePrimul semn de întrebare s-a ridicat asupra maşinii folosite de cei doi terorişti. Oglinzile laterale ale autoturismului Citoren C3 , cu care suspecţii au fugit după atac, erau de culoare albă. Or, maşina abandonată pe strada Meaux, în apropiere de Porte de Pantin, avea oglinzile negre.

Din nou, lipsa petei de sange dupa “executia” politistului

Un alt semn de întrebare se ridică asupra morţii poliţistului executat pe stradă. Scepticii vorbesc despre o înscenare pentru că în jurul lui nu apare nicio picătură de sânge.

Din nou despre “teroristul” uituc. Cu se face ca nu-ti iei actele cu tine nici cand calatoresti fara bilet, dar le ai la tine cand comiti un atentat?! Si le mai si uiti in masina…

charlie_identitateMulți se întrebă şi cum a fost posibil ca teroriştii care au omorât 12 oameni în mai puţin de 10 minute să îşi uite cartea de indentitate în maşină.

Angajatul benzinariei “i-a recunoscut” pe teroristi. Numai ca acestia purtau cagula…

Şi operaţiunile de căutare au fost pus sub semnul întrebării. Varianta că cei doi terorişti au jefuit o benzinărie este contestată în paginile multor ziare.

„Informaţiile sunt contradictorii. Ieri se spunea că agentul benzinăriei i-a recunoscut formal pe cei doi, după portretele-robot. În dimineaţa aceasta, informaţia este alta: cei doi erau aveau cagule. Cum poţi să recunoşti pe cineva care poartă o cagulă? Ambele informaţii vin din partea oficialilor, care se exprimă pe canale de televiziune”, a subliniat la Digi24 Iulia Badea Guéritée, jurnalist în Franţa.

“Atentatul”, opera serviciilor speciale

Igor Sevciuk, membru al Prezidiului ofiterilor rusi, a declar intr-o emisiune a unui post de televiziune din Rusia ca atacul terorist comis asupra jurnalistilor de la saptamanalul satiric Charlie Hebdo ar fi o actiune planificata de servicii speciale si ca apar foarte multe semne de intrebare.

Fumul armei arata ca “teroristul” a tras pe alaturi

Totodata, membru “Alfa” sustine ca atacul terorist ar fi o inscenare, invocand mai multe motive. Acesta sustine ca in momentul in care un terorist impusca in cap un politist intins la pamant se vede dupa fumul care iese din arma ca acesta ar fi impuscat pe alaturi.

Francois Hollande si-a facut un selfie la locul atentatului in scurt timp, desi serviciul de securitate prezidentiala ar fi interzis asta in cazul unui atentat real

charlie_manipulatedPotrivit lui Sevciuk, presedintele francez Francois Hollande a ajuns la abatar dupa o perioada foarte scurta de timp de la producerea masacrului, fapt care ar fi interzis de serviciul de securitate prezidentiala. In acelasi timp, ofiterul rus sustine ca presa franceza a anuntat imediat ca teroristii sunt musulmani, asta chiar daca acestia purtau masti in timpul atentatului.

Din nou despre teroristi, AKM si scena curatica a atentatului

În special scena filmată de pe un acoperiş, în care cei doi îl împuşcă “în cap” pe un poliţist căzut la pământ a provocat numeroase întrebări. Unul dintre atacatori pare că se îndreaptă către victima căzută la pământ, şi îl împuşcă “în cap” de la 1.5-2 metri cu AKM-ul care este îndreptat în jos. Conform multor analişti militari, un glonţ de AKM primit în cap de la o mică distanţă ar fi produs cel puţin o baltă de sânge şi deteriorarea cvasi totală a craniului victimei, lucruri care însă nu apar pe materialul video.

“Teroristii” alearga pe strada teatral, ca la parada

Un alt semn de întrebare este ridicat de modul în care cei doi atacatori aleargă haotic pe stradă, ca la paradă, deşi în asemenea momente oamenii sunt în general stresaţi şi acţionează grăbit. Modul de plimbare ca la paradă al celor doi bărbaţi înarmaţi în timp ce se întorceau la maşină este la fel de suspect.

Dungi ciudate pe asfalt care stabilesc pozitia actorilor in set

paris_attackJurnalistul veteran Jim Stone din SUA atrage atenţia asupra unei dungi care apare sub maşina celor doi “terorişti”, (POZA 1 din slide-ul acestui articol) o dungă longitudinală paralelă cu axul străzii – un marcaj pe asfalt – clar vizibil între roţile din faţă. Nu se ştie ce scop ar avea un asemenea marcaj, bizar este că după numai 27 de secunde, pe acelaşi film, apare încă o dungă – transversală (POZA 2 în slide), perpendicular pe axul străzii. 27 de secunde mai devreme aceasta nu era. Cine se apuca de tras linii pe caldarâm într-o asemenea circumstanţă (cei doi erau ocupaţi cu alergatul către poliţist)? Şi de ce ar face-o? Asemenea dungi se folosesc atunci când se toarnă filme, sau când se montează spectacole, pentru a specifica precis locurile actorilor sau dansatorilor în scenă. Amănuntul sugerează că s-ar fi tras mai multe duble, şi din cauza unghiului de la care e filmată scena, de la fereastră (foarte mic), ar fi fost necesară încă o dungă pentru a marca în mod clar unde trebuie să oprească.

Asupra poliţistului se trage gloanţe oarbe?

Asupra celui căzut la pământ se trage cu ceva, particule albe care se ciocnesc mai apoi de caldarâm. S-a spus că acestea ar fi bucăţi de craniu, ceea ce este neplauzibil, căci ar trebui să se vadă şi sânge. Explicaţia este că în cazul gloanţelor oarbe capătul cartuşului are un dop de plastic sau carton. Bucăţi din ele ies de obicei pe ţeavă când se trage – cei care folosesc aşa ceva ştiu asta foarte bine. Folosirea gloanţelor oarbe ar explica şi lispa reculului, putându-se observa uşor că AKM-ul ţinut în mână nu are deloc recul.

Cam puţine ambulanţe

Se spune că ar fi murit 10 oameni. Dar numai două ambulanţe au sosit de urgenţă, deşi ar fi fost nevoie de una per persoană.

Accent de Hollywood, nu de Magreb – “cops are bulshit”, fraza din Terminator?!

Tot Jim Stone atrage atenţia asupra accentului prea american al celui care se îndreaptă spre victima căzută, îi strigă “cops are bullshit”, un asemenea accent ar fi greu de întâlnit la magrebieni francezi sau arabi radicali islamici.

“Teroristii” omorati convenabil

O altă ciudăţenie este că presupuşii făptaşi au fost omorîţi. Convenabil, ca Ceauşescu, unul dintre fraţii Ţarnaev şi mulţi mulţi alţii.

“Presa”, isterica si cu temele facute bine

În special hype-ul din presă, care apelează prea mult la emoţii şi prea puţin la raţiune, este întotdeauna, fără excepţie, dăunător.

Ce naiba cauta un adidas langa masina “teroristilor”?! Si, de ce s-a aplecat “teroristul” ca sa-l arunce in masina?!!

adidasWhat about the shoe? That is surely hard evidence of an arch-scam. From the ReactorBreach blog:
Another stupid thing (among many), can someone explain to me why on God’s green earth, a “terrorist” having apparently shot a policeman, would pick up the single sports shoe…lying on the road beside the car…and throw it in the car? Who the hell does that? What, he wanted a spare shoe? From what I could see, both feet had shoes, so it’s not like he needed an extra shoe. The only thing I could think of is that it may be evidence that would discredit this whole…staged play.

Din nou despre sange… Politistul/ actorul chiar era mort?!

Parce qu’il n’y aurait “pas de sang” visible et que le recul du corps du policier suite à l’impact de la balle ne serait pas suffisamment visible, la scène ne serait pas crédible selon certains internautes. Des conspirationnistes en herbe affirment même que le policier n’est pas mort, que tout cela est une machination.

Neconcordante grave intre profesionalismul utilizarii armelor si gafele comise de “teroristi”

Les enquêteurs ont également été surpris par la différence entre la maîtrise dans l’usage des armes des tueurs visible sur les différentes vidéos et cette erreur grossière. Mais comme le rappelle Nicolas Comte, du syndicat de police Force ouvrière, sur BFMTV: “L’erreur est humaine”, d’ailleurs les criminels en ont commis plusieurs (mauvaise adresse, abandon du véhicule après s’être encastrés dans des poteaux…).

“Teroristii” amatori si-au lasat amprentele peste tot in masina. Inclusiv pe incarcatoarele de la AKM-uri ”uitate” in Citroen

Non seulement par les prélèvements ADN réalisés dans la voiture, qui correspondent à un profil génétique similaire aux criminels, note FTVI. Mais aussi par la probable collecte d’empreintes, ainsi que les chargeurs de kalachnikovs “oubliés dans la Citroën”, selon Libération.

“Teroristii” si-au uitat actele in masina intr-un gest de fronda, ca “sa denigreze” nationalitatea franceza

Enfin, comme le soulèvent des lecteurs de L’Express dans les commentaires, les criminels auraient également pu abandonner la carte d’identité à dessein, pour revendiquer leur acte, comme un pied de nez aux enquêteurs, ou bien encore pour dénigrer leur nationalité française.

Unde e sangele?! Si ce este cu fumul alb care iese din AKM-urile “teroristilor”, retusat ulterior de mainstream media?!!

In the following image, he shoots behind the person, hitting the cement and doing less damage than a BB gun. See the little grey puff? This is the image the media is blocking from the public. And it surely isn’t because of gore, nor is it misleading, as YouTube claimed.

Mainstream-media “repara” lipsa sangelui si fumul alb de la gloantele albe prin blurarea “cadavrului”. Din motive umanitare…

NBC news obscures the ‘no blood problem’ with a little blur action.

Sangele, adaugat ulterior la “locul crimei”. Dar, intr-un loc gresit…

Blood was later added for photos, but in the wrong place

Graba mainstream-media pentru promovarea “the war agenda”

CNN is already saying that this is an ‘act of war against France’… already trying to link it to the war agenda.

Din nou despre sange. Unde este sangele victimelor impuscate?! Aaah, doar pe podea? Nu si pe birou?!

Pentru atacul din Paris s-au folosit poze de pe Google Earth

“Martorii oculari” poarta veste-antiglont!!?

Sangele politistului “a fost pus” pe asfalt?!

Si o mica discutie despre telenovela aici:

AKM-ul “teroristului” nu prea are recul…

There is no recoil on the AK as it shoots. I initially assumed blanks, but what about rubber bullets? At any rate, there was no sign of blood at any point from the police officer, an AK goes all the way through and bullet proof vests are for handguns, not AK rounds. If he was wearing one it would not work. LACK OF ANY RECOIL AT ALL SCREAMS BLANK.

Cum au reusit “martorii oculari” sa ajunga pe acoperis pentru a filma o scena care a durat “mai putin de un minut”?!

All video initially posted was shot from rooftops. FOR A SCENE THAT LASTED LESS THAN A MINUTE. How did anyone get up to the roof that fast to get video of this, times several people shooting from different places? The roof tops were just regular roof tops with no reason for anyone to be up there. It is not like there was a roof top Starbucks or something. Why were people up there to begin with, how did they figure out what was going on and have their cell phones all ready to shoot video from perfect angles from start to finish?

ANSWER: They went up ahead of time, got in position, and shot video of a drill they knew would happen. It is the only rational answer. Even if they were a roofing crew, they would not have figured out something was going on and had camera phones (times several) shooting clear video in under 15 seconds to capture this less than a minute long event. The staged camera angles and time frame alone nails this as a fraud, such timing and positioning is flatly impossible. Even the robot android DATA from Star Trek could not have gotten up to the roof that fast, found where to shoot the best video from and captured this so well.

“Teroristul” desemnat sa conduca masina (al treilea) era la liceu in timpul atacului. Colegii lui confirma…

Getaway driver was in school at the time of the “incident”. Classmates stand up for him.
The classmates of an 18-year-old suspect in the Paris shooting, that occurred yesterday afternoon at the offices of Charlie Hebdo magazine, have protested his innocence by saying that he was in class at the time of the incident in which 12 people were murdered.

Cum se face ca “operatorul” acestui clip ocupa o pozitie centrala, convenabila de filmare, in ciuda “pericolului” la care se expune? Catre cine urlau “teroristii” sloganele “pline de ura”?! Si, chiar…unde naiba este soferul “teroristilor”?!!


Soferul invizibil al teroristilor de la Charlie… by ZiaristiOnlineTV

Si inca ceva?! De ce nu au reusit sa se puna de-acord serviciie?! A fost old Al Qaeda ori new-entry ISIS/IS?! 🙂

And so on….

17 Comments

 • HaiSictir
  februarie 14, 2015

  Oare cati de aici a-ti facut armata? Sa vedem cu ce arma a tras. Pai cu una bucata pistol/mitraliera AK 47, calibru 7,62. Pai bai pretenas, fie ca tragi foc cu foc, fie semi fie automat, o boamba din puscuta asta iti zboara jumatate din cutia craniana. Uitativa la alte imagini sa vedeti ce prapad face pusculita asta 🙂 cu respect

    (Quote)

 • bIG bROTHER
  ianuarie 19, 2015

  Big Brother !!!!!Daca a fost un atentat adevarat sau nu , nu iti poti da seama. La cat de multe prefacatorii si “spalari” exista in ziua de astazi , nici nu stii ce sa mai crezi.
  Daca a fost un atentat fals, controlat de o mana de oameni , aceea mana de oameni urmarea sa iti inghesuie strada de camere de supraveghiere sub pretextul ca au grija de siguranta ta.
  Daca a fost un atentat adevarat, bine gandit de 2 oameni, atunci se va cere ca fiecare tara sa se umple de camere de supraveghiere, din nou sub pretextul ca au grija ca tu sa dormi linistit la noapte.
  Daca ne-am uitat la stiri in ultima saptamana sigur am vazut ca in Romania se dezbate legea Big Brother 2 :Legea securităţii cibernetice, adoptată de Parlament şi trimisă spre promulgare preşedintelui Klaus Iohannis, însă contestată la Curtea Constituţională de PNL, prevede ca în cazul unui atac cibernetic asupra unor sisteme informatice care ţin de siguranţa naţională, orice persoană juridică, inclusiv furnizorii de internet şi telefonie mobilă, care deţine sisteme informatice este obligată să ofere acces serviciilor secrete, dar şi MAI sau MApN, la respectivele sisteme, fără un mandat judecătoresc.
  Pentru cei care spun ca vorbesc prostii, va rog sa va intoarceti inapoi la tv ca , probabil incepe Acces Direct!!

  SUPRAVEGHERE****

    (Quote)

 • Big Brother
  ianuarie 19, 2015

  Big Brother !!!!! Daca a fost un atentat adevarat sau nu , nu iti poti da seama. La cat de multe prefacatorii si “spalari” exista in ziua de astazi , nici nu stii ce sa mai crezi.
  Daca a fost un atentat fals, controlat de o mana de oameni , aceea mana de oameni urmarea sa iti inghesuie strada de camere de supraveghiere sub pretextul ca au grija de siguranta ta.
  Daca a fost un atentat adevarat, bine gandit de 2 oameni, atunci se va cere ca fiecare tara sa se umple de camere de supraveghiere, din nou sub pretextul ca au grija ca tu sa dormi linistit la noapte.
  Daca ne-am uitat la stiri in ultima saptamana sigur am vazut ca in Romania se dezbate legea Big Brother 2 :Legea securităţii cibernetice, adoptată de Parlament şi trimisă spre promulgare preşedintelui Klaus Iohannis, însă contestată la Curtea Constituţională de PNL, prevede ca în cazul unui atac cibernetic asupra unor sisteme informatice care ţin de siguranţa naţională, orice persoană juridică, inclusiv furnizorii de internet şi telefonie mobilă, care deţine sisteme informatice este obligată să ofere acces serviciilor secrete, dar şi MAI sau MApN, la respectivele sisteme, fără un mandat judecătoresc.
  Pentru cei care spun ca vorbesc prostii, va rog sa va intoarceti inapoi la tv ca , probabil incepe Acces Direct!!

    (Quote)

 • teo-logu
  ianuarie 18, 2015

  n-am mai vazut masina de politie care sa reculeze pt a face teroristilor loc sa treaca…

    (Quote)

 • Cosmin
  ianuarie 18, 2015

  Am citit tot articolul si vreau sa spun ca sunt niste erori grave facute de cei care cerceteaza. Eu locuiesc in Paris si strada unde e redactia Charlie Hebdo nu e aglomerata niciodata. In primul rand, miercurea este o zi lejera in care se poate circula normal intre orele 10-12 si 14-16. Miercurea e zi libera pentru scolari si din start aproximativ 1 milion de persoane ( scolari si profesori) nu circula. Cei doi frati care au comis atentatul au avut un plan bine gandit, daca plecau din fata redactiei la 11:45 prindeau cea mai aglomerata ora si nu puteau sa treaca de perifericul Parisului la fel de usor.
  Acel civil care purta vesta antiglont in filmarea de pe acoperisul cladirii era de fapt agent de securitate al redactiei.
  Vreau sa spun ca nu se pot face conspiratii doar pe baza unor filmulete de pe Youtube. Cine vrea sa elucideze acest caz trebuie sa vina in Paris si sa vada exact strada unde s-a comis atentatul, in caz contrar nu fac decat sa dezinformeze.
  Cat despre o inscenare nu cred ca e cazul. Daca voiau sa insceneze asta cred ca ar fi facut-o foarte bine si nu cu asemenea erori care par evidente in filmuletele de pe Youtube.

    (Quote)

 • Erdogan
  ianuarie 17, 2015

  Sper ca ati vazut de unde vin comentariile. De la unul care la fel ne spune ca in Piata Tahir a fost opera “serviciilor”…. straine bineinteles, iar rusul…. intrati pe siteurile rusesti sa vedeti ce le mai place teorie conspiratiei… asa.. deci rusia trimite ajutoare umanitare in UKR, aia sunt voluntari iar avionul MH a fost doborat de extraterestri. La astia cautati voi opinii? Alt copy paste n-ati gasit….

    (Quote)

 • Dexter
  ianuarie 17, 2015

  Flimuletul de pe Youtube, cel care incearca sa demonstreze ca masina abandonata apare in doua ipostaze diferite, este eronat. Nu zic ca tipul a facut-o intentionat, era destul de usor sa gresesti, dar masina se afla exact in acelasi loc in toate fotografiile. Inducerea in eroare apare in momentul fotografiei facuta de un ziarist, din strada, care apropie fundalul. Langa magazinul albastru este si straduta dupa care apare google street. Fotografia la nivelul strazii este facuta cu un aparat foto care avea atasat un obiectiv mai mare, zoom-ul obtinut astfel apropiind in imagine cladirea albastra. Cand am urmarit filmuletul, am fost tentat sa-i dau dreptate, dar la o privire mai atenta am vazut eroarea in care se afla.
  Despre celelate aspecte ale articolului nu ma pronunt pana nu ma lamuresc singur.

    (Quote)

  • Dexter
   ianuarie 17, 2015

   I-am citit si descrierea la filmuletul de pe youtube. Tipul stie ca masina este la locul ei in toate fotografiile, dar a facut un experiment in care, cu fotografii reale, a demonstrat ca oamenii se pot insela. Cititi descrierea filmuletului, analizati-l, iar apoi indepartati-l din articol.
   M-am uitat atent si la momentul in care teroristul trage spre politist. Intr-adevar, nu se vede sange si nu am o explicatie pentru asta, dar arma era clar indreptata spre capul lui, nu cum sugereaza altii. De asemenea, un glont tras de la acea distanta, mai ales ca vine dintr-un ak-47, strapunge cutia craniana, iar fumul care se vede in partea dreapta, dupa politist, este de la glontul care dupa ce i-a tecut prin cap, alovit asfaltul. Incercati cu un liniar.
   De asemenea, am citit ca masina nu ar fi fost furata, ci era chiar masina lor, poate de aici si greseala cu buletinul, chiar daca chiar este ciudat.

     (Quote)

  • Dexter
   ianuarie 17, 2015

   Acum, daca tot m-am pus pe comentat, sa va mai spun un aspect : Daca intrati cu google street pe acea strada, in plina zi, se vede clar ca nu este o strada circulata intens, deci supozitiile inaintate de turc sunt din burta sau dupa un pahar de vin. Este normal ca cele doua, trei persoane aflate in zona la acel moment sa o fi luat la goana cand au auzit focuri de arma. Deci chestia asta cu “aglomeratul” pica din prima

     (Quote)

 • FLorin
  ianuarie 16, 2015

  Deci un articol mai pe branci scris nu am vazut in viata mea! Unu : daca esti ziarist semneaza articolul nu scrie prostii din golul tau deaspura gatului si le pune pe o pagina fara sa te semnezi! Apoi citeste te rog presa Franceza si ai sa stii ca: masina era proprietate personala a celor care au atacat, era misiune sinucigasa si in torpedou aveau asigurarea si copie de buletin! De aia s-au gasit domnule ziarist, aia cu gloante oarbe…..ai idee cum trage un kalasnikov? cate gloante pe secunda si ce recul are? Aia cu dungile, daca ziaristul lui peste a obs ca erau langa o statie de autobuz, trage o raita pana in Paris\Franta(daca stii pe harta unde e) si ai sa vezi liniile alea! Nici nu mai are rost sa continui nu de alta dar am ceva mai important de facut decat sa citesc idiotiile scrise de unu pe net! Si sa arunc si eu o fumigena, am auzit ca sunteti platiti de cineva din peninsula araba! e adevarat?

    (Quote)

 • Badita Gheorghe
  ianuarie 15, 2015

  Am si eu o intrebare ce s-a facut cu corpurile ziaristilor ucisi nu am gasit nimic despre asta…parca nici nu au existat…au fost imormantati?incinerati?nu au aparut nici un membru al familiei lor care sa le planga disparitia…politistii au fost imormantati,cei 4 clienti au fost dusi in Iaraiel si imormantati..,ziaristii dupa atentat parca au disparut…mie mi se pare suspect…

    (Quote)

 • Ephedra
  ianuarie 14, 2015

  Ieri am vazut pe net,un filmulet de la atacul din Paris, in care politistul ” impuscat” se juca pe telefon si isi facea selfie, in timp ce colegii sai venisera la fata locului pentru ” investigatii”. Din pacate, nu il mai gasesc acum sa iti dau linkul !

    (Quote)

 • Daos
  ianuarie 13, 2015

  Cine sunt cei ce au facut aceasta mascarada ?Sau expus singuri inca din anul 1993.

  Vezi urmatorul film care contine un clip de pe un post TV american: http://www.youtube.com/watch?v=8_lvCrP6Ojc

    (Quote)

 • dasdasd
  ianuarie 13, 2015

  pacat ca nu sunt afisate bine link-urile pe aici. ia de aici din nou: http://goo.gl/atIfR5 si http://goo.gl/ao0eW9

    (Quote)

 • adasfafasfs
  ianuarie 13, 2015

  Ia mai comparati voi oglinda asta de ziceti voi ca e neagra http://assets.rappler.com/…/paris-terrorism-attack-2-afp-20… cu oglinzile albe din imaginea asta http://www.returnofkings.com/…/uploads/2015/01/charlie1-667… si o sa va dati seama singuri ca sunteti prosti si nu stiti de reflexia luminii

    (Quote)

 • adriana
  ianuarie 12, 2015

  ne mai miram de cazul Ionut cand vedem asa ceva? sa stiti ca nimeni nu crede povestea asta de la Paris. am discutat azi cu mai multi oameni din domenii diferite si toti am concluzionat ca e o facatura pentru a introduce camere de luat vederi si pt a spori monitorizarea pe internet. nimeni nu crede ca e pe bune ce s-a intamplat.

    (Quote)

  • Virgil
   februarie 9, 2015

   Urmariti videoclipul acesta.
   VID-20150119-WA0000.mp4
   Si sa mai zica cineva ca islamul e o religie pasnica asa cum declarau pe la tv multi cretini

     (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 1 comentarii | 91 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 329 vizualizari | 3 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 140 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 340 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
10 Mar 2021 | 1 comentarii | 132 vizualizari | 5 voturi
10 Mar 2021 | 0 comentarii | 74 vizualizari | 4 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
10 Mar 2021 | 1 comentarii | 132 vizualizari | 5 voturi
»
10 Mar 2021 | 0 comentarii | 74 vizualizari | 4 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics