Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Penitenta! De asta are nevoie acum presedintele “ales” Traian Basescu. Ca sa reflecteze in liniste…
Aciduzzul | 2 august, 2012 | 0 comentarii | 254 vizualizari |
(4 voturi )

Basescu isi merita soarta. Basescu trebuie sa plateasca pentru pacatele sale. Cred ca nici prin cap nu-i trecea ca CCR va cobora atat de mult nivelul politic din Romania, acum doua zile cand ameninta USL-ul cu belirea pentru puci. Dar Basescu a avut o sansa. Ne amintim cu totii ca la ultimele alegeri PSD-ul (FSN-ul) era deja cu un picior in tomberonul istoriei, riscand sa o ia pe urma PNTCD-ului. Nimeni nu ar mai fi dat PSD-ului acum patru ani vreo sansa de revenire pe scena politica. Practic, Basescu a fost cel care a readus la viata acesta ciuma kominternista, aceasta constructie monstruoasa. Prin actiunile sale. In fiecare zi. Basescu si-a batut joc de imensul capital de simpatie minvestit in el de romanii disperati, anomizati si vlaguiti de ciuma rosie kominternista.

Daca acum, dupa patru ani, in care electoratul traditional al PSD-ului s-a mai rarit, pentru ca asa a vrut Dumnezeu, Basescu se confrunta cu o astfel de opozitie, inseamna ca lucrurile sunt grave in ceea ce-l priveste pe presedintele suspendat.

In loc sa fi facut din Romania un adevarat colt de rai, asa cum a promis, cu toata criza economica cu tot, Basescu s-a pus pe dat pe doi lei sistemul energetic national (vezi si aici) si resursele naturale (vezi si aici), s-a inconjurat de agenti straini dovediti precum pacaliciul sorosist Mihai Razvan Ungureanu si tuterul sau Mihai Neamtu, dar si de alte lepre sorosiste precum Monica Macovei, Traian Ungureanu, Andrei Plesu, Horia Patapievici, etc, a incurajat nepotismul in cel mai inalt grad (vezi cazul EBA), a incurajat curvasaria politica si promovarea in cariera pe alte criterii decat cele profesionale (vezi cazurile Udrea, Paul-Vass, etc), a promovat in functii inalte din fruntea statului oameni degenerati (vezi cazurile Boc, Blaga) care, in mod normal, nu s-ar fi calificat nici ca paznici pe la respectivele ministere.

In plus, in ciuda progreselor evidente realizate de justitie, a patronat hotia, dupa acelasi sistem ca si USL-ul, de dragul coeziunii si prosperitatii PDL-ului.

La umbra binefacatoare a serviciilor, Traian Basescu s-a considerat, ca si PDL-ul, vesnic la conducerea acestei tari, ignorand nemultumirile poporului.

 Traian Basescu a refuzat sa vada ca poporul roman nu se da in vant sa observe opulenta unor ministri care-si etaleaza masinile sau toaletele scumpe pe holurile ministerelor, nu vrea sa vada bordurile lui Videanu, nu se da in vant sa auda cat de bine ne este noua ca o sa cedam gratis combinatele energetice si resursele naturale si ca ii imprumutam la FMI si pe copii inca nenascuti facand jocul ocultei mondiale.

Pentru toate acestea si pentru multe altele, Traian Basescu isi merita soarta de lup scamosat si batran, haituit si muscat constant de haita de hiene puturoase si sacali maidanezi fara scrupule din care este compusa USL, acum ca si atunci, o demna continuatoare a clicii de trista amintire – FSN.

Traian Basescu a avut sansa sa schimbe Romania! Poporul roman i-a dat aceasta sansa, cum a facut-o, profund scarbit, si cu Emil Constantinescu in 1996.

Numai ca, Basescu a esuat lamentabil, si, are tot timpul din lume sa reflecteze la acest lucru. In orice caz, presedintele “ales” este pe cale sa fie uitat de istorie (vezi cazul Constantinescu) cum se intampla, de altfel, tuturor acelora care isi bat joc cu dezinvoltura de sansa pe care le-a dat-o propriul lor popor. Mai ales ca, in cazul lui, poporul i-a dat, in disperare de cauza, mai multe sanse. Lucru, absolut neuzual in istorie.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 555 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 588 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics