Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Miscarea de asanare a Romaniei (MAR)
Eutanasiaz-o pe ma-ta!! Pe bani! Cu ranga!
Aciduzzul | 24 septembrie, 2013 | 5 comentarii | 2069 vizualizari |
(25 voturi )

Nu orice lege(bolnava) trebuie respectata doar pentru simplul fapt ca este lege! Exemplele sunt nenumarate in istoria lumii. Mai ales in Romania, multe legi sunt date, fie la misto, fie pentru o mica clica de profitori aflati in stransa legatura de spaga cu crima organizata bolsevica care conduce inca Romania, la aproape un sfert de secol de la executia lui Ceausescu. Noua gaselnita a celor 266 de banditi bolsevici populisti, sprijiniti de o mana de degenerati de la haznalele TV bolsevice si de borhotul dens al deficientilor minatali cu suflete schilodite de bolsevism, nu trebuie sa-si produca efectele. Acesta lege este criminala, scelerata, indreptata impotriva vietii, astfel ca nu are niciun fundament moral sau legal pentru a fi respectata.

Este la fel de criminala precum legea lui Gabriel pentru furtul aurului si metalelor rare de la Rosia Montana, legea Chevron, pentru furtul gazelor de sist sau legea care vrea sa legalizeze vanzarea terenurilor arabile ale Romaniei catre marii escroci internationali.

Evident, aceste “legi” trebuie tratate ca niste glume, desi produc efecte teribile, si nu trebuie in niciun caz respectate! Cu orice risc, pentru ca si asa nu prea mai avem nimic de pierdut…

Chiar daca legea care vrea sa legalizeze omorarea cu ranga, pentru bani, a cainilor fara stapan va trece de Curtea Constitutionala, trebuie sa ne opunem acestia prin toate mijloacele. Cainii trebuie proteajati de hingheri prin orice metode, blande sau violente, in functie de realitatile “din teren”, iar cei aflati déjà in lagare trebuie adoptati in toate felurile posibile.

Mai mult, trebuie sprijinite ONG-urile care protejeaza viata bietelor animale in toate demersurile internationale indreptate impotriva acestui cancer rosu bolsevic care mananca incat sufletul si mintea romanilor.

In acelasi timp, orice initiative individuala care poate conduce la caderea acestei clici si la preluarea puterii in Romania de catre oameni normali la cap, trebuie sprijinita fara ezitare!!

Momentul este unul cat se poate de favorabil. Clica bolsevica este nevoita sa-si onoreze spaga, consumata déjà, luata de la Gabriel Resources, fapt care va atrage o pozitie crescanda a romanilor. Rezistenta va fi cu atat mai mare cu cat vor aparea noi teme de protest (vanzarea pamantului, “privatizarea” sistemului energetic national, etc.) pe fondul scumpirii accelerate a utilitatilor, “convenite“ de ctre bolsevici cu mafia internationala, denumita pompos FMI, BM, etc.

In plus, Europa civilizata(nu UE) este socata sa descopere o Romanie scelerata, retardate, zombificata, indobitocita, care vrea, insa, in Schengen, o Romanie pe care o va boicota in toate felurile si asupra careia aplica déjà presiuni din ce in ce mai mari. Asadar, este de astepta sa vina scadenta si din partea asta…Boicotul Romaniei este deja in plina desfasurare…

Nu este de mirare ca intaiul scelerat mongoloid al tarii, care n-are nimic de-a face cu spiritul crestin al poporului roman nezombificat, a dat déjà un pas inapoi, ca un animal politic versat ce este, dupa ce a simtit pericolul care se apropie de fundul sau:

Iata comunicatul mongoloid cu antetul Presedintiei Romaniei:

“Consideram ca toate actele de cruzime, comise asupra unor animale fara aparare, sunt condamnabile. Cei care comit asemenea fapte trebuie sa intre în atentia organelor de ordine si sa fie cercetati, judecati si pedepsiti conform legislatiei în vigoare(sic!). Problema câinilor comunitari este înainte de toate o problema de educatie si de lipsa de asumare a raspunderii din partea cetatenilor. Animalele adoptate nu trebuiesc abandonate din nou pe strazi.

Reiteram pozitia exprimata de Presedintele Traian Basescu care s-a pronuntat în favoarea adoptarii câinilor comunitari(halucinant!!!?) si eutanasierea animalelor agresive sau bolnave.

Drame cu copii sau adulti ucisi sau raniti de câinii comunitari nu trebuie sa mai existe. Dar nici scene de cruzime asupra animalelor. Trebuie sa demonstram lumii întregi ca suntem un popor educat si respectuos cu toate formele de viata!

Daca iubiti cu adevarat animalele, adoptati-le si oferiti-le un camin prietenesc. Vor sti sa rasplateasca sansa pe care le-o oferiti !”.

Asta dupa ce a instigat pe fata la crima, asa cum ne-a obisnuit déjà.

“Fac apel la Guvern, pentru că administraţiile locale sunt cu mâinile legate de legislaţia în vigoare, fac apel la Guvern să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să stabilească un termen scurt sau rezonabil în care iubitorii de câini să ia câinii maidanezi acasă, să-i ţină în ţarcul lor, după care cei care nu au fost adoptaţi de iubitorii de câini să fie imediat eutanasiaţi”, a declarat, marţi, preşedintele Traian Băsescu.

Numai ca, de data asta, a intins coarda mai mult decat isi poate permite. Cu tara gata sa explodeze, cu multimi de oameni care-i cer din ce in ce mai imperativ pielea pentru vanzarea pe doi bani a tarii, asta era exact ce-i lipsea lui Basescu.

Asadar, indiferent daca legea celor 266 de scelerati trece sau nu de Curtea Cosntitutionala, este dreptul nostru legitim de a ne opune acestei orori.

Ne dau dreptul credinta noastra crestina, educatia noastra, valorile in care credem, compasiunea, umanitatea, respectul profund fata de viata.

In consecinta, este de datoria noastra sa aparam viata, in orice forma a ei, si sa-i oprim si izolam prin orice mijloace pe cei mai degenerate dintre noi. Psihopatii, sceleratii, criminalii trebuie, ca in orice comunitate din lume, internati, bagati in puscarii, izolati, si, in general, tratati ca cetateni de rangul trei, care, in niciun caz nu trebuie lasati sa ia decizii pentru oamenii sanatosi din acesta tara. Pentru ca riscurile sunt majore!

Mai mult, noi, oamenii sanatosi si frumosi din aceasta tara trebuie sa ne delimitam cu claritate de acesta barbarie si sa o condamnam pe retelele de socializare in toate limbile pamantului! Noi, romanii, nu suntem barbari, tribali, primitivi, scelerati, insetati de sange!!

Opriti sceleratii, indiferent daca acestia sunt paralamentari, hingheri, primari spagari sau simpli cetateni degenerati. Militati pentru desfiintarea cuibului de borfasi psihopati denumit pretentios ASPA, tragerea la raspundere a jefuitorilor banului public destinat cainilor fara stapan, a primarilor spagari, a instigatorilor la crima de la WC-urile TV, a “parlamentarilor” si a tuturor scursurilor din acesta tara. Fara aceasta igienizare absolut necesara, nu putem construi nimic, nu ne putem reveni!

Opriti sceleratii acum! Nu sunteti singuri, iar toata lumea ne urmareste si este alaturi de noi!!

5 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2016 | 7 comentarii | 13261 vizualizari | 4 voturi

  “Tragedia” din Colectiv a pus intr-o lumina noua o alta “tragedie”, cea a asa-numitului Ionut Anghel, un personaj enigmatic si la fel de real cum este, sau a fost, probabil Osama bin Laden. Lipsa de reactie a populatiei neimbecilizate complet in cazul Ionut, i-a determinat pe master of puppets de factura bolsevica care orchestreaza ingineriile […]

  Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 307 vizualizari | 4 voturi

  Marius Serban Inmormantarea lui Max, unul dintre cei mai cunoscuti caini din Romania in acest moment, a coincis cu o ploaie mocaneasca si rece care parca confirma tragica sa existenta pe acest pamant. Nu au fost multi oameni, probabil si din cauza comoditatii proverbiale a romanilor, mari iubitori de animale pe facebook. Au fost, in […]

  Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 477 vizualizari | 1 vot

  Marius Serban De cand a esuat securistoidul bolsevic Nicolae Vacaroiu la Curtea de Conturi se pare ca este deja o moda printre securistii DIE de formatie si convingeri bolsevice sa se retraga la o pensie linistita si prospera tocmai la Curtea de Conturi. Protagonistul in acest ultim caz este Ilie Sarbu, socrul premierului Ponta si […]

  Autor: Aciduzzul | 18 martie, 2015 | 0 comentarii | 466 vizualizari | 7 voturi

  Ce fel de tara este aia in care criminalii se pot bucura de privilegiul de a respira in voie? Sau, de a respira, pur si simplu. Ce popor de sobolani bipezi este ala in care psihopatii se pot plimba liberi si nestingheriti fara sa se teama ca li se poate intampla ceva, ceva foarte urat?! […]

  Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1547 vizualizari | 9 voturi

  Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics