Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Miscarea de asanare a Romaniei (MAR)
Cate Bulava merita “un popor” de hiene?!
Aciduzzul | 18 martie, 2015 | 0 comentarii | 466 vizualizari |
(7 voturi )

scursuri_bolseviceCe fel de tara este aia in care criminalii se pot bucura de privilegiul de a respira in voie? Sau, de a respira, pur si simplu. Ce popor de sobolani bipezi este ala in care psihopatii se pot plimba liberi si nestingheriti fara sa se teama ca li se poate intampla ceva, ceva foarte urat?! Cum este posibil ca pentru acoperirea jafului de la Rosia Montana sa fie exterminata o intreaga specie si nimeni sa nu faca nimic?!! Cum este posibil sa nu fi fost deshumat deja “ionut”, sau ce o fi acolo (daca e ceva), pentru a fi demascata cea mai mare mascarada a secolului? Cum este posibil ca sindromul Stockholm sa functioneze atat de bine in gaura de sobolani care a devenit romania?! Cum este posibil ca mase imense de decerebrati sa fie complici deplini cu manipulatorii lor rudimentari?!!! Cum este posibil ca un intreg “popor” de degenerati sa se obisnuiasca atat de bine cu CRIMA?!

Cum este posibil ca niste scursuri cu o infatisare vag (sub)umana sa poata omori in voie 30.000 de fiinte care n-au avut alta vina decat ca s-au nascut in groapa de sobolani care a devenit Romania si sa nu se gaseasca nimeni, dar, chiar nimeni sa le mantuiasca neamul in numele lui Dumnezeu si al sfintei dreptati?!!

“Răzvan Băncescu, coordonatorul de proiect al ASPA, a anunţat că din cei aproximativ 65.000 de câini fără stăpân care existau în urmă cu un an şi şase luni pe străzile Bucureştiului, hingherii au reuşit să adune în jur de 55.000 de maidanezi: restul câinilor au murit din cauza naturale sau au fost ridicaţi de ONG-uri, potrivit reprezentanţilor ASPA. Din cei 55.000 de câini capturaţi, aproximativ 30.000 au fost eutanasiaţi, peste 23.000 au fost adoptaţi, iar în acest moment în cele trei adăposturi în care sunt duşi maidanezii capturaţi – Mihăileşti, Bragadiru şi Pallady – se află mai puţin de 1.000 de animale”.

Ce populatie de oligofreni catatonici a mai ramas pe aici?!

Ce fel de nespalati degenerati sunt aia care permit deturnarea grosolana a banului public, ce natie de avortoni s-a obisnuit atat de mult cu faradelegea incat nu mai reactioneaza nici cand este vorba de un jaf din bani publici de peste 20 de milioane de euro?!!! Bani furati de niste scursuri din gasca puiului de bolsevic Sorin Oprescu, care n-a trecut inca pe la DNA pentru ca este bagat pana in gat in afaceri cu noii stapani ai Romaniei, cei care apasa pe butoanele DNA/ SRI.

“Pe străzile Bucureştiului acţionează în acest moment 60 de hingheri, care lucrează cu 15 maşini. Aceştia lucrează în două ture: dimineaţa şi după-amiaza. Deşi într-un an şi jumătate au fost adunaţi circa 55.000 de maidanezi, cei aproximativ 1.500 vor fi strânşi pe parcursul a opt săptămâni”.

Ce fel de cercopiteci sunt aia pentru care Constitutia si proprietatea privata sunt un moft, dupa cum afirma bolsevicul Ion Iliescu, astfel ca o gasca de infractori de la primarie si consiliul local pot vomita “un cadru legal care să rezolve această situaţie“ fara sa explodeze pamantul sub ei?!!

„Hingherii nu pot intra pe un domeniu privat să ridice câinii decât cu acordul administratorului sau al proprietarului. Excepţie fac situaţiile în care există o hotărâre judecătoarească sau o ordonanţă din partea organelor de cercetare judiciară. Din acest motiv, avem nevoie de un cadru legal care să rezolve această situaţie“, spune Răzvan Băncescu.

Si, mai ales, ce fel de sobolani crestini evlaviosi au mai ramas sa mai imputa pamantul asta fara sa simta o nevoie acuta de a le lua capatanile de pe umeri acestor scursuri care vor sa transforme caritatea si milostenia in infractiuni?!

“Iniţial, eu propusesem amenda de 5.000 de lei doar pentru cei care hrăneau câini, dar oamenii care îi hrăneau spuneau când erau controlaţi că au pus mâncare pentru pisici, spre exemplu. Aşa am ajuns să includ hrănirea tuturor animalelor“, precizează coordonatorul ASPA. Rămâne de văzut dacă aceste proiecte vor fi votate de consilierii generali ai Municipiului Bucureşti după ce vor fi introduse pe ordinea de zi”.

Raspunsul la toate aceste intrebari este elementar – scursurile degenerate nu pot fi empatice su suferinta altor fiinte, sobolanii bipezi nu pot rezona la probleme extrem de grave precum coruptia flagranta sau jaful banului public, iar chestiunile precum proprietatea privata le par de-a dreptul abstracte.
scursuri_bolsevice
In aceste conditii, singura speranta pentru curatirea acestui pamant imputit ramane la Putin si la bateriile de rachete cu focoase nucleare dislocate in Crimeea. Cu o singura conditie – sa fie suficiente si uniform distribuite pe suprafata romaniei.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2016 | 7 comentarii | 13252 vizualizari | 4 voturi

“Tragedia” din Colectiv a pus intr-o lumina noua o alta “tragedie”, cea a asa-numitului Ionut Anghel, un personaj enigmatic si la fel de real cum este, sau a fost, probabil Osama bin Laden. Lipsa de reactie a populatiei neimbecilizate complet in cazul Ionut, i-a determinat pe master of puppets de factura bolsevica care orchestreaza ingineriile […]

Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 307 vizualizari | 4 voturi

Marius Serban Inmormantarea lui Max, unul dintre cei mai cunoscuti caini din Romania in acest moment, a coincis cu o ploaie mocaneasca si rece care parca confirma tragica sa existenta pe acest pamant. Nu au fost multi oameni, probabil si din cauza comoditatii proverbiale a romanilor, mari iubitori de animale pe facebook. Au fost, in […]

Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 477 vizualizari | 1 vot

Marius Serban De cand a esuat securistoidul bolsevic Nicolae Vacaroiu la Curtea de Conturi se pare ca este deja o moda printre securistii DIE de formatie si convingeri bolsevice sa se retraga la o pensie linistita si prospera tocmai la Curtea de Conturi. Protagonistul in acest ultim caz este Ilie Sarbu, socrul premierului Ponta si […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1547 vizualizari | 9 voturi

Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

Autor: Aciduzzul | 11 martie, 2015 | 4 comentarii | 1125 vizualizari | 1 vot

Marius Serban Este dificil sa mai vorbim despre “un popor” roman dupa 25 de ani de neobolsevism salbatic, care s-au adaugat altor 45 de ani de comunism. Distrugerea fizica a elitelor Romaniei in anii de teroare bolsevica de dupa cel de-al doilea razboi mondial, golirea satelor si oraselor Romaniei de indivizii cu un IQ ridicat […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics