Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
Lungul drum catre Schengen – evreii nostri sunt inutili comparativ cu ai lor. Cam la fel de inutili precum “amazoanele” Elena Udrea, Andreea Paul Vass si Roberta Anastase, de exemplu. Noroc cu noua generatie – cea a lui Vanghelie
Aciduzzul | 17 ianuarie, 2011 | 0 comentarii | 458 vizualizari |
(3 voturi )

Amazoane Politice&Evrei Strategici
Este arhicunoscuta aprehensiunea presedintelui Traian Basescu pentru personalitati feminine pe care le-a promovat, cu sarg, in cele mai inalte functii publice. Intr-un fel este de inteles daca ne gandim ca omul a fost marinar. Unele obiceiuri, cultivate indelung prin porturile lumii, se uita greu. Privita din acesta perspectiva, sustinerea domnului Basescu, manifestata fata de niste personaje de sex feminin cel putin ridicole, pare chiar logica. Asa se face ca am vazut cocotate in tot felul de functii, care mai de care mai importante, personaje feminine vag umane, cu abilitati intelectuale rudimentare si inclinatii care nu depasesc interesul manifestat intens si constant pentru haine scumpe, de firma.

Legat de dimensiunea morala, aceste “femei” se plaseaza, din acesta perspectiva, pe aceiasi scara ca si cercopitecii si babuinii, fiind insa echipate cu o inteligenta emotionala suficient de dezvoltata incat sa treaca “testul” la care, probabil, au fost supuse de Marele Om si/sau de acolitii acestuia.

Ne referim aici, evident, la “doamnele” politicii romanesti – Elena Udrea, Andrea Paul Vass, Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase si, cu voia dumneavoastra, ultima pe lista, Elena (Eba) Basescu, dovada vie ca Zara s-a mutat in Guvern si in Parlamente (la Bucuresti si Bruxelles).

Daca incantatoarea prezenta a muzelor presedintelui Basescu nu poate fi ignorata, in schimb, reprezentantii minoritatilor/majoritatilor etnice din Guvern sunt prezente mult mai discrete.

Putem intelege dorinta aparent legitima a domnului presedinte Basescu de a numi personalitati de origine evreiasca in toate functiile care tin de politica externa a Romaniei. Putem afirma fara sa gresim ca doar in politica externa a Israelului sunt mai multi evrei decat in politica externa a Romaniei si ca religia conducatorilor nostri de la Presedintie, Parlament si Guvern nu este cea ortodoxa ci cea mozaica.

Ne putem gandi ca presedintele a luat acesta decizie in perspectiva aderarii tarii noastre la Spatiul Schengen. In aceste conditii, evreii din Guvern puteau fi asimilati cu achizitiile de importanta strategica. Ne-am amagit cu gandul, indemnati de presedintele Basescu, ca acesti evrei ar putea intra in legatura omologii lor de aceeasi extractie etnica din cancelariile europene si ca vor nivela asperitatile din calea aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Cand colo, ce sa vezi?! Chiar un evreu, si ne referim aici la domnul Nicolas Sarkozy, a dat peste nas evreilor de la varful conducerii Romaniei.

Atunci, privind retrospectiv, apare intrebarea fireasca?! La ce a folosit Romaniei numirea acestor evrei in cele mai inalte demnitati publice ale tarii, numiri acompaniate de favoruri si concesii, in defavoarea romanilor, daca politica noastra externa, exclusiv evreiasca, nu a fost in stare sa treaca nici macar un mic hop, unul mic de tot?!

Cu ce a ajutat Romania evreul Theodor Baconschi, ministrul de Extrene? Sau domnul Mihai Razvan Ungureanu, de asemenea, evreu, fost ministru de Externe si actual sef al Serviciului de Informatii Externe (SIE), care se lauda ca a transformat SIE dintr-o Dacie intr-un Mercedes? Oare nu este doar o caroserie stralucitoare fara motor?

Sau, si mai aproape de domnul presedinte Basescu… Cu ce a ajutat Romania domnul Leonard Orban, de asemenea, de etnie evreiasca, fratele fostului ministrul penelist al Transporturilor, Ludovic Orban?! Mai ales ca domnul Leonard Orban a fost Comisar European inainte sa fie pescuit consilier al presedintelui?

Se pune atunci intrebarea fireasca: oare acesti straini care au fost preferati romanilor pentru ocuparea unor functii strategice ale statului roman sunt cu ceva mai buni decat gasca amazoanelor lui Basescu?! Raspunsul vi-l puteti da singuri.

Salvarea Romaniei vine de unde nici nu va asteptati. Evreul dupa tata “care este”, domnul Marian Vanghelie (cu mama romanca si tata avocat, dupa cum spunea “poetul-portofel”, domnul Mircea Dinescu) a devenit varful de lance al diplomatiei romanesti fiind invitat de evreii din SUA la o intrevedere a primarilor “care conteaza” din intreaga lume.

Deci, domnul “Vanghelie care este” este in carti. Poate ne spala rusinea in fata stapanilor lumii si trage niste sfori pentru sectorul 5. Macar acesta sa intre in Schengen.

Acum, sincer, cine s-ar fi gandit acum cateva luni ca Marean Vanghelie va deveni cel mai important personaj din politica externa a Romaniei?!!

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 571 vizualizari | 3 voturi

Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 489 vizualizari | 2 voturi

Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 609 vizualizari | 4 voturi

Toata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul […]

Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 358 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1539 vizualizari | 9 voturi

Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics