Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 24, 2021, 5:15 pm
Predominant  înnourat
Predominant înnourat
22°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 35%
Vânt: 29 km/h V
Răsarit: 7:05 am
Apus: 7:09 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Alba-neagra dreptei bolsevice din Romania. O scurta analiza a piticilor ghebosi “de dreapta”
Aciduzzul | 12 mai, 2013 | 3 comentarii | 615 vizualizari |
(7 voturi )

Mihai Popescu
In ultima vreme apar pe banda rulanta tot felul de avortoni bolsevici, asociatii si fundatii de buzunar, dar cu aspiratii foarte mari, denumite pompos “de dreapta”. Acesti pigmei avortoni isi trag din ce in ce mai agresiv covorul de sub picioare intr-un spectacol mediatic sinistru si libidinos. Numai ca au o mica problema. In ciuda galagiei stridente pe care o produc, niciunul dintre acesti avortoni nu reuseste sa convinga pe nimeni. Nu de alta, dar votantul de dreapta din Romania, acela care mai este, nu are caracteristicile votantului PCR/FSN/PSD/USL. Simpatizantii dreptei din Romania sunt, ca peste tot in lume, oameni care nu si-au dorit niciodata sa lucreze la stat sau sa traiasca din asa-zisul ajutor de somaj, oameni care vor sa evolueze, macar pe plan profesional, si, in consecinta, oameni dotati macar cu un minim discernamant politic, care nu prea reactioneaza la stimuli simpli PSD-style (punga de malai, sticla de ulei, galeata de plastic sau sepcuta rosie inscriptionata “PSD:). Asadar, cu un astfel de electorat, e adevarat mai restrans, dar fundamental diferit de cel al FSN/USL, asa-numitele asociatii si fundatii de dreapta au o mica problema. Una de legitimitate.

Si, pe buna dreptate, electoratul de dreapta se intreaba siderat cum este posibil ca, la 23 de ani de la lovitura de stat bolsevica, sa i se prezinte drept alternative “de dreapta” niste structuri monstruoase, construite de bolsevici, pe logica bolsevica, cu valori bolsevice si cu o esenta de sorginte bolsevica. Ar fi, pur si simplu, revoltator, daca nu am lua in calcul faptul ca asa-numita clasa politica din Romania se afla in faliment moral si intelectual si este complet decuplata de problemele, si, in fond, de spiritul poporului roman, cel putin a celui cu o viziune de dreapta.

Sa le luam pe rand…

Miscarea Populara(MP)

Este strigator la cer ca o formatiune precum Miscarea Populara sa isi aroge o aura mesianica in fata electoratului profund scarbit si sa se autointituleze “de dreapta” cand a fost fondata de cel mai sinistru personaj din istoria recenta a Romaniei, in fapt un bolsevic cu o mentalitate osificata la nivelul anilor ’70-80 ai comunismului, si care a adus prejudicii fara precedent Romaniei, mult mai mari decat putem intrevedea acum(dupa cum va demonstra viitorul nu foarte indepartat).

Ne referim aici, evident, la domnul Traian Basescu. Cum poate un bolsevic sa fie “de dreapta”? Dar o fundatie infiintata de un comunist(asa cum el singur se autointitula in competitia electorala cu Adrian Nastase din 2004) cum poate fi de dreapta?

Cred ca acesti pigmei politici vor avea nevoie de o argumentatie complexa si de un consum nervos semnificativ pentru a ne putea convinge ca Miscarea Populara(sic!) este “de dreapta”. Asta ca sa nu mai spunem ca ar cam trebui sa ne convinga si ca este o miscare nationala, care urmareste protejarea intereselor legitime ale romanilor, nu ale altor entitati, lucru, de asemeanea, dificil de realizat de Basescu & Co.

Una peste alta, frapeaza de asemenea, lipsa de intuitie politica a domnului presedinte care si-a permis sa defileze cu un “leader” al Miscarii Populare cu o carisma similara cu cea a unui dulap si cu o elevatie spirituala foarte apropiata de cea a unui copac. Si ne referim aici la un oarecare Marian Preda, de altfel, burdusit cu demnitati si titluri obtinute pe linie de partid.

Cititi si:

Presedintele Asociatiei Sociologilor cere demiterea mediocrului incompetent Marian Preda de la Miscarea Populara

Slava Domnului ca romanii se uita mai degraba la fata decat la diplome si titluri. Asta ca sa nu mai vorbim de domnul Cristian Diaconescu, un alt port-drapel al Miscarii Populare, in fapt un comunist ratat care ar fi facut o frumoasa cariera ca agitator, cocotat pe tractoarele patriei, daca nu ar fi avut ginionul de a se naste cu vreo 30 de ani putin cam tarziu.

Evident, nu sunt, si nu vor fi multe lucruri de spus despre Miscarea Populara. Oarecum frapanta este doar criza de cadre “de nadejde” crescute in pepiniera bolsevica. Mai toate figurile noi, foarte putine, de altfel, care apar pe scena politica nu sunt decat niste copii xerox penibile a tristelor figuri bovine, de grobieni bolsevici, diformi, lipsiti de spirit si de idei, cu care ne-am obisnuit mult prea bine in ultimii 23 de ani. Si spunem asta, fara regret…

Forta Civica(FC)

Un alt pitic ghebos, si ceva mai pervers, daca este sa ne luam fie si numai dupa titulatura, este, fara doar si poate, Forta Civica(sic!), parte a Aliantei Romania Dreapta a UTC-istului “de dreapta”, domnul Mihai Razvan Ungureanu.

Fara doar si poate, daca ar mai fi trait Ceausescu si lovitura de stat n-ar fi avut loc, domnul Ungureanu, urmand cu seriozitatea care-l caracterizeaza, sfintele invataminte ale comunismului, ar fi ajuns, repede, credem noi, un mare mahar in CC al PCR. Numai ca a venit “revolutia” si a fost nevoit sa schimbe macazul. Sa fie “de dreapta” adica.

Asadar, se pune o intrebare, credem noi, esentiala. Cum poate fi un UTC-ist “de dreapta”?! Cum poate fi o “miscare” condusa de un utecist “de dreapta”? Cum poate acest pitic meschin numit pompos FC “sa capaciteze” energiile romanilor nepervertiti, inca majoritari?

Cum este posbil sa ne invete valorile de dreapta un om care toata viata lui n-a fost nici macar o zi pe picioarele lui si n-a castigat un ban cinstit? Cat “de dreapta” este un personaj care a lucrat la stat toata viata lui, numit in functii de clica bolsevica autohtona, aflat intr-o simbioza perfecta cu fortele internationaliste, ostile Romaniei?!

Cum poate sa fie un liant al fortelor de dreapta un personaj santajabil, care-si datoreaza studiile si cariera unor cercuri internationale dubioase care, nu-i asa, astepta ceva in schimb pentru ca l-au crescut de mic, dupa cum am vazut in scurta dar “prolifica” guvernare a domnului MRU?!

Cititi si:

Biografie Mihai Razvan Ungureanu

De ce nu trebuie votat Mihai Razvan Ungureanu – cateva zeci de motive. O lista scurta

Premierii Ungureanu si Ponta, prieteni pentru masoni, americani si Israel

Veti plati!

Adrian Majuru despre initialele care ARD de la KGB, PCR si UTC la GRU, TRU si MRU. Acesta dreapta comunista

Uite cum arata Miscarea de Centru-Dreapta a domnului MRU

Afacearea Cupru Min, perseverenta diabolica

Privatizarea pe doi bani a sistemului energetic national. Cazul Transelectrica

Sotia lui MR Ungureanu administreaza sute de spatii ale Petrom

Trebuie amintit faptul ca agenda de guvernare a domnului MRU, care are, de altfel, profilul unui executant fervent si prompt, aproape ca un chelner, s-a rezumat aproape exclusiv la lichidarea sistemului energetic national in favoarea unor forte externe, ostile Romaniei si in detrimentul poporului roman. Oare asta sa insemne o politica de dreapta, potrivit logicii bolsevice?

Daca avem in vedere doar faptul ca domnul MRU, cu pedanteria lui searbada si emasculata, de altfel lipsit de orice fel de carisma si deconectat complet de la “spiritul romanesc”, a avut performante lamentabile in singura confruntare politica in care a fost nevoit sa fie pe picioarele lui, la ultimele alegeri. Drept pentru care, insusi patronul sau spiritual si sfatuitorul sau de taina, domnul Traian Basescu, si-a luat rapid mana de pe el de parca ar fi fost ciumat.

Unii ar pune acest esec pe seama lipsei experientei politice, pentru ca domnul MRU a evoluat pana la alegerile de anul trecut doar “numit” in functie, intr-un mediu controlat, “antiseptic”, drept pentru care, ar merita o a doua sansa sa se afirme in lumea reala.

Numai ca domnul MRU, ca si edificiul politica pe care “l-a construit”(sau cumparat) este doar o supa lunga si insipida, incapabila sa asigurea satietatea stomacului flamand de schimbare al poporului roman, daca ne permiteti metafora facila.

Ca un corolar, va reamintim cam ce ne spunea domnul MRU despre ARD la scurt timp dupa ce presa a relatat ca sotia domniei sale era platita gras, cu zeci de mii de euro lunar(nu se stie foarte clar pentru ce) de catre groparul Romaniei, compania austriaca OMV(OM FAU cum ii place domului MRU sa zica): “in politica interna, vrem sa fie rasplatite meritul si competenta, seriozitatea si profesionalismul. Fiindca ne-am saturat de improvizatii si de traseism, de baroni locali si de clienti politici!” pam-pam.

Noua Republica(NR)

Noua Republica, noua doar cu numele, pentru ca, altfel, este doar o veche republica aparuta pe filiera bolsevico-sorosista, su sprijinul domnului Traian Basescu, este o alta excrescenta politica, o formatiune impotriva naturii care cerseste voturile electoratului de dreapta profund dezamagit de cloaca politica. Fara sa se poata lauda cu vreo personalitate care sa adere la ideile ei “marete”, inafara poate de domnul Valeriu Todirascu, Noua Republica (Noua Repu[b]lica pentru unii) era, de fapt, un plan B al domnului Basescu, ajunsa, acum sa fie un plan D al domnului presedinte, dupa Miscarea Populara, ARD si PDL(aripa Udrea).

Cititi si:

Nesimtierea are ochii tai, domnule Todirascu de la ARD

Mihail Neamtu, de la capitan la coloneii din sistem

Ca si alter-ego-ului domniei sale, domnul MRU, si domnul Mihai Horia Neamtu, fondatorul NR, isi datoreaza evolutia politica acelorasi patroni.

Promovat multa vreme de Hotnews, Idei in Dialog, Dilema Veche si Revista 22, adica de toate publicatiile patronate indirect de domnul Traian Basescu si finantate gras de prietenul domniei sale, domnul George Soros, domnul Mihail Neamtu isi datoreaza bursa doctorala de la Londra, unde s-a jucat de-a filosofia, domnului Soros, asa cum domnul MRU isi datoreaza studiile, efectuate tot la Londra, domnului Mark Rich, prietenul (subordonatul?!) domnului Soros.

Asadar, si domnul Neamtu este crescut de mic tocmai pentru a-si plati datoriile la un moment dat, lucru pentru care este si promovat asiduu la tonomatele mai sus amintite(si nu numai).

Din pacate pentru domnul Soros, care are, din cate se pare, sfatuitori romani de o calitate indoielnica, nu are mana buna in alegerea viitorilor “lideri” ai Romaniei. Nu de alta, dar au aruncat gramezi de bani degeaba. Mai pe romaneste, a cam aruncat orzul pe gaste.

Este evident pentru orice roman ca domnul Neamtu nu poate fi vreodata un lider. Din pacate pentru domnia sa este perceput doar ca un ochelarsit grasos(ne scuzati formularea plastica), cu o fata de broscoi si cu un discurs populist-libidinos, care, culmea, se straduieste prea mult. Mult prea mult. Mai mult decat atat, domnul Neamtu este prototipul noului grobian care l-a inlocuit pe cel al anilor ’90, gen Mischie, Nicusor Constantinescu, Viorel Hrebenciuc, etc. Este grobianul cu studii inalte, dar care are un damf tare neromanesc si este caracterziat de aceeasi stanjeneala(ca si domnul MRU) si lipsa de empatie de-a dreptul schizofrenica cand vine vorba de interactiunea cu poporul roman.

Fara doar si poate, domnul Neamtu nu va depasi niciodata stadiul de tuter politic iar miscarea domniei sale pe cel de avorton politic abject.

Initiativa Romania Liberala(IRL)

O alta “stea” aparuta pe frimamentul “dreptei” romanesti este platforma “civico-politica Initiativa Romania Liberala“(sic!), o alta initiativa care cel mai probabil va sfarsi ca si celelalte.

Initiatorii acestei “initiave” sunt tot niste romani absolut noi, care n-au avut nicio legetura cu bolsevismul pana acum, precum domnul Andrei Chiliman, patriarhul longeviv al coruptiei de la Primaria Sectorului 1, secondat discret de cea mai mare catastrofa(pentru Romania) masonica care a ocupat vreodata in istoria tarii scaunul de piele de premier, si ne referim aici la domnul Calin Catalin Anton Popescu Tariceanu.

Printre fondatori se numara, de asemeanea, domana Diana Tusa Buble, precum si alti minoritari din punct de vedere al etnicitati, fapt care demonstreaza, nu-i asa, spiritul profund democratic si deschis al noii formatiuni “liberale” de dreapta.

Evident, invitat de onoare la lansarea “formatiunii” a fost domnul Mihai Razvan Ungureanu, in perspectiva, nu-i asa, a “unificarii dreptei”. Cu siguranta, acesta noua miscare este una pe care romanii au asteptat-o cu ochii umezi de emotie de foarte mult timp, lucru care se va vedea, de altfel, in scurt timp, probabil la alegerile europarlamentare de la anul, cand se vor buluci la urne sa voteze cu “oamenii noi” Chiliman si Tariceanu.

Am mai vrea sa scriem mai multe despre acest pigmeu politic plin de cosuri, dar chiar nu mai avem ce…

Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD)

O pata de culoare “de dreapta” este asa-numita PP-DD, o formatiune putin cam exotica pentru gustul nostru, care v-a intins o mana tremuranda la ultimele alegeri si pe care voi, cu ingratitudinea voastra proverbiala, ati refuzat sa o strangeti.

PP-DD este pentru multi romani o enigma prin insasi titulatura care ne confuzeaza. Sa fie vorba despre un partid al poporului sau despre un partid al lui Dan Diaconescu?! Sau despre un partid al poporului lui Dan Diaconescu?! In acest ultim caz, poporul lui Dan Diaconescu are vreo treaba cu poporul roman?! Greu de spus…

Cititi si:

Un neaderthalian politic – domnul Edy Dumitrascu de la PP DD, sau apocalipsa dupa “domnul Dan

Partidul lui Dan diaconescu a castigat detasat alegerile in colegiul Zoo Baneasa

Rauri de limbrici rosii refuzati de clicile neokominterniste USL, ARD, PDL se scurg in PP DD. Partidul Poporului lui Dan Diaconescu este cel mai poluat din Romania

Cu o platforma populista, dar putin cam stridenta pentru gustul nostru, “imprumutata”, in lipsa iedeilor proprii, cu perspicacitate din diverse surse de pe net, Partidul Poporului lui Dan Diaconescu s-a remarcat prin promovarea unor valori proprii, validate fara putinta de tagada chiar de OTV dar si a unor oameni integri si profesionisti de imprumut, precum Liliana Ghervasiuc Minca (FSN/FSN/PDSR/PSD/PC, ETC) sau Monica Iacob Ridzi (PDL) asta ca sa dam doar doua exemple oarecum diferite care arata gradul de democratizare a PP-DD.

Nu de alta dar, PP-DD, ca orice SRL care se respecta nu face distinctie intre clienti pentru ca “ala care da banul ala e” si “clientul nostru e stapanul nostrum”. Acesta este un bun exemplu pentru faptul ca PP-DD, ca orice partid “de dreapta” care se respecta, intelege spiritul economiei de piata. Nici nu e de mirare pentru ca fondatorul sau, domnul Dan Diaconescu l-a invatat in tinerete de la patronal sau, pe care se pare ca nu-l mai agreeza, domnul Felix Voiculescu zis si Varanul.

Partidul Democrat Liberal(PDL)

Despre PDL nu trebuie sa va spunem prea multe pentru ca stiti voi mai bine. E aceea grupare (unii ar zice de crima organizata) care a vandut pana si viitorul nepotilor vostri imprumutand 25 de miliarde de euro de la FMI, bani care, altfel, nu se vad nici in buzunarele voastre, nici in investitii, nici in nivelul de trai. Nu se vad niciunde de te intrebi daca chiar am luat acesti bani de la FMI. Un lucru este cert insa: voi trebuie sa-i platiti. Si urmasii vostri…

PDL este aceea entitate care a considerat ca sistemul energetic national al Romaniei si resursele naturale ale romanilor trebuie sa devina ale strainilor, patronii acestei structuri potrocalii-verzulii, chiar daca a fost nevoie de incalcarea brutala a prevederilor Constitutiei pentru a face acest lucru.

PDL este acea organizatie populata in cea mai mare parte, de degenerati(in sensul propriu al termenului si nu trebuie decat sa le priviti fetele), venali si doamne de o moralitate lejera, ca sa folosim un eufemism politically correct, care v-a umplut tara de borduri, ministerele de amante si satele de parcuri cu tobogane pentru batrani, si care a dus nepotismul si curvasaria la rang de arta.

Cititi si:

A venit circul PDL in oras

De ce este necesar ca PDL sa ajunga pentru totdeauna la tomberonul istoriei. Cateva aspecte definitorii ale cangrenei portocalii

Traian Basescu ne distage din nou atentia pentru ca domnul Franks si prietenii lui sa ne faca la buzunare. Cum se fura sistemul energetic national

In plus, v-a tinut ani de zile la curent cu ultimele tendinte in moda prin afisarea toaletelor scumpe in ton cu ultimele tendinte de la Milano si Paris. Acest lucru v-a tinut in viata si v-a ajutat sa visati dupa ce v-au fost taiate salariile.

PDL este aceea structura muribunda care n-a inteles nimic din ultimul mesaj al electoratului, un cadavru pe care se bat aceleasi muste penibile care ne-au umplut televizoarele ani la rand, si, care, ca si celelalte structuri neobolsevice de crima organizata, este incapabil sa se reformeze, fie din lipsa de cadre(generata de ermetismul comunistoid), fie de inabilitate politica.

Si asta s-a vazut la ultimul congres, cand presedintia partidului a fost castigata de grobianul “carismatic”, idolul femeilor si pizma barbatilor, domnul Vasile Blaga, care le-a umilit pe mondena de Plescoi, doamna Elena Udrea si pe procuroarea bolsevica de Bruxelles, doamna Monica Macovei, toti trei oameni noi, nepatati si credibili. Evident, dupa standardele neobolsevice.

Trebuie sa ne trezim

Este timpul sa ne trezim din acest cosmar dupa 23 de ani de la lovitura de stat. Macar in ceasul al XII-lea, daca vreti sa mai ramana ceva din acesta tara facuta praf de acesti bolsevici cu titulaturi pompoase. Trebuie sa intelegem ca acesti bolsevici, care incearca sa se reinventeze, e adevarat, din ce in ce mai prost, cu resurse si imaginatie din ce in ce mai serbede, trebuie aruncati la buda sau la tomberon. Este primul pas pe care trebuie sa-l facem ca sa incepem sa ne insanatosim. Avem nevoie de curatenie generala inainte sa putem construe ceva. Carantina morala este o solutie simpla, la indemana dumneavoastra.

Cititi si:

USL-ARD-PP-DD – aceeasi infectie. Noile clici politice nu sunt altceva dacat tentaculele lungi ale unor oratanii batrane precum Iliescu, Patriciu, Voiculescu, Vantu

Avem o alianta bolsevica(AB), un partid al ungurenilor(PU) si unul al poporului minoritar(PM). N-ar fi timpul si pentru un partid al romanilor?!

Optiuni electorale 2012: o clica de kominternisti “de stanga”, o clica de kominternisti “de dreapta” si un SRL

Trebuie sa le aratati ca aceasta alba-neagra a ONG-urilor “de dreapta” nu mai pacaleste pe nimeni si ca sunt doar niste bolsevici spoiti strident si nimic mai mult.

Trebuie sa fugim de bolsevism ca de ciuma si trebuie sa intelegem ca daca vom vota in continuare acesti avortoni politici reinventati nu vom face altceva decat sa prelungim acesta dureroasa agonie, acesta zvarcolire care a durat, oricum, incredibil de mult. Nici macar bolsevicilor, a caror principala precocupare, in mod evident, nu este bunastarea ci manipularea romanilor, nu le vine sa creada cat de mult au putut sa reziste cu aceasta alba-neagra rudimentara, de sorginte bolseviva. Si asta din cauza inactivitatii noastre.

Trebuie sa intelegem ca nimic din ce vine pe filiera bolsevica nu poate aduce vreodata ceva bun si ca bolsevismul, indiferent de titulatura, de sigla sau de program nu poate fi de dreapta in ruptul capului.

Singura solutie este ca noi romanii sa ne organizam si sa construim organizatii politice (OMG-uri, partide) formate intr-adeva din oameni noi, necontaminati de bolsevism, care n-au mai intrat pana acum in nicio cloaca bolsevica “de dreapta” sau “de stanga”.

Multi dintre noi sunt profesionisti, ne cunoastem bine meseriile, am lucrat numai la privat, n-am parazitat niciodata statul, si, spre deosebire de bolsevici, chiar ne-am castigat cinstit existenta. Chiar daca nu avem experienta politica, avem foarte multa experienta profesionala si, oricum, macar suntem bine intentionati si ne pasa de acesta tara, nu doar de propriul stomac si de patronii straini. Cu siguranta, ne-am descurca mai bine ca ei in orice situatie.

Trebuie doar sa facem acest pas. Este mai important ca niciodata, este de-a dreptul vital, ca Romania sa dezvolte, in sfarsit, anticorpi. Se pare, totusi, ca suntem pe drumul cel bun, pentru ca romanii au inteles la alegerile de anul trecut cum vine treaba cu dreapta bolsevica, si, cu o scarba maxima au preferat sa stea acasa. Asa ca viitorul lor este sumbru. Le mai trebuie doar un bobarnac ca sa ajunga la loc in hrubele rosii de unde au rasarit.

3 Comments

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 193 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 301 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 97 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 180 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 101 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 43 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 43 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics