Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
iunie 17, 2021, 2:13 am
Noros
Noros
17°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 4 km/h V
Răsarit: 5:30 am
Apus: 9:03 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
Studiu: Parlamentul si Guvernul Romaniei, marionete ale Papusarilor planetari
Aciduzzul | 27 ianuarie, 2010 | 0 comentarii | 651 vizualizari |
(3 voturi )

Gasca_BocDesigur cu totii ati observat prezenta din ce in ce mai slaba la vot a romanilor. Motivul? Greata de politic , faptul ca aceeasi se tot perinda la putere dupa un algoritm al “ schimbarii “ , in fapt o nesimtita rotatie a lor la guvernare. Iar omul simplu o duce din ce in ce mai rau , in timp ce ei , o duc din ce in ce mai bine. Cum s-a format aceasta plaga a natiunii , care ne tot conduce si care nu se mai satura? Silviu Brucan ( nascut Saul Bruckner , 1916 – 2006 , papusarel local dar cu relatii in lumea GREILOR), spunea in 1990 : „Am stiut cand vine trenul, am stat pe peron si l-am luat “.

Potrivit prestigiosului istoric César Vidal , pentru a înţelege ce se întâmplă în Europa trebuie luat în consideraţie fenomenul francmasoneriei . Vidal documentează rolul discret dar imens jucat de acestia în formarea Uniunii Europene.

Spre exemplu, afirmă că “proiectul Constituţiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing”, fost preşedinte al Franţei în perioada 1974-1981, preşedintele Convenţiei Europene care a redactat textul tratatului constituţional , că “masonii controlează Internaţionala Socialistă şi s-au înfiltrat puternic în partidele de dreapta” şi că aceştia exercită “o influenţă masivă în lumea comunicaţiilor şi în special în educaţie, justiţie şi forţele armate.”

Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE şi-au găsit o confirmare si în mărturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS.

Într-o alocuţiune rostită la Bruxelles, Bukovsky a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegaţie a Comisiei Trilaterale, formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-preşedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller şi fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că URSS trebuie să se integreze în marile instituţii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondială .

Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul şi i-a spus lui Gorbaciov: “ Domnule preşedinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal şi trebuie să vă pregătiţi pentru aceasta.”

Bukovsky nu şi-a putut reţine uimirea faţă de capacităţile profetice ale lui d’Estaing: ”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici măcar nu fusese schiţat. Dar planurile sunt mai vechi.

PAPUSARII revolutiei din Romania 1989

Este evident ca la acea vreme putini stiau. Brucan a fost unul dintre ei. Masele considera ca cei ce conduc statele sunt presedintii si partidele de la guvernare. Nimic mai fals. Acestea sunt in fapt doar marionete ascultatoare ale PAPUSARILOR din umbra. De aceea esicherul politic nu este de fapt decat o unitate in diversitate.

Dupa caderea blocului comunist ( masonul Dan Amedeo Lazarescu a recunoscut ca acesta a fost creat dupa al doilea razboi mondial pentru o perioada prestabilita de 50 de ani, ca laborator sinistru, etapa necesara pentru edificarea viitoarei Noi Ordini Mondiale si distrugerea conceptului de dreapta reala) s-a pus problema crearii clasei politice si a mega capitalistilor in tarile foste socialiste.

Schema a fost aceeasi pentru fiecare dintre ele. Ciolanul nu era pentru oricine ci conform listelor ce cuprindeau oameni loiali si de incredere adevaratilor stapani planetari.

Cei ce s-au perindat prin acele cercuri isi aduc desigur aminte ca in anii 90 cuvintele-parola necesare si suficiente pentru a realiza ceva mare erau: “ e de al nostru“ spuse obligatoriu de cel ce te introducea in noul sistem.

Desigur unii au incercat sa sara in trenul de care zicea Brucan din mers. Daca reauseau sa dovedeasca ca sunt “ valabili “, erau integrati, daca nu … Multe morti suspecte s-au intamplat in primii ani de dupa revolutie …Aceeasi soarta au avut-o si cei din sistem care tradau …

Este evident ca cei din tagma din care facea parte Brucan (el a insistat pentru uciderea Ceausestilor in zi Sfanta de Craciun ) nu glumeau.

In crearea mega capitalistilor a fost implicata si World Bank. Odata ajunsa la putere , casta conducatoare din Romania ( in fapt marionete ale PAPUSARILOR mondiali) ce se tot roteste la guvernare de aproape 20 de ani, a instrainat pe nimic sectorul energetic si de materii prime (strategic pentru orice stat) , a distrus industria si agricultura (pentru a devenit o tara consumatoare bazata aproape strict pe importuri), a distrus unul din cele mai bine puse la punct sisteme de irigatii, vinde lemn si importa mobilier, etc.

Tot ce s-a privatizat pana acum in Romania a costat aproximativ 12 miliarde dolari. Se gandea cineva cat de ieftina este o tara? Ba ne-am si grabit sa dam drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta, pentru ca aceasta era una din “ conditiile de baza ale aderarii “ la NATO si UE …

Azi multi recunosc ca nici acum nu s-a reformat ce trebuia si totusi am intrat in cele doua organizatii. Si asta pentru ca pe stapanii vestului ii interesa cu totul altceva. Privatizarea sectoarelor strategice – bancar, energetic plus eventual maruntisuri. Iar asta autoritatile romane au realizat. Si asta era tot ce conta, tot ce interesa. Interesul “ investitorilor “ din vest in Romania este minim in alte domenii. Sperantele romanilor indoctrinati cu himerice iminente masive investitii in tara noastra, s-au spulberat.

Doar cate un mastodont isi mai deschide din cand in cand cate o sucursala aici , deoarece isi permite sa plateasca mana de lucru locala in bataie de joc.

Aminteam cateva nume de PAPUSARI. Dintre ei, fam. Rothschild este deosebit de activa in Romania, atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante: BCR- Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank, Romportmet – Mittal Steel, Petrom, Alro, Azomures, Arctic Arcelik , Luxten, Terapia Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord, ultimele filiale Electrica, Trigranit, Esplanada City Center, dezvoltatorul Planorama, Asiban, etc.

Interesanta este numirea la un moment dat in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan ( NOTA 5 ) si ABN AMRO Rothschild.

Si daca tot il mentionam pe Patriciu , sa specificam ca acesta este unul din cei ce au inteles ce si cum cu trenul de care zicea Brucan. Atat de bine, incat a infiintat prima firma privata din Romania, denumita sugestiv Alfa.

Intr-o emisiune la Antena 3 d-nii Patriciu si Voiculescu, umar langa umar, ne explicau cum e cu UE si globalizarea.

Spuneau dansii ca Romania se dezvolta intr-un cadru prestabilit. De la cata miere sa produca si pana la cat turism sa faca. Radeau de cei ce-si fac planuri pentru dezvoltarea Romaniei pe urmatorii 30 de ani in conditiile in care planurile au fost deja facute.

Este evident ca in 90, cand masele erau aburite ca se cauta varianta optima pentru Romania, de la „ democratia originala „ si pana la „ modelul suedez „ , unii stiau sau cel putin banuiau care va fi cursul evenimentelor. Iar acestia faceau parte din anumite structuri economice sau ale securitatii sau ale CASTEI reale (cum ar fi Brucan ).

Mai zicea Patriciu: „ Simpatia se bazeaza pe ceea ce pot face pentru a servi interesul national, iar interesul national este suma intereselor individuale, este suma intereselor cetatenilor si corporatiilor. Daca sunt in stare sa inteleaga asta, probabil, imi pot fi simpatici. Altfel nu „.
Deci interesele lui nu se rezuma strict la PNL ci la cei ce inteleg cum este „mersul„ si dincotro bate vantul. Iar vantul bate dinspre banci, finante, petrol. Iar legea in domeniul acesta o fac cei ca Rothschild sau Rockefeller (care au relatii cu primii de peste 100 de ani).

Sa ne intrebam de ce vroia d-nul Patriciu privatizarea Romgaz? In februarie Patriciu zicea:

”Daca cele peste doua sute de licente de productie pe care le are Romgazul ar fi scoase la licitatie si vindute catre zeci de competitori privati, NU ROMANI NEAPARAT , CI DIN INDUSTRIA ASTA GLOBALA care este cea a gazului, atunci am avea sansa sa devenim un depozit de gaze pentru toata Europa Centrala . Acesta a mai precizat ca-l considera pe producatorul din Medias o companie mica in raport cu industria petrolului si prin urmare nu este capabila sa creasca si nici sa realizeze investitii semnificative. Si mai zicea ca are si pierderi .

Consortii si firme ce erau la acea data interesate sa preia Romgaz

Lazard Freres

Morgan Stanley

JP Morgan/ING Bank N.V.

ABN Amro

Citigroup

Goldman Sachs

Tot ce a insemnat sector energetic in Romania a avut o singura destinatie, si pe ea nu scria Moscova. Singura exceptie pare a fi Rompetrol. Dar despre ce inseamna de fapt Kazahstanul, ce relatii au ei cu SUA si megacompaniile americano-britanice si ce joc a facut familia conducatoare din acea tara in relatiile cu SUA si Rusia, voi vorbi alta data . Deci chestia ca Patriciu se uita la Moscova eu n-o cred.

Sa vedem acum cateva din „ binefacerile „ mega privatizarilor marca Rothschild in Romania:

Cu totii observam pretul urias al gazului in Romania si aceasta pe de o parte datorita faptului ca eram printre putinele tari unde consumatorul platea la metru cub si nu la puterea calorica. AICI ESTE PRIMA PROBLEMA.

Pe de alta parte, datorita pretului urias platit pentru gazul rusesc. Totusi, el nu reprezinta decat 30-35% din consumul anual al României. Prin decizii ale autorităţilor, se face un “amestec” între gazul din import şi cel intern, rezultând pentru consumator un preţ de bază (fără alte adausuri). Pe drumul către consumatori se intercalează însă şi alţi operatori, mărind preţul final cu tarife de înmagazinare, transport prin sistemul naţional de transport şi distribuţie . AICI ESTE A DOUA PROBLEMA .

A TREIA PROBLEMA si cea mai mare este increngatura care a dus la intrarea gazului rusesc prin Wintershall şi Conef, in care Gazprom are o anumită parte, companiile care intermediază importul de gaze din Rusia, contracte ce expiră în 2011. Faptul că în 2002 s-a negociat astfel măreşte preţul gazului. Conef si Imex Oil, case de comert cu sediul in Bucuresti si in Cipru, aflate in proprietatea omului de afaceri rus Vitali Matsitski, controleaza jumatate din gazele naturale pe care Romania le ia la gigantul rus Gazprom.

Proprietar al unor exploatari lemnoase din Siberia, dar si al unui studio rusesc de film, Vitali Matsitski este patronul casei de comert Conef si al producatorului de aluminiu Alro Slatina . Distrigaz Nord si Sud, Romgaz si alte mari firme au contracte cu Conef. Vizita in acea perioada a vicepresedintelui Gazprom, Alexander Medvedev, la Bucuresti a avut drept scop impunerea unui partener local drept principal importator de gaze naturale, adica a actionarului majoritar de la Alro Slatina, grupul Marco Industries , actual Vimetco , condus din umbra de catre oligarhul rus Vitali Matsitski. Acesta controleaza, prin mai multe vehicule financiare dintre care cel mai important este Marco Group, industria de aluminiu din Romania, mai precis Alro si Alprom Slatina si Alum Tulcea. Tot el este omul din umbra Conef si Imex Oil, principalii intermediari de gaze naturale.

La un moment dat, ministrul de atunci al Economiei, Codrut Seres, a facut un anunt privind controlul comisioanelor incasate de intermediarii de gaze naturale, dar s-a pierdut in spatiul declaratiilor politice. Curioasa este prezenta sa la semnarea acordului cu Conef.

Un semnal de alarma l-a tras si presedintele Traian Basescu atunci cand vorbea despre comisioanele mari incasate de intermediari. Desigur unii considera Gazprom un soi de adversar tenace al mega companiilor similare din occident. De fapt nu este chiar asa. Interesele lor la un moment dat converg. Astfel se explica cum de gigantul rus Gazprom l-a angajat pe fostul cancelar german Gerhard Schröder pentru 1,5 milioane de euro pe an.

Dar acelasi Gerhard Schröder consilia banca de investitii Rothschild Group, in special in ceea ce priveste dezvoltarea activitatilor bancii in Europa de Est. Potrivit unui comunicat al bancii Rothschild, una din cele mai mari banci de investitii din lume, fostul sef al guvernului de la Berlin in perioada 1998-2005 s-a alaturat comitetului pentru Europa al bancii, pentru a-si oferi expertiza la dezvoltarea activitatilor in Europa de Est, Rusia, Turcia si Orientul Mijlociu, dar nu va fi implicat si in activitatile referitoare la Germania. “Ma bucur sa-mi aduc contributia la consilierea activitatilor Rothschild“, a declarat Schröder, citat in acelasi comunicat.

De la retragerea sa din viata politica, in luna noiembrie 2005, Gerhard Schröder, in varsta de 61 de ani, a dobandit mai multe posturi de consilier pentru o serie de companii, cum ar fi Ringier AG sau North European Gas Pipeline, consortiului insarcinat cu constructia gazoductului germano-rus din Marea Baltica.

Insa Schröder si-a atras si numeroase critici pentru postul de consilier la North European Gas Pipeline, avand in vedere ca a sustinut asiduu proiectul gazoductului germano-rus, derulat de grupurile OAO Gazprom, E.ON Ruhrgas AG si BASF AG, in perioada cand era cancelar.

Interesanta este si implicarea familiei Rothschild in sectorul imobiliar Din Romania . Fac referire la acest domeniu deoarece s-a tot facut valva in presa de scandaluri imobiliare de mare anvergura , evitandu-se insa numirea PAPUSARILOR , din motive politic corecte.

”Dupa rezultatele pe care le-am obtinut in urma investitiilor din Budapesta si Bratislava, am decis sa investim si in potentialul pietei romanesti. Familia Rothschild va investi si direct in proiectul Esplanada City Center, pe langa investitia pe care a facut-o in Trigranit„ a declarat Nathaniel Rothschild, unul dintre actionarii principali ai Trigranit.

Compania multinationala Trigranit a anuntat realizarea unor investitii imobiliare de pana la 1,5 miliarde de euro pe piata romaneasca, devenind astfel cel mai important investitor si developer care activeaza in Romania.

Alta. La Compagnie Financiere Edmond de Rothschild Banque va prelua, prin intermediul unui fond de investitii, 60% dintr-o firma de dezvoltare imobiliara din Romania, detinuta, in parte, de doi oameni de afaceri israelieni, care sunt implicati in constructia proiectului Planorama din Bucuresti.

”Din pacate, sunt revendicari de terenuri care intarzie inceperea lucrarilor. Constructia efectiva ar putea incepe peste doi ani, dar termenul depinde foarte mult de rezolvarea acestor probleme „ a afirmat ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely in octombrie 2007.

Si de parca n-ar fi suficient, CASTA CONDUCATOARE din Romania nu scapa nici o ocazie pentru a face afaceri paguboase. Un exemplu edificator este afacerea fregatelor – BAE Systems Ltd. Acest gigantul cu ramificatii in UK , USA, Africa de Sud, Australia, Arabia Saudita, Suedia a fost implicat in multe scandaluri de coruptie (sau la limita) in afacerilor lor din Arabia Saudita, Israel, Indonezia, Zimbabwe, Chile, Cehia, Qatar, Africa de Sud, Tanzania.

Merita sa detaliem putin . Daca ne uitam pe site-ul lor oficial
http://www.baesystems.com/BAEProd/groups/public/documents/bae_publication/bae_pdf_cr_crreport2007vii.pdf

observam cine le sunt sefii, oameni ce se invart in lumea GREILOR planetei, si intelegem motivul pentru care n-au scrupule si nici deranjati de nimeni nu sunt.
ASTFEL
Philip J. Carroll, Jr. a fost si director Shell Oil (corporatie membra The Council on Foreign Relations), actual si director la American Express (si ea corporatie membra The Council on Foreign Relations). Despre Council on Foreign Relations stim ca este stapanita de Rockefeller.

Peter Weinberg, fost director Goldman Sachs International (corporatie membra The Council on Foreign Relations). Bunicul si unchiul sau au fost printre greii acestui mega colos financiar bancar ce este unul din PAPUSARII mondiali.

Mai mult, exista un soi de comitet format special pentru a-si da girul in legatura cu etica politicilor firmei BAE Systems Ltd. Acolo sforareste Sir David Walker , senior adviser si fost presedinte la Morgan Stanley International ltd. ( colos format de Henry S. Morgan si Harold Stanley , fosti la J.P. Morgan & Co , acum JPMorgan Chase stapanita de David Rockefeller). Tot el a mai fost director executiv pe finante si industrie la Bank of England.

Alt exemplu este autostrada ce tinde sa devina cea mai scumpa din lume. Explicabil deoarece CASTA CONDUCATOARE din Romania este compusa din marionete ale PAPUSARIOR planetari si drept urmare platesc din greu din banii tarii pentru a se sustine la putere. Sa vedem cine sunt acesti Bechtel:
Stephen Bechtel, Jr
Stephen D. Bechtel, Jr. ( 1925 – ), tatal lui Riley P. Bechtel. Membru Council on Foreign Relations si Bohemian Grove.
Stephen David Bechtel, Sr.
Stephen Davison Bechtel (1900 – 1989). Membru Council on Foreign Relations si Bohemian Grove . In 1954 devenea partener la J.P. Morgan Co.
Riley P. Bechtel , printre apropiatii David Rockefeller. Este seful actual al Bechtel Corporation. De asemenea director al The International Council al J.P. Morgan Chase & Co. din 1995. Membru Trilateral Commission si Bohemian Grove. A condus Export Council in timpul lui George W. Bush’s.

Bechtel Group

Dupa invazia Irakului, cum era normal, au navalit la exploatarea petrolului companiile marca Rockefeller dar au primit masive contracte pentru “reconstructia“ Irakului si prietenii, cum ar fi Bechtel sau Halliburton (Dick Cheney). Compania a mai avut relatii financiare si cu bin Laden family.

De asemenea, relatii stranse cu administratia George W. Bush, la limita coruptiei. De fapt, de-a lungul timpului a avut mereu relatii apropiate cu guvernul american. In 1955 C. Douglas Dillon le aranjeaza importante contracte cu guvernul Arabiei Saudite. Intre 1974 – 1982, George Schultz a fost director la Bechtel. Fostul U.S. Secretary of Defense, Caspar Weinberger a fost si el unul din greii Bechtel in anii ’70. Fostul Secretary of Energy, W. Kenneth Davis a fost vice-presidinte Bechtel. Donald Rumsfeld a avut si el interese de afaceri cu Bechtel Group. Tot ei au fondat Heritage Foundation, cu contributii majore pentru neocon. Tot ei sunt printre jucatorii principali in sistemul de privatizare a apei.

Sursa: Saccsiv

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 528 vizualizari | 3 voturi

Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 447 vizualizari | 2 voturi

Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 589 vizualizari | 4 voturi

Toata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul […]

Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 341 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1502 vizualizari | 9 voturi

Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics