Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
„Islamismul radical” american. Istoria “atentatelor teroriste” produse in laboratoarele complexului militar al SUA (Infocon)
Aciduzzul | 17 februarie, 2011 | 0 comentarii | 343 vizualizari |
(1 voturi )

Glenn Beck, fii atent: „Islamismul radical” este un monstru al complexului militar-industrial al SUA. In timp unul dintre cei mai importanti producatori de emisiuni radio, precum Glenn Beck, continua sa invoce pericolul Islamului radical, se ignora, ca de obicei, ceea ce este orbitor de evident: faptul ca islamismul radical este un monstru al complexului militar-industrial al Statelor Unite ale Americii. In cazul de fata, teroristul care a antrenat pe cei ce au executat atentatele cu bomba din Londra a fost un informator al SUA si a fost eliberat dupa ce a ispasit doar patru ani si jumatate dintr-o posibila sentinta de 70 de ani. Citand „modul sau de cooperare exceptional” in cooperarea cu autoritatile SUA, un judecator din New York a decis sa-l elibereze pe Mohammed Junaid Babar, in ciuda faptului ca el a pledat vinovat la cinci acuzatii de terorism, un rezultat care a ridicat „semne de intrebare asupra posibilitatii ca Babar sa fi fost informator al Statelor Unite in perioada in care a fost implicat la antrenarea celor implicati in atentatul de la metrou din 7 iulie si atentatele cu bomba din autobuz”, raporteaza The Guardian din Londra.

Babar recunoaste ca s-a implicat la un nivel inalt in operatiunile teroriste ale Al-Qaeda, totodata „aprovizionand membrii seniori cu bani, echipamente si arme”. Tot el a pus si bazele unei tabere de antrenament din Pakistan in 2003, in care asa-zisul conducator de varf al 7/7 (atentatele teroriste din 7 iulie 2005), Mohammad Sidique Khan, a invatat tehnici de fabricare a bombelor.

Graham Foulkes, un magistrat al carui fiu de 22 de ani, David, a fost ucis de catre Khan, la statia de metrou Edgware Road, in 2005, a declarat: „Oamenii primesc patru ani si jumatate pentru furt. Ei pot obtine si mai mult pentru anumite infractiuni rutiere. Insa un terorist international, care este implicat in mod direct in moartea fiului meu si a altor zeci de oameni, primeste o astfel de sentinta, iar acest fapt este pur si simplu strigator la cer.”

Dar eliberarea lui Babar este perfect logica, dat fiind faptul ca el a fost probabil angajat al autoritatilor SUA, in functia de informator, in timp ce antrena pretinsii atentatori cu bomba din Londra.

Observatia facuta de judecatorul care l-a condamnat pe Babar, privind faptul ca „acesta a inceput cooperarea chiar dinainte de a fi arestat”, a intarit posibilitatea sustinuta de alte dovezi indirecte obtinute de ziarul The Guardian, accea ca el ar fi fost informator al guvernului SUA dinainte de arestarea sa de catre FBI, in aprilie 2004, scrie Shiv Malik de la The Guardian, care intr-un articol separat, cerceteaza mai in profunzime ideea ca „Babar ar fi putut fi angajat al serviciilor secrete americane, in timp ce pretindea a fi un sustinator al Jihadului – afirmatii ce ar putea implica grave esecuri in prevenirea atentatelor din 7 iulie”.

Articolul din The Guardian descrie modul in care un avocat de top al Statelor Unite, specializat in terorism, a vazut dovezi sigilate in acest caz care „sugerau ca Babar ar fi fost angajat al autoritatilor Statelor Unite, inca dinainte de arestarea sa, din aprilie 2004”.

Trecand in revista transcrierea realizata de catre instanta, Graham Foulkes, indureratul parinte, a declarat: exista un indiciu care reiese din una sau doua fraze (din foaia transcrisa), care sugereaza in maniera categorica, buna cooperare a lui Babar cu autoritatile, dincolo de arestarea sa oficiala. Si se pare ca americanii stiau foarte bine ceea ce punea Babar la cale in Pakistan [la momentul respectiv], ceea ce este o chestiune foarte, foarte grava”.

Faptul ca Babar a platit cu mai putin de 5 ani pentru rolul crucial pe care l-a jucat in atacurile soldate cu 52 de morti si sute de raniti, indica in mod evident ca acesta este rasplatit de catre autoritatile americane pentru implicarea sa in atentatele din 7 iulie 2005.
Sa nu uitam ca creierul din spatele atentelor din Londra de pe 7 iulie 2005, Haroon Rashid Aswat, a fost unul dintre oamenii securitatii britanice.

Fostul procuror al Departamentului de Justitie si expert in terorism, John Loftus, a revelat faptul ca asa-numita grupare Al-Muhajiroun, cu baza in Londra, a luat nastere in perioada crizei din Kosovo, in care liderii fundamentalisti musulmani (sau ceea ce acum se cheama Al-Qaeda), au fost recrutati de MI6 sa lupte in Kosovo.

Dezvaluirile cu privire la Babar subliniaza inca o data afirmatiile mioape si ridicole facute de oameni ca Glenn Beck, care invoca in mod constant amenintarile islamismului radical, in special in contextul evenimentelor recente din Egipt, fara sa indice faptul ca islamismul radical este incurajat si instigat de complexul militar-industrial al Statelor Unite.

Aproape fiecare complot terorist savarsit in ultimul deceniu, pentru care s-a mai si dat vina pe „islamismul radical”, a avut in realitate amprentele individuale ori combinate ale agentiilor de securitate a SUA, Marii Britanii, Canada si Israel si organismelor federale de aplicare a legii de peste tot.

11 septembrie

Fiecare petic din probele privind asa-zisii deturnatori de la 11 septembrie, indica faptul ca ei erau de fapt niste slugi ale informatorilor aflati in slujba guvernului SUA.

Programul comandamentului de operatiuni speciale al SUA, Able Danger, i-a identificat pe teroristi si complicii lor cu mult inainte de 11 septembrie, dar atunci cand seful programului, colonelul Anthony Shaffer, a incercat sa informeze Comisia 9/11 cu privire la acestia, a fost redus la tacere si calomniat, iar informatiile vitale ale echipei sale au fost ignorate si ingropate.

Curt Weldon, fostul congresman republican al SUA si membru senior al Comitetului pentru Servicii Armate ale Casei Albe, s-a documentat cu privire la modul in care guvernul SUA a urmarit miscarile teroriste dinainte de 9/11.

Al Louai-Sakka, omul care a antrenat sase dintre teroristi, a fost un informator al CIA. Un numar de alti asa-zisi teroristi au fost instruiti la bazele aeriene americane.

Cu luni inainte de 9/11, pretinsii teroristi, Khalid Almidhar si Alhazmi Nawaf, au inchiriat camere intr-o casa detinuta si locuita de catre un informator FBI.

Intr-un articol din 2002 intitulat „Teroristii pe care i-am lasat sa scape”, Michael Isikoff si Daniel Klaidman documenteaza in saptamanalul de stiri modul in care „CIA a depistat doi teroristi suspecti la un summit Qaeda in Malaezia, in ianuarie 2000, apoi i-au urmarit cum au reintrat in America si au inceput pregatirile pentru 11 septembrie”.

Faptul ca au existat numerosi teroristi afiliati ai Al-Qaeda care s-au implicat in prealabil in etapele de planificare a atacului de la 11 septembrie, nu este deloc de mirare, avand in vedere ca fostul traducator al FBI, Sibel Edmonds, a declarat ca Bin Laden lucra pentru SUA pana in ziua de 11 septembrie.

In dimineata zilei atacului, omul care i-a finantat pe asa-zisii teroristi, seful ISI al Pakistanului, Mahmoud Ahmad, se intalnea cu guvernantii SUA si oficialitatile de inteligenta ale statului.

Intr-adevar, chiar si dupa atacul din 11 septembrie, asa-zisul conducator spiritual al teroristilor care, chipurile, ar fi izbit Zborul 77 in Pentagon, Anwar al-Awlaki, a fost el insusi invitat la Pentagon sa ia masa cu guvernantii de elita, luni bune la rand.

Atentatorul cu bomba ascunsa pe sub haine Al-Awlaki a fost ulterior cel care a patruns pe un aeroport cu o bomba pe sub haine, el fiind acceptat la bordul unui avion printr-un ordin al Departamentului SUA, sustinut de un barbat imbracat bine care-l insotea pe Abdulmutallab in avion, cu toate ca acesta era pe o lista a teroristilor si nu avea nici pasaport. Martorul ocular si pasager al zborului Delta 253, Kurt Haskell, a dezvaluit ulterior ca lui Umar Farouk Abdulmutallab i-a fost data bomba de catre guvernul SUA, pentru a se crea un pretext de punere in functiune a noilor aparate de scanare a oamenilor si pentru a stimula bugetul TSA.

Impuscaturile de la Fort Hood

Atacatorul de la Fort Hood, maior al armatei, Nidal Malik Hasan a comunicat in mod repetat cu presupusii lideri ai Al-Qaeda timp de aproape un an inainte de dezmatul sau.

FBI-ul stia ca Hasan le trimitea e-mailuri teroristilor, insa nu a facut nimic, ba mai mult i-a permis acestuia sa ramana la o baza a armatei americane si l-a invitat sa participe la exercitiile Homeland Security. Hassan a fost, de asemenea, coordonat de catre agentul Statelor Unite, Al-Awlaki.

Complotul terorist de la Fort Dix din 2007

Avocatii din cazul mult laudatului complot terorist din 2007, care a constat in atacarea Fort Dix si uciderea “cat mai multor soldati cu putinta ”, au concluzionat ca informatorii FBI au fost personajele cheie din spatele operatiunii si ca cei acuzati, sase musulmani nascuti in strainatate, au fost pur si simplu niste golani neindemanatici. Agentul SUA, Al-Awlaki, a fost din nou implicat in pregatirea “teroristilor”.

Complotul din Toronto

Cei 18 teroristi implicati in atacul din Toronto, s-au dovedit a fi “o gramada de tipi incompetenti care au fost indusi in eroare de un megaloman delirant”. Materialul exploziv sub forma de ingrasamant pe care teroristii ar fi planificat sa-l utilizeze, a fost achizitionat in realitate de catre un informator ce lucra pentru politia canadiana (Royal Canadian Mounted Police).

Agentul SUA, Al-Awlaki, a fost din nou implicat in aces complot.

Complotul din Portland

Persoana acuzata ca ar fi incercat sa arunce in aer un pom de Craciun in piata Pioneer Courthouse, din Portland, Mohamed Osman Mohamud, a fost un tap ispasitor ingrijit si radicalizat de la inceput pana la sfarsit de catre FBI, ca parte a unui program de radicalizare si prindere in capcana. La scurt timp dupa stirile privind tentativa esuata a atentatului cu bomba, a reiesit ca FBI-ul l-a aprovizionat pe Mohamud in acest incident, cu o bomba falsa, un camion si un telefon mobil (pentru a fi utilizate ca detonator), precum si cu mii de dolari in numerar, la fiecare pas a complotului.

Masacrul din Mumbai in 2008

Omul acuzat de a fi creierul din spatele masacrului din 2008 de la Mumbai, David Headley, a fost un informator al Statelor Unite
si a fost, de asemenea, la un moment dat, pe statul de plata al CIA.

Bomba „din pantofi”

Sute de suspecti de terorism au fost condamnati in instantele civile federale, inclusiv condamnatul terorist cu bomba „din pantofi”, Richard Reid, care vizita moscheea Finsbury Park din nordul Londrei. Liderul spiritual al moscheii din Finsbury la acea vreme era Abu Hamza al-Masri, care a inceput sa lucreze cu Serviciile de Securitate britanice, in 1997.

Complotul din Miami in 2007

In laudabila mass-medie cazul teroristului din Miami din anul 2007 a fost expus astfel: presupusul lider Narseal „Prince Marina Batiste” ar fi auzit de Al-Qaeda, dar nu stia sigur cu ce se ocupa. Instigatorii FBI l-au facut pe Batiste sa jure loialitate Al-Qaedei dupa care l-au pus sa faca apel la prietenii sai locali, pentru a forma „o armata islamica” in Miami. Niciunul nu a primit instruire militara. Unii abia puteau sa citeasca. Insa Batiste a asigurat grupul respectiv ca vor iesi in castig, (…) a scris Saul Landau.

Complotul cu bomba de la sinagoga din New York

O grupare de asa-zisi teroristi musulmani a fost arestata in New York, pentru presupusul plan de a arunca in aer sinagogile din Bronx si de a ataca si a pune la pamant avioanele militare care decolau de la aeroportul Garzii Nationale din New York. Barbatii au fost dotati cu rachete si explozibile false, inactive, de catre un informator FBI, a raportat Christian Science Monitor.

Doua dintre capetele complotului de „moarte” care a fost exagerat la nesfarsit de catre mass-media, s-au dovedit a fi doi consumatori de marijuana semi-retardati, asa cum ne-am obisnuit a fi cazul, ca urmare a nenumaratelor situatii trecute, cu exact acelasi mod de operare.
S-ar putea continua in mult mai multe pagini, listand detaliile fiecarui act major de terorism ce a avut loc dupa 11 septembrie, insa si inainte, acte care s-au pus pe seama ,,islamismului radical”, cu toate acestea ulterior demonstrandu-se ca au fost puse la cale de catre FBI, CIA si autoritatile britanice sau canadiene.

E un fapt ce poate fi dovedit acela ca islamul radical este creat si provocat de complexul militar-industrial american, cu scopul ca aceasta sa aiba propriul dusman astfel incat sa justifice miliardele obtinute anual din vanzarile de armament, ce merg in paralel cu guvernul federal consumator de fonduri, care apoi imbogatesc partenerii de pe piata publica ori privata, calcand in acelasi timp in picioare drepturile cetatenilor americani.

Glen Beck este foarte exact. Atunci cand vorbeste el spune deschis ca islamul radical reprezinta o amenintare directa in ceea ce priveste libertatea viitoare a vestului. Suprema „ciocnire a civilizatiilor” e o posibilitate foarte reala. Dar omitand intentionat faptul ca islamul radical este o creatura a complexului militar-industrial american, un copil bastard al noii ordini mondiale care este imputernicit de propriile noastre guverne pentru a fi folosit impotriva noastra.

Beck si restul care regurgiteaza aceeasi retorica, duc cetatenii americani in eroare prin a-i face a crede ca islamul radical este el insusi noua ordine mondiala, cand de fapt islamul radical este abia o unealta a noii ordini mondiale, apartinand inca de la bun inceput si fiind controlata de complexul militar-industrial american.

Sursa: Infocon

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 572 vizualizari | 3 voturi

Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 491 vizualizari | 2 voturi

Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 610 vizualizari | 4 voturi

Toata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul […]

Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 359 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1545 vizualizari | 9 voturi

Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics